Olympus arvonta

Vihdoin saan blogiini kunnon kameralla otettuja kuvia. Sain nimittäin Olympuksen PEN E-PL7 -järjestelmäkameran ja siihen vielä todella tyylikkään Leather Collection -sarjan laukun ja kantohihnan.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olen miettinyt pidemmän aikaa kameran hankkimista, mutta ajattelin, että järjestelmäkamerat ovat niin isoja, etten kumminkaan kantaisi sitä mukana. Sitten törmäsin tähän pieneen ja tyylikkääseen ihanuuteen.

Nyt ei ainakaan voi syyttää kameraa jos kuvat eivät onnistu 🙂 Kamera on myös fiksu ja miettii paljon asioita puolestasi. Eli ei tarvitse olla huippukuvaaja saadakseen upeita kuvia. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yhdellä teistä lukijoistani on nyt mahdollisuus voittaa tämä samainen setti itselleen. Paketti sisältää Olympus PEN E-PL7 -järjestelmäkameran ja Leather Collection -sarjan laukun ja hihnan.

Kommentoi tämän postauksen alle mitä aiheita sinä tykkäät kuvata ja olet mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan 30.12.2015.

Toinen mahdollisuus voittaa samainen setti itselleen, on Olympuksen instagram-arvonnassa sivuilla olympussuomi.fi
 

 

 

 

 

Kommentit
  • 1.1

   Lara sanoo

   Eniten tulee kuvatuksi kolmea pientä Tytärtäni puuhailemassa. Lomamatkalla kuvia tulee napsituksi paljon puhelimella. Iloisia kuvaushetkiä Sinulle.

   • 1.2.1

    Mira sanoo

    Kuvailen varmasti kahta asiaa eniten. Suomen luontoa ja omaa isoa seniorikoiraa 🙂

 1. 2

  marja-liisa vuorinen sanoo

  Ehdottomasti eniten kuvaisin lastenlasteni touhuja heitä on 5. Kaksi tyttöä 6v ja 1,5v sekä 3 poikaa 6v, 3,5v ja 2v. Vauhtia ja ”vaarallisia” tilanteita sattuu ja tapahtuu päivittäin.

  • 3.1

   Jossu sanoo

   Maisemia ja kavereita 🙂 En löytämyt mistä voi kommentoida oman kommemtin niin siksi kommentoin tähän vastaa osioon 😀

 2. 4

  Kim sanoo

  Great camera, hope you love it.

  I still like the blogs about fitness and good, but I loved the New York one as well.

  Have a very Merry Christmas and wish you much love and happiness for the New Year.

 3. 5

  Anne sanoo

  Kuvaan 9vuotiasta poikaani ahkerasti kännykällä. Lapsen kuvat ovat aarteita joissa muistot elävät. Lapseenkin on tarttunut kuvausinto ja hänen gopronsa on kovassa käytössä. Hän säästi itse kameransa summan ja iloissaan kertoi että nyt me vanhemmat voimme nähdä maailman niinkuin hän näkee. Siinäpä viisaus!

 4. 6

  Simona Georgieva sanoo

  I love reading about your style and your family. Would love it if you talk a little bit more about make up and if it is in English. Thank youuu.

  • 7.1

   Timo sanoo

   Maisemia, valoja, varjoja, vastakohtia. Hyvällä kameralla kaikki olisi niin paljon helpompaa.

 5. 8

  Janette Alho sanoo

  Urheilu,luonto ja muotokuvia olisi hieno osata kuvata. Vaikken niin luontoihmisiä olekkaan, mutta esim. revontulia ja muita tuollaisia vähän erikoisempia, kuin vain kukkia. Mutta parhainta olisi saada itse kuvattua täydellisiä kuvia lempilajien kisoista tai laadukkaita muotokuvia 🙂

 6. 9

  Ida sanoo

  Moikka! Oma kuvaamiseni rajoittuu lähinnä matkoilla luontokuviin (auringonlaskut, -nousut, kauniit maisemat ym.) ja kotona kuvailen lähinnä lemmikkikoiraani. Kuvailen pääasiassa iPhonella koska järkkärit ovat niin kovin massiivisia ja isoja, joten kuljettaminen ja kuvaaminen on hankalaa. Olen pidemmän aikaa halunnut oman ”pikkujärkkärin”, mutta sopivankokoista , -hintaista ja samalla laadukasta on vaikea löytää.

 7. 10

  Guna Karlsberga-Lyyski sanoo

  Aivan mahtavaa arvontaa 🙂 Minä ainakin tykkän ottaa kuvia mun pikku vauvasta Shrekista 😉 Se on semmonen pieni rakkaus pakkaus Espanjasta- pikku koira. Hän on ollu meidän kansa jo 6 vuotta.Hän oli koditon ja päätimme tuoda hänet tänne. Joskus hän on ollut syy, miksi olemme pysyneet yhdessä mieheni kanssa, koska kukaan meistä ei halunnut luopua koiran . Puhelin on ihan täynä Shrekin kuveista

 8. 12

  Janettemaria sanoo

  Tykkään kuvata melkeen mitä vaan, mistä voi saada kivan muiston:) Niin arkisia asioita kuin muistoja erikoisemmistakin päivistä!

 9. 16

  sanoo

  Kaikkein parasta on kuvata siskon tytärtä, Emmaa 6 kk. Yhtä parasta on kuvata Ukko-bokseria, 9 v. Ja Bruuttusta, suomenhevosruunaa, 15 v. Kaikki ovat yhtä ihania ja kuvauksellisia. ❤️❤️❤️

 10. 17

  Sonjushka sanoo

  Lemppari kuvauskohteeni on itseoikeutetusti pieni tyttövauvani. Olisipa mahtava palkinto, saisi entistä parempia kuvia talteen muistoksi. <3

 11. 18

  Rosa sanoo

  Ehdottomasti tykkään kuvata eniten ystävieni kanssa. Onko mikään parempaa kuin katella vanhoja kuvia tärkeiden ihmisten ympäröimänä.

 12. 19

  Johanna sanoo

  Osallistun ehdottomasti! Olen vasta vihreä vasta-alkaja kuvaamisessa mutta eikö elämän yksi mielenkiintoinen särmä olekin jatkuva itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen 🙂 Pidän kauniista maisemista ja niitä haluaisin oppia kuvaamaan monivivahteisemmin. Eniten kuvaan tällä hetkellä kuitenkin kahta elämäni kirkkainta valoa, lapsiani

 13. 22

  Riina Liski sanoo

  Kuvaan perinteisesti hetkiä sekä rakkaiden että omasta elämästäni. Jälkikäteen on mukavaa palata muistoihin kuvien avulla. Vuosien varrelta otettuja kuvia kiva katsella, esimerkiksi jouluisin perheelläni on tapana katsoa kuvia menneistä jouluista. Tällä hetkellä opiskelijabudjetilla kunnon kameran ostaminen on haasteellista, joten kuvien ottaminen tapahtuu kännykän kameralla.

 14. 23

  Niina Kovanen sanoo

  Antaisin kameran rakkaalle aviomiehelleni uuden vuoden lahjaksi. Hän harrastaa kuvausta ja pienikokoinen kamera olisi kätevämpi pitää mukana reissuissa. Hän kuvaa luontoa, koiriamme ja minua

 15. 24

  Sandy sanoo

  Tykkään kuvailla matkoilla nähtävyyksiä :). Hyvää joulua koko perheelle! 🙂

 16. 25

  sanoo

  Kuulostaa tutulta. Kun ison rohjakejärkkärin kaivaa kassin pohjalta ja pistää säädöt kohdalleen, on hyvä kuvaustilanne jo auttamatta ohi. Tuollaisella pienemmällä pelillä tulisi ikuistettua muksujen touhuja ja arkista tilannekomiikkaa, sisustus- ja vaateideoita, tapahtumia ja miksei vaikka joskus ottaisi vähän laadukkaamman selfien 🙂

 17. 26

  Saara sanoo

  Mukana!(:
  oon tällä hetkellä vaihto-oppilaana Michiganissa ja ois tosi siistii päästä kuvaamaa kaikki tapahtumat kameralla ku tällä hetkellä puhelin on siin käytös 😀

 18. 28

  cioccolato sanoo

  Minä rakastan erityisesti maisemien kuvaamista. Myöskin on ihana ottaa kuvia perheen yhteisiltä reissuilta muistoksi.

 19. 31

  Leena Ahvonen sanoo

  Tykkään kuvata matkoilla, kaunnita paikkoja, yksityiskohtia, tilannekuvia. Välillä näkee kaunnita auringonlaskuja ja onneksi on muutama saatu vangittua linssin läpi. Pieni kamera mahtuu kätevästi laukkuun ja takuuvarmasti teräviä kuvia. Balilta löytyisi varmaan kauniita kuvauspaikkoja.

 20. 32

  apple sanoo

  Eniten tykkään kuvata ihmisiä, mutta se on myös mielestäni ehkä kaikkein haastavinta valokuvausta. Myös hienot maisemat inspiroivat kyllä kuvaamaan 🙂

 21. 34

  Teija sanoo

  Tykkään kuvailla luonnossa ja luonnonvalossa. Tällä hetkellä räpsin vain kännykällä kuvia, kun edellinen kamera hajosi.

 22. 36

  Annika Suuronen sanoo

  Hei!
  Minä tykkään kuvata paljon matkoilla ja erävaelluksilla. Kuvaan puhelimen kameralla, koska se on pieni ja mahtuu hyvin pieneenkin laukkuun. Viime kesän parhaimmat kuvauskohteet olivat USA:n reissullamme: NY, Pacific Coast Highway ja parhaimmat vaelluskuvat napsin Yosemite National Parkissa ja siellä erityisesti vuoret kuvauskohteena.
  Syksyllä sain upeita kuvia Sarekin kansallispuistossa-harmi vain kun kännykän akku ei kestä kovin montaa vuorokautta kylmässä ilmassa.
  Hyvää joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

  • 37.3

   Siiri Varjo sanoo

   Olen jo kauan ollut kiinnostunut kamerasta ja nyt olisi hyvä mahdollisuus! Olen kiinnostunut kuvaamaan luontoa ja kauniita maisemia ja asetelmia. Puhelimellani se ei kuitenkaan onnistu, se vääristää värit täysin. Haluaisin niin voittaa tämän koska haluan päästä kuvaamaan! Onnea kaikille!

  • 37.4

   Aada sanoo

   Itse tykkään eniten kuvata luontoa, ihmisiä ja pientä kissaani♡ kuvaan yleensä puhelimeni kameralla jolla on todella huono laatu.. 🙁

   • 37.4.1

    Sanna Stolberg sanoo

    Pidän ihmisten, kukkien, vaatteiden ja eläinten kuvailemisesta 🙂

    • 37.4.1.1

     Krista Lehtinen sanoo

     Minä pidän eniten maisemien, luonnon ja koirani kuvaamisesta! 🙂

  • 37.6

   Jonna sanoo

   Mäkin tykkään kuvailla ihmisiä, ja sitten myös ehdottomasti luontoa, esim puiden lehtiä, joissa on päällä vesipisaroita. Siihen tarttisinkin hyvän kameran, joten tää kamera ois täydellinen siihen!

  • 37.7

   Ansku sanoo

   Pienet kauniit yksityiskohdat luonnossa sekä ihmiset ovat erityisen mukavia kuvattavia

  • 37.12

   Hugo sanoo

   Ite tykkään kuvailla eläimiä ja maisemia. Kamera vaan puuttuu niin suurin osa kuvista tulee otettua puhelimella

  • 37.14

   marsu sanoo

   Tykkään kuvailla luontoa, ihmisiä erityisesti lapsia ja erilaisia tilanteita/puuhailuja.

   • 37.14.1

    annika sanoo

    Tykkään kuvata lapsia, perhettä ja ystäviä parasta on päästä ikuistamaan iloiset, ihanat hetket.

  • 37.15

   Pippa sanoo

   Etsitty juuri vastaavaa pienikokoista ja käyttäjäystävällistä kameraa rakkaiden ja muun tärkeän kuvaamiseen

  • 37.18

   Helena sanoo

   Nykyään kuvaan ehdottomasti eniten lapsiani. Haastavia kuvattavia, mutta kuvan onnistuessa (ehkä yksi tuhannesta kuvasta onnistuu…) yleensä teetän siitä suurennoksen ja laitan kehyksiin. Mielestäni on tärkeää, että kotona on seinillä paljon kuvia siellä asuvista ihmisistä.

  • 37.19

   Annaliisa sanoo

   Tykkään kuvata maisemia, luonnonvaihteluita ja -ilmiöitä, kukkia, eläimiä, koiraani, lapsenlastani, aitoja perhehetkiä, aitoja tunnelmia.

  • 37.20

   Leo sanoo

   Tykkään kuvata maisemia ja pieniä esineitä. Omistan vain kännykkän jolla niitä otan, mutta olisi kiva saada laadukkaita kuvia kameralla

 23. 38

  Stella Honkonen sanoo

  Olen kans miettinyt pitkä järiestelmäkamera hankimista, että sais kunnon kuvia, tällä hetkellä teen puhelimella kun ei ole hirvesti ollut varaa edes hankkia sellaista kamera, mutta jos olisi semmoinen kuvaisin varmasti oma pikku poika 10 kk ikäistä, varmasti tärkeimät perhejuhlat/tapahtumat. Jotain hienoja luntokuvia kävisin kans tekemässä ja muuten hyviä kuvia itsestäs ja kavereista 🙂

  • 38.1

   Kiia sanoo

   Kuvaan paljon omia lapsia mutta matkoilla ollessa otan myös maisemakuvia. Pieni näppärä kamera puuttuu, tällä hetkellä tulee paljon kuvattua puhelimella.

 24. 39

  Eliiiisa sanoo

  Kaikkea kaunista pientä luonnosta ja omasta pihasta ja erilaisia vahingossa syntyneitä väriyhdistelmiä sekä sisällä että ulkona.

 25. 41

  Henna sanoo

  Kuvaan mielelläni kaikkea kaunista, josta tulen hyvälle mielelle. Oli se sitten upea maisema, tilaisuus täynnä onnellisia ihmisiä tai vaikka kaunis kukka-asetelma niin tykkään napsia kuvia. Kuvista jää muisto tietyistä hetkistä ja parasta on että, niiden selaaminen jälkeenpäin tuon sen saman fiiliksen uudestaan mieleen.

 26. 42

  Jade-Julia Guseff sanoo

  Kuvailen arjessani sekä kaikissa juhlissa ja lomamatkoilla maisemakuvia.

 27. 43

  Martsu sanoo

  Tällä hetkellä kuvaan kaikkein mieluiten lapsiani. Varsinkin nyt kun toinen on vasta muutaman viikon ikäinen on ihanaa saada tallentaa tärkeitä hetkiä.

 28. 44

  Susanna Tapaninaho sanoo

  Tykkään kuvata maisema kuvia. Niin ulkomailla kuin koti suomessakin.

 29. 46

  Miia Kristiina Siimestö sanoo

  Minä kuvaan auringonnousuja ja luontoa. Päiväperhosia ja kukkia. Tapahtumia. Luonnonilmiöitä. Lemmikkejä. Lemmikki on yksi maailman pienimmistä kukista, pienempi kuin nuppineulanpää. Hyvä kamera on tarpeen. Tänään kuvasin oravaa mutta kännykän tarkkuus ei ole riittävä. Lintuja kuvaan myös. Ja siilejä. Kun näkee pienen pörröisen olennon syövän ei mikään ole ihanampi näky kun olet tehnyt hyvää itselle ja toiselle. Toinen saa ruokaa ja sinä hyvän mielen.

  • 46.1

   Marita sanoo

   Oma perhe on paras kuvauskohde. Vanhoja kuvia on ihana katsella, tuo mieleen mukavat hetket. Tuo kamera on kyllä todella hieno ja helppo ottaa hyviä kuvia.

 30. 48

  Tiina sanoo

  Kyllä se on porukoitten kissa mitä eniten tykkää kuvata, se ei tosin ihan niin innoissaan kuvaussessioista ole ;D

 31. 50

  Marru sanoo

  No aivan varmaan noita lapsenlapsia 2,5v ja 5 kk tyttö ja poikani avovaimoin kaverin 5 v poika joka on yhtä rakas kun ns. nuo omat. Niitä tässä on tullut kuvattua eestä, takaa, sivulta, hymyssä, myrtsinä jne. Mutta niissä se elämä näkyy. Mummulle ja papalle rakkaat.

 32. 51

  Laura sanoo

  Mä tykkään kuvata vaihdellen kaikenlaista. Eniten tulee ehkä otettua kuvia reissuilla tai joissain hauskoissa tapahtumissa ja sitä varten oonkin jo pohtinut jonkun riittävän pienen kameran hankkimista, kun järkkäriä ei juurikaan jaksa mukana kantaa 😀

 33. 52

  Kirsi sanoo

  Omaa, lähes kaksi vuotiasta, tyttöä tulee kuvattua päivittäin puhelimella, koska kamera uupuu 🙂 puhelimellakin saa ihan ok kuvia, mutta kyllä kamera on aina kamera!

 34. 54

  Mari sanoo

  Rakastan kuvata ihmisiä, lähinnä perhettäni ja tuoretta kummipoikaani. Myös maisemakuvaus onnistuu 🙂

 35. 55

  Maisu Eeronheimo sanoo

  Tykkään kuvata parvekkeeltani avautuvaa kaunista merimaisemaa.
  Onnittelut Minttu, uudesta kamerasta!
  Olen aina haaveillut Olympus-järjestelmäkamerasta.

  • 56.1

   Sari Wikberg sanoo

   Arkipäivän asioita, luontoa, koiria, hevosia. Myös matkoilla kameralla ja kännykällä tulee paljon kuvattua. Mahdollisimman paljon oikeastaan kaikkea tavalliseen elämään liittyen, unohtamatta tietenkään ihania juhlakuvia 🙂

 36. 57

  Emmi-Juulia sanoo

  Luonto on ehdottomasti paras kuvaamisen kohde! Itsestä ei tule juuri kuvia otettua.

 37. 58

  Toni Rhodes sanoo

  Beautiful photo, very clear. Be great to have that to snap photos of my 2 baby nephews instead of always from a phone 🙂

 38. 59

  Hanne sanoo

  Mä tykkään kyllä kuvata kaikkein eniten ruoka-aiheisia kuvia ja myös puutarhaan liittyviä kuvia.

  • 61.1

   Tinde sanoo

   Hups, lähti kommentti liian äkkiä. Lapset iältään tyttö 5v ja poika täyttää huomenna 1 vuotta Ja näistä kahdesta on koko ajan vaikeampi ottaa hyviä kuvia kun ovat liikkeessä koko ajan

 39. 62

  Essi sanoo

  Tykkään kuvata perhettäni ja ystäviäni, mutta myös luonnon kuvaaminen on lähellä sydäntäni. Olisi vaihteeksi kiva kuvata jollain muulla kuin kännykän kameralla. 🙂

 40. 63

  Anni sanoo

  Kaikista mieluiten kuvaan ystäviäni ja kaikkia rakkaita ihmisiä. Pidän siitä että kuvista jää ikuiset muistot kaikista unohtumattomista yhdessä koetuista hetkistä. Urheilu on myös toinen asia jota kuvaan mieluusti. Omia ja muiden urheilusuorituksia on kiva katsoa yhdessä jälkeempäin 🙂

 41. 67

  Hukkakukka sanoo

  Eniten tykkään kuvata ihania maisemia mökillä, ja matkoilla kamera on kyllä ahkerassa käytössä. 🙂

  • 68.1

   Henna k sanoo

   Eniten kuvaan lasten hölmöilyjä mutta paremmalla kameralla kuvaisin enemmän kodin yksityiskohtia…

 42. 70

  Lotta Karhumäki sanoo

  Moikka!
  Meillä kuvaus kohteena on tammikuussa syntynyt Australian paimenkoira. Meille se on kuin lapsi, niin on kyllä kokoajan kuvaus kohteena. 😀 ja onhan se myös erittäin hyvä ja söpö kuvaus kohde. 🙂

 43. 72

  Rosa sanoo

  Huippu arvonta! En oo vuosiin omistanu kameraa vaikka monta kertaa oon ajatellu, että se pitäis hommata.
  Tykkään kaikkein eniten ikuistaa hauskat ja ikimuistoiset hetket kavereiden kanssa. Tykkään myös kuvata meidän hassua koiranpentua 🙂

 44. 73

  Emma Henriikka sanoo

  Tykkään kuvata luontoa ja lapsiani tietysti
  Kameran antaisin lahjaksi tyttärelleni, joka ottaa kännykällään upeita kuvia, mutta kaipaisi ikiomaa kameraa.

 45. 75

  Sari Wikberg sanoo

  Arkipäivän asioita, luontoa, koiria, hevosia. Myös matkoilla kameralla ja kännykällä tulee paljon kuvattua. Mahdollisimman paljon oikeastaan kaikkea tavalliseen elämään liittyen, unohtamatta tietenkään ihania juhlakuvia 🙂

 46. 76

  Milla sanoo

  Kaikista eniten tykkään kuvata lapsiani.
  Kolme tärkeintä elämässäni.
  Hyvällä kameralla se on oikein mukavaa ja saa hyviä/ hassuja kuvia 🙂

 47. 78

  Aino sanoo

  Asukuvia ja itse tykkään esim.instagramiin laittaa tarkkoja ja hyviä kuvia, joten toisia kuvaillaan:)

 48. 79

  Anne-Mari sanoo

  Kauneus on katsojan silmissä -rajana on vain kohde, ympärillä on paljon erilaisuutta, rikkautta ja rakkautta, -jokaisella hetkellä on hävähdyksensä, aitoutta ja tunnetta pitää osata vaalia ja sitä mielestäni voi monet kuvat kertoa.

 49. 80

  Kaisa sanoo

  Kuvaan mieluiten kahta pientä poikaani, tosin vanhempaa on vaikea saada pysymään aloillaan. 🙂 Liian vähän tulee kunnon kameralla otettua kuvia, kännykkä on usein liian lähellä. Toivottavasti asiat muuttuvat pian. Kiitos blogistasi. 🙂

 50. 81

  Lotta sanoo

  Tykkään kuvata omia lapsia arkisissa askareissa ja välillä harmittaa kun järkkäri on jäänyt kotiin juurikin suuren kokonsa vuoksi, jolloin joudun tyytymään kännykkäni kameraan, jotta saan ikimuistoiset hetket talteen!

 51. 83

  Marissa sanoo

  Eniten tykkään kuvata tapahtumia, juhlia tms. Myös rakkaita ihmisiä on ihana kuvata 🙂

 52. 85

  Leena sanoo

  Luontoa ja ihmisiä pääosaksi 🙂 mutta tietenkin kaikkea ympärillä tapahtuvaa kerätä muistoiksi kuvaamisen muodossa. Tämä tulisi todella tarpeeseen.

 53. 87

  heidi sanoo

  tykkään ehdottomasti eniten kuvata läheisiä ihmisiä hauskoissa illanvietoissa ja tapahtumissa sekä ihan normaalissa arjessa 🙂 kännykkäkameralla ei parhainta laatua tule, mutta jos omistaisin paremman kameran, kuvaisin lisäksi luontoa ja eläimiä!

 54. 90

  elisa sanoo

  Oi mikä arvonta! 😮 🙂

  Olen kuvannut jo kahdeksan vuoden ajan samalla aloittelijan järjestelmäkameralla (Canon eos1000D joka on poistunutkin jo myynnistä vuosia sitten) ja joka ei oikein ole tarpeeksi hyvä itselleni ja olenkin katsonut uusia, mutta opiskelijabudjetilla ei noin vain osteta 500e kameroita… 😀
  Yksi jota olen erityisesti katsonut on nimenomaan juurikin tämä pen7! Se on niin kaunis, etenkin valkoisena, ja niin kätevän kokoinen! Se soveltuu parhaiten ihmisten kuvaamiseen, juhlaan ja arkeen, maisemakuvauskin mikäettei.

  Täydellinen siis mulle, joka tykkään kuvata paljon läheisiäni, mutta ei jaksa raahata isoa järjestelmäkameraa mukana! :/ Tänä jouluna isovanhemmat saavat jo toisen kuvakirjan, ensimmäinen kuvakirja pari vuotta sitten oli 64 sivua… 😀 Teidänkin kannattaa ehdottomasti tehdä Robinista läheisille kuvakirja! Parhaita ovat myös valokuvajoulukortit pienistä lapsista tonttulakit päässä!

  Ihanaa Joulua! 🙂

 55. 91

  Hepe sanoo

  Kuvaan hetkiä, joista haluan muiston myös kuvana. Hyvää ja nautinnollista joulua!

 56. 92

  Millavee sanoo

  Mahtava arvonta! Lempikuvauskohteeni eli arjen tilanteet ja sattumukset tallentuisivat mainiosti tällä sirolla Olympuksella.

 57. 94

  sanoo

  Mulle paratiisi on se, kun pääsen formula-radan varteen katsomaan ja kuvaamaan F1-autoja livenä! Vaikka tällaista mahdollisuutta ei tarjoudukaan kuin aniharvoin. Sellaista kameraa en itse omistakaan, jolla saisi onnistuneita otoksia noista supernopeista autoista. Hyvät kuvat on kuitenkin ihania muistoja ikimuistoisista hetkistä

 58. 98

  Jossu sanoo

  Kuvaan mieluiten lapsiani ja perhettäni. Lasten kasvua on maailman mahtavinta seurata❤️ Ja tietysti myös rakasta koiraani kuvaan paljon.

 59. 99

  Suvi sanoo

  Tykkään kuvata kauniita asioita, luontoa ja eniten nykyisin varmasti minun kolmea pientä suloista lastani. <3 Meillä myös iso järkkäri ja kännykässä huono kamera, joten tuo olis niin passeli minulle. 🙂

 60. 101

  Nina sanoo

  Talvisin vaaroja ja vuoria, kesäisin suomalaista järvimaisemaa, lisäksi keväthankia ja syksyn värisatoa.

 61. 102

  Elina T sanoo

  Tykkään kuvata monia asioita. Kaikista eniten kuitenkin lapsiani 🙂 Hyvää joulun odotusta 🙂

 62. 103

  Hanna sanoo

  Itse pyrin aina kuvissa vangitsemaan jonkun tunne tilan. Aivan lemppari on kun loppukesästä sumu järven yllä. Myös erilaiset juhlat on kivoja. ” Kameranani” on kulkenut normi lumia.

 63. 104

  Anna sanoo

  Onpa tyylikäs kamer. Itse tykkään kuvata luontoa ja lähinnnä kukkia luonnosta sekä omasta puutarhasta. Sinulla on kiva blogi! t.Anna

 64. 105

  Hanna R sanoo

  En kuvaa mitään kun ei ole kameraa :), mutta jos kuvaisin, kuvaisin rakasta poikaystävääni arkisissa toilailuissaan, koiriamme ja hevosiamme. Työkäytössä kuvaisin asiakkailleni heidän hevostensa kuulumisia. Enkä ottais yhtään selfietä :)!!!

 65. 108

  Mirkku sanoo

  Mun omia prinsessojani, kasvavat vaan niin nopeasti, kaikki mahdolliset hetket pitäisi saada ikuistettua <3

 66. 110

  Laura sanoo

  Eniten tykkään kuvata ihmisiä ja hetkiä joista haluaa, että jää kuvallinen muisto 🙂

 67. 114

  Kerttu sanoo

  Kaikkein eniten tykkään kuvata lapsiani, mutta kännykän kamera ei ihan aina pysy vauhdissa mukana

 68. 117

  Satu sanoo

  Kuvaan mielelläni alle 2v. poikaani. Hyvä kamera olisi tarpeen, jotta saisin vikkelästä pojastamme edes jonkinlaisen teräväpiirtoisen otoksen. Nykyään kuvamme ovat olleet ”vauhtiviivoja” täynnä, kun kännykän kamera ei pysy perässä. 😉

 69. 118

  Heidi sanoo

  Nature and animals, for sure. I also like to capture loved ones. My late mother hated pictures taken of her and it breaks my heart to know that I have so, so few…and only one of us together as adults. I make a point now to take photos of the people in my life, even if things don’t look perfect (bad hair, clutter around) because small memories live on through the images.

 70. 120

  Piritta sanoo

  Eniten tykkään kuvata rakkaita ihmisiä ja hetkiä heidän kanssaan. Jaksaisinpa useammin myös teettää näitä kuvia 🙂

 71. 123

  Suvi N sanoo

  Rakastan kuvata itselleni matkamuistoja eri puolilta maailmaa. Kuvissa ovat kaverit, muistot, paikat, tapahtumat, auringonnousut ja -laskut…

 72. 124

  Jenni sanoo

  Eniten tykkään kuvata ihmisiä sekä lomalla on mukava ottaa hyvällä kameralla kuvia mukaviksi muistoiksi. 🙂

 73. 126

  Heidi sanoo

  Tällä hetkellä kuvailen paljon sisustuksellisia yksityiskohtia, pieniä tunnelmapaloja ja luontoa etenkin kesäisin. Matkoilla kuvailen nähtävyyksiä sekä tietysti ihmisiä.

 74. 127

  Elina sanoo

  Tykkään kuvata ihmisiä, varsinkin erilaisissa juhlatilaisuuksissa.
  Myös omaa koiraa on hauska ikuistaa yhä uudelleen ja uudelleen 🙂

 75. 129

  Anna sanoo

  Tosi hieno kamera! 🙂 Eniten otan valokuvia kissastani! Tykkään myös ottaa valokuvia ulkona kun on lunta tai syksyllä kun on kivat värit puissa.

 76. 130

  Linda sanoo

  Yritän parhaani mukaan ikuistaa pienten lasteni kasvua ja kehitystä. Itselläni on kamerana tällä hetkellä ainoastaan puhelimeni kamera ja se välillä se ärsyttää minua suuresti. Puhelinta tulee näprättyä muutenkin liikaa, niin en haluaisi ”joutua” käyttämään sitä myös kuvaamiseen. Eli ostoslistalle menee jokin pieni ja näppärä kamera, ellei onnetar suosi tällä kertaa

 77. 131

  Tsuppaduippa sanoo

  Elämää! Perhe, koira, matkustelu ja koti 🙂 Kunnon kamera olisi ihana.

 78. 135

  Heli I sanoo

  Rakastan luontoa ja liikun paljon siitä nauttien ongelma miksi en muistojani tallenna sydäntäni pidemmälle on hankalalta tuntuvat tilaa vievät kamerat. Kameran pitäisi olla compakti että se voisi kulkea mukana joka paikkaan. Kameralle tallentuisivat myös koirat tottakai ja omat lapset.

 79. 137

  Pirjo sanoo

  Kuvaan mieluiten ja eniten omia lapsia. Tykkään erityisesti kuvata ihan arkisia tilanteita.

 80. 139

  Hanna R sanoo

  Tykkään kuvata eniten lapsiani ja perhettäni, arkipäivän eri tilanteita ja juttuja ja hiukan myös luontoa eri vuoden aikoina ja eri maiden luontoa ja elämää 🙂

 81. 140

  Airiina sanoo

  Kuvaan mielelläni kaikkea tapahtumarikkaita hetkiä, urheilukisoissa tai vaikkapa festareilla.

 82. 141

  Peppine sanoo

  Merellä purjehtimassa kuvaan, samoin eri maissa kun käyn niin siinä matkan aikana.

 83. 142

  HennaJenniina sanoo

  Pienen lapsen äitinä kiva kuvata lastamme nyt. Kuvaan myös koiraamme.

 84. 143

  Sonja Kouvonen sanoo

  Minulla on 8kk ikäinen tyttövauva josta tulee eniten napsittua kuvia. ❤️

 85. 146

  Anna Koo sanoo

  Kuvaan mieluiten arkea, yksittäisiä hetkiä ja tilanteita. Niin ja pojan kanssa selfieitä!

 86. 149

  M sanoo

  Omaa perhettä, erityisesti 1,5v vanhaa tytärtäni. Lisäksi olisi ihana ikuistaa kuvia kauniista Suomen luonnosta.

 87. 150

  Mirva J sanoo

  Loisto arvonta! Itse tykkään kuvata vauhdikkaita urheilu tilanteita josta välittyy aito liikunnan riemu ja tunne.

 88. 151

  Miuku sanoo

  Tykkään kuvata monia asioita,erityisesti kissaa ja kummipoikaa ja hänen siskoa(ovat myös siskonlapsia). Tällä hetkellä kuvaan vaan kännykällä, olisi mukava saada kunnon kamera 🙂

 89. 152

  Taina sanoo

  Läheisiäni ja varsinkin 1v poikaani ♡ olen oppinut että kaikesta jää jälkeen kauniita muistoja

 90. 153

  Jenni sanoo

  Kuvaan tai kuvaisin arkisia asioita ja rakkaimpiani, sillä niistä hetkistä elämä on tehty. Kännykkäkamerat ovat kohdallani vähentäneet kuvaamisen lähes nollaan. Viime vuosien kuvasaldo tai sen olemattomuus harmittaa näin jälkikäteen. Uudenvuodenlupaus itselleni on ottaa enemmän kuvia 🙂

 91. 154

  Katja sanoo

  Hei! Itse kuvaan mieluiten muistoja. Hetkistä niiden tärkeimpien kanssa, eli oman poikani ja perheeni kanssa ❤

 92. 155

  Eija sanoo

  Kuvaan lapsia, maisemia ja yksityiskohtia. Kuvauksessa on niin paljon opittavaa! Uusi kamera olisi ihana.

 93. 156

  Halejo sanoo

  Sukulaislapsia tykkään kuvata. Vaikea kyllä saada niistä onnistuneita otoksia. Parempi kamerakin saattaisi vähän helpottaa asiaa! Koitanpa onneani siis tässä mukavassa arvonnassa. 🙂

 94. 158

  sannikas sanoo

  Kisuani,muita eläimiä,luontoa,välillä vähän kaikenlaista,ihmisiä luonnossa tai juhlissa tms.

 95. 159

  Annu sanoo

  Luonnon kuvaaminen on antoisaa. Eritoten luonnosta löytyvien yksityiskohtien ”tarkkuusammunta”. Kamera vain oltava hyvä, jotta kuvat onnistuvat.

 96. 161

  Johanna sanoo

  Kuvaan ikimuistoisia hetkiä ja läheisiä. Ensi keväänä pääsisikin kuvaamaan esikoista 🙂

 97. 162

  Jenna sanoo

  Eniten tykkään kuvata sukulaisiani sekä ystäviäni, koska kuviin on helppo ikuistaa hetkiä eivätkä ne katoa noin vain. Toisiksi eniten tykkään kuvata luontoa, erilaisia maisemia mm. Auringonlaskuja sekä -nousuja. 🙂

 98. 163

  Leena Helin sanoo

  Minua kiinnostaa kuvaaminen matkoilla, kotimaassa tai ulkomailla. Kesäisin kuvaan purjehdusreissuillamme, viime kesänä itäisellä Suomen lahdella. Reissussa tykkään kuvata myös eksoottisia ruokia, viime talven yli kaksi kuukautta kestäneellä Kaakkois-Aasian turneella tuli ”muutama” otos tallennettua myös instagramiin.
  Tietenkin myös arjen tilannekuvat ja kaikkien läheisten kuvaaminen ovat sydäntä lähellä.

 99. 164

  Leena Helin sanoo

  Minua kiinnostaa kuvaaminen matkoilla, kotimaassa tai ulkomailla. Kesäisin kuvaan purjehdusreissuillamme, viime kesänä itäisellä Suomen lahdella. Reissussa tykkään kuvata myös eksoottisia ruokia, viime talven yli kaksi kuukautta kestäneellä Kaakkois-Aasian turneella tuli jokunen otos tallennettua myös instagramiin.
  Tietenkin myös arjen tilannekuvat ja kaikkien läheisten kuvaaminen ovat sydäntä lähellä.

 100. 167

  kirsi sanoo

  Tykkään kuvailla arjen pieniä, mutta niin tärkeitä hetkiä; koiran leikkiä,perheen yhteisiä hetkiä, ystävää nauramassa, luontoa yms. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, laadukkaalla kameralla saisin kuvista enemmän irti

 101. 168

  Elviira sanoo

  Kuvaan eniten eläimiä, vauhdikkaita ja vaikeita kuvattavia. Vielä paljon opittavaa. Omaa koiraa ja heppoja useimmiten päivittäin koetan kuvailla.

 102. 169

  sanoo

  Eniten tykkään ihmisten kuvaamisesta, ilmeiden vangitsemisesta, siitä kun saa räpsäistyä kuvan valloittavasta hymystä tai jostakin tilanteesta täydellisellä asetelmalla. Haluaisin kuvata lapsia, mutta omia ei vielä ole, eikä lähipiirissä oikein muutenkaan ole hirveästi potentiaalisia pikkumalleja. Ehkä vielä sitten joskus tulevaisuudessa… 😀

 103. 170

  Eileen sanoo

  Kuvaan mieluiten minulle tärkeitä ihmisiä ja tilanteita, jotka haluan muistaa vielä mummona. Kuten matkat ja omat sekä läheisten isot päivät. Pidän peukut ja pottuvarpaat pystyssä että näin huipun arvonnan voittaisin. Ihanaa ja rentouttavaa joulua!

 104. 171

  Enni sanoo

  Tykkään valokuvata koiraani, joka kylläkään itse ei tykkää olla kuvattavana. Hän kääntää aina päänsä pois kamerasta kun tajuaa, että hänestä otetaan kuvaa (fiksu koira!). Tykkään kuvata myös erilaisia hetkiä läheisteni kanssa, niistä jää mukavia muistoja, joita on kiva katsoa jälkikäteen.

 105. 173

  johku sanoo

  kuvaisin luontoa ja eläimiä. lintulaudalla käy linnuista pupuihin niin niitä olisi hauska kuvata. kännykällä kun ei saa hyviä kuvia.

 106. 177

  Terhi Seva sanoo

  Matkoilla tulee kuvailtua eniten ja tuo olisi kyllä näppärä setti siihen tarkoitukseen!

 107. 178

  Emmi sanoo

  Kuvaan eniten matkoilla, juuri nähtävyyksiä sun muita. Täytyisi kuitenkin muistaa ottaa enemmän arjesta kuvia, ne pienet hetket kun ovat usein tärkeimpiä. 🙂

 108. 179

  Eveliina sanoo

  Hei! Upea kamera arvonnassa Oman pikkuvauvan kuvailu on maailman ihaninta puuhaa tällä hetkellä mutta kuvailen myös ihan tavallista arkea itselle muistoksi.

 109. 180

  Laura sanoo

  Rakastan lettien tekoa ja hiusten laittamista. Kuvaan kampauksiani kännykän kameralla, mutta ei se ole kovinkaan laadukas…
  Olympus mahdollistaisi kampauksieni tallentamisen kauniiden kuvien muodossa <3

 110. 181

  Eija sanoo

  Tykkään kuvata lapsiani, perhettäni, koiraani ja luontoa, joka alkaa ulko-ovelta.

 111. 183

  Nina sanoo

  Kuvaan kaikkea kaunista ja inspiroivaa mitä eteen sattuu arjessa tupsahtamaan.Myös luonnossa liikkuessa tulee kuvattua jonkin verran, ja tietenkin matkoilla.

  • 183.1

   Johanna sanoo

   Tykkään kuvata kauniita asioita ( sisustus, matkat, vaatteet, ihmiset).

   Mietin viimeeksi lapseni joulujuhlassa, että olisi niin mahtavaa, jos olisi järjestelmäkamera, jolla ikuistaisi tärkeät hetket.

 112. 185

  Sinttu sanoo

  Eniten tykkään kuvata perhettäni sekä parturi-kampaajana kampauksia ja värjäyksiä 🙂

 113. 186

  AnninaN sanoo

  Normaalia arkea, sukulaislapsia, kauniita esteettisiä asioita 🙂
  Aivan huippuarvonta! 🙂

 114. 187

  linda sanoo

  Rakastan luonnon ja eläinten kuvaamista 🙂 Maisemakuvat ovat bravuurini ja rakastan auringonlaskukuvia 🙂

 115. 188

  Riikka sanoo

  Tilanteet. Niihin kuuluu ihmisiä, eläimiä, kauniita hetkiä ja maisemia, tunnelmaa ja sanomaa. Kaikki elämän tilanteet ovat niitä joita mä tykkään ikuistaa. Oli niissä sitten itkua tai naurua, iloa tai surua.

 116. 191

  sonia sanoo

  Olis ihanaa saada kamera ja päästä kuvailemaan muutaman vuoden tauon jälkeen. 🙂

 117. 194

  Arja-Leena sanoo

  Ihana arvonta, kiitos!
  Kuvaan kaikkea kaunista ja ihanaa elmän eri vaiheista. Lapsia, kun he oli pieniä. Nyt isovanhempia, kun he jo kunnioitettavassa iässä. Matkoilla kaikkea syömisestä maisemiin ja kauniisiin yksityiskohtiin.
  Tähän jouluiseen aikaan tunnelmaa ja ihanaa joulunviettoamme rakkaiden kanssa.
  Joulumieltä ja hauskuutta piku tonttunne kanssa. Arja-Leena

 118. 197

  Emm7 sanoo

  Mieluiten kuvailen maisemia ja ihmisiä 🙂 Pienet hetket ovat tärkeitä ja uskon, että PENillä saisi itselle rakkaimmat hetket ikuistettua uudella tavalla.

 119. 199

  Inka Sironen sanoo

  Moikka! Omistan varmaan 10 vuotta vanhan canonin järkkärin joka simahti viime kesänä lopullisesti.

  Tykkään kuvata pääsääntöisesti ihmisiä ja eläimiä, mutta myös macrokuvat luonnosta ovat ihania

  Olisi kiva päästä taas kuvailemaan, mutta budjettini ei anna periksi varsinkaan näin joulun alla

  Ihanaa joulua kaikille ja onnea kisaan myös kanssaosallistujille

 120. 203

  sanoo

  Tykkään kuvata ihan mitä tahansa. Jokaisessa päivässä on niin paljon mitä haluan muistaa koko lopun ikäni. Varmaan eniten kuvia tulee räpsittyä kuitenkin lapsista, ruuasta, kauniista esineistä, kaikesta mikä omaan silmään näyttää kauniilta ja puhuttelee.

  Bloggarin unelma ois tuo kompakti kamera. =) Mun edellinenkin kamera oli Olympus, mutta luovuin siitä viime kesänä sen suuren koon vuoksi.

 121. 204

  Nelli.saar sanoo

  Kameralle olis kyllä käyttöä!! Ja eniten tykkään kuvata kavereita 😉

 122. 206

  Anne sanoo

  Kuvaan paljon lapsia ja luontoa. Matkoilla järkkäri on must, onneksi ne ovat nykyään käsilaukkukokoa 🙂

 123. 207

  sanoo

  Kuvaan paljon reissujani niin lomia kuin kaikkia tapahtumia missä käyn. Lisäksi perheeni on myös kameran kohteena usein. Ja tottakai melkein jokainen blogipostaukseni pitää sisällään ottamiani kuvia tekeleistäni tai muusta postauksen aiheesta.

 124. 208

  Nelli.saart sanoo

  Tommoiselle kameralle olis kyllä todellakin käyttöä! Eniten tykkään kuvata ihmisiä, mutta luontoa on myös kiva kuvata;)

 125. 209

  Niina sanoo

  Ehdottomasti parasta on kuvata uusia paikkoja ja maisemia ulkomailla matkustaessa! Tykkään myös kuvata ihmisiä ja koiria.

 126. 211

  Salla Veteläinen sanoo

  otan luvattoman paljon ruokakuvia. Lomalla tietty kamera laulaa ja muutenkin haluan ikuistaa pieniä hetkiä.

 127. 213

  Risto Korva sanoo

  Pienet ja vähän suuremmatkin lapset sekä koirat ovat haastavia ja silti antoisia kuvattavia. Myös luonnonkauniit maisemat etäisyys ja korkeuseroineen toimii 😉

 128. 215

  Sini sanoo

  Jouluna on kiva kuvata siskoni lapsia heidän avatessa lahjojaan. Muuten tulee kuvailtuja yleisesti ympäristöä. Tällä hetkellä kuvailen vain puhelimen kameralla ja se ei tuota kovin laadukkaita kuvia.

 129. 218

  HANKASAINA sanoo

  Tykkään kuvata luontoa, mutta haluaisin oppia myös kuvaamaan muotokuvia! Pidän myös yksityiskohtien kuvaamisesta.

 130. 219

  Sari sanoo

  Tykkään kuvata luontoa (koska se on vaan niin kaunis eri vuodenaikoina), omaa pientä poikaani, arkisia tapahtumia ja välillä juhlavampiakin, siis lähes kaikkea muuta paitsi itseäni… =)

 131. 220

  Anu sanoo

  Tykkään kuvat erityisesti matkoilla ihmisiä ja elämää. Kauniit maisemat ja rakennukset saavat myös saavat minut tarttumaan kameeraan. Syksyn kauniit auringolaskut tänä syksynä on ollut suosikkini.

 132. 221

  Veera Niemelä sanoo

  Tykkään kuvata luontoa ja oon ollu kiinnostunu kuvaamiseata noin 4 vuotta, mutta mun perheellä ei oo varaa ostaa mulle kameraa.

 133. 226

  sanoo

  Mie kuvaan mielelläni ihan mitä vain, mikä herättää mielenkiinnon. Mutta ennimmäkseen ihmisiä sekä luontoa 🙂

 134. 227

  Emmi sanoo

  Tykkään kuvata kaikkea kaunista! Ihmisiä ja luontoa tulee kuvattua paljon 🙂

 135. 230

  julia sanoo

  Minä tykkään kuvata ihmisiä eläimiä ja luontoa. Luonto maisemat minua kiinnostaa eniten eikä minulla ole ikinä ollut omaa kameraa ja pieni olisk aina kaikkialla mukana.

 136. 231

  Anna Kesti sanoo

  Tykkään kuvata spontaanisti ihan arkipäiväisiäkin tilanteita, kun kukaan ei tiedä olevansa kuvattavana. Tällä hetkellä en omista kameraa, joten kaikki visuaalinen tallennus tapahtuu kännykän voimin.

 137. 232

  sanoo

  Rakastan ikuistaa hetket pysähtyviksi. Ihan mitkä vain. Mutta puhelinkuvilla siihen ei oikein mitään tunnelmaa tule,enkä jaksa meidän järkkäriä kantaa joka paikassa mukana.

 138. 233

  Sanni23182 sanoo

  Tykkään kuvata ihmisiä. Syksyisiä maisemia. Kahta maukuani. Ja random hetkiä. Oi kyllä.

 139. 234

  Minna sanoo

  Mieluiten kuvaan matkoilla muistoja talteen sekä kotona ollessa kissaani 🙂 Mukana arvonnassa. Ihanaa joulun aikaa sinulle!

 140. 235

  sanoo

  Olen auringonlaskufriikki suoraan sanottuna! Aina olen vahtimassa taivasta, ja haluan aina ikuistaa kauniin väriset illat tai aamut. Välillä käy niin, että olen vaikka kaupungilla, eikä isoa epäkätevää kameraa ole otettu mukaan, niin silloin kaipaa tällaista pientä ja hyvää kameraa!

 141. 236

  Pirre sanoo

  Olisin todella kameran tarpeessa, koska rakastan kuvaamista, mutta rahat eivät kameran ostoon riitä. Tykkään kuvata ihmisiä, eläimiä, luontoa – oikeastaan ihan kaikkea 🙂 Nyt sormet ristiin!

 142. 237

  Heidi sanoo

  Kuvaan luonnon pieniä yksityiskohtia. On myös ihana ikuistaa juhien tunnelmaa ja hetkiä tavallisesta arjesta.

 143. 238

  Kiira sanoo

  Kuvailen paljon maisemia! Kunnollinen kamera vielä uupuu! Ihana palkinto olisi 🙂 Hyvää joulua!

 144. 240

  Siiri sanoo

  Järkkäri on aina nii iso ja painava, et tollanen pieni kamera ois tosi helppo ottaa mukaa kaikkialle. Ottaisin kuvia luonnosta, ja läheisistä. Olen aina halunnut tuollaisen kameran johon ei ole täl hetkel varaa :/ Saisi aloitettua ihan kunnolla valokuvauksen mistä oon aina tykänny 🙂 Saa nähä suosiiko arpa tälläkään kertaa. Hyvää joulua jo näin etukäteen <3

 145. 242

  sanoo

  8-vuotias tyttäreni on intohimoinen valokuvaajanalku, joka tykkää kuvata kaikkea kaunista ja itselleen rakasta 🙂 Tarvittaisiin vain käteensopiva kamera, sillä äidin iso järkkäri on Iso 🙂

 146. 243

  Juulia sanoo

  Eniten kuvailen asukokonaisuuksiani ja kuvailen myös paljon veljeäni hänen kisamatkoillaa.

 147. 244

  Amilda sanoo

  Minun kuvani rahoittuvat aikalailla hevosiin ja maisemiin. Silloin tällöin kaverit voivat joutua kameraan eteen.

 148. 245

  ssini sanoo

  Kameraa en omistakaan muuta kuin kännykässä! Tykkään kuvata erityisesti ihmisiä, eläimiä ja maisemia 🙂

 149. 247

  Milja V sanoo

  Tykkään kuvata luontoa, eläimiä, ihmisiä, ruokaa, oikeastaan kaikkea:D rakastan kuvien ottamista, ja järjestelmäkameran ostaminen on käynyt monesti mielessä, itseltäni kuitenkin löytyy vain tämä puhelimen kamera 🙁

 150. 249

  Mari sanoo

  Perhe, ystävät – katoavat hetket <3 ja kaikki kauniit asiat joista tuntee ylpeyttä, kuten uusi kello tai hieno raakakakku! Ne itselle tärkeät asiat joista haluaa kertoa muille on minulle kuvaamisen arvoisia.

 151. 250

  Reetta sanoo

  Suomessa ei tule hirveästi otettua kuvia kameralla, mutta ulkomaanmatkoilla sitäkin enemmän, matkaseurasta, ruuasta, hienoista paikoista ja nähtävyyksistä. Reissuja on ihana muistella kuvien kautta <3

 152. 252

  Ninja sanoo

  Haluaisin kyseisen kameran, sillä pidän valokuvaamisesta ja tarvisin uuden kameran. Lisäksi kamera on mielestäni hieno, samoin kuin kantolaukku.

 153. 253

  Ida sanoo

  Pienten yksityiskohtien ja heijastumien kuvaus on mieleeni, sillä ne kuvaavat elämää. Pienet asiat arjen keskellä saavat hymyn huulille ja uudet näkökulmat asioihin tuovat uusia ulottuvuuksia ja tekevät elämästä mielenkiintoisempaa! 🙂

 154. 254

  Janina sanoo

  Rakastan kuvata lapsia! Se on vaikeaa kun lapset eivät pysy paikoillaan ja harjoittelua kaipaan mutta hyvä kamera olisi hyvä alku! Toinen mitä kuvaan mielelläni on keikat joilla tykkään käydä.

 155. 256

  Tiuku sanoo

  Ihmisiä! Perhepiirin kirjoittamaton sääntö on, että minä kuvaan juhlat ja lapset. Tykkään myös kuvata itselleni muistoihin kaikkea, minkä nään kuvallisen säilyttämisen arvoisena.

 156. 257

  Julia sanoo

  Tykkään kuvailla kaikkea mutta pääosin kuvaan paljon luontoaiheisia juttuja koska pidän eräilystä 🙂

 157. 258

  Sanna sanoo

  Kiitos arvonnasta! Itse kuvaan paljon ihania ja hauskoja muistoja talteen: matkoilla, retkillä, juhlissa, kotona 🙂 tykkään pitää ’vanhanaikaista’ valokuva-albumia, taas on menossa nippu kuvia teetettäväksi!
  Ps. Todella kaunis tuo kameralaukku!

 158. 259

  Maija sanoo

  Kuvaan niin arkea kuin juhlaa. Pienet arkiset hetket aika juuri kultaakin tärkeimmiksi muistoiksi. Myös luontokuvia näkyy kamerassani paljon 🙂

 159. 260

  Emmi sanoo

  Vanha kamera sanoi itsensä sopivasti irti, niin tälle uudelle tulisi kyllä paljon käyttöä 🙂

 160. 261

  Janette sanoo

  Kaikkein eniten tykkään kuvata ihmisiä mutta on kiva myös kuvata luontoa, erilaisia juhlia jne.

 161. 263

  Emmi sanoo

  Niin ja tosiaan, ihan kaikkea tulee kuvailua ja valokuvaaminen on yksi tärkeimmistä harrastuksistani ::)

 162. 264

  sanoo

  Tällä hetkellä kuvaan omia lapsiani sekä otan sisustusaiheisia kuvia blogiini. Pienempi järkkäri olisi helpompi kuljettaa mukana ☺️

 163. 265

  Reetta Sihto sanoo

  Rakastan kuvata luontoo, sekä lähikuvia kukkasista ja ötököistä että maisemakuvia. Omistan jo järkkärin mut tällai pienempi kamera ois kätevä sillon kun ei jaksa kantaa isoo kameraa (eli tosi usein) esim. lomamatkoilla

 164. 266

  Ninja sanoo

  Hei, tykkään kuvata kauniita asioita, esimerkiksi perhosia kukilla, sadepisaroita ikkunassa, auringon säteitä veden pinnalla ja metsää. Myös kissojeni kuvaaminen on mukavaa puuhaa, samoin kuin sisaruksieni.

 165. 268

  Cami sanoo

  Eniten tulee kuvailtua matkoilla; makeita maisemia, kauniita ruokia ja ihmisiä. Ennen kuvasin arkijuttujakin enemmän, siinä pitäis kunnostautua taas enemmän jotta sais muistot talteen 🙂

 166. 269

  Sari sanoo

  Tykkään kuvata perhettäni, kaunista luontoa sekä muutakin kaunista muistojen kansioihin.

 167. 270

  Helinä sanoo

  Tykkään kuvata pieniä ja hauskoja yksityiskohtia – kaikkea, mitä ympärillä sattuu näkemään. Ammattini puolesta tulee kuvattua myös tapahtumia ja ihmisiä. Haluaisin kovasti kehittyä kuvaajana ja kun en omista kunnollista kameraa, Olympus laukkuineen tulisi kovaan tarpeeseen!

 168. 271

  Mia sanoo

  Yleensä tykkään kuvata luonnon pieniä yksityiskohtia,varsinkin kun juuri sade on kastellut maan. Olen myös kameran takana juhlissa ja muissa tapahtumissa.

 169. 272

  Tytti Mannio sanoo

  Tykkään kuvailla sekä luontoa että ihmisiä, mutta myös eläimiä. Eniten pidän maisemakuvista. Tällä hetkellä en vain pysty kuvaamaan kun puhelimenikin meni rikki ja nyt on varapuhelin. Olisi kiva saada näppärä ja pieni järjestelmäkamera jota pitää mukana 🙂

 170. 273

  Tiia-Maria sanoo

  Ennen kuvailin paljon luontoa, mutta olen pikkuhiljaa siirtynyt ihmisten ja eläinten kuvailuun. Näistä kolmesta suosikkini on ihmisten kuvaus!

 171. 274

  sanoo

  Kuvailen äidin Olympuksella, olishan se oma mukava saada koska tykkään tosi paljon kuvailla!

  Kuvailen ulkona yleensä luontoa tai mun nelitassuista Liinu kisseäni. 🙂 Kuvailen myös kavereitten kanssa ja taiteellisia perinteisiä taivas- ja ruokakuvia sekä askartelutaideteoksia. 😛

 172. 275

  Aino sanoo

  Tykkään kuvailla ravereiden kanssa toisista kuvia ja luontokuvaaminenki on mielenkiintosta

 173. 277

  Henna sanoo

  Tykkään kovasti henkilökuvauksesta, erilaisista taiteellisemmista kuvista. Kuvaajana haluan saadat tunnelman välittymään kuvieb kautta.

 174. 278

  Heidi sanoo

  Tykkään kuvata kaikkea, mutta mieluiten lapsiani. Just nyt odotan vauva nro. 4 syntymää ❤️ Ehkä jo tänään? Ihanaa joulua teille ❤️

 175. 279

  amanda sanoo

  Itse tykkään kuvailla eniten mun kavereita ja sisaruksia. Myös ulkomaanmatkoja on kiva kuvata, koska niitä voi katsoa myöhemmin ja muistella matkaa.

 176. 280

  Tellu sanoo

  Tykkään ihmisten kuvaamisesta ja haluaisin kehittyä siinä vielä lisää. Kaikkein onnistuneimmat kuvat ovat niitä, joissa tunnelma sekä ilmeet on saatu molemmat tallennettua.

 177. 282

  Sara sanoo

  Itse rakastan luonnon ja eläinten kuvaamista. Lisäksi kuvailen välillä kavereitteni kommelluksia, sillä on mukavaa sitten vanhemmiten muistella niitä hetkiä.

 178. 283

  Taru Bergman sanoo

  Mieluiten kuvaan kavereitani ja luontoa, tai käyn kavereiden kanssa ottamassa asukuvia. Haluaisin alkaa kirjoittamaan omaa blogia, joten järjestelmäkameralle olisi todellakin käyttöä!

 179. 284

  Tuulia sanoo

  Kuvaan mieluiten ihmisiä ja hauskoja tilanteita, esimerkiksi kavereiden kanssa aikaa viettäessä. Luonnon kuvaaaminen on myös kivaa, vaikka en olekaan siinä vielä kovinkaan hyvä..

 180. 285

  Laura N sanoo

  Rakastan kuvata luontoa, varsinkin kesällä. Silloin on niin paljon kuvattavaa ja kaikkialla on kaunista. Pidän myös ihmisten kuvaamisesta. On tosi siistiä jälkeenpäin katsella tunteita, jotka on saanut vangittua kuviin. Hyviä muistoja.

 181. 286

  Maarit sanoo

  Näitä blogikuvia katseltuani olen itsekin alkanut innostua kuvaamisesta.
  Pieni ”turistitaskukamera” on käytössäni. Sillä tarkentaminen vain on
  hyvin rajallista. Kuvaan mielelläni pieniä yksityikohtia sekä maisemia.

 182. 287

  Milena sanoo

  Eniten tykkään kuvailla luontoa. Siinä minua kiehtoo luonnon taijanomaisuus ja kuinka se näyttää parhaimmat puolensa.

 183. 289

  Emma S sanoo

  Tykkään kuvata lapsiani 🙂 olen itsekkin miettinyt hyvän kameran ostamista..

 184. 290

  Niina sanoo

  kuvaan kaikkea ympäriltäni löytyvää. Lempiaihe on luonnollisesti oma lapsi, mutta sen lisäksi luonto antaa oivia kuvausaiheita. En ole löytänyt vielä kameroista sitä kombinaatiota, jossa yhdistyisivät hyvät kameran ominaisuudet että tarpeeksi pieni koko.

 185. 291

  Katariina Pirinen sanoo

  Maisema- ja luontokuvat ovat tuttu ja turvallinen suosikki. Aamu ei voi alkaa paremmin kuin aikaisin auringonnousua kuvaamaan heräämällä! Uusi haaste on ollut nyt jo 5kk kissanpentu, joka ei millään malttaisi pysyä paikallaan

 186. 292

  Karina sanoo

  Tykkään kuvata eniten hauskoja asetelmia, maisemia (erityisesti auringonlaskuja!) ja muotokuvia. Olisi myös mahtava päästä ottamaan macro kuvia, joissa on hyvä syvä terävyys.

 187. 294

  Adweeh sanoo

  Tykkään kuvata luontoa ja koiriani. On minulla pokkari kamera, mutta sen tila on jo ihan tööt.

 188. 297

  Anni sanoo

  Rakastan eläinten ja ihmisten kuvaamista. Myös luonnossa liikuskelu ja kuvaaminen on mukavaa tekemistä 🙂 Olisi helppo ottaa myös tällainen kamera laskettelemaan mukaan 🙂 uudelle kameralle olisi todella tarvetta! 🙂

 189. 299

  Enrica sanoo

  Eniten tykkään kuvailla kavereita ja muita ihmisiä mutta myös maisemia esineita ja asioita

 190. 302

  Laura Hiltunen sanoo

  Heppoja, koiria, maisemaa.. mitä nyt aina fiilispohjalta sattuu huvittamaan 🙂

 191. 303

  Helmi ❤️ sanoo

  Rakastan valokuvaamista yli kaiken, eniten pidän luonnon ja ihmisten kuvaamisesta!

 192. 305

  Johanna Kivimäki sanoo

  Minä kuvailen yleensä puhelimellani hetkiä mitä haluan muistaa ja muistella vielä vuosien jälkeen. Rakkaimmat kohteet on omat lapset, eläimet ja ympäristö. Kotikaupungin hulina tai mummolan maalaismaisemat. Kädet ei riitä kantamaan mitään painavaa kameraa ja siksi puhelimen muistiin on tallentunut tuhansia kuvia vuosien varrelta

 193. 306

  smettis sanoo

  Mahtava arvonta! Minä kuvailen kynsiä kynsiblogiini vanhalla Canonin pokkarilla, jonka ostin v. 2006, kun olin lähdössä Nykiin. Eli uusi kamera olisi enemmän kuin tervetullut 🙂

 194. 307

  Niltsi sanoo

  Tykkään kuvata urbaaneja, ”ankeita” maisemia, ilman ihmisiä. Ja toisaalta taas kukkia ja muita kivoja ja nättejä asioita.

 195. 308

  Suvi sanoo

  Tykkään kuvata ihan kaikenlaista, ja tämä kamera olisi aivan mahtava pienen kokonsa ja huippulaatunsa ansiosta!

 196. 312

  Jasmin sanoo

  tykkään kuvata ihmisiä, luontoa ja eläimiä. Matkoilla ja retkillä on myös kamera aina mukana!

 197. 313

  Mia sanoo

  Yleensä tykkään kuvata luonnon pieniä yksityiskohtia,varsinkin kun juuri sade on kastellut maan. Olen myös kameran takana juhlissa ja muissa tapahtumissa.

 198. 314

  Annika sanoo

  Tykkään kuvata kissojani sekä kummipoikaani, joka viihtyy hyvin kameran edessä!

 199. 317

  julia sanoo

  Kuvaan mieluiten ihmisiä ja eläimiä. Omista lemmikeistä on mukava ottaa kuvia, esimerkiksi silloin kun he ovat pentuja. Niitä on ihana katsella jälkeenpäin. Toki myös luonnosta löytyy paljon kauniita yksityiskohtia, sekä maisemia. Lomamatkoistakin ja niiden maisemista on kiva saada runsaasti muistoja.

 200. 318

  Maiju sanoo

  Minä kuvaan ihan kaikkea. Ihmisiä, eläimiä, luontoa, maisemaa, ruokaa, kotia. On älypuhelin kovassa käytössä, ja siinähän nyt on sysihuono kamera, ainakin omassani.
  Joskus omistin Nikonin järkkärin, mutta alkuinnostuksen jälkeen sen käyttö jäi aika vähäiseksi, kun sitä oli niin raskasta raahata mukana joka paikkaan. Ei oikeen mahtunut pikkulaukkuun mukaan.
  Siispä tulisi tarpeeseen 🙂

 201. 320

  Julie sanoo

  Itse olen jo monta vuotta haaveillut kunnon kamerasta, mutta valitettavasti itselläni ei ole varaa ostaa sellaista ja siksi on ihanaa, että tälläisiä arvontoja tehdään. Itse tykkään kuvailla luontoa, ihmisiä, ihanaa koiraani ja vähän kaikkea mitä eteen sattuu. Valokuvaus on ollut aina lähellä sydäntäni ja siksi toivon, että minultakin joskus löytyisi se kamera millä kuvailla puhelimen kameran sijaan.

 202. 321

  Tiina sanoo

  Eniten tykkään kuvata omaa karvatassuani. On myös mielenkiintoisen haastavaa kuvata muodostelmaluistelijoita heidän nopeiden liikkeiden ja vauhdin vuoksi. 🙂

 203. 323

  Amelia sanoo

  Minä tykkään kuvata koiria, luontoa, kaikkea kaunista ja milloin mitäkin mitä kivaa eteen vain sattuu.

 204. 325

  Alexa sanoo

  I really like taking a picture in races where I been here. F1, WSR or Truck Race. And nature, when I’m walking in a forest, in peace and silence.

  And other passion is people. Walking in streets and catch the moments

 205. 326

  Anni sanoo

  Myin hetki sitten oman järkkärini, kun sitä on niin hankala kuljettaa mukana. Sen myötä rakas harrastus onkin hieman jäänyt. Pidemmän aikaa tullut haaveiltua pienemmästä hyvästä kamerasta ja mikäs sen parempi olisi kuin tämä! 🙂 Kuvailisin koiriani, luontoa ja matkoilla nähtävyyksiä yms. Kauniit asiat inspiroivat.

 206. 327

  Ilona sanoo

  Olen innostunut kuvailemaan mutta kamerana toimii puhelin Ja eniten pidän luonnon kuvaamisesta❤

 207. 328

  Nina Henriikka sanoo

  Pidän kuvaamisesta paljon, mutta eniten tykkään kuvata kaikkia luontoon liittyvää. Paljon tulee räpsittyä kuvia myös omasta koirasta.

 208. 330

  Johanna sanoo

  Kuvaan eniten minulle tärkeimpiä asioita: lapsiamme, perhettä ja kotia. Kuviin voi aivan kuin kätkeä ohi kiitävien hetkien tunnelmaa. Kun kuvia myöhemmin katselee, voi aistia niitä hetkiä uudelleen. Nyt kun lapset ovat jo koululaisia, he itsekin katsovat mielellään kuvia: ”Äiti mä muistan tän… täällä oli… ”. Innokkaat silmät ja onnelliset muistot on paras palkinto siitä, kuvia on tullut otettua.

  Onnellista joulun aikaa!

 209. 331

  Stuukuu sanoo

  Hei MInttu!
  Itse tykkään ehdottomasti kuvailla luontoa, tämä siksi etten omaa valokuvaajan taitoja kameran käytössä ja luonto nyt pysyy hyvin paikalaan ja sikäli on helppo kohde kuvata. 😀 toki nyt ihmisiäkin tulee kuvailtua, mutta vaihtelevalla kuvien laadun menestyksellä ;D

 210. 332

  Tiina sanoo

  Mielelläni kuvaan maisemia, erilaisia tilanteita ja perhettäni. Tällä hetkellä poikani 7 v. on ominut kamerani. Ja ne ovat aika mielenkiintoisia kuvia 🙂

 211. 333

  MariN sanoo

  Matkoilla otetut kuvat ovat suosikkejani, mutta heti perässä tulevat lapsistani otetut kuvat. Yritän myös tallentaa paljon muistoja sukulaisista, jotta vuosien päästä on jotain minkä äärellä muistella yhdessä muiden kanssa. Valokuvaaminen on ihanaa!

 212. 336

  Johanna sanoo

  Rakastan kuvata Helsinkiä ja ihmisiä siellä. Asun etelä-savossa, mutta lähden kerran kuussa etelä-suomeen kuvaamaan. Kuvaan myös siskojani sekä ystäviä. Olen miettinyt jo pitkään järkkärin hankkimista, mutta ne on niin isoja.

 213. 337

  Kati Panula sanoo

  Eniten tykkään kuvata tilannekuvia spontaanisti sekä paljon sisustusaiheisia kuvia.

 214. 338

  Anna Liljekvist sanoo

  Tykkään kuvata kaikenlaista jota tulee päivän aikana vastaan. Jokotai jotain suloista tai inspiroivaa tai vaikkapa kavereita tai perhettä.

 215. 341

  Tea sanoo

  Moi!

  Kuvaan ehdottomasti eniten mäyräkoiraani Hellää sekä sisällä että ulkona. Lisäksi rakastan lenkkeillä sen kanssa luonnossa jossa riittää mahtavia yksityiskohtia kuvattaviksi.

 216. 342

  Ilona sanoo

  Eniten tykkään kuvata luontoa, maisemia, juhlia ja tietenkin rakkaita lemmikkejäni 🙂

 217. 344

  Pinja Puranen sanoo

  tykkään enimmäkseen kuvailla luontoa, kauniita pikku asioita ja kavereitani.

 218. 346

  Annukka sanoo

  Tykkään kuvata eniten hevosia ja tykkäsin kuvata jo edesmennyttä koiraani.

 219. 348

  Toni sanoo

  Pidän luontokuvaamisesta. Myös lasten kuvaaminen on mukavaa ja onnistuneen otoksen saaminen on todella palkitsevaa.

 220. 352

  Susann sanoo

  Tykkään eniten kuvata koiraani, jonka kuvaamiseen vaaditaan kyllä hyvä kamera, hän kun ei juuri pysy paikallaan 🙂

 221. 355

  Milla sanoo

  Tykkään kuvailla luontoa, kavereiden kanssa toisiamme, urheilukisoja (tulee mahtavia tilanne-kuvia) ja eläimiä. Kännykän kameralla ei kovinkaan laadukkaita kuvia tule, joten kamera tulisi todella tarpeeseen.

 222. 356

  eluhai sanoo

  Mieluiten kuvaan upeaa luontoa. Lumiset maisemat. Hiirenkorvalla olevat puut. Ruska. Auringon nousut ja laskut. Ukkostaivas ja sateenkaaret. Meri- ja järvimaisemat.

 223. 357

  Anu sanoo

  Pidän erilaisten ihmisten, ykaityiskohtien ja kaupunkifiiliksen kuvaamisesta, kamera pääsisi kokemaan reissailua ja arkea, sekä ihan päivittäisiä seikkailuja. Voisin myös uskaltautua aloittamaan bloggaamisen, kun olisi mahdollisuus muuhunkin kuin kännykkäräpsyihin.

 224. 358

  julia sipilä sanoo

  Tykkään kuvata maisemia, yksityiskohtia ja kuvia perheestä ja ystävistä muistoksi.

 225. 359

  Johanna Kivimäki sanoo

  Minä kuvaan hetkiä mitä haluan muistaa vielä vuosien jälkeen. Rakkaimmat kohteet on omat lapset,eläimet ja ympäristö. Kotikaupungin hulina tai mummolan maalaismaisemat. Kädet ei riitä kömpelön kameran käyttöön ja siksi puhelimenmuistiin on tallentunut tuhansia kuvia.

 226. 361

  Samuel Pajunen sanoo

  Eniten tykkään kuvata mukavia muistojaja hetkiä. Mielestäni mikään ei ole niin hauskaa, kun kuvata hetkiä kun me ollaan porukalla/perheen kaa yhdessä ja sit katsoa niitä vanhoja kuvia ja muistella menneisyyttä ja iloa.

 227. 362

  anette sanoo

  Tärkeimmät kuvat tulevat perheestä ja ystävistä varsinkin näin juhlakausina ja rakas koirani on myös yksi räpsityimmistä otuksista ☺ muuten rakastan kuvata vanhoja taloja/rakennuksia kauniilla arkkitehtuurilla + luonto/maisemakuvat ja tietysti otan myös arkisia kuvia muistoiksi!

 228. 365

  sanoo

  Tykkään kuvata kaikenlaista. Maisemat ja luonto on ehkä suurin suosikki. Tottakai tykkään kuvata myös koiraani. Ihmisiäkin kuvaisin mieluusti, jos joku suostuisi kuvattavaksi. Juhlissa kyllä tulee kuvailtua jonkun verran.

 229. 366

  Itahelsinginsheikki sanoo

  Tyttöystävä on sellanen linssilude että sitä tulee kuvattua!:D

 230. 367

  Lyydia sanoo

  Rakastan kuvata kaverilleni ig kuvia hänestä ja rakastan kuvata omiani ja kavereideni karvaisia ystäviä 🙂

 231. 368

  ElisaK sanoo

  Lapsia, valmistuneita, häitä, ihmisiä yleensäkin. Reissuissa kamera on myös kovassa käytössä 🙂 mukana siis ollaan!

 232. 369

  Eveliina sanoo

  Kuvaan mielelläni kahta pitkäkarvaista collietani, niiden vauhdissa vaan on vaikea pysyä perässä kameran kanssa!

 233. 370

  Sara sanoo

  Mieluiten kuvailen ihmisiä. Mutta joka päiväisessä arjessa tulee kuvailtua luontoa, erillaisia ruokia ja frisbeegolfia.

 234. 371

  Olli Ulander sanoo

  Eniten tulee kuvattua luontoa, rakennuksia ja meidän 10v. kääpiösnautseria.

 235. 372

  Meeri sanoo

  Tykkään eniten kuvata luontoa yhdessä siskoni kanssa. Myös erilaisissa juhlissa (enimmäkseen perhejuhlissa) on mukava toimia kuvaajana. Itselläni ei ole omaa kameraa ja olen haaveillut siitä pitkään.

 236. 375

  Tuuli sanoo

  Tykkään kaiken kuvaamisesta. Mutta jos jokin pitää sanoa, niin pidän eniten maisemakuvien otosta. Täällä Suomessa on niin kaunis ja monipuolinen luonto. Lisäksi on hauska ottaa muistoksi kuvia perheeni yhteisiltä ulkomaan matkoilta. Niitä on kiva myöhemmin katsella ja muistella, missä kaikkialla on tullut käytyä.

 237. 376

  Niilo sanoo

  Tykkään kuvailla vähän kaikkea! Luontoa, maisemia (Esim. Jyväskylän Harjun Vesitornista) ja hyvin panostettuja kuvia ulkomailta ja reissuistani! 🙂

 238. 377

  sanoo

  Parasta on kuvata matkoilla, sekä ystävien kanssa aikaa viettäessä. Eniten kuvaan kaikkea blogiin liittyvää, kuten kynsiä, meikkilookkeja sekä asuja. 🙂

 239. 378

  Emma sanoo

  Tykkään kuvata vähän kaikkea ja olen aina ottamassa kuvia. 🙂 Kuitenkin pidän eniten maisemien ja ihmisten kuvaamisesta. Yritän aina löytää uusia kuvauskohteita, mutta tarvitsisin vielä kunnon kameran, sillä tällä hetkellä otan kuvia kännykälläni, joten kuvat eivät ole niin hyviä laadultaan.

 240. 379

  Emppu sanoo

  Eniten tykkään kyllä kuvata maisemia, mutta oikeastaan kaikki arjen hetket ovat mielestäni ikuistamisen arvoisia.

 241. 380

  Elina sanoo

  Tykkään kuvata ihmisiä, varsinkin lapsia,luontoa kotona ja matkoilla +ulkomailla maisemat ja muut kans ihan parhaita ja jää kivoja muistoja:)

 242. 383

  Lauri sanoo

  Suomen luonto ja etenkin vesistöt ovat lempikuvauspaikkojani. Tykkään myös katuvalokuvauksesta joka vangitsee hienosti oikeaa arjen vilinää kaupungissa.

 243. 384

  JULIA sanoo

  Hei
  Mielellään kuvailen lapsia.
  Tätä kameraa voisin hyödyntää työssäni, kameran pienen koon ansiosta. Työskentelen päiväkodissa ja tilanteiden ikuistaminen perheille on tärkeä osa työtä.

 244. 387

  Elina sanoo

  Eniten tykkään kuvata arkea. Onnistuneita käsitöitä, vinksin vonksin leikittyjä leluja, kämppisvauvan touhuja, ulkoilureissuja punaisine poskineen.

 245. 389

  sanoo

  Rakkain ja vaikein kuvauskohde on 12-vuotias poika (joka ei lähtökohtaisesti halua tulla kuvatuksi…), mutta eniten tulee kuitenkin kuvattua asukuviablogiin – eli minua itseäni 😀

 246. 390

  Iina sanoo

  Eniten tykkään kuvailla reissussa maisemia ja tapahtumia. On myös ihanaa saada ikuistettua jotain kaunista arjen keskellä

 247. 391

  Sanna Björkroth sanoo

  Rakastan kuvata lapsiani sekä maisemia. Olen samaa mieltä isoista järkkäreistä, ei niitä tule kannettua mukana ja puhelin tuntuu jotenkin hölmöltä. Olisi mukavaa päästä kokeilemaan valokuvaajan elämää hyvällä kameralla.

 248. 392

  Emma sanoo

  Eniten tykkään kuvata maisemia ja ihmisiä, hyvin usein sorrun myöskin ruokien kuvaamiseen:) kameralle olisi todellakin suuri tarve:)

 249. 394

  Noora sanoo

  Eniten tykkään kuvata ihmisiä ja kauniita maisemia, mutta kaikista parasta on kuvata tähtiä kun ne näkyvät talvella hyvin taivaalla. Itse omistan ison canonin 60d järjestelmäkameran ja olisi todella mahtavaa saada tuollainen pienempikokoisempi kamera käyttöön! 🙂

 250. 396

  Ada Merikukka sanoo

  Eniten kuvailen ihmisiä, ne ovat ”helppoja” kuvattavia, sekä perus arjen kuvia, ruuasta tai kukista 🙂 luontokuvat on kans tosi hienoja, mut ite en osaa sillai hienosti ottaa kuvaa maisemista yms.. 🙁

 251. 397

  Laura sanoo

  Minulle ei ole niinkään kuvauskohteella väliä. Kuvaan mm. Itseäni eli selfieitä haha 😀 Rakkaita kermaperse kissojani, luontoa, poikakaverin autoharrastuksia ;D jne.. Rakastan valokuvaamista niin paljon, joten itselleni kohteella ei ole väliä 🙂 Sormet ristissä jään odottamaan osuisiko onni kohdalleni!

 252. 398

  Laura sanoo

  Tykkään kuvata kaikkia niitä asioita arjessa jotka saavat minut hymyilemään!

 253. 399

  Eveliina sanoo

  Eniten otan kuvia tyttärestäni, haastava kuvattava kun ei pysy yhtään paikallaan 🙂

 254. 400

  Pia Sillanpää sanoo

  Tykkään kuvata luonnon kauneutta ja sen ihmeitä.. Kuvaan mielelläni myös mustavalkoisena pieniä yksityiskohtia, mitä vastaan tulee. Käyn paljon keikoilla ja valaistus vaatii paljon kameralta – mun kamera ei siihen pysty, mut ehkäpä tästä tulisi voitto ja pääsisin tekemään sitä, mitä rakastan kunnon vehkeillä 🙂
  Hyvää ja Rauhallista Joulua sulle ja perheellesi!

 255. 401

  Reetta sanoo

  Ihana arvonta, kyllä kelpais!
  Kuvaan paljon koiria, niiden kuvaaminen on ensinnäkin erittäin hauskaa, mutta myös samalla haastavaa. Onnekseni oma koirani on jo tottunut olemaan kuvattavana, oikein linssilude 🙂

 256. 403

  Kiia sanoo

  Eniten tulee kuvattua eläimiä, mutta tykkään kyllä kuvata kaikkea muutakin 🙂

 257. 404

  Sanna sanoo

  Kuvia tulee otettua matkoilla kaikesta mielenkiintoisesta.. Koiralapsista tulee otettua myös kuvia. Kuvia otan puhelimella kun kameraa ei ole. Olen kans aina haaveillu järkkäristä, mutta kuvitellut niiden olevan mahdottoman isoja möhkäleitä..

 258. 406

  Laura sanoo

  Eniten kuvailen omaa ihanaa taaperoa, ja kokki-puolison loihtimia herkkuja. Myös juhlien ja reissujen taltiointi on tärkeää.

 259. 407

  Aila Havia-Venäläinen sanoo

  Vaihtelevat maisemat eri vuodenaikoina ovat mahtavia kuvauskohteita. Kännykkä toimii hyvin yllättävissä tilanteissa.

 260. 408

  hele sanoo

  mökillä maisemia,niihin ei kyllästy koskaan,sataa,paistaa ja kaikkea muuta,kesken ruokailun,aamulla huussireissulla,kesken saunomisen,paljusta…=D =D tällä hetkellä vain puhelimessa kamera ja haaveissa olisi helppo järkkäri…Kuvauksellista joulun aikaa !

 261. 409

  Ella sanoo

  Musta on ihanaa kuvata pieniä lapsia ja eläimiä. Ne ei jännitä kameran edessä ja on todella ilmeikkäitä, joten kuvista tulee sekä herkkiä että hauskoja!

 262. 410

  Vilma sanoo

  Tykkään kuvata kauniita maisemakuvia ja erilaisia ruokakuvia. Minulla on leivonta blogi, johon olisi tällä helppo ottaa hyviä kuvia! Meidän perheellä ei ole kameraa joten voitto olisi mahtava juttu!

 263. 412

  EeviH sanoo

  Periaatteessa kaikkea mikä liikkuu tai ei liiku:D
  Juhlia, luontoa, eläimiä, asukuvia bloggarikavereille, kiitoskorttikuvia, kyllä näitä on pitkä lista:)

 264. 413

  Harri Vanhala sanoo

  Elämän menoa. Aina on hyvä paikka kuvalle. Kuvia onkin kertynyt aika paljon =)

 265. 414

  -SeLma- sanoo

  Kuvaan mielelläni maisemia, luonnon yksityiskohtia sekä lapsia ja eläimiä. 🙂

 266. 415

  Marianne Salonen sanoo

  Eniten tykkään kuvata eläimiä ja luontoa. Ja kaupungien valoa ja arkkitehtuuria. Rakkaimpia kuviani ovat Afrikan matkalla otetut kuvat. Ei tarvinnut kuin nappia painaa ja moni kuva oli jo sellaisenaan niin upea!

 267. 416

  frida sanoo

  Tykkään eniten kuvata ”lapsiani”, eli mun koiraa ja mun kissaa, luontoa ja sen eri ilmiöitä tykkään myös kuvata 🙂
  hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta teille 🙂

 268. 417

  ElisaJ sanoo

  Kaikista mieluiten kuvaan omaa 8kk ikäistä tytärtäni, joka on viime aikoina oppinut esiintymään kameralle
  Rakastan katsella vanhoja perhekuvia ja haluaisin, että tyttärellänikin olisi mahdollisuus katsella kuvia vuosien päästä ja muistella ikuistettuja hetkiä lämmöllä

 269. 418

  LauraR sanoo

  Käytän kameraa lähinnä reissuilla, mutta niitä tuleekin tehtyä useampi vuodessa. Kuvaan mieluiten nähtävyyksiä ja matkaseuraa. Muistoja on ihana katsella jälkeenpäin, kun samaan paikkaan tuskin tulee mentyä toista kertaa! 🙂

 270. 419

  Sofia Koskinen sanoo

  Moi! Mie tykkään kuvailla vapaa-ajalla kavereiden kanssa ja kotona kuvailisin mun lemmikkejä. Oon aina kans halunnu päästä juhliin kuvailemaan kunnolla, mutta ei mun puhelimen kameralla oikee tuu hyviä kuvia ja kameraa ei kotona oo. 🙁 Mulla olis rippijuhlat tulossa kesällä nii antaisin varmaan mun siskolle sen kameran lainaks nii se pytyis ottaa kans kuvia, joten tarvetta kameralle olis! <3

 271. 425

  Kataa sanoo

  Mieluiten kuvailen omaa pientä nelijalkaista palleroa! Myös pikkusisaruksia ja kummilapsia on ihana kuvata <3!

 272. 426

  Sandra sanoo

  Kuvailen mieluiten ihmisiä. Eniten arkisissa ympäristöissä, mutta nautin suuresti myös vaivalla järjestetyistä ”photoshooteista”

 273. 427

  Marianna sanoo

  On ihana kuvata lapsia ja eläimiä. Niiltä löytyy ne luonnollisimmat eleet ja ilmeet 🙂

 274. 428

  Maikku sanoo

  Olen myös miettinyt järjestelmäkameran ostamista, mutta hyvällä on hintaa. Itse tykkään kuvata ihmisiä ja ihan tavallista arkea, vaikkapa kesäiltoja kotona.

 275. 431

  Viivi sanoo

  Tykkään kuvata laadukkaita ja hienoja kuvia esimerkiksi luonnosta tai ihmisistä:)

 276. 433

  Korttitehdas sanoo

  Tykkään kuvata paljon luonnossa, siinä auttaa Olympuksen järkkärit kun ovat niin pieniä ettei selkä rasitu jos joutuu maassa rämpimään tai kallioilla kiipeilemään.

 277. 434

  Anna sanoo

  Tykkään kuvata kaikkea kaunista päivittäin arjestani ja erityisesti ikuistaa kuvia pojastani<3

 278. 436

  Milla sanoo

  Harrastan tanssia, joten aina ennen esitystä on kiva kuvailla kavereitten kanssa pukkareissa yms esitysasut päällä! Ite tykkään myös kuvailla luontoa ja muita maisemia/nähtävyyksiä. Pienet yksityiskohdat on tosi kivoja, kuten jotkuu marjat pensaissa yms. Samoin meidän koiraa on tosi kiva kuvailla! :–)

 279. 437

  Lotta sanoo

  Kuvaisin melkein kaikkea, mitä eteen tulee, ehkä eniten eläimiä ja lapsia jota meidän perheessä riittää. Minulla ei ole hirveästi kokemusta kameroista koska en ole omistanut koskaan oikeata kameraa.Sen verran tiedän kameroista mitä olen aina testaillut kaupoissa.Meillä on ollut jo monta vuotta pieni vanhan aikainen kamera jona makso noin 100€,
  enempään ei ole varaa.

 280. 438

  Lotta sanoo

  Kuvaan mieluiten arjen hetkiä, kaunista valoa ja asioita, joilla on merkitys 🙂

 281. 439

  Milla sanoo

  Pidän paljon eläinten kuvaamisesta, joka on kyllä valillä hieman hankalaa. 😀 Oman huoneeni sisustusjutuista ja luonnon pienistä ihmeistä räpsin kanssa mielelläni kuvia.

 282. 440

  Kaisu sanoo

  Tykkään kuvata kaikkee omaan silmään kaunista, kuvan ei tarvitse olla koko esine/asia vaan pelkästään osa siitä, jolloin katsoja jää miettimään mitä kuva esittää, mistä kuva on otettu.

 283. 443

  Jere sanoo

  Kamera kulkee mukana joka paikassa, joten tulee kuvailtua randomilla aikalailla kaikkea mistä nyt vaan voi kuvitella saavansa hyvän kuvan. Mut jos yks aihealue pitää valita, niin kyllä mä sanoisin että kaikkein eniten tykkään maisemakuvaamisesta 🙂

 284. 444

  Taimi sanoo

  Ihanaa kun näitä arvontoja on mutta kuvaaminen kuuluu jokapäiväiseen elämään youtube videoiden takia ja puhelimen kanssa tulee valehtelematta joka ikinen päivä kuvailtua esim snäppejä ja sellaisia. Minulla ei siis ole ollenkaan kameraa joten en voi kuvata nykyään videoita joka on tosi harmi. Aijoin odottaa siihen asti että minulla on kunnon kamera ja välineent, joten arvonnan voitto olisi huippu potti! Kuvaamisella voi jättää muistoja myöhemmälle ja kuvata ikimuistoisia hetkiä onnea kaikille arvontaan!

 285. 445

  Sireenipuu sanoo

  Tykkää kuvailla kaikkia arjen pieniä hetkiä jotka tuovat hyvää mieltä 🙂

 286. 449

  Johanna Kivimäki sanoo

  Minä kuvailen yleensä hetkiä mitä haluan muistella vielä vuosien jälkeen. Rakkaimmat kohteet on omat lapset, eläimet ja ympäristö. Kotikaupungin hulina tai mummolan maalaismaisemat. Kädet ei riitä kantamaan painavaa kameraa ja siksi puhelimen muistiin on tallentunut tuhansia kuvia vuosien varrelta

 287. 450

  Senja sanoo

  Itse tykkään kuvata ihmisiä ja luontoa. Tämä uusi olympus kuulostaa tosi hyvältä kameralta, sillä itse olen ainakin surkea säätämään kameran asetuksien kanssa. 😀

 288. 457

  Siiri sanoo

  Kaikista eniten tulee kuvattua luontoa. Taivasta, järviä ja auringon eri vaiheita. Suosikkikohteisiin kuuluu myös ihmiset erilaisissa oikean elämän tilanteissa sekä pelkistetyt kohteet talojen yksityiskohdissa ja sisustuksessa.

 289. 459

  rita marttunen sanoo

  Tykkään kuvata luontoa, poikieni fudispelejä sekä ihmisiä. Kamera on lähes aina mukanani.

 290. 460

  Mimmis sanoo

  Kuvaan milloin mitäkin, etikettejä, maisemia tapahtumia ehkä kuitenkin eniten tulee kuvattua ruoka-annoksia jos on jossain uudessa paikassa syömässä

 291. 461

  Anni sanoo

  Kuvaan paljon ulkomaanmatkaillamme, silloin ihania muistoja pääsee katselemaan vielä monesti jälkeenpäin. Seuraavaksi olemme lähdössä pienen tyttäremme kanssa häämatkalle Karibialle.

 292. 462

  Emmi N sanoo

  Aitoja tilanteita. Lapsia, joita on paljon suvussa.
  Luonnon tarjoamia hetkiä ja ystäviä.

 293. 463

  Aleksi Holtinkoski sanoo

  Kuvaan melko usein hevosia, koska hevoset ovat erittäin kauniita eläimiä. Kuvaan myös paljon ihmiskuvia. Luonto on myös sellainen paikka, jossa tulee räpsittyä aika paljonkin kuvia. Matkamuistoiksi kerään valokuvia reissun varrelta.

 294. 464

  sanoo

  Tykkään kuvata paljon luontoa. Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa ja on mukava taltioida se yksi kaunis hetki 🙂

  Ihmisiä on myös kiva kuvata, heidän tunteita, hetkiä, tunnelmaa ja ne ilmeet!

 295. 466

  Mimpula sanoo

  Valokuvaus on mun suurin rakkaus mitä tekemiseen liittyy 🙂 Tykkään eniten kuvata eläviä olentoja, ikuistaa raķkaiden ihmisten tärkeitä hetkiä, kuvata erilaisia eläimiä sekä ittestäkii on ihan kiva ottaa selfieitä heh! 😀 mut kyllä luontooki on aivan törkeen kiva kuvata, välillä iskee mitä erikoisempia kohteita. Ottelen puhelimella nykyään enimmäkseen kuvia kun ei tosiaan tota isoa järkkäriä jaksa raahata mukana ainakaan jos ei tiedä erikseen että ryhtyy kuvaileen. Tämmönen olis enempi ku täydellinen ♡

 296. 468

  Johanna sanoo

  Kahta rottisurosta, kohta 10-vuotias Kurko ja keväällä 4-vuotta täyttävä Börje 🙂

 297. 469

  Susanna sanoo

  Meidän pientä koiraa kuvaan eniten. Vaatii kameralta paljon kun tollanen vauhtihirmu lähtee liikkeelle 🙂

 298. 472

  Anni Lahtinen sanoo

  Eniten tykkään luonnon kuvaamisesta! Auringonlaskuja ja kauniita kasveja on ihana kuvata 🙂 Tykkään myös koirani kuvaamisesta, se on niin suloinen!
  Ton kameran voittaminen ois niin hyvä, koska sit ei tarvitsisi ostaa kameraa. Olen ostamassa tuollaista ensi kesäksi, haluan kielimatkalleni kameran mukaan 🙂

 299. 476

  Meea sanoo

  Itse tykkään kuvata taivasta, erityisesti pilviä. Kovana kakkosena tulee talvi ja sen maisemat. 🙂

 300. 477

  Riia Salonen sanoo

  Luonto on lähellä sydäntä, mutta myös ihmiset ja esimerkiksi vanhat rakennukset.

 301. 478

  Johanna sanoo

  Tykkään kuvata liikkuvia kohteita ja erityisesti niin, että liike näkyy kuvassa. Toinen kuvauskohde ovat valot, ja tietenkin myös valon ja liikkeen yhdistelmät.

 302. 480

  Amanda sanoo

  Tykkään kuvata luontoa, ihmisiä ja pieniä arkipäivän juttuja. Myös hetkiä, joita vietän tärkeimpien ihmisten kanssa. 🙂

 303. 481

  Anna Koskela sanoo

  Tykkään kuvata luontoa ja eläimiä, käymme joka talvi myös laskettelemassa joten sieltä tulee paljon kuvia harmi vaan kun puhelimessa ei ole parasta laatua. Tää kamera ois varmasti täydellinen koska se on niin pieni ja onhan se hienon näköinen

 304. 482

  Jenni K sanoo

  Mulla tulee eniten kameraa käytettyä matkoilla. Otan tosi paljon kuvia maisemista ja esimerkiksi katujen sekä niiden yksityiskohtien kuvaaminen on musta hauskaa!

 305. 483

  Mari sanoo

  Oi tuo ois mahtava vekotin voittaa! tykkään kovasti kuvailla, mutta järkkäri on tosiaan niin iso ettei sitä joka paikkaan jaksa raahata enkä oikein osaa edes sen säätöjä laittaa sopiviksi. Tällä hetkellä eniten tulee kuvailtua 4kk vanhaa poikaani!

 306. 488

  Rika sanoo

  Eniten tulee kuvattua ihmisiä mutta arkkitehtuurin tallentaminen on suuri intohimoni.

 307. 489

  sanoo

  Blogiani varten meikki- ja muotijuttuja, sekä arjessa koiraani, luontoa ja kaikkia elämän pieniä kauniita asioita, kuten luonnon kukkia, lintuja, koristeita ja eläimiä! <3

 308. 490

  Saija sanoo

  Tykkään kuvata koiraani, luontoa sekä läheltä otettuja kuvia eli jossain näkyy tarkasti vaikka vesipisara 🙂

 309. 493

  Johanna sanoo

  Luonto on täynnä pienen pieniä yksityiskohtia ja niitä on kiva kuvata. Ne tuovat jotenkin rauhaa hektiseen arkeen – pitää vaan osata rauhoittua ja nähdä kaikki luonnon suoma kauneus.

 310. 494

  Janette sanoo

  Kuvaisin luontoa ja ihmisiä, jotka ovat minulle tärkeitä. Meillä on takapihalla lintulauta ja olisi mahtavaa kuvata lintuja kerrankin jollain hyvällä kameralla. Harrastan luontokuvaamista, joten lähtisin varmaankin metsään ja ikuistaisin kaikki näkemäni liikkeet ja hetket.

 311. 495

  Jani sanoo

  Luontoa ja arkkitehtuuria sekä hiukan ihmisiä tulee kuvattua. Enemmänkin haluaisin ja ehkä pitäisikin. Tuli näet päivitettyä kuvauskalusto Olympuksen tuotteilla itselle Joululahjaksi 🙂

 312. 496

  Tanja sanoo

  Tykkään kuvata luontoa ja maisemakuvia. Tietysti eniten kuvia tulee otettua omista pojista <3

 313. 498

  Liina sanoo

  Kaikista eniten tykkään kuvailla luontoa. Otan myös kuvia muodista ja kauniista asioista ympärilläni.
  Joskus teen itselleni meikkeja jotka haluaisin ikuistaa, mutta huonolla puhelimenkameralla se on hiaman haastavaa.

 314. 499

  sanoo

  Kaikkein eniten tykkään kuvata ihmisiä, kun he eivät huomaa olevansa kuvattavana tai yritä poseerata. Ihmiset ei vaan aina tykkää olla kuvattavana, joten välillä pitää kuvata muutakin 😉 Viime aikoina olen yrittänyt opetella kuvaamaan ruokaa, siinäkin on omat haasteensa.

 315. 500

  Minnav sanoo

  Tykkään kuvailla lähes kaikkea, mutta ihmisiä, maisemia ja eläimiä on mukavinta kuvata 🙂

 316. 503

  Lotta Lampinen sanoo

  Viime kesänä olen vasta innostunut valokuvaamisesta ollessani raskaana. Masukuvia ei juurikaan tullut otettua sillä kunnon kamera puuttuu. Kuvat otin puhelimella, joita tuskin koskaan tulee teetettyä paperiversioiksi albumiin. Nyt pienokaisen ollessa 6vkoa vanha haaveilen todella kunnon kamerasta, jolla saan taltioitua nämä arvokkaat muistot talteen ja myös paperikuviksi albumiin. Poika kun kasvaa hirvittävää vauhtia <3

 317. 504

  sanoo

  Muotibloggaajana lempikuvausaiheita ovat tietenkin asut, vaatteet ja kaikki muodin visuaaliseen maailmaan liittyvä. Myös toki ihmisiä, eläimiä ja luontoa on ilo kuvata! 🙂

 318. 505

  Leena sanoo

  Kuvauksen kohteina usein yksityiskohdat ja luonto. Parempi kamera kelpaisi, kokonsa puolesta myös uusi, jotta tulisi enemmän otettua mukaan ja kuvattua.

 319. 508

  Johhhu sanoo

  Järjestelmäkameran mukana roudaaminen niiden ison kokonsa ansiosta on todella epäkäytännöllistä, joten tuollainen pieni olisi todellinen unelma! <3
  Paljon tulee otettua kuvia koiranpennustamme sekä ihanista maisemista ja taloista 🙂

 320. 510

  Riina sanoo

  Läheiset ja rakkaat, erityisesti omat tyttäret pääsevät usein kuviin ☺️

 321. 512

  laura sanoo

  Tykkään kuvata maisemia ja kaikkia hauskoja hetkiä perheen ja ystävien kanssa

 322. 513

  sanoo

  Kuvaan paljon luontoa ja yritän saada kuvista ”erilaisia”. Kun käytössä on vain kännykkäkamera ja halpa kompakti, niin yritykseksi tahtoo jäädä. Kuvaan myös paljon videoita, joita esitän Youtubessa (jonez63). Olympuksen kamerasta tulisi ykköskamera minulle, jolla pystyisin tekemään molemmat kuvaus jutut.

 323. 514

  Riikka Kauhanen sanoo

  Reissuja, läheisiä, koiraani, luontoa, aivan kaikkea maan ja taivaan väliltä. 🙂

 324. 515

  Kaija sanoo

  Kuvaan kaikkea ja aina, mutta tarviisin paremman kameran pienten ja tarkkojen asioiden kuvaamiseen. Eniten tykkään kuvata ihmisiä, niitä läheisiä ja rakkaita, mutta myös luonnon ihmeitä…sumua, usvaa, auringonlaskuja, pilviä….kaikkea!

 325. 516

  Marika Hyttinen sanoo

  Tykkään kuvata pihan kukkia ja tietysti kahta kissaani myös. Luontoa yleensäkin.

 326. 517

  Sirkku sanoo

  Lapsia ja luontoa, mutta myös kauniit kattaukset ja sisustus ovat kauniita kohteita kuvata!

 327. 518

  MaijaS sanoo

  Mieluisinta kuvattavaa on Lapin luonto! Toki jos kameran voittaisin, niin säntäisin Norjan upeita maisemia kuvaamaan.

 328. 520

  mari helenius sanoo

  Kuvaisin mieluusti katukuvausta ja siirtyisin luonto/maisemakuvauksesta siihen, mikäli onni osuisi kohdalle. 🙂

 329. 521

  Eliina sanoo

  Mieluiten kuvaan muistoja lomamatkoilta, joista sitten teemme aina kuvakirjoja ifolorilla 🙂

 330. 524

  Meeja sanoo

  Lasten touhuja. Ilonhetkiä arjessamme. Monesti kamera ollut mukana, kun ulkoillaan yms.
  Nykyään kamerani on paljon vanhimman tytön käytössä. Yrittää omia sitä. Eli uusi kamera tulisi tarpeeseen, kun perheessä monta kuvaajaa.

 331. 525

  Anna-Mari sanoo

  Ympärillä oleva luonto, ihmisluonto mukaanlukien, on loputtoman kiinnostava kuvauskohde.

 332. 529

  Janne sanoo

  Enimmäkseen katukuvausta. Tilanteita ja ihmisiä, kaupunkielämän kauneutta ja rumuutta. 🙂

 333. 531

  Heidi Mäkinen sanoo

  Ehdottomasti arvokkaimmat, kauneimmat, herkimmät ja ihanimmat kuvauskohteet ovat omat lapset, joten heidän kuvaamisensa laadukkaalla kameralla olisi parasta.

 334. 532

  Marika sanoo

  Mä tykkään ottaa tilannekuvia ihmisistä ja maisemakuvia. Toi kamera olis just näppärä mun käyttöön.

 335. 533

  viiviK sanoo

  Tykkään kuvata luontoa ja eläimiä. Lisäksi juhlia joissa on paljon ihmisiä saa hyviä tilanne kuvia 🙂

 336. 535

  emmi sanoo

  Luontoa, ystäviä ja eläimiä 🙂 rakastan taiteellisten kuvien ottamista mutta ei mulla ikinä oo ollut varaa ostaa kunnon kameraa kun ne on niin kalliita, tää kamera ois täydellinen 🙂

 337. 536

  Riikkaliisa Sarpo sanoo

  Haluaisin opetella kuvaamaan. Minulla on pieni koira jota voisin kuvata.

 338. 537

  Mari T. sanoo

  Eniten tykkään kuvata ruokia, leipomuksia ja luontoa. Näissä kaikissa on omat haasteensa ja monimuotoisuutensa, johon hyvä kamera antaisi paljon lisäominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Hyvää joulua sinulle ja perheelle Minttu! 🙂

 339. 539

  Inga sanoo

  Hey,
  I like photograph everything, because I love to see beauty in every thing and every one, but especially I love photograph my daughter and her emotions (when she smiles or when she is pouting) 🙂
  Merry Christmas!

 340. 540

  Nico Eloranta sanoo

  Kyllähän luonnosta löytyy paljon jännittävää kuvattavaa, mutta ehkä henkilökuvaus on vielä mukavampaa ja haastavampaa: miten saada kuvattavan persoonallisuus ikuistumaan kuvaan, miten löytää oikea tunnelma ja saada myös kuvattava henkilö oikeaan tunnelmaan. Kuvassa pysähtyy aika ja ajatukset, sen hetken kun saa kuvan katsojan aistimaan, niin silloin ollaan kaiken ytimessä.

 341. 542

  Tuija sanoo

  Kuvaan mitä tahansa, kaikista asioista voi löytää jotain kaunista ❤️ Hyvää joulua ja uutta vuotta sinulle ja lukijoillesi!

 342. 543

  Jasmine sanoo

  Voi, miten huikea arvonta! 🙂
  Tykkään kuvata eniten lemmikkejä, lähinnä omaa koiraani.

 343. 544

  Johanna sanoo

  Tykkään kuvata mitä vain; lemmikkiämme, lapsiamme, luontoa, kauniita asioita. Olisin niin onnellinen, jos tämmöisen kameran saisin!

 344. 547

  Olivia Syrjä sanoo

  Eniten pidän ihmisten ja eläinten kuvaamisesta. Kuvaan usein ystäviäni, omaa koiraani ja yhden kaverini hevosia. Uusi kamera sitä varten olisi todella mahtava saada! 🙂

 345. 548

  Jessica sanoo

  tykkään ottaa luontokuvia 🙂 kunnon kameralla sais niin hienot kuvat otettua

 346. 549

  Anni sanoo

  Luonto on upea kuvauskohde! Kuvia tulee otettua niin eläimistä kuin kivistä ja kannoista.

 347. 550

  Jonna sanoo

  Reissukuvausta tulee harrastettua paljon, eli maisemia, paikkoja, tapahtumia, ihmisiä…

 348. 551

  Annukka sanoo

  Tykkään kuvata leipomuksiani, herkullisia annoksia ravintoloissa ja rakkaita ystäviäni.

 349. 553

  Muori sanoo

  Minä ja mieheni olemme lähes seitsemän kymppisiä eläkeläisiä ja kuvaamme lapsenlapsia kolmea tyttöä 17,16 ja 10 vuotiaita sekä kesällä puutarhassa kukkia.

 350. 554

  nanette sanoo

  Eniten tulee kuvailtua mun kissoja, eli varmasti niitä! Lisäksi kuvailen mielelläni perhettä ja läheisiä. 🙂

 351. 558

  Anneh sanoo

  Eniten tykkään kuvata pieniä lapsiani, tosin se on kovin hermoja raastavaa kun yhteiskuvista ei tahdo vilkkaiden mallien kanssa tulla mitään! 🙂

 352. 559

  Elisa sanoo

  Ihaninta minusta on kuvata tulevia muistoja, lapsieni kasvua ja kehistystä. Olen aina kuvannut vain puhelimellani. Jotenkin vain tunne on ollut sama kuin sinulla, Minttu, kulkisiko iso kamera laukussa aina mukana?

 353. 561

  Taina sanoo

  Eniten pidän pienten yksityiskohtien kuvaamisesta ja erilaisista urbaaneista ”asetelmista”, esim. rakennusten silueteista, graffiteista ja vastaavista. Tietysti myös perheen tapahtumia tulee kuvattua paljon. 🙂

 354. 562

  Lotta Jokinen sanoo

  Rakastan kuvata erilaisia eläimiä, hevosia ja koiria nyt enimmäkseen.

 355. 563

  Mari sanoo

  Tykkään kuvailla aivan kaikkea. Pieni järjestelmäkamera olisikin näppärä kuljettaa aina mukana.

 356. 565

  sanoo

  Tuoreena bloggaajana olen haaveillut näppärästä, eli pienestä ja hyvälaatuisia kuvia ottavasta kamerasta. Mielestäni kuvat ovat tärkeä osa postauksiani. Tällä hetkellä kuvat on napattu aina kännykällä… Ja sen kyllä huomaa… Tykkään kuvailla muutenkin paljon sillä tämän hetkinen elämänvaihe on yksi tärkeimmistä ja rakkaimmista vaiheista; lapset ovat pieniä. Kuvia tulee siis napattua eniten perheestäni.

  • 565.1

   minttuvirtanen sanoo

   Paljon onnea arvonnan voittajalle ja tsemppiä bloggaamiseen 🙂 Sinuun ollaan yhteydessä vielä sähköpostitse.

   • 565.1.1

    Kipa sanoo

    Kiitos, kiitos, kiitos!!!! Kamera tulee todellakin tarpeen ja aktiiviseen käyttöön. Huikeeta!

 357. 566

  vivi sanoo

  Tykkään kuvata kaikkea mikä on minun silmään kaunista, ilahduttavaa ja siitä haluaa pysyvän muiston.

 358. 567

  Linda Halme sanoo

  Itse tykkään kuvata 10kk Olavi poikaani. Mietinnässä on ollut jo kauan että pitäisi hankkia kunnon kamera ja näppärä sellainen. Kamerakännykä kun ei toimi niin nopeasti kuin tuo pieni poika liikkuu, tulisi olla kunnon kamera.
  Tykkään myös kuvata kauniita maisemia, koska lenkkeilen paljon ja matkalle mahtuu kaunista kuvattavaa.

 359. 568

  sanoo

  Kaikista eniten tykkään kuvata taivasta. Upeat moniväriset auringonlaskut, ja paljaat puiden oksat kirkkaan tai vaikka pilvisenkin taivaan edessä. Kuitenkin kuvaan ihan kaikkea kaunista, tai vähemmän kaunista. Eli kaikkea! Blogia varten tulee kuvattua milloin mitäkin, joten kameralle tulisi varmasti reilusti käyttöä. <3

 360. 569

  Seija sanoo

  Tykkään dokumentoida ympäristöäni. Kuvaan Helsinkiä, sen purettavia kohteita ja myös toisaalta ihan uusia rakennuksia ja näkymiä. Tietysti kuvaan myös läheisiäni ja kotinäkymiäni.

 361. 572

  Reetta sanoo

  Eniten kuvaan poikaani ja tyttöäni <3 muistot heistä kuvien muodossa ovat tärkeitä!

 362. 574

  tanja j. sanoo

  Kaikkea arjessa luonnosta eläimiin. Haaveissa olisi meikkausblogin aloittaminen, puuttuu vain hyvä kamera joilla ottaa kuvia, kännykkäkameralla ei pysty ottamaan hyvätasoisia kyvia. Ihanaa joulua ja hyvää uutta vuotta!

 363. 575

  Jonna Hämäläinen sanoo

  Kuvailen eniten matkustaessani, uudet ja erilaiset paikat on niin siistejä!

 364. 576

  Äiti sanoo

  Kuvaan kahta poikaani, josta toinen on niin nuori, ettei nimeäkään ole vielä saanut. Kamera tosin on vanha, ikää sillä jo noin 10 vuotta.
  Rauhallista joulua, joskin pienen pojan kanssa rauhallisuus ei ihan niin itsestäänselvyys olekaan.

 365. 577

  sanoo

  Rakastan kuvata ihmisiä. Parasta on se,kun henkilö ei itse tajua olevansa kuvattavana ja saan ikuistettua jonkun tunteen tai tärkeän hetken, josta huokuu tunnelma.

 366. 578

  Niina sanoo

  Erityisesti juhlia, kavereita ja perhettä. Myös matkoilla on kiva ottaa kuvia.

 367. 579

  piutsik sanoo

  Rakastan kuvata luontoa. Sadepisaroita lehdillä, sumua, puita ja kaikkea ihanaa mitä suomen luonosta löytyy. Mutta kauneinta on mielestäni taivaanranta juuri esimerkiksi meren takana. Olen sanonutkin joskus että haluan sitten joskus kiertää maapalloa ja olla taivaanrannan kuvaaja en maalari!

 368. 580

  Tero sanoo

  Kuvaan siellä ja täällä kaiken kiinnostavan ja mielenkiintoisen. Luonto ja kauneus esiintyy kuvissa usein. Oma kamera vaan jäänyt ajasta jälkeen niin noita ei sillä tahdo saada ikuistettua niin kuin ne ansaitsisivat.

 369. 581

  Eeva sanoo

  Mä tykkään kuvata ihan sikana asukuvia ja esim ihan omakuvia ja sit kans tykkään kuvata vlogeja vaikka en niitä mihinkään julkaisisi. ✌

 370. 582

  Janna sanoo

  Ne hyvin tavalliset aiheet: ihmiset, eläimet ja luonto. Kamera ja kuvat ovat minulle välineitä nähdä maailma aina uudelleen ja uudelleen uudella tavalla 🙂

 371. 583

  Neea sanoo

  Kuvaan eniten läheisiäni ja kavereitani joiden kanssa tallettelen hyviä hetkiä kuviksi, mutta myös maisemia ja luontoa

 372. 585

  Irkku sanoo

  Kuvaan eniten perhettäni, matkoja ja arkipäivän yllättäviä hetkiä. Muistoja on sitten ihana katsella valokuvina.

 373. 589

  Jonna sanoo

  Tykkään kuvata muistoja matkoilta sekä arjen touhuista, ensi vuonna ihanin kuvauskohde on maaliskuussa syntyvä esikoinen <3

 374. 590

  Nina sanoo

  Liikkuvia kohteita, kuten moottoripyörät, lemmikit, urheilijat yms., maisemakuvauksesta auringonlaskuja sekä kauniita kukkia. fiilispohjalta.

 375. 592

  Terhi sanoo

  Kyllä eniten tulee kuvattua omia lapsia. Seuraavaksi tekemiäni käsitöitä, koiraa ja luontoa.

 376. 595

  Ida sanoo

  Eniten tykkään ihmisiä kuvata! Rakastan sitä, kun saan vangittua kuvaan ihmisen omaa persoonaa ja luonnetta.

 377. 596