New York

IMG_2349 (1)

 

IMG_2319

 

IMG_2562

 

Olemme käyneet aikaisemminkin New Yorkissa, joten perinteisiä nähtävyyksiä ei tällä kertaa käyty katsomassa. Vietimme aamupäivät Robinin kanssa. Käveltiin paljon ja käytiin Central Park Zoossa. Aikaerokooma tuntuu minustakin pahalta, niin päätimme, että Robin pidetään Sveitsin ajassa.

 

IMG_2429

 

IMG_2439

 

Iltaisin tapasimme ystäviämme, syötiin hyvin ja nautittiin yhteisestä ajasta. Kävimme ystäväpariskuntamme kanssa katsomassa Rangersin lätkämatsia Madison Square Gardenissa. Lätkää kannattaa mennä katsomaan huikean tunnelman takia, vaikka ei lajista niin välittäisikään.

 

IMG_2406

 

Kävimme Eugene O’Neill teatterissa katsomassa Book of Mormon musikaalia. Voin lämpimästi suositella tätä hulvatonta musikaalia South Parkin tekijöiltä. Perheen pienimmille musikaali ei sovi melko rohkean kielenkäytön takia.

 

IMG_2474

 

Kaupoilla kävin pikaisesti hakemassa mitä tarvitsin. Mieli ostospaikkojani ovat Saks Fifth Avenue ja Bergdorf Goodman ostoskeskukset sekä J.Crew. Niin ja apteekki sekä lisäravinneliike GNC.

 

IMG_2320 (1)

 

Robin viihtyi todella hyvin, kun koko ajan oli ihmeteltävää ja ihmisiä ympärillä 🙂

 

IMG_2260 (1)

Kommentit
 1. 1

  Sakari Kaipainen sanoo

  Robin on kasvanut aika paljon. Hienon näköistä siellä. On tainnut olla siellä New Yorkissa kivaa. 🙂

 2. 2

  Essi sanoo

  Thank you for this post! I would love to see New York too!

  The picture of Robin at the window is soo cute! And it looks like he is standing very well now! Can he already walk?

 3. 3

  Anita Kortelainen sanoo

  Kiitos taas hienoista kuvista. Kun itsellä ei ole mahdollisuutta paljon matkustaa kävin taas kanssanne reissussa kuvien myötä. Kiitos. 🙂 Rakkautta Jouluunne!

 4. 4

  Muori sanoo

  Kiva taas käydä teidän kanssa kuvien myötä ulkomailla, nyt ikiihanassa newyorkissa.ihania kuvia robinistakin kiitos taas kaikista näistä

 5. 5

  valentina sanoo

  Hei Minttu! Niin ihanaa kun pidät blogia!! 🙂 meikäläinen odottaa niin innolla aina sun kirjoituksia. Sun kirjoituksista ja kuvista tulee niin mahtava fiilis vaikka tääl suomessa sataisi vettä kaatamalla. Hei olisi ihanaa jos voisit tehdä joskus koruihin liittyvää kirjoitusta? Millaisia koruja itse pidät ja mitentuot esille esim suomalaisia koruja ttuolla maailmalla ja tuleeko usein kysymyksiä mistä tuolaisia saa? Ja mitä mieltä olet kalevalan koruista ja mistä pidät.ja mistä et taas? Tai sanooko sinulle esim vernada korut mitään?

  Mutta ihanaa joulun odotusta teille sinne ps. Toivottavasti saadaan valkoinen joulu.

 6. 6

  Priscilla sanoo

  Voisitko tehdä kirjoituksen siitä, miten Robinin pitäminen Sveitsin ajassa käytännössä toteutettiin? Miten se onnistui? Oliko erityisiä haasteita? Tekisitkö jotain toisin? Meillä olisi perheen kanssa vähän samanlainen reissu edessä ja aikaeroasiat mietityttää melkoisesti….

 7. 8

  Mari sanoo

  Hei Minttu

  Sekin oli mielenkiintoinen postaus, jossa kirjoitit Robinin vaatteista. Tämmöset yleistiedot ovat tosi mielenkiintoisia sekä hyödyllisiä. Voit kirjoittaa vaikka siitä, oletteko kotona käyttäneet kätkythälytintä. Mitä ajattelet siitä? Tai teidän vauvan ruokavaliostakin voit useammin kertoa nämä tiedot ovat hyödyllisiä muille äideille, jos sinusta ne eivät tunnu liian henkilökohtaisilta.

 8. 9

  Tuula Laitinen sanoo

  Upea kuva Robinista. Hän selvästi etsii ikkunasta Batmania päästäkseen New Yorkin ylle. Oikein hyvää joulua koko perheelle.

 9. 10

  sanoo

  No joo, mullakin oli tuo ns sama kysymys tuosta aikaeron pitämisestä samana :))
  Paljonko se ero on nykissä? Ja miten te sitten jaksatte.. etc! Olisi mukava kuulla ihan käytännön tasolla. Kiitos ☆

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *