The Dress

Desktop2

 

Häiden yksityiskohdat tulevat pysymään salassa. Rakkaudesta näihin upeisiin pukuihin, jaan täällä kumminkin muutaman kuvan sovittamistani puvuista.

Aloin katselemaan kuvia puvuista viime kesänä, kun päätimme, että menemme vuoden päästä naimisiin. Tyylini on selkeä ja tiesin heti myös millaista pukua tulen kantamaan tärkeänä päivänämme.

Yksinkertainen on kaunista ja puvun juju löytyy selkäpuolelta. En halunnut liikaa pitsiä, enkä turhia koristeita tai huntua.

Puku on suunnittelijan minulle tekemä eli toista samanlaista ei ainakaan vielä kävele vastaan 🙂

Seuraavaksi keskitytään rakkaiden, upeiden kaasojeni pukuihin, mitkä toivottavasti löytyvät täältä koto Suomesta.

 

 

Kommentit
 1. 1

  susanna sanoo

  Ooh kyllä on kauniita pukuja. Sinulle sopii tuollainen juuri missä selässä on jokin yksityiskohta . Kaunis olet kyllä. Puku on kyllä sellainen asia joka on kaikille morsiammille tärkeä. Itsellänikin on uniikki puku, ei tosin minulle tehty mutta ei toista löydy.

 2. 2

  Muori sanoo

  Kyllä on upean näköisiä pukuja mutta sinun maullasi se oikea on tosi upea, niin uskon.

 3. 3

  Laura N sanoo

  Joka kesä Iltalehdellä on äänestys, jossa valitaan Suomen kaunein kesämorsian. Tänä vuonna se oot luultavasti sinä! 😀

 4. 4

  Kirsti sanoo

  Ikävää kun noinkin yksityistä ja pyhää asiaa on tarvis julkisuudessa korostaa esittelemällä hepeneitä.

  • 4.1

   minttuvirtanen sanoo

   En nää mitään syytä miksi näin onnellista asiaa tai kauniita pukuja pitäisi salailla 🙂

   • 4.1.1

    lucia sanoo

    Ben detto Minttu! Good words… It is a happy thing and special . There is not problem to make it secrets 🙂

 5. 5

  Sassa sanoo

  Upeat puvut.Yksinkertainen aina kauneinta.Näen sinulla myös kiiltävän,yksinkertaisen nutturan.

 6. 6

  lucia sanoo

  Thank s a lot minttu for this photo . I tried to translate your Finnish … And I think that’s your ideas about the dress are perfect. Because you are a elegant,simple and beautiful person . And I’m sure that your dress is perfect and all of us will love it . Maybe in this photo I prefer the skin decoration that I have seen in the post ”weeding plans” . Hope in future post about your weeding …. With love ,Lucia :*

  • 6.1

   meeri sanoo

   Voi hyvä tavaton … Minttu edestä, Minttu takaa – voiko itsekkäämpää ihmistä olla. Mikä ihme pistää ihmisen jakamaan kaiken itsestään, posket lommollaan, puolialastomana ”blogissaan”. Ja eiköhän häiden yks.kohdatkin paljastu tätä menoa ennen h-hetkeä. Ole fiksu ja pidä omat asiat omina – kello onni on se onnen kätkeköön … jos ymmärrät mitä tarkoita. .

   • 6.1.1

    minttuvirtanen sanoo

    Luonnollisesti mun blogissa on mun kuvia. Onnea ei todellakaan tarvitse kätkeä jos multa kysytään.

  • 6.2

   Annuliini sanoo

   Upeita ovat kaikki sovittamas. Pukusi ei liene noissa kuvissa?Minusta kuitenkin hääpuku ei saa olla liian ”coctail” eli liian avonainen, mutta täytyy tuntua omalta. Jos sellainen sopii itselle niin valinta on silloin onnistunut.

   • 6.2.1

    minttuvirtanen sanoo

    Tuleva pukuni ei ole näissä kuvissa. Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että puku täytyy tuntua omalta.

 7. 7

  Miia Kristiina Siimestö sanoo

  Silloin kun menee naimisiin sen oikean kanssa, joka on kuin ”samasta puusta” niin silloin tärkeintä on Rakkaus ja sen symbolina valkoinen hääpuku.

 8. 8

  kristiina sanoo

  Todella kauniita pukuja ja ihana et jaa niitä myös meille!! On se niin vaikeeta osata jakaa toisten onni!! Mutta oikein hyvää Uutta Vuotta teidä perheelle!! ♥♥♥

  • 8.1

   minttuvirtanen sanoo

   Ensin täytyy olla itsensä kanssa onnellinen, että pystyy olemaan sitä myös toisten puolesta 🙂 Onneksi niitäkin ihmisiä on. Onnellista uutta vuotta! 🙂

 9. 9

  Maria sanoo

  Voitko paljastaa näitä kuvan pukujen suunnittelijaa? ☺ ihastuin näihin ja itselläni myöskin häät tulossa mutta puku vielä puuttuu

  • 9.1

   minttuvirtanen sanoo

   Näissä kuvissa on Pnina Tornain, Alon Livnen ja Berta Bridalin pukuja. Tsemppiä puvun etsintään! 🙂

 10. 10

  Tanja sanoo

  Ihme marmatusta täällä, tottakai voit jakaa mitä haluat, oli kyse sitten hääpuvusta tai ihan mistä tahansa.
  Upeilta näyttävät myös noi puvut, olet varmasti todella kaunis morsian!
  Kaikkea hyvää vuodelle 2016! 🙂

 11. 11

  Hely Musakka sanoo

  Minttu ja Kimi ovat Suomen prinsessa ja prinssi ollaan ylpeitä heistä. Minä ainakin haluan tietää vaikka kaiken heistä. Onnea tulevaan.

 12. 12

  Sini sanoo

  Ihan mielettömän kauniita pukuja ihan mielettömän kauniilla tulevalla morsiamella! Sun blogia on myös tosi kiva lukea. Kaikkea hyvää teille kaikille!

  Ja ethän vastaa pelkkiin ei-niin-positiivisiin blogikommentteihin?

  • 12.1

   Annuliini sanoo

   Kiitos kaikista vastauksista! Minusta on ihana seurata blogiasi ja kaikkia hyviä postauksiasi sinulle tärkeistä asioitasi. Niistä löytyy paljon myös ”vinkkejä” itselle. Ja mikä parasta: Voi seurata hurmaavan ”pikkumiehen” kehitystä.Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta koko perheelle!

 13. 13

  Katjuska sanoo

  Ihania hääpukuja 🙂 Oikein ihanaa vuotta 2016 koko perheellesi. Pahoitin sinun puolesta mielen noista ikävistä, katkerista kommenteista 🙁 . Meistä olet ihana ja innostava sekä tuot liikunnan ilosanomaa kaikkialle 🙂 Kiitos siitä 🙂 ja toivon että vuonna 2016 pääsen laihdutus tavoiteeseeni siksi seuraan blogiasi ja vinkkejäsi koska aiemmin en ole painonpudotuksessa onnistunut.

 14. 15

  koskiska sanoo

  Nurjamieliset nurisee, mutta onneksi Minttu jaksaa julkisuuden varjopuolet eikä pidä ”vakan alla kynttilää” tyypilliseen suomalaiseen tapaan, mitä iloa siitä olisi? Minusta ihania pukuja, vaikken saisikaan näitä vyötärövekkejäni tuollaisiin mahtumaan, silti suon mielelläni toiselle sen ilon.

 15. 16

  Tuula sanoo

  Mieluiten katson näitä Mintun upeita ja tyylikkäitä kuvia kuin kaiken maailman tissityrkkyjen pursotuskuvia.

 16. 18

  Marjo sanoo

  Upeita pukuja ja kaunis nainen!Nuo pahaa oloaan muihin purkavat marmattajat ihme kommentteineen voisivat keskittyä tekemään elämästään vähän mielekkäämpää, niin ei tarvitsisi olla niin hapan ja kateellinen.Vaan kukapa elämäänsä tyytyväinen ihminen noista jaksaisi välittää:)Hyvää uuden vuoden jatkoa teidän perheelle Minttu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *