Yhteinen hemmotteluhetki

IMG_3481

 

Vuosi 2016 alkoi rentouttavasti rauhallisessa ja tyylikkäässä Living Day Spassa. Pakko myöntää, että uudenvuoden juhliminen tuntui vielä vähän kropassa kun tulimme hoitoon. Lähtiessä olo oli kokonaisvaltaisesti hyvä ja rauhallinen.

Hyvän olon lisäksi ihoni ei ole koskaan näyttänyt niin kuulaalle ja hyvinvoivalle kuin Environ Vitamin Facial -kasvohoidon jälkeen. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, vitamiiniseerumin, ihanan kosteuttavan levänaamion ja hieronnan.

Sain puolisoni houkuteltua mukaan hoitoon sillä verukkeella, että Living Day Spasta löytyy tunnelmallinen huone, missä saimme olla vierekkäin hemmoteltavana. Kaikista kasvohoitoihin liittyvistä ennakkoluuloista huolimatta, spasta lähti myös palveluun ja lopputulokseen hyvin tyytyväinen mies 🙂

Yhteinen aika on todella tärkeää, mutta sen ottaminen saattaa helposti unohtua kiireisen arjen keskellä. Naisia ja varsinkin äitejä täytyy muistaa hemmotella. Yhteinen spa hetki on mitä parhain keino viettää aikaa yhdessä ja nauttia pienestä luksuksesta arjen keskellä.

 

FullSizeRender

 

Mietin hoidon aikana vuotta 2015 taaksepäin. Vuosi oli täynnä upeita kokemuksia ja asioita, mistä suurimpana ja tärkeimpänä poikamme syntymä. 27.1. olin samaan aikaan hämmentynyt, hieman peloissani ja niin onnellinen ja ylpeä tuore äiti, ettei sille tunteelle löydy edes tarpeeksi hienoja sanoja.

Kesän lopulla olin käymässä Suomessa ja sain puolisoltani tekstiviestin, missä kerrottin, että meidän täytyy jutella kasvotusten jostakin tärkeästä asiasta kun palaan kotiin. Se kuulosti pahalle, mutta onnekseni tärkeä asia oli meidän hääpäivän lukkoonlyöminen. En ole ikinä unelmoinut prinsessahäistä, mutta on ihan mahtavaa suunnitella meidän tärkeää päivää, mistä tulee juuri meidän näköinen.

Päällimmäisenä tunteena on onnellisuus kaikesta mitä olen saanut kokea ja tuntea. Kiitollisuus siitä, että kaikki on mennyt hyvin ja miten paljon olen saanut rakastaa ja tulla rakastetuksi.

Kommentit
 1. 1

  Erica sanoo

  Great! Life is made of these small and wonderful moments together.
  “Life is not made up of minutes, hours, days, weeks, months, or years, but of moments. You must experience each one before you can appreciate it.”
  ― Sarah Ban Breathnach
  A little curiosity: who takes photos for your blog?

 2. 2

  Tuula Pyykkönen sanoo

  Ihanaa että annatte toisille yhteistä aikaa ja uskonpa ettei Kimi olisi tohon spaa hommaan ryhtynyt aiemmin, sä oot tehnyt Kimistä vielä miellyttävämmen jos näin vois sanoa. Rakastaakaa toisianne ja tieysti Robinia jatkossakin samalla lämmöllä ja aidolla tunteella kuin tähänkin asti <3

 3. 3

  sanoo

  Ihana, koskettava postaus! Todella hienoa, miten arvostat kaikkia onnen hetkiä etkä pidä asioita itsestäänselvyyksinä. Toivottavasti et koskaan menetä tuota jalat maassa -asennetta. Kaikkea hyvää teidän perheelle uuteen vuoteen 2016! Odotan innolla tulevia blogipostauksia

 4. 4

  Sarai sanoo

  Minttu Happy New year from Ecuador
  I love your blog…
  You are a example for the other women… God bless you

  • 4.1

   Annuliini sanoo

   Mahtavaa! Ja kiitos, kun välität tämänkin hetken meille blogisi seuraajille! Rentouttavaa vuoden jatkoa teille

 5. 5

  sanoo

  Miten ihana tapa aloittaa vuosi! Voin vain kuvitella että suomalainen mies ei ihan helposti hoitoihin lähde, mutta pointsit Kimille siitä 🙂 Taakse jäänyt vuosi 2015 oli mullekin todella onnellinen, toki vähän pienemmistä syistä, mutta toivokaamme vain onnellisempaa vuotta 2016.

 6. 6

  Sari sanoo

  Hassua nähdä Kimi spassa, mutta mitäpä mies ei tekisi rakastamansa naisen vuoksi ♥ ihanaa rentoutumista yhdessä! Joko muuten kamera arvottiin @minttuvirtanenofficial ? En huomannut mainintaa siitä missään?

 7. 7

  Sally Spektra sanoo

  Aivan loistava idea rentoutua Spassa myös Kimille koko työntäyteisen vuoden jälkeen. Taivaan Isän siunausta teille koko perheelle, iloa, riemua uutteen alkaneeseen vuoteen !

 8. 9

  Rosa sanoo

  Olipa kiva postaus, ihanaa tätä vuotta koko teidän perheelle! <3 tuntui kyllä hyvältä sulkea vuosi 2015 ja aloittaa "puhtaalta pöydältä" taas. Toivottavasti tästä tulee hieno vuosi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *