Pintaa ja vähän syvempää

Alkuun kiitos tästä mahdollisuudesta kauneusjaterveys.fi Aloitin kirjoittamaan blogia tammikuun 2015 lopussa juuri ennen esikoispoikamme syntymää. Minulle oli tarjottu mahdollisuutta aikaisemminkin, mutta silloin kieltäydyin. Olin ja olen edelleenkin tarkka perheeni yksityisyydestä ja haluan varjella sitä tiettyyn pisteeseen saakka. Pitkän pohdinnan jälkeen mietin asian niin, että blogit ja sosiaalinen media on tätä päivää ja minusta on mukava jakaa onnen hetkiä, ilon aiheita ja kauniita kuvia lukijoilleni. Niin kauan kun miehelläni Kimillä on ura F1:ssä, aion olla hänen tukenaan ja matkustaa mahdollisimman moniin kisoihin poikamme Robinin kanssa. Halusin kuitenkin myös jotain omaa, jotain mitä voisin tehdä siinä ohessa. Oman blogin pitäminen alkoi tuntumaan hyvältä idealta ja tässä ollaan.  Tällä matkalla haluan oppia paremmaksi kirjoittajaksi ja todella paljon paremmaksi valokuvaajaksi. Jonain kauniina päivänä ostan kunnon kameran ja opettelen käyttämään sitä, jotta saan parempia kuvia blogiini. Toivon, että voin blogini kautta olla nuorille naisille ja äideille esimerkkinä ja inspiraation lähteenä. Blogini tulee siis olemaan pintaraapaisu perheeni elämää ja muissa sydäntäni lähellä olevissa asioissa mennään vähän pintaa syvemmällekin.

IMG_0082

Tammikuun 27 päivä 2015 prioriteetit menivät täysin uusiksi kun katselin täydellistä poikalastamme sen minkä onnenkyyneleiden läpi näin. Niin nuori vielä, mutta hän pääsi suoraan tämän perheen pomon paikalle. Tärkein tehtäväni on pitää huolta perheestäni ja heidän hyvinvoinnistaan. Sen lisäksi pidän muodista ja rakastan matkustelua. Näistä aiheista tulen kirjoittamaan blogissani. Tulen kirjoittamaan myös formulakisoista. Syväanalyysit kilpaa ajamisesta jätän maikkarin pojille ja kerron teille siitä mitä itse teen kisaviikonlopun aikana. Urheilu on ollut pienestä pitäen minulle elämäntapa ja olen kokeillut lajeja laidasta toiseen. Tänä päivänä urheilen voidakseni hyvin niin fyysisesti kuin henkisestikin. Luvassa myös siis ajatuksiani urheilusta ja hyvinvoinnista.

Valmistuttuani ylioppilaaksi luin liiketaloutta ammattikorkeakoulussa siihen asti kun tajusin, että ei tää oo mun paikka, ei sitten ollenkaan. Hain lentoemäntäkoulutukseen ja pääsin töihin silloiselle Finncomm Airlinesille. Lentoemännän työ sopi minulle hyvin kun ei tarvinnut olla hetkeäkään paikallaan ja tapasin koko ajan uusia ihmisiä. Tällä hetkellä minulla on opiskelut kesken Trainer4youn personal trainer koulutuksessa. Aion hoitaa koulutuksen maaliin kun Robin on vähän vanhempi. Tästä vauva-ajasta täytyy ottaa kaikki irti. Se kestää niin lyhyen hetken ja on minulle äitinä tähänastisen elämäni parasta aikaa.

Tervetuloa seuraamaan blogiani!

Minttu

Kommentit
 1. 1

  Blondi sanoo

  Täällä ilmoittautuu yksi uusi lukija! 😉 innoissani odotan mitä blogisi pitää sisällään… Voimia vauva-arkeen suloisen Robinin kanssa! 🙂

 2. 3

  Taru sanoo

  Moi! Olen vähän utelias… Kuka on Robinin kanssa sillä aikaa kun sinä olet varikolla katsomassa kisoja? 🙂
  P.s. Olet ihan superkaunis <3

  • 3.1

   minttuvirtanen sanoo

   Kiitos paljon:) Robin on sen ajan lastenhoitajan kanssa. Hän on vielä liian pieni sinne hulinaan.

 3. 4

  Tinde sanoo

  Isolla mielenkiinnolla seuraan sinun blogia, kun meillä on kuukauden vanhempi poika (syntyi 23.12.14) kuin teidän Robin 🙂 ja itsellä myös liikunta on tärkeä osa elämää, niin fyysisen kuin henkisen jaksamisen kannalta. Tsemppiä uuteen blogiin! 🙂

  • 4.1

   minttuvirtanen sanoo

   Kiitos! Tsemppiä sinne treenamiseen ja paljon onnea pikku miehestä:)

 4. 5

  Marja leppänen sanoo

  Ihanaa olen sinun ja Kimin sekä tietenkin pikku robinin fani kiva että voin lukea teistä kaikista. Ja toivon että Kimi ajaa vielä muutaman vuoden formuloiden enkä varmaan ole ainoa fani joka sitä toivoo niin suosittua suomalaista ei ole eikä tule formuloiden. Se on Ferrarin häviö faneissa ja ajotaidoissa ja kokemuksesta jos ei halua ajattaa Kimiä .

  • 5.1

   minttuvirtanen sanoo

   Ihana kuulla! Toivotaan, että toiveesi Kimin uran jatkosta toteutuvat:)

 5. 6

  Daniela sanoo

  Can you enable the english translation option like you had on your previous address? I’d love to keep following your blog, but unfortunately I don’t speak Finnish.

  Best wishes to you and yours,
  An english reader. 🙂

  • 6.1

   minttuvirtanen sanoo

   Thank you for following my blog! I promise to write something in english as well:)

 6. 7

  Janita sanoo

  Kiva, että tuli tämä kommentointi mahdollisuus. Erityisesti ilahdutti se, että aiot kirjoittaa siitä miten vietät kisaviikonloppuja! Onnea uuteen blogi-osoitteeseen, hyvältä näyttää!

  • 7.1

   minttuvirtanen sanoo

   Kiitos! Arvaan, että se aihe kiinnostaa monia ja mielelläni avaan hieman sitä maailmaa lukijoilleni:)

 7. 8

  Dori sanoo

  Ihanaa, että jatkat kirjoittamista! Olen kirjoittanut aika usein kommentteja vanhassa blogissasi ja instagramissakin 🙂 Mun mielestä siihen verrattuna, että et ole kirjailija, kirjoitat tosi hyvin ja käytät todella kauniita sanoja! Se lause on erittäin koskettava, kun sä kirjoitat, että itkit, kun Robin on syntynyt. <3 Jatka maaliin! 🙂 Odotan innolla postauksia ja toivottavasti voidaan lukea (ja nähdä kuvia :3 ^^) Robinista ja Kimistäkin silloin tällöin ja samaan aikaan voidaan tutustua sinuunkin yhä enemmän 🙂 Sä olet edelleenkin tosi upea ja kaunis nainen ja ollaan kiitollisia, että kirjoitat blogia ja sen kautta voidaan tutustua sinuun ja sun kautta Kimiinkin vähän enemmän! 🙂

 8. 9

  kristiina sanoo

  Kiitos vaan kivasta jutusta!! Kirjoitat tosi kivasti ja teidän perheen tapahtumia seuratakseni jouduin mukaan sosiaaliseen mediaan!!olen aina ollut kimin vankumaton fani!!! Kuljen miellelläni teidän mukana!!:)

 9. 10

  Suvi sanoo

  Olen todella iloinen, että päätit kirjoittaa blogia. Olen 7 kuukautta raskaana 🙂 Odotan synnytystä, mutta mua pelottaakin aika paljon. Onko sulla vinkkejä synnytykseen? Mikä auttoi sinua siinä? Pyysitkö epiduraalin? Toivottavasti kirjoitat postauksen näistä asioistakin 🙂 Paljon onnea kauniista perheestäsi ja pikku Robinista! Hän on erittäin suloinen prinssi! 🙂 <3

  • 10.1

   minttuvirtanen sanoo

   Kiitos! Minuakin pelotti ennen synnytystä, mutta mietin sen niin, että se on todella luonnollinen tapahtuma ja muutkin ovat siitä selvinneet, niin niin selviin minäkin:) Vaikka se vähän sattuukin, niin mieti sitä palkintoa, mikä sieltä on tulossa. Tsemppiä!<3

 10. 11

  Ruusu sanoo

  Todella upeaa, että vastailet kommentteihin! Ei blogi olisi kiva blogi ellei olisi vuorovaikutusta kirjoittajan kanssa, minun mielestäni.
  Jään innolla seuraamaan blogiasi. Vaikutat niin mukavalta ja sulla on tosi hyvä tyylitaju! 🙂

  • 11.1

   minttuvirtanen sanoo

   Kiitos, kiva kuulla:) Olen samaa mieltä kommentteihin vastaamisesta ja yritän parhaani mukaan vastailla teille.

 11. 12

  Maj sanoo

  Kiitos tästä, mukava lukea ajatuksiasi vaikka olenkin tuplasti sinua vanhempi. Rakastan myös muotia ja matkustamista. Olet sopivasti esillä ja asiallisia kuvia. Seuraan sinua myös instassa jossa kiva nähdä myös ostoksia. Sinulla on todella hyvä maku myös. Terveisiä täältä Espoosta.

 12. 13

  lukija sanoo

  ihanaa että olette kuvissa niin onnellisia yhdessä,toivon että jaksat kannustaa kimiä paikan päällä kisoissakin se on varmaan hänelle erittäin tärkeä asia samoin se että olette saaneet yhdessä pojan. toivon teille paljon onnea ja vielä on kivaa lukea sinun blogiasi ja että siihen voi vielä kommentoida ja sinä vielä vastaat näihin.kiitos

  • 13.1

   minttuvirtanen sanoo

   Kiva, että luet blogiani ja kyllä se niin on, että oman perheen tuki on se tärkein<3

 13. 14

  mikaela sanoo

  ei liity postaukseen… mutta, ajattelin kysyä oletko koskaan käyttänyt solariumia ja kuinka paljon? aiotko jatkossa käyttää?

  terveisin vanhan blogin, ja nyt uuden blogin seuraaja 🙂

  • 14.1

   minttuvirtanen sanoo

   Kiitos, että seuraat blogiani! Nuorena käytin ikävä kyllä paljonkin, enkä ymmärtänyt miten paljon se vahingoittaa ihoani. Nyt en enää vuosiin ole käyttänyt. Suihkurusketus on luonnollisen näköinen ja turvallinen vaihtoehto jos haluaa vähän väriä pintaan:)

 14. 16

  hannele sanoo

  Hei minttu:).

  Hienolta näyttää uuden blogisi sivut. Meitä Kimi-faneja ( ja nykyään tietenkin Minttu ja Robin-fanejakin) on miljoonia ympäri maailmaa. Olisi tärkeää että saisit myös englannin kielisenä nämä kirjoitukset. Useat ulkomaalaiset ystäväni ovat olleet vähän pettyneitä että tämä on vain suomeksi.

  On kiva seurata teidän elämää, kaikkea hyvää ja perheen miehille terveisiä:).

  • 16.1

   minttuvirtanen sanoo

   Kiitos ja mahtavaa, että seuraat:) Olen saanut paljon pyyntöjä, että kirjoittaisin myös englanniksi, niin alan kirjoittamaan jatkossa molemmilla kielillä.

 15. 17

  sanoo

  Mielenkiintoista kuulla enemmän matkusteluistasi ja muotiasioista! Oletkin ilmeisesti työskennellyt ennen isäni kanssa, hän nimittäin lentää kyseisessä yhtiössä 😀 pieni on maailma

  • 17.1

   minttuvirtanen sanoo

   Näistä aiheista tulossa paljon postauksia:) Nyt kun katsoin sukunimeäsi, niin niimpä ollaankin lennetty yhdessä.

 16. 18

  Elisa sanoo

  Hei! Kiva päästä seuraamaan sun blogia. Luulenpa että sulla tulee olemaan paljon lukijoita ja seuraajia, koska näytät niin luonnollisen kauniilta ja pidät terveellä tavalla hyvinvointiasi yllä. Pidä kiinni tuosta tyylistä, olet erinomainen esimerkki monelle nuorelle tytölle ja naiselle 🙂 Hieno kuva sinusta ja Kimistä. Tuosta kyllä näkee kaikki, että teidät on luotu toisillenne. Nauti äitiydestä ja pienen lapsen kanssa yhdessäolosta, lapsi tuo elämään enemmän kuin ottaa.

 17. 20

  Dori sanoo

  Vielä yks juttu (aikaisemmin kirjoitin jo sulle tässä, ja kiitos vastauksesta) 🙂
  Se on tosi hienoa, että yrität olla Kimin kanssa varikolla ja kannustat häntä kuin hänen rakas. Yritätte olla kahdestaankin (vaikka se on just varikolla on mahdotonta :D) ja yrität olla myös Kimin rakas, etkä vain Robinin äiti (vaikka tietysti ihanaa, että teillä on Robin <3). Ihanaa nähdä sinut varikolla. 🙂 Toivottavasti ymmärrät, mitä tarkoitan 😀
  Toivottavasti olette oikeesti niin onnellisia, kuin näytättekin kuvassa, ja Robinin kanssa on tullut täydellinen elämä teille ja Kimikin on onnellinen isinä 🙂 <3

 18. 21

  Monika sanoo

  Minttu Hi, I’m a huge fan of F1 and Kimi for several years. And now I’m a fan of the whole of your family. I have a son to and also my life’s greatest adventure is to watch as he grows up. I’m delighted with your blog and topics contained therein. I send beste regards to You, Kimi, and little Robin. I look forward to new entries (I hope you write an account of Monaco).
  Monika

 19. 22

  Nita sanoo

  Kiitos Minttu hienosta blogista. Olen seurannut sitä alusta asti ja tykkään todellakin lukea sun treenivinkit ja muutenkin lukea elämästäsi.
  Muista nauttia äitiydestä ja varisnkin nyt kun Robin on niin pieni ja oppii paljon uutta joka päivä. Olen itse 3 lapsen äiti ja siis lapsen kehitys on niin ihana seurata.
  On ihana nähdä kuinka olet saanut Kimin kasvoille hymyn, olette todella näyttävä pari.

 20. 23

  Henna sanoo

  Kiva kun olet aloittanut blogin pidon.
  Yksi asia tosin näissä vähän harmittaa kun nykyään kaikki tai monet asiat pyörii ulkonäön ympärillä vaikka mielestäni sisäinen kauneus on tärkeintä.
  Nuoria ei pidä kannustaa pelkän ulkoisen olemuksen tärkeänä pitämiseen.
  Tai itse pidän sitä ainakin hyvin pinnallisena mutta on toki tärkeää osata huolehtia itsestään 🙂

 21. 24

  Mia sanoo

  Hei Minttu 🙂 Olen seurannut Kimin uraa alusta alkaen ja olen suuri fani 🙂 Mukavaa,että kirjoitat blogia 🙂 Kuvasi ovat aina tosi hienoja ja kauniita,ja kerrot mielenkiintoisista asioista. Olet mielestäni fiksu,kaunis,jalat maassa oleva nuori nainen 🙂 innolla odottelen uusia postauksia 🙂 hyvää kevään jatkoa ja oikein ihanaa alkavaa kesää koko teidän perheelle <3 Ps.Robin on NIIN suloinen <3

 22. 25

  Pertsa sanoo

  Mukava lukea teidän perheen elämästä ja ajatuksista. Oletko tulossa Monacoon? Kierrän katsomassa monia kisoja mutta koskaan en ole vielä Kimiä livenä tavannut. No jos nyt Monacossa sattuisin tedät näkemään. Hyvät jatkot koko pesueelle!

 23. 26

  Maaria sanoo

  Moi! Minun postaustoiveita olisi,että miten yhdistäisi ihan perus vaatteita, jottei asu olisi tylsä? Lisäksi kiinnostaisi meikki ja hiuspostauksia, esim.sinun perus meikkisi ☺

 24. 27

  piia vikström sanoo

  Kiva että rohkaiset nuoria tervelliseen elämään. Olet itse luononkaunis, herttainen ja urheilullinen. Mukava lukea mukavista ja onnellisista asioistasi. Tuskaa on maailmassa niin paljon. Hyvää koko perheellenne.

 25. 28

  Anne Hietala sanoo

  Moi! Ihana Blogi Minttu! Tosi ihana että postailet muodista! Tuo valkoinen hapsumekko on aivan ihana ylläsi! Minkä merkkinen mekko on ? 🙂 Tsemppiä kauteen ja huippua että olet kannustamassa Kimiä kisoissa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *