Urheilu on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa

Adidas

 

Kesällä tuli vähän lipsuttua treeneistä, mutta nyt palaillaan takaisin normaali rytmiin niin treeneissä kun syömisessäkin. Mielestäni lomalla ei pidä ottaa stressiä treeneistä tai ruoasta. Kunhan osaa ottaa itseään niskasta kiinni loman jälkeen.

 

En pakota itseäni enää urheilemaan niin kuin ennen. Kuusi kertaa viikossa ja veren maku suussa. Nuorempana ajattelin myös liikaa urheilun positiivisia vaikutuksia ulkonäköön. Tänään se, mikä saa minut liikkeelle, on se mahtava adrenaliinipiikki lenkin aikana, aurinkoinen sää ja hyvä musiikki. Urheilun jälkeinen hyvänolon tunne pysyy päällä koko päivän ajan. En halua pilata sitä tunnetta sillä, että söisin huonosti vaan jatkan hyvää oloa ravitsevalla ja puhtaalla ruoalla.

 

Adidas

 

Vaikka en enää väsyneenä tai puolikuntoisena lähdekään urheilemaan, niin joudun välillä potkimaan itseäni sinne lenkkipolulle. Saan motivaatiota uusista treenivaatteista, musiikista ja siitä ajatuksesta, miten erilainen olo on lenkin jälkeen.

 

Adidas

 

Suosin pukeutumisessa mustaa, mutta treenivaatteissa saa olla räikeyttä. Käytän tällä hetkellä Adidaksen urheiluvaatteita. Ihan mielettömän hyvännäkösiä! Arkisin pidän paljon urheiluvaatteita vaikka en treenaisikaan. Myös korkkarit pysyy arkena kaapissa ja käytän ainoastaan lenkkreita.

 

Adidas

 

Adidas

 

Mikä sinulle on se juttu, mikä saa liikkumaan niinäkin päivinä kun pelkkä ajatuskin tuntuu tahmealta?

 

During summer I let my exercising slip a little bit, but now I’m going back to my normal routine when it comes to exercising as well as eating. I don’t think you should stress over training and food on your holiday as long as you are able to get back into it once the holiday is over.

I don’t force myself to exercise as much as I used to. Six times a week with the taste of blood in my mouth. When I was younger I also thought too much about how exercising would improve my looks. What gets me going today is that great adrenaline I get when running, the sunny weather and music. And this great feeling stays for the rest of the day. I don’t’ want to spoil it by eating badly which is why I keep the good feeling going with pure and nutritional food.

Even though I don’t tend to go training when I’m tired or don’t feel a hundred percent, I still have to kick myself out for that run sometimes. I get my motivation from new training clothes, music and thinking about how different I’ll feel after the jog.

Although I prefer wearing black, my training clothes can be bright and splashy. Right now I mainly wear sports clothes by Adidas. They are fabulous! I also like to wear sport clothes when I’m not exercising. During weekdays my high heels tend to stay in the closet as I only wear my runners.

What works for you? What gets you out exercising those days when just the thought of it seems awful.

Kommentit
 1. 1

  Veronika sanoo

  The best motivation is always running/walking with dog. Since we have him I just can not stop exercise as he is always full of energy…
  Sometimes also during those sadly rainy days.
  He is also the best partner I could ever imagine – he does not speak so you do not have that inner urge to speak while training 😀

 2. 2

  Blondi sanoo

  Minua motivoi se mieletön hyvän olon tunne liikunnan jälkeen… Ja tietenkin tulokset mitä sillä saa… 😉 Ihanat treenihousut! 🙂

  -B

  • 2.1

   Annuliini sanoo

   Mielettömän hyvä olo treenien jälkeen ja mikä parasta, jaksaa myös paremmin joka saralla. Ja myös se näkyy kaikessa…

   • 2.1.1

    Maikku sanoo

    Täällä taas yksi, joka ei saa sitä hyvänolon tunnetta liikunnan jälkeen. Tunnen ainoastaan iloa ja ylpeyttä siitä, että sain potkittua itseni sohvalta ylös… Mikä on toisaalta todella ärsyttävää, koska tuntuu, että urheilu olisi erilailla miellyttävää, jos siitä saisi oikeasti jonkinlaiset oikean hyvänolon tunteen… :s

    • 2.1.1.1

     minttuvirtanen sanoo

     Kokeile eri lajeja jos löytäisit jonkun miellyttävämmän tavan liikkua ja sen hyvänolon tunteen:)

 3. 3

  Miia Kristiina Siimestö sanoo

  Adidas on loistava merkki. Hienot salihousut ja toppi. Terveys edellä kaikessa 🙂

 4. 4

  muori sanoo

  Aivan ihanat adidas urheilu vaatteet ja niitäkin on nykyään mitä kauniinPia Minun lapsen lapsenikin käyttää samaa merkkiä

 5. 5

  Sanna Tanskanen sanoo

  Se hyvä olo treenin jälkeen motivoi minuakin 🙂 Arvaa sain juuri postissa tilaamani samat juoksutrikoot kuin sinulla, yllättävän hyvän tuntuista materiaalia ja ihanan väriset!

 6. 7

  Kim sanoo

  Running helps me relax, I also exercise my brain when running, by thinking of ways to resolve work issues, personal issues (whatever is bugging me that day, week etc.) when I’m out on a long run so by the end of it I feel great and have a plan of attack for the issues. That is what motivates me to do one daily. The weight loss and just feeling healthy is an added bonus.

 7. 8

  Heidi sanoo

  Minulle liikunta energisoiva ja stressiä poistava väline sen muun hyvien ominaisuuksiensa lisäksi. Olen huomattavasti ympäristöystävällisempi läheisilleni kun käyn välillä salilla, lenkkipolulla tms.

 8. 9

  Sara sanoo

  Mulle tulee hyvä olo liikunnasta kun muistutan itseäni, että liikun vain ja ainoastaan itseni takia, oman hyvinvointiin eteen. Liikun, koska haluan sitä.. Kroppa kyllä kertoo, että nyt lenkki tekisi hyvää 🙂

 9. 10

  Miia sanoo

  Urheillessa saa ajatella kaikki päivän aikana liikkuneet ajatukset läpi. Huomaan, että lenkillä, vaikka onkin musiikkia, niin käyn läpi päivän tapahtumia ja ajatuksia. Kai se on joku kehon oma tapa päästä huonoista ajatuksista eroon. Ja se tunne, kun lenkin ja treenin jälkeen saa lasillisen kylmää maitoa, ai että 🙂

 10. 11

  Mami Sveitsistä sanoo

  Se ihana fiilis sekä treenin aikana että jälkeen 🙂 Huippu-urheilu taustan omaavana ja Personal Trainer-koulutuksen saaneena on oppinut hyvin uskomaan kehon merkkejä ja optimoimaan tehot, tavat ja kestot treeneissä…monipuolisuutta ja lihashuoltoa unohtamatta. Hieronta kerran viikossa saa ihmeitä aikaan jos sattuu venyttelyt silloin tällöin unohtumaan tai jos siitä kehkeytyy ennemminkin painimatsi kuin venyttelytuokio lasten ja lemmikkien vallatessa venyttelyalusta:-) Raikasta & positiivista syksyä!

 11. 12

  johanna matilainen sanoo

  Kiitos!
  Minulla se on huono omatunto, joka kolkuttaa, jos ei huvita lähteä laiskuuttaan.
  Huomenna adrenaalipiikki tulee Kimin kisasta ja pitkästä kävelylenkistä 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *