Wedding plans

Moni on kysellyt menimmekö New Yorkin matkalla naimisiin, koska käytin puolisostani sanaa husband.

Siitä hetkestä, kun sain tietää odottavani hänen lastaan, puolisoni on ollut minulle enemmän kuin aviomies. Miehistähän pääsee eroon jos yhdessäolo ei tunnu enää hyvältä. Lapseni isä tulee aina olemaan erityisellä paikalla elämässäni, mitä ikinä tapahtuukaan. Me ollaan yhdessä saatu tähän maailmaan meidän oma mestariteos, Robin ja me tullaan aina olemaan vahva tiimi.

Ei menty naimisiin New Yorkissa, mutta löysin kyllä hääpukuni siltä reissulta. Tulevana kesänä voin siis luvan kanssa kutsua mielitiettyäni husbandiksi 🙂

 

image

Puku on minulle todella tärkeä, niin kuin ehkä saatatte arvata:) Tässä yksi sovittamistani puvuista, mutta ei kumminkaan SE täydellinen.

Kommentit
 1. 1

  Anne sanoo

  Susta tulee upea elegantti morsian. Ihailen sun tyyliä sillä sinussa ’tyyli’ on sisäsyntyistä ja näytät upealta vähäisin elein. Kun tiedetään että olet samaan aikaan taaperoisen äiti niin ei onnistu jokaiselta 😀 Ihanaa joulua sinulle, future husbandille ja pikku-hurmurille!

 2. 2

  Katja Siira sanoo

  Oikein paljon onnea jo etukäteen, niin sinulle, tulevalle aviomiehellesi kuin myös Robinille. Te olette vahva, normaali ja hellyyttävä perhetiimi. Tykkään tyylistänne olla, elää ja nauttia. Niin sen elämän kuuluukin olla: Täytyy tehdä sitä mitä rakastaa ❤

 3. 3

  Leila sanoo

  A very beautiful wedding dress! Merry Christmas and Happy New Year to you, Kimi and little Robin! A lovely family picture on Christmas would be lovely to see!!

 4. 4

  Esssim sanoo

  Voin vain kuvitella miten upea tuleva hääpukusi on kun tuo kuvankin mekko on aivan upea! 🙂 mukavia häiden suunnitteluhetkiä!

 5. 8

  perhonen sanoo

  Uskomaton puku! Mahtaa siis valitsemasi puku olla jotain täydellisen tyrmäävää!

  ps. jaan syntymäpäivän poikasi kanssa. Hyvään aikaan hän on siis syntynyt 😉

 6. 9

  Claudi sanoo

  But now Kimi already knows what it looks like! 😉
  Anyway, it´s a stunning dress and suits your very well. 🙂

 7. 10

  Essi sanoo

  Hi,

  I am really not too much into wedding stuff and clothes, but when I saw this dress on you, I just thought, wow this is very beautiful! Great choice!

  I am really happy for you, Kimi and Robin. I am following Kimi since his very first race in 2001, there was just something on him that caught my attention, even when I was just 11 years old. 🙂 It´s strange, but I feel very happy for him to have a family like that now. You can see it on the pictures that he is very happy and proud to have you and Robin! I wish you all the best!

  Greetings
  Steffi

 8. 11

  lucia sanoo

  Its beautiful ! You , the dress ,the wedding choice! All the best! Really! With love ,Lucia from Italy *_*

 9. 12

  Erica sanoo

  Minttu, you’re stunning! I wish you all the happiness of the world, that you be very happy!
  Your family is so beautiful! Hugs from Brazil

 10. 13

  Muori sanoo

  Aivan ihana puku tuo hylätty niin mahtaa olla aivan mahdottoman upea se valittu, kun on nähty miten täydellinen sinun makusi on ,siitäkin sen tietää kun olet valinnut Kimin. Onnea tuleville valmisteluille.

 11. 14

  Myy sanoo

  Onpa mielettömän upea tuo kuvan hääpuku! Tuollaiseen haluaisin itse pukeutua, jos menisin naimisiin. Odotan jännityksellä, millaiseen pukuun tulet tärkeänä päivänäsi pukeutumaan. Olen varma, että se tulee olemaan täydellinen kokonaisuus.

 12. 15

  Clem sanoo

  Minttu,
  congratulations for your dress…it’s beautiful *___*
  Just for my curiosity…who’s the designer????
  I like Monique Lhuillier’s Wedding Dresses 😉
  kisses from Italy and Merry Christmas to you, Kimi and Robin <3

 13. 16

  Merja sanoo

  Toivon teille paljon Onnea ja Terveyttä nyt ja tulevaisuudessa kuin myös pikkumiehelle! Teistä huokuu ilo ja onnellisuus! Seuraamme innokkaasti Kimin kisoja aina kun se vain on mahdollista. Onnea myös tuleviin koitoksiin! Ihanaa Joulua ja Uutta Vuotta!

 14. 17

  Mirjami sanoo

  Rauhallista Joulua ja Onnea Vuodelle 2016 koko perheelle sinulle, Kimille ja Robinille!

 15. 18

  Ingrid sanoo

  What a stunning dress I’m really happy that Kimi has you and Robin – you’re such a sweet family! I wish you all the happiness in the world Merry Christmas

 16. 19

  Liz Lambert sanoo

  Minttu,

  Love the dress, like everything you try on it is stunning on you! Enjoy your life with Kimi and Robin and do whatever suits you all the most. Thanks for blogging and sharing with us.

  Merry Christmas and a safe and Happy New Year –

  Cheers from the USA.

 17. 20

  Miia Kristiina Siimestö sanoo

  Oletko lukenut ajatuksella mitä kirjoitit? Onhan lapsi teidän yhteinen kun kirjoitit että aloit odottamaan ” hänen lastaan” Ja miten voit puhua häistä ja miehen jättämisestä samassa asiayhteydessä? Kyllä rakkaus on uskoa yhteiseen tulevaisuuteen ilman epäilystä. Olet varmasti kaunis morsian niin kuin kuvakin todistaa. Mutta on ristiriitaista puhua häistä ja jättämisestä samassa kontekstissa varsinkin kun tarkoitus on tuoda esille rakkauden onnen täyttymys juurikin häissä. Rauhaisaa Joulua koko perheelle, olkoon elämänne täynnä Rakkautta.

 18. 21

  Pirjo sanoo

  Mielenkiintoista ja mukava nähdä miten
  perheessä arvostetaan toinen toistaan.
  Mahtava kun kirjoitat avoimesti. Se herättää monen muun ajattelemaan elämää. Toisen kunnioittaminen on kaiken a ja O elämässä. Hieno teidän häät.
  Jään mielenkiinnolla odottamaan teidän juhlaa
  kuvien merkeissä.

  Rauhallista Joulua ja
  Onnellista Uutt vuotta!
  Teille kaikille!

  Terv. Pirjo

  • 21.1

   Annuliini sanoo

   Upea hääpuku ja näyttää hyvältä, mutta minusta tuo ei kuitenkaan ole sinun juttusi. Odotan mielenkiinnolla lopullista valintaasi. Luulen että on hieman räväkämpää…Toivotan perheellesi Joulurauhaa ja Onnellista Uutta Vuotta! Robinista olisi ihana saada joulukuvia.

 19. 22

  Maiju sanoo

  Ei oo vaikea arvata kuka on ens kesän lööppien äänestyksissä ”vuoden upein morsian.” 🙂
  Hyvää joulunaikaa teidän perheelle!

 20. 25

  Kaisa sanoo

  Upea puku tuo sinun päällä oleva! Upea on kyllä kantajakin! 🙂 tohditko paljastaa, minkä merkin puku tuo on? Olen nimittäin menossa naimisiin, lähitulevaisuudessa kylläkin, mutta haluaisin merenneito -mallisen puvun, jossa olisi pitsiä. Tuo näyttää takaa ihan täydelliseltä! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *