Millainen on hyvä matkalaukku?

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Belizia

Vanha laukkuni on nähnyt paljon maailmaa ja se näyttikin jo hieman reissussa rähjääntyneeltä. Rähjääntymistä edesauttaa se miten laukkuja kohdellaan kun olet jättänyt ne lähtöselvitykseen. Kiireessä laukut tippuvat matkalla tiskiltä lentokoneeseen. Lentokoneen ruumaan ne viskataan, eikä asetella nätisti.

Samsonite Lite-Cube spinner

 

Sain mahdollisuuden valita Belizian verkkokaupasta uudet laukut itselleni. Valintaani vaikutti laukun merkki. Edellinen Samsoniten laukkuni palveli hyvin, joten halusin uudet laukut samalta merkiltä.

Minulle naisena ei todellakaan ole ihan sama minkä näköistä laukkua vedän perässäni. Laukun väri ja muotoilu ovat tärkeitä seikkoja. Musta on tyylikäs, mutta siinä näkyisi naarmut heti. Päädyin mattapintaiseen, vaalean kullan väriseen Lite-Cube laukkusarjaan . Matkalaukun klassista ilmettä korostaa uudenlainen curv-ilme.

Laukkua valitessa kannattaa pitää mielessä, että halvimmat eivät kestä montaa reissua. Kallein ei myöskään ole paras. Luksusmerkkien matkalaukuissa ei usein ole muuta hyvää kuin ulkonäkö. Itse pakkaan laukkuni lähes viikon välein. Kulutus on kova ja siksi haluan olla varma, että laukkuni pysyy yhtenä kappaleena kovasta kohtelusta huolimatta.

Haluan, että matkalaukkuni on mahdollisimman iso, mutta kevyt. Siitäkin huolimatta, että olen oppinut pakkaamaan järkevämmin. En ota enää ”varmuuden vuoksi” ja ”saatan ehkä tarvita näitä” -vaatteita ja kenkiä mukaan. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Mietin mitä asukokonaisuuksia aion matkallani käyttää ja pakkaan vain ne mukaani.

Pesetän urheiluvaatteeni hotellin pesulassa, ettei jokaiselle päivälle tarvitse pakata uutta vaatekertaa. Meikkilaukkuun pakkaan matkakokoja säästääkseni tilaa, eikä tule niin isoa vahinkoa jos pullot ovat päässeet vuotamaan lennon aikana. Laukkuun täytyy myös jättää vähän ekstratilaa ostoksille 🙂

Suosikeikseni valikoitui Samsoniten Lite-Cube spinner 82cm sekä saman sarjan lentolaukku 55 cm. Reissuja on kalenteri täynnä, joten laukut pääsevät ahkeraan käyttöön. Tulen kertomaan teille kokemuksiani laukuista myöhemmin.

Samsonite Lite-Cube spinner

 

Vanha matkalaukku on usein ongelmajätettä, jonka hävittäminen on usein työlästä ja epäekologista. Jos laitat matkalaukun sekajätteeseen, se ei maadu ja näin ollen lojuu kaatopaikalla pitkään. Vanhan matkalaukun heittäminen yleiseen roskikseen ei useinkaan ole taloyhtiön sääntöjen mukaista. Siten vanhan matkalaukun hävittämisestä tuleekin helposti vaikea salaoperaatio.

Belizia haluaa tarjota vaivattoman ja luontoa säästävän tavan hävittää vanha matkalaukku. He kierrättävät vanhat matkalaukut tuottamalla niistä lämpöenergiaa kaukolämpöverkkoon yhteistyössä Stena Recycle Oy kanssa.

Kierrätys onnistuu helposti Belizian myymälöissä: Vie vanha matkalaukkusi Belizian myymälään ja laukku kierrätetään puolestasi ostaessasi uuden matkalaukun. Saat myös 20 euron kierrätysedun.

Mikä Samsonite-laukku on sinun suosikkisi? Tutustu malleihin Belizian verkkokaupassa www.belizia.fi ja kerro kommenttikentässä Samsonite-suosikkisi, niin voit voittaa kyseisen laukun itsellesi! Muista laittaa sähköpostiosoitteesi mukaan, niin saan voittajaan yhteyden 🙂

 

 

 

Kommentit
 1. 1

  Ida Määttä sanoo

  Olen suosinut Samsonitea matkalaukkumerkkinäni jo vuosien ajan, mutta vanha laukkuni on jo kulunut ja uudelle olisi kovasti tarvetta. Suosikikseni Belizian valikoimasta valikoitui Samsoniten Skydro Spinner 75cm beigen värisenä.

  • 1.1

   Leila Sandvik-Törmälä sanoo

   Matkalaukku Samsonite Neopulse Spinner 75cm (Musta)EHDOTON SUOSIKKI=)

  • 1.2

   Sini sanoo

   Neo pulse spinner lentolaukku ja punainen! Minulla ei ole yleensä lentolaukkua, mutta lapsen kanssa sitä tarvitsee matkalla.

 2. 2

  Linda sanoo

  Tämä sama matkalaukku, mutta hopeisena on oma suosikki! Eli Samsonite Lite-Cube Spinner 76cm (Hopea).

 3. 3

  Iina sanoo

  Postauksesi hyvien vinkkien kautta, sekä oman mieltymyksen mukaan omaksi suosikiksi sivuilta nousi Samsonite neopulse spinner! Itse matkustelen paljon suomen sisällä, sillä opiskelen Tampereella ja poikaystäväni ja perheeni asuvat 500km:n päässä pohjoisessa. Kyseiselle laukulle tulisi siis käyttöä!

 4. 4

  Sari Lievonen sanoo

  Hyviä ovat , meillon molemmilla ko. merkin matkalaukut eikä lisä tekis yvhtään pahaa

 5. 5

  Sari H sanoo

  Mun suosikki olis Samsonite Neopulse Spinner (74cm) matkalaukku sinisenä.

 6. 7

  Elina sanoo

  Ihailen tyyliäsi Minttu, eikä siksi ollut ihme, että myös minun suosikki oli Samsoniten Lite-Cube spinner 82cm. Lentolaukku löytyy, matkalaukkua ei; sille olisi siis kova kysyntä!

 7. 8

  Veera sanoo

  Tykkään älyttömästi tuosta Samsoniten Neopulse spinner laukusta. Upea niin sisältä ja ulkoa!

 8. 9

  Nina sanoo

  Samsonite on ollut ehdoton suosikkini aina. Kymmenen vuotta sitten häälahjaksi saatu kova Samsoniten laukku tuli tiensä päähän syksyn Milanon matkalla ja nyt uusi laukku olisi tarpeen kun suuntaamme 10-vuotis häämatkalle Borneoon kauniiseen Kota Kinabaluun. Noista Belizian laukuista minun suosikkini on myös Samsoniten Lite-Cube spinner 82 cm, kulta. Laukku on iso mutta ihanan kevyt.

  • 10.1

   Tuula Heikkinen sanoo

   Tuo iso on hyvä. Just pikakomennuksella Sweitsistä palanneena. Mummin laukussa tarvitaan paljon tilaa esim. sadonkorjuu puuroaineksille, pakaste marjoille ja mehulle jopa savujuustolle.

 9. 12

  Maami sanoo

  Oiii toi sun valitsema Lite-Cube Spinner, 82cm, vaalean kullan värisenä miellyttäis muaki eniten! Uuden laukun hankinta ois muutenki ostoslistalla, eli tarpeeseen tulis..:-)

 10. 13

  Janettemaria sanoo

  Mun suosikki kaikista oli hopea Samsonite Neopulse Spinner 75cm 🙂

 11. 14

  Riitta-Sisko sanoo

  Tarvitsinkin hyvän lentolaukun vanhan tilalle. Suosikkini on Samsonite Lite-Cupe spinner 55cm (hopea).

 12. 15

  Fee- sanoo

  Suosikkini on Samsoniten Lite-cube Spinner 76cm , värissä vaalea kulta. Olen haaveillut sentyyppisestä jo tovin ja kohta on reissuja tulossa.. Olisi tosi tarpeellinen! 🙂

 13. 16

  Hanna sanoo

  Samsonite Neopulse Spinner 75cm (Ruskea) on mun suosikki! Näppärän olonen laukku ja uudelle olisi tarvetta kun entinen oli liian iso ja painava omaan makuun, joten se lähti myynnin kautta toiselle käyttöön. Itse arvostan matkalaukussa keveyttä ja helppoa liikuteltavuutta!

 14. 17

  Jenna Rautio sanoo

  Mielestäni samsoniten laukut ovat todella kestäviä ja kauniisti muotoiltuja. Omaksi suosikiksini nousi Samsonite Neopulse Spinner 81cm ruskeana :). Vanha laukkuni on jo reilusti yli 10 vuotta reissanut matkassa, mutta käyttö näkyy jo matkalaukussa ja uudelle todellakin olisi tarvetta ennen jouluista Thaimaan matkaa.

  • 17.1

   Veera sanoo

   Matkalaukku American Tourister Bon Air Spinner L 75cm (Pinkki)
   ois aikas nätti 🙂

 15. 18

  Henna Ikonen sanoo

  Paljon tulee matkustettua, Samsoniten laukkua ei oo koskaan ollut ne kun on vähän tyyriimpiä. Suosikikseni Belizian valikoimasta nousi toi sama eli Samsoniten Lite-Cube spinner 82cm, ja väreistä vaalea kulta kyllä ihanin!

 16. 19

  Jutta sanoo

  Samsonite Lite-cube Spinner 55cm ja värinä myöskin kulta. Muut koot itseltäni löytyy, mutta pientä laukkua en ole vielä itselleni hankkinut.

 17. 21

  Heidi sanoo

  Matkalaukku Delsey Châtelet 67 cm 4-Wheel Trolley Case (Ruskea)…kyseinen laukku on ihan mun näköinen neljä rengasta ja kova laukku on varsin käytännöllinen ja tarpeellinen. Tämä erottuisi myös hyvällä tavalla reissuilta ja kelpaisi myös jälkikasvun tyyliin

 18. 24

  Asa sanoo

  Olen kauan ihaillut Samsoniten huippu kevyitä laukkuja, mutta opiskelujen olessa loppuvaiheessa, ei ole ollut mahdollisuutta panostaa matkalaukkuun. Kauan meni laukkujen ominaisuuksia selaillessa mutta parhaaksi valikoitui myös minulla malli Samsonite Lite-Cube Spinner (vaalea kulta) koossa 68cm. 68cm olisi täydellinen vaihtoehto Euroopan sisäisille matkoille ja miksi ei vähän pidemmillekkin, jollei mukaan tarvitse kuin bikinit 🙂 Parasta laukun ominaisuuksissa oli sen erittäin kevyt paino ja materiaalin kestävyys!

 19. 25

  lucia sanoo

  I like ”samsonite neopulse spinner 75 cm” . The color is beautiful. It seems comfortable and has two sides ! And a good garancy .

 20. 26

  Nita sanoo

  En ole ikinä omistanut uusi matkalaukku. Eli olen saannut jonkun tuttavan vanha laukku. Toinen on vielä suht koht hyvässä kunnossa mutta se toinen, kahva puuttuu,kulumia on paljon ja se on aika hirveen näköinen. Niin olisi ihan kiva saada uusi. Joten jos voittaisin, valitsisin: Matkalaukku Samsonite Skydro Spinner 69cm (Musta).

  Kiitos Minttu että jaat vinkkejä matkustamisesta ja treeneistä meiän kanssa.

 21. 27

  Hedelmasalaatti sanoo

  Kyllä se upein matkalaukku on tuo Samsonite Lite Cube Spinner 82cm ja värinä vaalea kulta.

 22. 28

  Nina sanoo

  Hei,
  Ihania laukkuja. Näistä suosikkini on sama Samsonite lite cube spinner, lentolaukku kullanvärisenä. Reissuja odotellessa…:-)

 23. 31

  Annika C. L. sanoo

  Kyllä olisi kunnollinen matkalaukku tarpeen. Toivoisin Samsoniten lite-cube spinnerin hopeisena, tyylikkäitä reissuja odotellessa 🙂

 24. 32

  Killla sanoo

  Suosikkini Belizian matkalaukuista on Samsoniten Lite-Cube Spinner 82cm, väri saisi olla jokin räikeä että laukun löytää ja erottaa helposti lentokenttien hihnoilta sekä laukulla pitäisi olla kokoa että kaikki ihanat ostokset mahtuvat varmasti laukkuun reissulla käydessä. 🙂 Vanha laukkuni alkaa olla jo niin kärsinyt että olisi mahtavaa voittaa uusi matkalaukku, ja vieläpä Samsonite. 🙂 Laukku itseasiassa tulisi käyttöön jo muutaman viikon päästä kun New York odottaa! ❤️

 25. 35

  Annemi Sandström, Helsinki sanoo

  Minulla on näköjään sama maku kuin Mintulla. Tuo kullanvärinen Samsoniten Lite-Cube spinner on aivan ihana ja näyttävä. Tulee mieleen James Bond elokuvat. Vanha laukkuni on musta, tosi tylsä ja renkaat kuluneet. Ei kyllä kestänyt montaa reissua. Vähän nolottaa vedellä sitä perässä 😀 Kullanväri on mun favourite asusteissakin. Olisi kyllä niin mahtavaa, jos seuraavalla reissulla olisi tuo matkalaukku kädessä 🙂

 26. 37

  Emmi sanoo

  Matkusta yhdysvaltoihin vähintään kerran vuodessa ( aina kun saan matkarahat kerättyä kasaan, töiltäni ja opiskelultani), arizonaan ystävieni luokse ja minulla sielä myös erittäin rakas kummityttö 7 vuotias . Lentomatka on pitkä ja vaihdot pitkiä! Matkalaukut kuluu reissuilla nopeasti. Samsoniten laukut ovat palvelleet tähänkin asti hyvin, Mutta nyt olen tajunnut että semmiinen neljällä pyörällä kulkeva laukku olisi paljon kätevämpi pitkillä lennoilla!!! Juurikin tuo samsonite lite cube spinner (vaalea kulta) pisti silmääni

 27. 39

  Laura sanoo

  Omaksi suosikiksi nousi myös tuo kyseinen Samsoniten Lite Cube Spinner 76cm, mutta tummanharmaana 🙂 En ole koskaan vielä pystynyt valitettavasti panostamaan kunnon matkalaukkuun, joten olenkin reissaillut viimeiset 10 vuotta samalla vanhalla pehmeällä laukulla joka kyllä kaipaisi uusimista kipeästi.

 28. 40

  Terhi Nikander sanoo

  Samsonite neopulse spinner täyttäusi minun toiveeni hyvästä ja kivasta matkalaukusta✈

 29. 42

  Taru sanoo

  Samsoniten matkalaukut jo löytyy kaapista mutta uusi lentolaukku on seuraavana ostoslistalla eli lentolaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm vaalea kulta olisi mieluinen.

 30. 43

  Ada Merikukka sanoo

  Aivan ihana laukku !! Matkalaukku Samsonite Neopulse Spinner 81cm (Punainen) OLIS UNELMA SAADA TÄMÄ 🙂

 31. 44

  heidi sanoo

  Samsoniten laukut ovat suosikkejani, koska kestävät käytössä todella hyvin. Lite cube spinner vaalean kultaisena olisi aivan ihana

 32. 45

  Maria sanoo

  Suosikiksi valikoitui Samsoniten neopulse spinner 75cm, sininen. Perheen kasvaessa vaaditaan reissuun jo useampi matkalaukku. Kriteereinä minullakin myös kestävyys, laatu ja myös ulkonäkö!

 33. 46

  Johanna sanoo

  Omaksi suosikiksi valikoitui juuri tuo samainen Lite Cube Spinner 82cm vaaleakultaisena, ihan täydellinen! 🙂 olisi tuon kanssa matkustaminen mukavampaa, nykyisen 90-luvun salkkumallisen matkalaukun sijaan 😀

 34. 49

  Sarianna sanoo

  Minulle sopisi ihan perus laukku kun eniten tule matkustettu suomen ja ruotsin välillä perhettä moikkaamassa aina kun ehtii joten: Samsonite X’Blade 2.0 Spinner 72cm Exp. (Vaaleanruskea) olis tosi kiva. 🙂

  Kiitos kun jaat omaa arkea meidän lukijoitten kanssa. 🙂

 35. 50

  Pia Juntunen sanoo

  Lentolaukku samsoniteLite-Shock Spinner 55cm (Musta) Olisi mahtava, kevyt ja yksinkertainen 🙂 Minulla ei ole kokemusta Laatulaukuista ja vanha 30 euron lentolaukku olisi jo aika päivittää uuteen ja ehjään! 🙂

 36. 51

  juuliv sanoo

  Moikka! Onpas ihana, ajankohtainen ja jännittävä arvonta. Ulkomailla asuvana tulee myös reissattua todella paljon ja olen juuri yrittänyt tehdä vertailua eri laukkujen ja valmistajien suhteen. Nyt pohdinnassa isomman matkalaukun merkki ja malli ja viime viikonloppuna bongasin Samsonite Lite-Cube DLX Spinnerin (82 cm) ja se oli menoa se! Mielestäni niin upea ja näköjään myös Belizian valikoimassa 🙂 toivottavasti tärppää, sillä uusi laukku tulisi tarpeeseen!

 37. 52

  sanoo

  Hei! Oi, aivan ihana kilpailu!
  Tuo on kyllä makee, mikä sullakin on. Mutta, oma suosikkini ois tuo samsonite neopulse spinner 69, punainen! I h a n a ♡

  Mukavia matkapäiviä sinne!

 38. 53

  Alina sanoo

  Samsonite lite-cube spinner 76cm ja värinä vaalea kulta osui myös mun silmään näteimpänä laukkuna! Tässä mallissa miellytti ulkomuodon lisäksi myös vetoketju, mikä on mulle mieluisa ominaisuus matkalaukussa! Lisäksi materiaalin kestävyys on huipputärkeää!

 39. 55

  Minna sanoo

  Hei, mielenkiintoista! Kyllä olen myös samaa mieltä että halvinta ei kannata valita, niiden ”elinikä” ei välttämättä ole niin pitkä. Hurjaa katseltavaa se laukkujen heitteleminen….Neopulse spinner on minun mieleen olikos koko nyt 75 vai 74cm….
  Kiitos!
  Minna

 40. 56

  Riina sanoo

  Laukkusi on niin kaunis, joten ottaisin kyllä sellaisen. Eli Samsonite Lite-Cube ja tuo kullan värinen olisi tyylikäs.

 41. 57

  Kati Miettinen sanoo

  Samsonite Skydro spinner 55cm, mustana.
  Minulla ei ole käsimatkatavaralaukkua, aiemmin aina lainannut kavereilta, joten tämä todella tulisi tarpeeseen! Varsinkin kun matkakärpänen on päässyt puraisemaan! 🙂

 42. 58

  Liisa Laaksonen sanoo

  Samsoniten matkalaukut on ihan parhaita! Mun suosikki on Lite-cube Spinner vaalean kultana (82cm) 🙂

 43. 60

  Emmi sanoo

  Oma ehdoton suosikkini oli lentolaukku Samsonite Neopulse Spinner 55cm (Ruskea).
  Itsellä ei ole hyvää ja kestävää lentolaukkua joka mahtuisi käsimatkatavaroihin. Tämä näytti erittäin tyylikkäältä ja ehkä jopa innostaa enemmän tekemään viikonloppu matkoja, kun on upea laukkukin 🙂

 44. 61

  sumppa sanoo

  Ehdottomasti valkkaisin myös Samsonite Lite-Cube Spinnerin, 76cm tosin. Ja sinisenä, miten ihanan helppoa tunnistaa tämän värinen matkalaukku laukkuhihnalta!

 45. 62

  Aino sanoo

  Tyylikkäitä matkalaukkuja..uus tulisi tarpeeseen! 🙂 Suosikkini on Samsoniten Lite-cube spinner 76cm hopeisena .

 46. 63

  Päivi sanoo

  Samsoniteä ja muita merkkejä olen omistanut. Mikä tahansa kelpaisi minulle, mutta valkoinen olisi mieleinen väri 🙂

 47. 64

  Marita Mursula sanoo

  Ostin edellisen matkalaukkuni juuri Belizian verkkokaupasta ja olin tyytyväinen toimitukseen, ja tietenkin myös Samsoniten laukkuun. Tämänhetkisestä valikoimasta suosikkini on Samsonite Lite-Shock Spinner 81cm (Sininen). Terv Marita M marita.mursula@phnet.fi

 48. 65

  Annmarie sanoo

  Valinnan lopputulos on Samsonite-lite-cube-spinner-76cm-(vaalea-kulta), neutraali ja tyylikäs.

  Samsungin laukkuja minulla on ollut ”aina” – nyt puuttuu kunnollisen kokoinen matkalaukku pienen (myös Samsung) lentolaukun pariksi.

 49. 66

  Kaisa sanoo

  Samsoniten Lite Cube spinner vaalean kultaisena koossa 82cm olisi aivan täydellinen!

 50. 67

  Aikku sanoo

  Paljon hyviä laukkuja, mutta suosikkini on Delsey Chatelet 77 cm 4-Wheel Trolley Case ( Ruskea). Vanha laukkuni on punainen, naarmuinen ja sotkuinen ja josta irtosi viime reissulla pyörä. Olisi upeaa saada kunnollinen, kestävä ja tyylikäs laukku tulevalle matkalle, joka on kolmen viikon päästä.

 51. 68

  Johhu sanoo

  Ensimmäiseksi silmäni kiinnitti Samsonite – Neonpulse laukkuun, mutta kyllä Samsonite Lite Cupe vie voiton! Itse valitsisin laukun hopean värisenä, jotta se sopisi jo olemassa oleva Samsoniten kanssa! Kaikki olemassa olevat lentolaukut olen ostanut Belizian kaupasta ja joka kerta olen saanut erinomaista palvelua!

 52. 70

  Janna sanoo

  Kyllä tää on tyylikkäin…samsonite-lite-cube-spinner-82cm-(vaalea-kulta)

 53. 72

  Mari sanoo

  Mun lemppari oli tuo: Samsonite Lite-Cube Spinner 82cm (Hopea)
  Oispa mahtava voittaa laukku niin saisi häämatkalle uuden ihanan laukun mukaan!

 54. 73

  Sari sanoo

  Mullakin ollu hyviä kokemuksia Samsonite -laukuista, mutta en tiennyt, että noin kivoja metallisia laukkuja nykyään sarjassa! Suosikkini oli Samsonite Lite-Cube hopeisena, mutta omiin tarpeisiini 76 cm hyvä koko

 55. 74

  Sanela sanoo

  Minun suosikki on Samsonite Neopulse Spinner 75cm (Hopea) Uusi laukku tulisi tarpeseen, ku lähdemme taaperon kanssa matkalle keväällä

 56. 77

  Heli sanoo

  Matkalaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 76cm (Hopea) näyttää mun laukulta. Edellinen Samsonite onkin ollut matkakumppanina jo 16 vuotta. Hiukan on se reissussa rähjääntynyt kuten on omisrajansakin vuosien saatossa Uusi tulisi sius tarpeeseen…

 57. 78

  Henna sanoo

  Samsonite Skydro Spinner 55cm (Beige) olisi kiva. Ulkomaanmatka haaveiluissa, toivottavasti toteutuisi piakkoin. Tällainen laukku olisi silloin hauskaa matkaseuraa 😉

 58. 79

  cioccolato sanoo

   Samsonite Lite-Cube Spinner 76cm hopean värisenä on minun suosikkini. Minulla ei ole koskaan ollut omaa matkalaukkua. Aina olen siis saanut lainailla muiden laukkuja. Oma laukku olisi todella ihana. Varsinkin nyt, kun sille olis todenteolla käyttöä!

 59. 81

  Sini sanoo

  Itsellänikin on ollut uuden matkalaukun osto harkinnassa jo pitkään, mutta en vain ole saanut aikaiseksi sitä hankkia. Entinen on reissuissa rispaantunut ja suoraan sanottuna aika kamalan näköinen 🙂 Suosikkini Samsoniten mallistosta on Samsonite Lite-Cube Spinner 76cm hopean värisenä.

 60. 82

  Meri sanoo

  Voi miten kiva arvonta! Suosikkini on Samsonite Neopulse Spinner 75cm mustana 🙂

 61. 83

  Mini sanoo

  Upea arvonta! Ja upeita nuo Samsoniten laukut myös 🙂 Ehdoton suosikkini on Samsonite Lite-Cube Spinner tummanharmaa ja koossa 76cm. Uusi matkalaukku tulisikin tarpeeseen, taitaa olla yli 10v vanhat entisemme 😀

 62. 84

  Lena sanoo

  Tyylisi on kyllä pettämätön! Suosikkini matkalaukuista on Samsonite Lite-Cube Spinner tummanharmaana ja koossa 76cm: sopivan kompakti ja kevyt, mutta kuitenkin tarpeeksi iso!

 63. 85

  Päivi sanoo

  Samsonite Neopulse Spinner musta ja koko 75cm olisi mielestäni paras 🙂

 64. 86

  Henna sanoo

  Samsonite Neopulse Spinner 75cm hopeanvärisenä on upea! Peukut pystyyn, että arvontavoitto osuu kohdalle 😉

 65. 87

  SAMP sanoo

  Valinnanvaikeus iskisi, jos arvontavoitto osuisi. Mutta lentolaukulle olisi ehkä eniten tarvetta ja mielestäni hienoin on Lentolaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm hopeisena!

 66. 88

  SMH sanoo

  Sinun valitsemasi matkalaukku oli kyllä kieltämättä kaikkein tyylikkäin.
  Valintani olisi myös Samsonite Lite-Cube Spinner 82cm (Vaalea kulta), laukun tilavuus ja keveys ovat ehdottomat lapsiperheen reissulla.

  Viime reissulla laukkuni oli lähes räjähtänyt, ei niinkään sisällön takia vaan kovan kulutuksen ja lentokentällä tapahtuvan käsittelyn takia.. :/

  Joten uusi kestävä laukku tulisi tarpeeseen. 🙂

 67. 89

  Saara sanoo

  Samsonite Lite-Cube Spinner 82cm (Vaalea kulta) on kyllä näistä kaunein ja ei varmasti näy lika heti. Hopeinen on myös kaunis, mutta niin vaaleassa taitaa näkyä lika heti kuten mustassakin. Ja mitä suurempi laukku, sitä enemmän jää ostoksille tilaa. 😉

 68. 90

  Terhi sanoo

  Paljon kivoja laukkuja. Suosikki kuitenkin Samsonite Lite-Shock Spinner 55cm hopea. Seuraava reissu olis toukokuussa:)

 69. 92

  Leena Ahvonen sanoo

  Minun suosikkini on Lentolaukku Samsonite Neopulse Spinner 55cm (hopea) laukkuun mahtuu hyvin 2 vko:n tavarat ja saa sisälle lentokoneeseen. Laukun ulkomuoto hivelee silmää ja sitä on ilo vetää kentällä perässään.

 70. 93

  sanoo

  Suosikkini on Lentolaukku Delsey Extendo 3 55cm Slim 4-Wheel Cabine Trolley (Punainen). Ostin juuri ison Samsoniten matkalaukun, joten sellaiselle ei ole tarvetta 🙂 mutta iso tarve olisi lentolaukulle, jota olisi ihana käyttää kotimaassa pikkumatkoilla, laivamatkoilla ja sitten kaupunkilomilla. Tuo laukku on minusta aivan ihanan naisellinen ja tärkeimmät asiat matkalaukussani on, ehdottomasti 4 pyörää, kevyt ja kaunis 🙂 Ihanaista kevään odottelua 🙂

 71. 95

  Leea Nylander sanoo

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Jos voittaisin olisi valintani Samsonaite Neopulse Spinner, ruskea ,koko 83 cm.
  Lähdemme naisporukalla matkoille huhtikuussa ja tämä toisi matkalleni ripauksen luxusta, josta voin vain uneksia.

 72. 98

  sanoo

  Mun suosikkini on myös Samsoniten Lite-Cube spinner 82 cm, kultaisena. Just kaivoin matkalaukut esille pakkaamista varten :). Seuraavalle reissulle pitäisikin jo hommata uusi matkalaukku.

 73. 100

  Pauliina sanoo

  Itselle juurikin ajankohtainen arvonta, sillä kesällä olisi tiedossa pidempi reissu Amerikkaan ja itse en omista isoa matkalaukkua, joten jospa tätä kautta onni potkaisisi (eikä tarvitsisi käydä vanhemmilta lainaamassa elämää jo ehkä liikaakin nähneitä laukkuja)! Tykästyin heti ensi näkemältä tuohon sinun valintaasi ja sen vuoksi oma valinta olisi myös Samsonite Lite-cube Spinner 76cm tai 82cm, vaalean kultaisena. 🙂

 74. 101

  Jenny Brown sanoo

  Oi ihania matkalaukkuja! Meillä onkin uusi laukku ostoslistalla kun pitkäaikaisesta matkakaverista hajosi veto kahva häämatkalle! 🙁 oma lemppari oli Samsonite Neopulse Spinner (Punainen)! 🙂 xx

 75. 102

  Elinah sanoo

  Samsonite kyllä kestää, reppu oli kovassa käytössä yläasteella. Ja toimii vieläkin 🙂 Lentolaukku tulis tarpeeseen, entisen sanottua sopimus irti ja mieleisin ois Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm hopeisena! 🙂

 76. 104

  LeenaAnneli sanoo

  Samsoniteen olen luottanu matkoillani, nyt olisi mukavaa saada tuo punainen
  Samsonite neopulse spinner

 77. 105

  Minna sanoo

  Tätä toivoisin: Lentolaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm (Hopea) 🙂

 78. 107

  Eeva Kannisto sanoo

  Ihana tuo sama minkä valikoit,siis se isompi ja sama väri käy.Kiitos

 79. 109

  noora sanoo

  Oma suosikki on edottomasti Samsoniten Lite isossa 75cm koossa. Sama laukku ollut käytössä viitisen vuotta, ja edelleen toimii. Runsaan käytön jäljet tosin näkyvät jo liikaa, joten olisi ehkä aika päivittää uuteen. Mallia en kuitenkaan vaihtaisi, juuri sopivan tilava mutta älyttömän kevyt!

 80. 110

  Milla sanoo

  Samsonite lite cube spinner (kultainen) 55cm olis ihana.. Sulla on hyvä maku 🙂

 81. 111

  Hanne Niina sanoo

  Minun suosikki on Samsonite Lite-Cube Spinner vaalea kulta 55cm. Tyylikäs laukku.

 82. 112

  Maki sanoo

  Ihastuin ensisilmäyksellä tähän laukkuun : Matkalaukku Samsonite Neopulse Spinner 75cm (Ruskea)
  Samsonite on luotettava merkki ja Belizia hyvä kauppa 🙂 sieltä on laukut ostettu
  terkuin Maki

 83. 114

  M sanoo

  Hei, olen aina ihastellut Samsoniten laukkuja, mutta en ole sellaista vielä raaskinut ostaa. Nyt ehdottomasti toivoisin onnen suosivan ja Samsoniten Lite-Cube spinner 82cm, ja väreistä vaalea kulta on kyllä ihanin!

 84. 116

  Johanna H sanoo

  Käsimatkatavaralaukulle minulla olisi eniten käyttöä! Valintani olisi siis Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm sävyssä vaalea kulta 🙂

 85. 119

  Anu sanoo

  Samsonite Lite Cube vaalean kullan värisenä koossa 82cm. Olis kyllä niin ihana!

 86. 120

  Rebekka sanoo

  Suosikkini oli ehdottomasti Delsey Belfort 70 cm 4-Wheel Trolley Case (Musta)

 87. 121

  sanoo

  Skydro Spinner 75 cm, beigen värisenä olisi oma valintani, koska kisamatkoilla tarvitsen isoa laukkua.

 88. 122

  Aliisa sanoo

  Uusi matkalaukku onkin meillä harkinnan alla! Samsoniten laukuista ottaisin minkä vain, mutta Spark Spinner 79cm exp (ruskea) miellytti ainakin omaa silmää ☺

 89. 123

  Hanna sanoo

  Lite cub spinner 82 cm, kulta 🙂 itsekin asun ulkomailla ja matkustan usein suomeen, uusi matkalaukku revenneen vanhan kankaisen tilalle olisi opiskelijalle lottovoitto!

 90. 124

  sanoo

  Aikamoinen valikoima – ei ainakaan vaihtoehtojen puutettaa ole :). Samsonite Lite-Shock Spinner (Hopea) päätyi loppujen lopuksi suosikiksi sekä värin että keveyden vuoksi. Tosin nuo Marvelin Spidermanit lapsille olisi myös loistava vaihtoehto…

 91. 125

  linda sanoo

  Oma suosikkini on kanssa Samsonite Lite-Cube 82 cm hopeisena tai vaalean kullan sävyisenä 🙂

 92. 126

  Pauliina sanoo

  Samsonite on kyllä laukkujen parhaimmistoa kun puhutaan matkustamisesta, pieni matkalaukku löytyy jo, joten uusi isompi tulisi tarpeeseen :
  Samsonite Lite Cube spinner 82cm

 93. 127

  Hennariikka Ålander sanoo

  Upea! Myös minun suosikiksi valikoitui klassisen tyylikäs Samsoniten Lite-Cube spinner 82cm, väri vaalea kulta.

 94. 128

  Lolan sanoo

  Kyllä tuo Samsoniten Skydro Spinner 75cm (beige) sopisi juuri tyyliini. Olen aina suosinut Samsoniten laukkuja. Hienoja ovat kaikki laukut.

 95. 130

  Karolina sanoo

  Heippa, vajaan kahden viikon päästä olisi reissu Itävallan Kitzbuheliin ja mahtavaa jos saisin perässäni vetää tätä kaunokaista: Samsonite lite locked Spinner ja kaunis helmenvalkoinen.
  Samsonitet kestää hienosti monemoisessa matkassa, luottomerkkini ehdottomasti!

 96. 131

  MerjaJ sanoo

  Suosikkilaukku löytyi! Samsonite Lite-Shock Spinner 81 cm. Ja tuo musta väri houkuttaa siitäkin huolimatta että k a i k i l l a on musta laukku 🙂 Kevyt, kestävä ja tilava sen täytyy olla. 🙂

 97. 132

  Anniina Helenius sanoo

  Laukkuni kaipaa päivitystä! Samsonite lite cube spinner hopeana on valintani

 98. 133

  Emilia sanoo

  Huhhuh mikä valikoima.. Ja sitten pitäisi yksi valita.
  Naisellinen ja tyylikäs, silmiäkin hivelevä olisi tuo minun valinta, eli Samsonite lite-cube spinner, vaalean kultaisena (:

 99. 134

  Katri sanoo

  Samsonite Lite-cube Spinner 55 cm olisi upea lisä kaupunkireissuille:) Isompi koko palvelee loistavasti koko perheen reissuilla, pienempi tulisi tarpeen työmatkoilla ja ihanilla naisten kaupunkireissuilla:)

 100. 135

  Johanna sanoo

  Kolmen lapsen äitinä tarvitsen ison laukun, suosikkini: Matkalaukku Samsonite S’Cure DLX Spinner 81cm

 101. 136

  AnninaN sanoo

  Aivan huikea arvonta! 🙂 Itse matkustan jonkun verran työni puolesta, ja häpeäkseni myönnän että AINA lainaan laukkua äidiltäni 😀
  Samsoniten laukkuja olen aina ”himoinnut”, ja mikä hienompaa olisi kun voittaa ihan omaksi sellainen! Vaikea valinta on päättää valkoisen Samsonite Lite-Locked Spinner 75cm ja vaalea kultaisen Samsonite Lite-cube Spinner 76cm välillä… Käytännöllisyyden puolesta valitsisin varmaan tuon vaalean kultaisen, joka juuri tuon reissussa rähjääntymisen puolesta voisi kestää siistinä pidempään. Oijoi, kumpa arpaonni suosisi minua!!

 102. 137

  Päivi sanoo

  Kyllä se vaan on toi Samsonite Lite-Cube Spinner 68cm, vaalean kullan värisenä. Tyylikäs ja näppärä koko.

 103. 138

  Jutta Mikola sanoo

  Suosikkini on Samsonite Lite-Shock Spinner 81 cm ruskeana. Olisi upeaa saada tälläinen kevyt ja laadukas laukku vanhan tilalle, joka ei vastaava ole.

 104. 139

  Minna sanoo

  Musta Delsey chatelet 77cm 4-wheel trolley matkalaukku. Super hiano! 🙂

 105. 141

  sanoo

  Joko mustana Samsonite Neopulse Spinner tai valkoisena Samsonite Lite-Locked Spinner. Uudelle matkalaukulle olisikin tarve, kun käytössä on äitini vanha, josta ei salpojakaan kunnolla saa kiinni. Matkusta siinä nyt sitten mannerten välisiä lentoja. 😉

 106. 142

  Katariina sanoo

  Samsoniten Lite-Cube spinner 76cm vaalean kullan värisenä olisi unelma 🙂

 107. 143

  SaEn sanoo

  Ostin aikoinaan lakkiaislahjarahoillani ensimmäisen Samsoniteni ja sen jälkeen en ole muun merkkistä matkalaukkua huolinutkaan! Uusista malleista suosikiksini nousi Cosmolite spinner 75cm (Musta). 🙂

 108. 144

  Hanna B sanoo

  Samsoniten laukut ovat suosikkejani! Kevyitä, laadukkaita ja hyvännäköisiä! Valintani olisi:
  Samsonite Cosmolite Spinner 75cm hopea.

 109. 147

  Outi Summanen sanoo

  Samsosonite Skydro Spinner 55 cm Beige, entinen lentolaukkuni on vanhanmallinen pyörätön ja niin painava …..

 110. 149

  emmmyel sanoo

  Tarpeessa olisi hyvä käsimatkatavaralaukku, joista oma valintani olisi Samsonite PRO DLX 4 Spinner 56cm Exp. mustana. 🙂

 111. 151

  Leena sanoo

  X´Blade 2.0 Spinner 55 cm on ihan paras! Pyrin matkustamaan ainoastaan käsipakaasin kanssa. Vanha laukkuni, kulunut, mutta vielä melkein ehjä, on 1970-luvulta. Siskoni häpeää tätä retrolaukkuani! 😉

 112. 152

  Minna Savolainen sanoo

  Mun suosikki on Lentolaukku Samsonite Lite-Cube Upright 55cm (Vaalea kulta)

 113. 157

  Tiina sanoo

  Oma suosikkini on Lite-Cube Spinner 82cm hopean värisenä.
  Nykyinen laukku alkaakin olla siinä kunnossa että kaipaisi vaihtoa uudempaan…

 114. 158

  Satu sanoo

  Pari vuotta sitten uusittiin perheen toinen matkalaukku ja oli pakko valita tylsästi tummansininen kun paikallisessa liikkeessä ei ollut paljon vaihtoehtoja eikä ollut aikaa tilailla mistään. Toinenkin matkalaukku pitäisi uusia kun siitä menee vesi ja kura läpi ja ottaisin ehdottomasti kirkkaanpunaisen ison Samsonite Spinnerin. Se ei ole mielestäni kaunein muodoltaan, mutta isossa laukussa arvostan keveyttä. Jotenkin kummallisesti aina tulee ne kilot vastaan..

 115. 159

  LEILA sanoo

  Minun suosikki on Lentolaukku Samsonite Lite-Cube Upright 55cm (Vaalea kulta),
  ihan nousee jo matkakuume.

 116. 160

  Risto sanoo

  Lentolaukku Samsonite Short-Lite Spinner 55cm Length 35cm (Punainen)
  Vaimoni on niin ihastunut punaiseen, voisin vaikka lainata välillä.

 117. 161

  Kapteenska sanoo

  Mulla on ollut käytössä halpislaukkuja ja yksi Samsonite. Onhan niissä huikea laatuero.
  Halpikset on poistettu matkustuskäytöstä jo aikoja sitten, palvelevat silti edelleen varastossa säilytysjärjestelmänä. Samsonitekin on jo kolhuja saanut, eläkkeelle jonottaa.. Mun laukkusuosikki on ehdottomasti Samsoniten Lite-Cube spinner 82cm,
  tuo sama ylellinen väri, kuin sun laukuissasi.

 118. 162

  Toni sanoo

  Lentolaukku Samsonite B-Lite 3 Spinner 55cm Lenght 40cm (Punainen)
  Vanha laukkuni on jo nähnyt maailmaa, on jo tosi väsähtäneen näköinen.

 119. 164

  Jennifer sanoo

  Lempparini on Samsonite Lite-Cube Upright 55cm, vaalean kultaisena. 🙂

 120. 165

  Maija M. sanoo

  Samsoniten Lite-Cube DLX Spinner 68cm (harmaa) oli omaa silmääni ehdottomasti miellyttävin matkalaukku Samsoniten kattavasta valikoimasta. Sen kanssa olisi kiva lähteä seuraavaan matkakohteeseen eli Budapestiin 🙂

 121. 166

  Helena sanoo

  Ihanaa, kun nykyään matkalaukkujen ulkonäköönkin on panostettu, eikä vain käytännöllisyyteen! Toki molemmat ovat yhtä tärkeitä. Mikäli itselleni saisin laukun valita, päätyisin seuraavaan: Samsonite Lite-cube Spinner 76cm (Vaalea kulta).

 122. 167

  Sumi sanoo

  Samsonite Skydro Spinner 69cm olisi varmaan sopivan kokoinen ja kulkisi vielä hyvin perässäkin.

 123. 168

  Reetta sanoo

  Suosikkini on heti ensisilmäyksellä matkalaukku Samsonite Neopulse Spinner 81cm (Ruskea). Kuolasin ihan kympillä erästä toistakin laukkua, mutta pitkällisen vertailun jälkeen koin parhaaksi luottaa ensi-intuitioon. Väri ja muotoilu ovat ihanat sekä lisäksi koko on kohdillaan!

 124. 169

  Pauliina sanoo

  Voi Minttu minkä kisan pistit pystyyn Enpä ole ennen edes selaillut minkälaisia matka/lentolaukkuja on tarjolla. Muutaman kerran ostettu joku Prisman matkalaukku Viime syksynä viimeksi olin reissussa ja lentolaukkuni hajosi silloin. Eli nyt ei ole lentolaukkua ja matkalaukkukin alkaa veteleen viimeisiään. Mutta lentolaukulla enempi käyttöä. Kyllä suosikikseni nousi ehdottomasti Samsoniten merkki ja sieltä nyt valitsin Lite-Cube DLX Spinner . Sinunkin valintasi on ihana!

 125. 170

  Millavee sanoo

  Lentolaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm (Vaalea kulta) valikoitui suosikikseni, olen vailla lentolaukkua ja tämä on juuri sitä mitä haluaisin, kaunis ja näppärä nelipyöräinen!

 126. 171

  Jenna M sanoo

  Samsonite Skydro spinner 75cm beigenä miellyttää kovasti silmääni ja olisi sopivan kokoinen pidempia reissuja ja shoppailuja ajatellen!: )

  • 172.1

   Sari sanoo

   Kaikki laukut näyttää mageilta 🙂 oma suosikkini on Samsonite aeris spinner 75cm ja värinä tietty turkoosi ♥

 127. 174

  Noora väisänen sanoo

  Mieluisin laukku olisi minulleRimowa Topas Titanium Cabin Multiwheel 56cm (Platinakulta)

 128. 176

  Jonna sanoo

  Veit sanat suustani:) Myös minun valintani olisi Samsoniten Lite-Cube Spinner 82cm. Nyt vaan sormet ristiin,uudelle matkalaukulle olisi enemmän kuin tarvetta!

 129. 177

  Sonja sanoo

  Omaksi suosikiksi nousi sama kun sinulla eli Samsoniten Lite-Cube spinner 82cm. Ja kultaisen värisenä. Olen monta kertaa miettinyt ostoa, mutta kovan hinnan vuoksi on aina jäänyt kauppan.

 130. 178

  Mirka sanoo

  Belizian Samsonite-valikoima oli ehkä vähän liiankin laaja, paljon hyviä vaihtoehtoja. Omaa silmää miellyttää nyt eniten Samsonite Lite-Cube DLX Spinner 76 cm. Mieletön pinta yhdistelemällä alua ja nahkaa!

 131. 181

  Maiju sanoo

  Oi olen haaveillut Rimowan lentolaukusta ja monta vuotta 🙂 Itse käytän aika paljon lentolaukua eli sellainen, olikohan niillä salsa deluxe malli valikoimissa

 132. 184

  jenny sanoo

  Samsonite Lite-Locked Spinner 69 cm on minun mieleeni, vaaleanhopean/harmaan sävyssä 🙂

 133. 185

  Heljä sanoo

  Matkalaukku Samsonite Lite-cube Spinner82cm (Vaalea kulta) olisi tyylikäs! Laukulle tulisi käyttöä! 😉

 134. 186

  Krista sanoo

  Matkalaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 82cm (Hopea) on minun mieleeni.

 135. 188

  Jonna sanoo

  Tää on huippuhieno Matkalaukku Samsonite Lite-cube Spinner 76cm (Vaalea kulta)

 136. 189

  TTM sanoo

  Matkalaukku American Tourister Minnie Dots Legends Collection Spinner 75cm (Minni Hiiri)

 137. 190

  Sannis sanoo

  Minulla onkin matkalaukun ostaminen parasta aikaa työnalla, joten voitto tulisi tarpeeseen 🙂 Lite Cube Spinner 76 cm sinisenä miellyttää silmää ja vastaisi täydellisesti matkalaukun tarvettani.

 138. 192

  Heli sanoo

  Samsonite Neopulse Spinner 75cm (Sininen) on aivan ihastuttava. Matkalaukkuani en olekaan pitkään aikaan uusinut, vanhalla on menty vuosikaudet ja hyvin tuo Samsonite on kestänyt. Mutta isompi olisikin nyt tarpeen, kun reissupäiviä on tiedossa tänä vuonna enemmän.

  Mukavia reissuja Kaikille ja erityiset kiitokset näistä kisoista Mintulle !

 139. 194

  Eriikka sanoo

  Eniten miellyttää Matkakassi Kipling Darcey L (Musta), en koskaan pakkaa niin paljoa että tuon isommalle olisi tarvetta!

 140. 195

  VickanV sanoo

  MAtkalaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 82cm (Vaalea kulta) on mun suosikki 🙂

 141. 196

  Jenni sanoo

  Lentolaukku Rimowa Limbo Cabin Multiwheel IATA Punainen olisi aivan ihana ! Laukku tulisi myös tarpeeseen, koska tällä hetkellä en omista lentolaukkua ja huhtikuussa olisi tarkoitus lähteä pidennetyllä viikonloppu reissulle Tukholmaan ja kyseinen laukku olisi juuri sopivan kokoinen sille reissulle.

 142. 198

  Maiju sanoo

  Matkakassi Kipling Darcey L (Musta) olisi mukava! On tarkoituksena huhtikuussa lähteä Englantiin kaveria tapaamaan ja oon tähän mennessä joutunut aina lainaamaan porukoitten matkalaukkuja kun opintotuista ei paljon jää yli että olis varaa ostaa omaa. =)

 143. 199

  sanoo

  Valitsemasi Samsoniten Lite Cube Spinner miellyttää minunkin silmääni eniten. Kaunis muotoilu ja kauniita värivaihtoehtoja. Lentolaukku ja 76cm vastaisivat minun tarpeitani

 144. 200

  Minna sanoo

  Suosikkini olisi Matkalaukku Samsonite Cosmolite Spinner 75cm (Pinkki) Erottuisi aika hyvin hihnalta 🙂

 145. 202

  Elisa Räty sanoo

  Reissaan viikottain autolla suomessa. Mukana kulkee läppäri -ja käsilaukku. Matkalaukun virkaa ajaa pienet urheilulaukut tai suuremmat käsilaukut. Samsonite Lite-Cube DLX Rollig Tote Plus 15,6″ korvais monen laukun loukussa elämisen! 🙂

 146. 203

  Noora sanoo

  Piiiiitkän pohdinnan jälkeen suosikiksi nousi Samsonite Neopulse Spinner 81cm hopean värisenä! : )

 147. 204

  Ester sanoo

  My favorite is ”Samsonite Neopulse Spinner 75cm” in red or blue colour. It would be good to have a high quality suitcase as I travel a lot to visit my family 🙂

 148. 205

  Noora sanoo

  Valkoisen ystävänä tuo Samsonite Lite-Locked Spinner 75cm (Valkoinen) miellytti kovasti. Valkoinen ei välttämättä paras vaihtoehto ole matkalaukulle, mutta tuo oli niin kiva.

 149. 207

  Esssim sanoo

  Reissaan yleensä vain käsimatkojen kanssa, joten valintani on ilmiselvä: Samsonite Lite-Shock Spinner 55cm ! Hopeinen väri miellyttää eniten silmää.

 150. 209

  Helli sanoo

  Hei,
  Kyllä suosikkini on Samsoniten Lite-Cube spinner 82cm ja värinä hopea.

 151. 210

  Linnea sanoo

  Samsonite lite-cube spinner 82cm värinä vaalea kulta. <3 kyllä kelpais lomalle lähteä 🙂

 152. 211

  Laura H sanoo

  Samsonite Neopulse Spinner 75cm, ruskea. Tyylikäs matkalaukku, joka tulisi tarpeeseen rikkimenneen tilalle.

 153. 212

  heidi sanoo

  Omistan ainoastaan käsimatkatavara koon laukun ja tulevalle reissulle tarvitsisi hommata toiseksi laukuksi isompi laukku, tähän tarkoitukseen sopisi täydellisesti Samsonite Lite-Cube Spinner 76cm (Hopea). Pikkulaukku on myös samalta merkintä mutta edustaa jo vanhempaa sukupolvea ollessaan kuitenkin vielä matkakuntoinen.

 154. 213

  HilmaOnneli sanoo

  Tulevana (virallisesti) matkailualan ammattilaisena pääsen jossain vaiheessa toivottavasti reissaamaan ja paljon. Pieniä, parin päivän reissuja niin Eurooppaan kuin pitempiä reissuja Japaniin. Näille reissuille sopisi ehdottamasti hopeinen Samsonite Lite-Cube Spinner 76cm tai kotimaan reissuille käsimatkatavarakoko 55cm.

  Kaunis, tyylikäs muotoilu ja väri. Ammattilaisen näköinen.
  Justiinsa ko minulle tehty siis.

 155. 215

  Matilda sanoo

  Samsoniten laukut ovat itselläni myöskin kovin suosittuja 🙂 ehdoton suosikki olisi: Matkalaukku Samsonite Lite-Locked Spinner 75cm (Valkoinen) tämä laukku 🙂

 156. 216

  Katrianneli sanoo

  Hyvä maku Mintulla! Päädyin nimittäin aivan samaan Samsoniten Lite-Cube 82 cm ja tietysti kullanvärisenä.

 157. 217

  Jonna N. sanoo

  Nahkasomisteet matkalaukussa, vau! 🙂 Suosikki siis Samsonite Lite Cube DLX Spinner (harmaa).

 158. 219

  Tuija Cee sanoo

  Ihania ovat kaikki, mutta suosikki on punainen Samsonite Neopulse Spinner isona kokona.

 159. 220

  Salla sanoo

  Olisikin juuri Itävaltaan tiedossa ja paljon tavaraa tarvitaan mukaan eli Samsonite Cosmolite Spinner 86cm (Hopea) 🙂 Samsonite on hyväksi todettu, jo vuosien ajan!

 160. 221

  Christa sanoo

  turha tässä selitellä 😉 Samsonite Lite-Cupe spinner 55cm vaalea kulta!

 161. 222

  Jaana sanoo

  Mun suosikki on Samsoniten lite-cube spinner dlx 76 cm harmaana. Samsoniten laukut olen todennut laadukkaiksi ja tämä materiaali on superhyvä, kun se on myös kevyt.

 162. 223

  Kikka sanoo

  Tätä formulafania miellyttäisi Samsoniten Lite-Cube 76 cm ja tietty kautta enteilevästi tuo vaalea kulta. Oma Samsonite käy lainareissuilla poikakatraamme reissuilla:)

 163. 224

  Mia sanoo

  Ehdottomasta tämä: Lentolaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm (Hopea) 🙂

 164. 225

  Olgaalexandra sanoo

  Moikka, itselleni lentolaukku uupuu tällähetkellä, edellisen tullessa tiensä päähän. Samsoniteista itseäni huokuttelee tuo Samsonite Lite-Cube DLX Spinner 55 cm, tyylikkäänä mustana 🙂

 165. 226

  Tuula sanoo

  Matkalaukku Samsonite Lite-Cube DLX Spinner 68cm (Harmaa).
  Neljä pyörää, siisti vetoketjusysteemi ja pisteenä i:n päälle ruskea nahkaverhoilu -> se on siinä!

 166. 229

  Noora sanoo

  Oon jo pitkään haaveillut matkalaukusta sillä en omista kuin lentolaukun ja se on melko pieni varsinkin jos aikoo hankkia tuomisia matkoilta. Ihastuin Samsonite Neopulse Spinneriin.

 167. 230

  Elina sanoo

  Lentolaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm (Hopea) on mun lemppari, ja tulis tarpeeseen.

 168. 231

  Jonna sanoo

  Hyvä vinkki tuo kierrätysmahdollisuus Belizian kautta 🙂 Meillä ikivanha ja painava laukku, joka hankala hävittää. Uudemmat jäivätkin pari vuotta sitten Italiaan, kun varkaat nappasivat laukut meiltä juuri ennen lentokenttää :/
  Samsoniten Lite-Cube spinner 55cm (Vaalea kulta) on myös minun makuuni. Sillä olisi ihana matkustaa keväällä Prahaan.

 169. 232

  Annastiina sanoo

  Ens kuussa sveitsiin reissuun ja kultanen samsonite lentolaukku ois hieno

 170. 233

  Tiina sanoo

  Kyllä kaunein oli juurikin tuo lite-Cube spinner vaalea kulta. Itselleni tarpeellinen olisi tuo 55cm lentolaukku ja se on aivan ihana ja naisellinen.

 171. 235

  Taina Urpunen sanoo

  Suosikkini ehdottomasti Skydo Spinner 75 cm beige! Yksinkertaisen tyylikäs. Matkalaukku on kovassa käytössä, reissataan 3kertaa vuodessa, omalle ”mökille.”

 172. 237

  Henriikka sanoo

  Valintani olisi Sykdo Spinner 75 cm musta ja tälle laukulle olisi pian käyttöäkin. Kesäkuun alussa starttaa reissu, mutta matkalaukku on vielä hakusessa. 🙂

  • 237.1

   Henriikka sanoo

   Miten en huomannut heti Lite-Cube Spinneriä mustana ja 76 cm. Se näyttäisi olevan vieläkin kevyempi kuin tuo Sykdo Spinner, joten ehkä valintani olisi sittenkin se. Mahdollisimman kevyt kun on hakusessa, jotta jää mahdollisimman paljon ostoksille kiloja! 😉

 173. 239

  Mikko sanoo

  Suosikkini olisi Samsonite Lite-Cube DLX Spinner 55cm harmaan värisenä. Nykyinen lentolaukkuni on myös Samsonite, mutta on jo 10 vuotta vanha ja paljon maailmaa nähnyt, ja on sen näköinenkin 🙂

 174. 240

  Tarja sanoo

  Minä tykkään eniten Lite-Cube Spinner, 82cm, vaalean kullan värisenä. Hyviä matkoja näillä laukuilla 😉

 175. 241

  Päivi sanoo

  Itselläni ei ole ikinä ollut omaa matkalaukkua, joten reissuun jos on lähdetty on jostain löytynyt lainaksi laukku.
  Jos onni potkaisee valintani on Samsonite Neopulse Spinner 75cm (Ruskea)

 176. 242

  Emma S sanoo

  Tykästyin niin sun valintaan. Eli samsonite lite -cupe spinner 55cm vaaleana kultana. Hopeisenakin kiva mutta vaaleana kultana uniikimpi ja tyylikäs 🙂

 177. 244

  Juho sanoo

  Perheellä matkustetaan niin laukuissa pitää olla tilaa. Valintani on Matkalaukku Samsonite Neopulse Spinner 75cm (Ruskea).

 178. 245

  Eija sanoo

  Ehdottomasti Samsonite Neopulse Spinner 75cm (Ruskea), siihen sopii viikonlopun ja hieman pidemmänkin reissun matkatavarat ja tuliaiset. Laukku on tyylikäs – siitä löytyy sitä blingiä ja eleganssia joita jokainen nainen arvostaa. Ja se on myös sopivan moderni, joten varmasti myös talouden miesväki voisi sitä käyttää. Itsellä on aiemmin ollut halpoja kankaisia matkalaukkuja ja milloin mikäkin sauma repsottaa tai tukipohja on murtunut. Samsonite kestää!

 179. 247

  Anu-Maria sanoo

  Uusi laukku tulisi todella tarpeeseen! Ennen esikoisen syntymää työ on vienyt monta vuotta pitkin Eurooppaa ja Intiaa, aikaa on tullut vietettyä enemmän reissussa kuin kotona. Vanha Samsonite laukkuni on kestänyt kaikki nämä vuodet matkassa, mutta kokenut kovia. Olisi aika päästää laukkuvanhus eläkepäiville.
  Valintani olisi upea Samsonite Lite Cube Spinner 82cm vaalean kullan värisenä.

 180. 248

  Heini sanoo

  Lentolaukku Rimowa Salsa Multiwheel IATA (Harmaa) olisi minun valintani.

 181. 251

  Elkku sanoo

  Ehdottomasti ”Lentolaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm (Vaalea kulta)”, todella tyylikäs ja laadukas! Olisi suuri tarve uudelle matkalaukulle, olen juuri muuttanut pois kotoa, eikä minulla ole omaa matkalaukkua ja olisi tarkoitus lähteä matkustamaan poikaystävän kanssa lähiaikoina, joten oma laadukas, ja kestävä matkalaukku tulisi todella tarpeeseen!! 🙂

 182. 252

  Eve sanoo

  Kyllä kelpaisi matkatavarat pakata Samsonite Lite-Cube Spinner 82cm Vaalean kullan väriseen matkalaukkuun!

 183. 253

  Aikku sanoo

  Matkustelen niin työn kuin vapaa-aikanikin puolesta. Tästä syystä hyvälle matkalaukulle olisi ehdottomasti käyttöä, sillä nyt en sellaista omasta takaa omista. Samsonite suosikkini on: Samsonite Cosmolite Spinner 75cm (Sininen).

 184. 254

  Sanna sanoo

  Ihana postaus! En omista omaa, vaan matkoilla olen käyttänyt vanhempieni perus matkalaukkuja. Enpä tiennyt että laukut ovat noinkin hintavia!
  Omaksi suosikiksi samsoniteja selailtuani tuli sininen Neopulse spinner 75cm

 185. 255

  Cecilia sanoo

  Hei!
  Kesäkuussa ensimmäistä kertaa Nykiin lähdössä ja uskon että tulen shoppailemaan..paljon. Siksi tarvitsisin ihanan laukun mihin ostokseni saisi tuotua kotiin. En ole ikinä omistanut omaa matkalaukkua, aina lainanut vanhemmilta reissuun lähtiessä. Varmasti korkea aika hankkia oma näin 23 vuotiaana. Laukku jonka toivon mukaani Nykiin on
  Samsonite, Neopulse spinner 69cm (ruskea).
  Kiitos mahdollisuudesta, toivottavasti onni potkaisee 🙂 Cecilia

 186. 256

  Elina T. sanoo

  Tyylikäs ja laadukas matkalaukku todella kohottaa fiilistä matkustellessa!! Ehdoton suosikkini Samsonite Lite-Cube Spinner 82cm ja värissä vaalea kulta!

 187. 257

  Kaisu sanoo

  Belizian valikoimasta suosikkini on Samsonite Lite-Cube spinner 82 cm (vaalea kulta). Uusi matkalaukku tulisi todella tarpeeseen! 🙂

 188. 258

  Sini sanoo

  Suosikkini on Samsoniten Lite-Cube Spinner 82cm (Vaalea kulta). Upea matkalaukku, jonka kanssa olisi ihana matkustella <3

 189. 259

  NooraK sanoo

  Samsonite Neopulse Spinner 75cm ruskeana, olisi juuri tarpeeksi tilava eikä paina paljoa (sekä kauniin värinen). Kesäkuun alussa olisi lähtö maailmalle kolmeksi kuukaudeksi ja ihan mielenkiinnosta kaivoin tämän postauksen nähtyäni matkalaukkuni varastosta. Vanha matkalaukku on sen verran kulahtaneen näköinen ja kankaisena laukkuna on näyttänyt säilytyksessä kärsivän vieläkin enemmän niin nyt jos joskus on aika laittaa sormet tiukasti ristiin ja toivoa arpaonnen osuvan kohdalle.

 190. 260

  Lumikuningatar sanoo

  Vaalean kultaisen Samsoniten lite-cube spinnerin 82 cm kanssa olisi aika tyylikästä matkustella. Erottuisi kyllä edukseen <3

 191. 261

  maren sanoo

  Samsoniten Lite-Cube spinner 55cm on eniten mieleeni: Kevyt, pyörii 360 astetta, kaunis ja toiminnallinen. Samsoniten laukut ovat kyllä hinta-laatusuhteelta ihan parhaita! Minulla ruumaan sopiva spinning wheeleilla varustettu lite laukku on, mutta hankintalistalla kauan ollut cabin kokoinen yksilö. Tulisi siis tarpeeseen!

 192. 262

  Heidi sanoo

  Samsonite cosmolite spinner 69 hopea.Olisi tyylikäs laukku kerrankin 😉

 193. 263

  HM sanoo

  Ihana arvonta! Meillä odotellaan esikoista saapuvaksi seuraamme muutaman kuukauden päästä ja varasimmekin ensimmäisen perhelomamme loppuvuodelle. Nyt tulisi siis matkalaukku enemmän kuin oikeaan osoitteeseen:) Lapsen syntymän myötä matkoille tulee varmasti pakattua entistä enemmän vaatteita, puteloita yms. muuta laukun täytettä. Sen takia silmääni pistikin Belizian sivuilta Samsoniten kookkaat 82 cm kokoiset matkalaukut. Silmääni miellytti mallina eniten juurikin samainen Lite-Cuber Spinner, ja tuo vaalean kullan sävy on kyllä aivan ihana! Plussaa ehdottamasti ulkonäön lisäksi keveydestä sekä neljästä pyörästä, jotka mahdollistavat painavankin laukun kätevän kuljetuksen! Toiseksi suosikikseni nousi saman sarjan samassa sävyssä oleva 68 cm kokoinen matkalaukku. Tämä olisi varmasti kätevä koko äidin ja pienen miehen tuleville viikonloppureissuille! Toki perhematkailu menee etusijalle, joten isommalle laukulle löytynee enemmän tarvetta tulevaisuudessa;)

 194. 264

  Saara sanoo

  Mahtava arvonta! Oma suosikkini on Samsonite Lite-Cube DLX Spinner 82cm (Musta).

 195. 266

  Katja sanoo

  Matkalaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 82cm (Vaalea kulta) on niiin upea! <3

 196. 267

  sofia sanoo

  Vau, kiva ja ajankohtainen arvonta! Omaa silmääni miellyttää tuo Lite-Shock Spinner 81cm (Hopea)-laukku 🙂

 197. 270

  Leena sanoo

  Neopulse Spinner ilman mitään sen ihmeellisempiä perusteluja… Näyttää hyvältä!

 198. 273

  Essi sanoo

  Matkalaukku Samsonite B-Lite 3 Spinner 78cm (Vaaleanruskea) olisi mieluinen. Itse en vielä matkalaukkua omista, joten voitto tulisi tarpeeseen koska varmasti olisi hyvä olla olemassa matkalaukku ja vielä hyvälaatuinen !

 199. 274

  TO sanoo

  Olen käyttänyt Samsoniten laukkuja ikuisuuden ja hyvin on kestänyt! Himoitsen aina Samsoniten Lite Cube DLX spinneria 82cm koossa.. Rakastan hopean ja ruskean yhdistelmää laukussa 🙂

 200. 275

  Anna sanoo

  Hei. Olisi mukavaa ja blogimaailman käytäntöjen ja hyvin tapojen mukaista, jos aina ilmoittaisit milloin osallistuminen päättyy, arvonta suoritetaan ja sitten kuka on voittaja. Kiitos!

 201. 277

  Iina sanoo

  Olen matkustellut nuoren ikäni aikana säännöllisen epäsäännöllisesti ja ollut reissuilla joskus pitkänkin aikaa. Vielä tähänkään päivään mennessä ei ole tullut jostain syystä hommattua itselle kunnollista matkalaukkua, vaan aina on menty sillä laukulla, mikä sattuu löytymään vanhemmilta/sukulaisilta. Olisi ihanaa saada itselle kunnon matkalaukku, mitä ei tarvitse palauttaa reissun jälkeen. Oma suosikkini on Samsoniten Lite-Shock Spinner 69cm (sininen). 🙂

 202. 278

  Susa sanoo

  Tuo sama kuin sinullakin Minttu, on myös minun suosikkini. Lentolaukkua kaipaan kovasti. Samsonite on kyllä paras merkki.

 203. 279

  Jenni sanoo

  Tykkäisin kovasti punaisesta paholaisesta eli Samsonite Cosmolite Spinner 75 cm:stä. 🙂

 204. 280

  Minna sanoo

  Cosmopolite spinner 75 cm pinkkinä on aivan ihanan näköinen, oma laukku meni juuri viime reissulla rikki, olen aina haaveillut Samsoniten laukusta, mutta olen aina kallistunut halpoihin merkkeihin ja lähes joka reissun jälkeen olen joutunut laukkukauppaan. Olisipa ihana lähteä keväällä matkalle koko perheen voimin uuden raikkaan laukun kanssa, 1-vuotias tyttäreni on myös pinkin perään niin kyllä kelpaisi pakata äitin ja tytön tavarat, jätetään isille vanhat ja kulahtaneet!:) kiva blogi sulla!

 205. 282

  Niina sanoo

  Omaan makuuni valitsemasi Samsonite Lite CubeSpinner näyttää täydelliseltä, ainoastaan hopeisena(Ei kyllä kultakaan näytä pahalta) ottaisin mieluusti tuon pienemmän (55cm)yksilön. Tulee paljon matkustettua Sveitsin ja Suomen väliä joten tulisi tarpeeseen.

 206. 283

  Mervi sanoo

  Hei, Ihanat laukut olet itsellesi valinnut. Itse rakastan värejä ja toivon laukultani näkyvyyttä hihnalla. Valitsin suosikikseni Neopulse Spinner 69 cm punainen. Innolla odotan uutta laukkuani :).

 207. 284

  Emma sanoo

  Uusi isompi matkalaukku on hankintalistalla ennen seuraavaa matkaa. Eniten silmää miellyttää Lite cube -sarja ja siitä vaalea kulta + koko 82cm 🙂

 208. 286

  Marika sanoo

  Oi! Ihastuin itsekin tähän: Lentolaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm (Vaalea kulta). 🙂

  • 286.1

   Ansku sanoo

   Kauniita laukkuja kaikki, mutta itselleni valitsisin Lite-cube malliseen 76cm ja väriksi hopea.

 209. 287

  Katri sanoo

  Ottaisin mielelläni tuollaisen samanlaisen laukun kuin sulla, 82cm kokoisena! 🙂

 210. 290

  Monica sanoo

  Samsonite on paras! Ehdoton suosikki myös Samsonite Lite-Cube DLX Spinner 82cm.

 211. 292

  Ansku sanoo

  Kauniita matkalaukkuja kaikki. Oma suosikkini olisi Samsonite Lite-Cube Spinner 76cm (Hopea), siihen mahtuisi omat ja pikkukaverin vaatteet:)

 212. 293

  Linda sanoo

  Samanlainen kuin sulla. Ihanan raikas, väri kuin shamppanjalla. Isompi parempi

 213. 294

  Bansku sanoo

  Ihania matkalaukkuja!! Itsekin olen ollut Samsoniten kova käyttäjä, mutta edellinen laukkuni varastettiin… KEväällä on tulossa reissu Thaimaahan ja uudelle laukulle olisi tarvetta 🙂 Suosikkini oli Samsonite Lite-Cube DLX Spinner 82cm (Musta).

 214. 295

  Tiina K sanoo

  Oma suosikkini on Matkalaukku Samsonite Lite-Shock Spinner 75cm (Ruskea), mahtuisi tuliaisetkin mukaan 🙂

 215. 296

  Nelli sanoo

  Omistan yhden samsonite laukun ja se on palvellut hyvin monet reissut! Ostin laukun kauan aikaa sitten teininä ja muistan, kuinka silloin säästin siihen rahaa. Haaveissa olisi uusi, Lite Cube spinner hopeisena! 🙂

 216. 297

  Nelliina sanoo

  Samsonite neopulse spinner 75cm mustana on suosikkini. Ajankohtainen ja tärkeä postaus!

 217. 298

  Nina sanoo

  Ihastuin täysin samaan sarjaan kuin sinäkin! Lite-cube 82cm olisi toiveeni! Ja vaalea kulta olisi ehdottomasti suosikkini!

 218. 299

  Ulla sanoo

  Toivoisin kovasti lite cube sarjan vaalea kulta laukkua 82cm! Täydellinen! Ja ehdottomasti tulisi tarpeeseen vanhojen yli 10v vanhoille matkalaukuille!

 219. 300

  MariaN sanoo

  Lite-Cube spinner 82cm kullanvärisenä on suosikkini! Nykyinen laukkuni itsessään painaa jo todella paljon ja kun sinne ahtaa 4 henkilön matkatavarat, niin lisämaksua saa maksaa joka kerta. Toiveena olisi siis kevyt ja tyylikäs matkalaukku

 220. 302

  Heidi sanoo

  Mieluisin laukku minun makuuni olisi ehkä Samsonite Skydro Spinner 75 cm beigenä. Sopivan hillitty ja tyylikäs. 🙂

 221. 304

  Vilhelmiina sanoo

  Tykästyin tuohon samaiseen Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm (Vaalea kulta) lentolaukkuun. Väri varsinkin on todella tyylikäs 🙂

 222. 305

  MinskiT sanoo

  Matkalaukku Samsonite Neopulse Spinner 75cm (Ruskea) näyttää kyllä hyvältä!
  🙂

 223. 307

  Ansku sanoo

  Minulle kelpaisi lite-cube mallinen 76cm ja hopean värisenä. Se on todella kaunis. Äskeisessä kommentissa väärä s-posti.

 224. 309

  Noora sanoo

  Onkin jo jonkin aikaa tullut haaveiltua kunnon matkalaukusta, jotta ei tarvitsisi aina lainata sitä joltain. Opiskelijan budjetilla Samsonitet on vaan tuntunut liian kirpaisevilta, mutta enköhän sellaisen vielä hanki, jos nyt ei onni suosi.
  Valintani on tuo sama, kuin sinulla tuo 82cm vaalean kullan värinen. Täydellinen!

 225. 310

  Aatu sanoo

  Matkalaukku Samsonite Lite-Locked Spinner 75cm (Valkoinen). Käytössä ollut vastaavanlainen mustana. Kestänyt paljon kulutusta ja ehjänä vielä

 226. 312

  Suvina sanoo

  Suosikkini Belizian lauikuista on Samsonite Neopulse Spinner 75cm ruskea. Laukun ulkomuoto miellyttää silmää ja koko tuntuisi juuri sopivalta =)

 227. 313

  Reetta sanoo

  Samsoniten matkalaukkuvalikoima on kyllä monipuolinen, mutta minuakin kiinnostaisi juurikin tuo Samsonite Lite-Locked Spinner 75cm. Aiempaa kokemusta kyseisen merkin laukuista ei ole, ystäviltäni olen kuitenkin kuullut paljon hyvää laukuista.

 228. 315

  Rantsu sanoo

  Voi, miten uusi laukku tulisi nyt tarpeeseen! Ja kuten kirjoitit, pitää sen olla iso mutta kevyt sekä muotoilultaan kaunis. Vaihtoehtoihin tutustuttuani päädyn täysin samaan kuin sinä. Eli valintani on Samsonite Lite-Cube (isompi) ja tuo ihana vaalean kullan väri. Peukut pystyyn!

 229. 316

  Mari sanoo

  Uusi matkalaukku ollut jo tovin ostoslistalla. Samsonite cosmolite spinner sinisenä olisi oikea unelma!

 230. 318

  Emsi sanoo

  Kävin kovaa taistoa itseni kanssa mikä laukkumalli palvelisi parhaiten omia tarpeita. Lite-cube 82cm (sininen), Lite-shock 81cm (sininen) ja neopulse 81cm (sininen) olivat ehdottomasti kärkipaikoilla.
  Omassa laukussa pitää olla riittävästi tilaa, sen pitää olla helppo pakata ja kestää käyttöä. Tykkään myös, että laukussa on kaksin kappalein välilevyn.
  Lukituksen puolesta salpalukollinen olisi hyvä, mutta se sai nyt jäädä, koska mieleistä ei silmiin osunut!
  Näillä kriteereillä kärkikolmikosta valikoitui Lite-cube. Väri on mieleinen

  • 318.1

   Emsi sanoo

   Kävin kovaa taistoa itseni kanssa mikä laukkumalli palvelisi parhaiten omia tarpeita. Lite-cube 82cm (sininen), Lite-shock 81cm (sininen) ja neopulse 81cm (sininen) olivat ehdottomasti kärkipaikoilla.
   Omassa laukussa pitää olla riittävästi tilaa, sen pitää olla helppo pakata ja kestää käyttöä. Pintamateriaalina mielummin joku muu kuin kangas. Tykkään myös, että laukussa on kaksin kappalein välilevyjä.
   Lukituksen puolesta salpalukollinen olisi hyvä, mutta se sai nyt jäädä, koska mieleistä ei silmiin osunut!
   Näillä kriteereillä kärkikolmikosta valikoitui Lite-cube 82cm ja sinisenä! Väri ja malli on mieleisiä, koko riittävä ja välilevyjen taskut mahtava lisä! Toivottavasti arpaonni olisi kerrankin kohdalla ja seuraavalle reissulle olisi kunnollinen ja kestävä laukku käytössä! Tälläkin hetkellä ollaan Islannissa ei niin hyvän laukun kanssa 🙂

 231. 320

  Niina sanoo

  Lit-cupe spinner 82cm vaalea kulta olisi täydellinen matkalaukku. Matkalle olenkin lähdössä joten Arpaonnea odotellessa <3

 232. 322

  colori sanoo

  En ole koskaan omistanut cabinkokoa suurempaa matkalaukkua, vaan olen joutunut aina matkalle lähtiessäni lainaamaan sukulaisten laukkuja. Olen kuitenkin ollut töissä matkalaukkuliikkeessä ja täytyy sanoa että Samsonitesta tuli työskentelyaikanani suosikkini laatunsa ja ulkonäkönsä vuoksi. Matkalaukkua valitessa on tärkeä ottaa huomioon sen paino, helppo liikuteltavuus (4pyörää) ja kestävä ulkokuori. Valintani on ehdottomasti sopivan kokoinen
  Samsonite Lite-cube Spinner 76cm (Vaalea kulta)

 233. 323

  Juha K sanoo

  Moi olen lyhemmillä matkoilla opettellut tulemaan toimeen pelkästään lentolaukulla ja kyllähän suosikki löytyi 🙂 ja se on Lentolaukku Rimowa Topas Titanium Cabin Multiwheel 56cm (Platinakulta)

 234. 324

  Marja K sanoo

  Hei,

  Samsoniteillä on menty jo yli 30 vuotta ja laukut on edelleen loistokunnossa! Nyt olisikin tarvetta kevyimmille laukuille.
  Suosikkini on lite-locked spinner.

 235. 325

  Satu sanoo

  Ehdottomasti matkalaukku Samsonite Lite-cube Spinner 76cm (Vaalea kulta), WAU! Koskaan en ole kyseisen merkin laukkua omistanut, mutta usein olen laukkuostoksilla ihaillut Samsoniten ylivoimaista keveyttä, jämäkkyyttä ja tyylikkyyttä

 236. 326

  LindaJ sanoo

  Siis ehdottamasti tämän matkalaukun huolisin milloin vain: Delsey Châtelet 77 cm 4-Wheel Trolley Case (Beige). Mikä ulkonäkö! Kyllä lentsikkakentällä kelpaisi tämmöisen kanssa tepastella 🙂

 237. 327

  Sanna sanoo

  Itse valitsisin tämän :Matkalaukku Samsonite Neopulse Spinner 69cm (Punainen) ! Ihanan värinen ja olen myös aina itse suosinut Samsonitea. Nykyinen on pinkki samsonite ja vähän myös reissussa rähjääntynyt 🙂

 238. 328

  Ramona sanoo

  No kyllähän tuo punainen Cosmolite Spinner 75cm olisi aika ”päheä” matkusteltaessa! Ainakin näkyisi hyvin kun tulee liukuhihnaa pitkin 😉

  Kiitos kivasta blogista!

 239. 330

  Leena sanoo

  Matkalaukku Samsonite Aeris Spinner 82cm (Turkoosi) olisi mielestäni tähän hetkeen paras valinta.
  Lapsen lapseni 2 v. lempiväri on turkoosi:)

 240. 331

  Anna sanoo

  Valitsisin Samsoniten Lite-Cube spinnerin 55cm lentolaukun, sillä omistan saman mallin isomman koon jo. Hankkisin sen mieluiten samassa värissä kuin isommankin, eli vaalean kullan värisenä. Lentolaukun hankinta on väistämättäkin edessä, sillä muutettuamme ulkomaille tulee reissattua usein Suomeen. Tärkeät asiat on hyvä saada mukaan lentolaukkuun, kukaan ei halua siihen tilanteeseen, että jotain korvaamatonta menee hukkaan matkalaukun mukana.

 241. 334

  Juhani Laurikko sanoo

  Oma suosikkini on Samsonite Neopulse Spinner 69cm, ja ehdottomasti punainen!

 242. 336

  Sari sanoo

  Magein on juurikin tuo Samsonite Lite Cube Spinner 82 cm ja värinä vaalea kulta 🙂

 243. 337

  sari tamminen sanoo

  neopulse spinner 75 cm oli mukava ! Vanha samsonik alkaa olla todella kulahtaneen näköinen.

 244. 338

  Sarppa sanoo

  Samsoniten Lite-Cube spinner 82cm on suosikkini. Tarvitsen isomman matkalaukun. Itse lentokoneessa en tarvitse yleensä kuin pienen käsilaukun 🙂

 245. 339

  Noora sanoo

  Ottaisin tuon saman kuin sinulla, rakastan vaaleankullan väriä koruissa, sisustuksessa sekä tuossa ihanassa laukussa! 😉 tarvitsisin suuremman laukun että pääsen matkustelemaan aina pidemmäksi aikaa koti-suomeen ilman stressiä että saa kaiken mahtumaan mukaan.. 😉 🙂 82cm olisi tarve! 🙂

 246. 340

  Iina Virtanen sanoo

  Suosikkini on ehdottomasti Samsoniten matkalaukuista Lite-Cube Spinner 82cm, tummanharmaa

 247. 342

  Laura B. sanoo

  Suosikikseni valikoitui Samsoniten Lite-Cube DLX Spinner 76 cm harmaan värisenä.

 248. 343

  Henna sanoo

  Matkalaukkun käytännöllisyys vaikuttaa kyllä erittäin palojn matkan sujuvuuteen! Itselläni ei ole omaa matkalaukkua, tähän asti olen pärjännyt vanhempien omaa lainaamalla, mutta kyllähän oma laukku helpottaisi täät hommaa paljon! 🙂

  Valintani olisi Samsoniten Lite Cube DLX Spinner koossa 76cm ja harmaana!

 249. 346

  Laura sanoo

  Olen ollut todella tyytyväinen Samsoniten laukkuihin jo monta vuotta. En ole saanut yhtäkään Samsoniten laukkua vielä lentomatkoillani rikki, ainoastaan laukkua on joutunut vaihtamaan vetoketjun kulumisen takia.
  Mallistosta valikoitui S’CURE DLX

 250. 347

  Mari sanoo

  Kiitos hauskasta blogista ja hyvistä vinkeistä niin muodin kuin ruokareseptienkin osalta. Eksyin tänne vasta hetki sitten ja tehtiin muuten juuri bataattiranskalaisia ohjeesi mukaan, nams! Mutta asiaan, minunkin suosikkini on Samsonite Lite-cube Spinner 76cm (Vaalea kulta).

  Itselle myös hyvä, käyttöä kestävä laukku on ihan ehdoton, sillä reissaan usein kahden eri maan välillä, kun asumme työni takia eri maissa puolisoni kanssa. Asun maassa, jossa elintarvike- ja tuoretuotevalikoima on paljon heikompi paitsi valikoiman osalta, myös laadun osalta. Matkalaukussani Suomesta lähdettäessä onkin aika lailla niin vihanneksia kuin muitakin kotimaisia tuotteita koti-ikävän taltuttamista varten.

 251. 348

  Sari M. sanoo

  Ehdoton suosikki on Samsonite Neopulse Spinner 55 cm! Tyttären kanssa matkustellessa tulee näppärään käyttöön tämä!

 252. 349

  T@nj@ sanoo

  Tuo sama on ihan ehdoton suosikki! Eli Samsonite Lite-Cube Spinner mutta kokoa 76cm

 253. 350

  Piia O. sanoo

  Samsonite on ollut suosikkimerkkini jo vuosia ja kevyt sekä tilava laukku on ollut hankintalistalla jo hetken. Laukkuun pitää mahtua laskettelumonot sekä laskuvaatteet joten suosikkini on Samsonite Lite-Cube Spinner 82cm (Sininen).
  Näyttäisi hyvältä ja erottuisi hihnalta.

 254. 351

  Anu sanoo

  Uudelle matkalaukulle olisi tarvetta, joten ehdottomasti mukana arvonnassa. 🙂 Suosikkini on Samsonite Lite-Cube DLX Spinner 82 cm (musta).

 255. 352

  Lotta sanoo

  Samsonite Lite-Cube Spinner 76cm. Sama kun sulla, kultaisena ihan täydellinen!

 256. 353

  Veera N-K sanoo

  Matkalaukku Delsey Châtelet 77 cm 4-Wheel Trolley Case (Beige) Miellyttää kovasti minun silmääni. Laukku tulisi todella tarpeeseen koska matka lähenee ja vanha laukku meni rikki

 257. 354

  truonako sanoo

  Lite-Cube DLX Spinner 76cm (Harmaa) laukku mielytti kovin silmään ja tarvetta olisi laadukkaalle laukulle halvan rikki menossa laukun tilalle.

 258. 355

  Carita sanoo

  Samsonite valintani aikaisempiin kokemuksiini perustuen. Hyvin on kestänyt, ja jos on mennyt rikki, niin on korjattu. Koska Samsonite kestää hyvin, onkin harvoin tarvetta käydä zoomailemassa uusia laukkuja – olikin yllätys miten paljon valinnanvaraa.
  Mieleisin: Samsonite Lite-Cube DLX Spinner 82 cm, musta

 259. 356

  KirsiT sanoo

  Matkalaukku Samsonite Neopulse Spinner 75cm (Sininen).
  Vanha on Samsonite punainen joka vetelee viimeisiään.

 260. 357

  Arhippa sanoo

  Meillä on perheessä vain yksi hyvä matkalaukku tällä hetkellä ja mies yrittää aina napata sen mun nenän edestä, vaikka se on kukallinen 😛 Lentolaukku Samsonite Lite-Shock spinner 55cm turkoosin sinisenä varmasti kestäisi käyttöä ja todennäköisesti herra yrittäisi omia sen jatkossa, jos arpa osuisi mutta saisi tyytyä kukalliseen jatkossakin

 261. 361

  Mariamaria sanoo

  Wau mikä arvonta! Toivottavasti ennätän mukaan, opiskelijan budjetilla ei ole ollut varaa haluamaani laukkua hankkia. Tosin olen varmaan räppänäkasseihin yhden hyvän laukun verran työntänyt euroja 🙁 Mä arvostan sitä, että laukku löytyy hihnalta helposti joten väriä saa hieman olla. Ja lentolaukku koko on näppärin, sillä pärjää lähes kaikissa reissuissa. Suosikki olisi siis Lentolaukku Samsonite Cosmolite Spinner 55cm (Pinkki). Olisi laukkua pitkälle tulevaisuuteen.

 262. 362

  lauraV sanoo

  Suosikkini on Samsonite Lite-Cube Spinner kokoa 76cm. Aika olisikin vaihtaa jo vanha lentolaukku uudempaan ja ryhdikkäämpään.

 263. 363

  KCP sanoo

  Meidän perheellä olisi tarvetta Samsonite Lite-Shock Spinner 75cm (Sininen) versiolle. Kyllä mun kokemusten mukaan Samsonite on laatulaukku!

 264. 364

  Samsam sanoo

  Lentolaukku Samsonite Lite-Biz Spinner 55cm mustana, tyylikäs, kestävä, luotettava reissukaveri

 265. 365

  Malaika sanoo

  Kiitos kierrätysvinkistä, yksi vanha matkalaukku odottaisikin varastossa kierrätystä. Olen ihastellut Samsoniten herkullisia värejä ja jos mulla sattuisi kerrankin olemaan onnea, valinta olisi ihanan metallisininen Lite-Cube Spinner 55cm.

 266. 366

  Peace sanoo

  Uudesta matkalaukusta olen haaveillut jo tovin… Voi kunpa kerrankin olisi tähdet oikeassa asennossa mulle 🙂 Samsonite Lite-Shock spinner 55cm sinisenä (näyttää kyllä viherätävältä kuvassa) siintää haaveissani <3

 267. 367

  anna-liisa virkki sanoo

  Rimowat ovat ehdottomia. Musta olisi hieno, esim Salsa multiwheel 77cm

 268. 368

  anna-liisa virkki sanoo

  Tätä ei tarvitse miettiä; Rimowat ovat ehdottomia. Musta olisi hieno, esim Salsa multiwheel 77cm. Eikä valkoinenkaan huono ja muitakin herkullisia värejä näyttää olevan vaikka kuinka.

 269. 369

  Anja sanoo

  Kyllä kelpais Samsoniten Lite-Cube spinner 82cm tai sitten lentolaukkukoko tuosta samasta. 🙂

 270. 370

  Kati sanoo

  Samsoniten vankkana käyttäjänä kyllä olisi kuitenkin aika uusia vanha ja kulunut laukkuni Lite Cube Spinneriin. Jos ei Minni-kuosi kuitenkin vain veisi voittoa, aivan ihana ja varmasti olisi katseita kääntävä!

 271. 371

  Aino sanoo

  Samsonitet on parhaita! Suosikki olis tuo sama lite cube spinneri hopeisena ja 76cm.

 272. 372

  Mirkkuliini sanoo

  Samsonite Lite-Biz Spinner 55cm olisi upea ja siinä on näppärä taskukin edessä. Toivotaan että onni osuisi kohdalle!

 273. 373

  Petra Hautala sanoo

  Minun suosikkini on sama matkalaukku kuin valitsit eli Samsoniten Lite-Cube spinner 82cm sekä saman sarjan lentolaukku 55 cm. Se on vaikuttaa kätevältä ja on samalla siisti ja kaunis. Minulla itselläni on vain perus musta vanha matkalaukku tällä hetkellä, ja olisi tarvettä uudelle, kun matkusteleekin paljon.

 274. 374

  Kati sanoo

  Luotto Samsoniteen säilyy aina vain, eli Lite-Cube Spinner 82cm hopean värisenä olisi valintani.

 275. 375

  Azlak sanoo

  Lentolaukku Samsonite Lite-Biz Spinner 55cm (Harmaa)
  Tuota kelpaisi perässä vedellä!

 276. 376

  Minna sanoo

  Kyllähän se olisi ehdottomasti tuo sama Samsonite Lite-Cube Spinner 82cm (Vaalea kulta) miunlle. Nätein laukku noilta sivuilta 🙂

 277. 377

  Martzu sanoo

  Tämä olisi täydellinen matkalaukku: samsonite cosmolite spinner 86 cm vihreä =)

 278. 378

  Jeni sanoo

  Vieläköhän ehtii osallistumaan? 🙂 Tarve olisi uudelle lentolaukulle ja suosikkini näistä on Samsoniten neopulse-spinner-55cm-(ruskea)/44D-05-001/. Pari vuotta sitten ostin juurikin Beliziasta Samsoniten ruumaan menevän laukun (essensis) joka sekin kauniissa kullan/ivory värissä. Tämä lentolaukku sopisi täydellisesti sen kanssa vaikka eri sarjoista ovatkin 🙂

 279. 379

  Marjaana sanoo

  Hei, suosikkini on tuo samsonite-lite-cube-dlx-spinner-68cm-(harmaa)
  Uudelle laukulle olisi tarvetta, tuohon mahtuisi kivasti muutaman päivän matkavaatteet mukaan! Aurinkoista kevättä teille. 🙂

 280. 380

  Salama sanoo

  Vieläkö ehtii osallistumaan? Samsonite Lite-Cube DLX Spinner 68cm harmaana on tyylikäs ja sopivan kokoinen mun reissuilleni. Putkikassilla olen joutunut selviämään tähän saakka

 281. 381

  Priska sanoo

  Tähän ihastuin viimeksi Beliziassa käydessäni: Samsonite Lite-Cube DLX Spinner 55cm (Harmaa). Niin kaunis! Ja nyt peukut pystyyn!

 282. 382

  Eija sanoo

  Tuttu ja turvallinen Samsonite. Pitkän selailun jälkeen päädyin matkalaukkuun Samsonite Lite-Cube Spinner 68cm, väri hopea. Värikkäällä

 283. 383

  Peppe sanoo

  Me olemme lähdössä Kanadaan hiihtolomalle koko perhe ja neiti neljä vee tarvitsisi oman matkalaukun. Samsonite S’Cure Spinner 75cm (Pinkki) olisi oikein passeli tähän tarkoitukseen. Samsonitea löytyy meiltä jo ennestään ja joskus ne on saaneet aika tavalla osumia matkoilla. Hyvin on kuitenkin kestäneet ja pari kertaa, kun on rengas mennyt rikki kuljetuksessa, on takuu paikallisessa liikkeessä toiminut vallan mainiosti.

 284. 384

  Maiju sanoo

  Uusi matkalaukku olisikin hankinnassa – vanha on kiertänyt jo niin paljon, ja kokenut lentokentillä kovia että on toinen sivukin vähän sisässä. Samsonitelta eniten silmää miellyttää Lite-Cube Spinner 76cm, värissä tummanharmaa, kestäisi varmasti äidiltä tyttärelle ja reissuja siinä välissä 😉

 285. 385

  Tiina Kettunen sanoo

  Ehdoton suosikkini lyhyille viikonloppu reissuille olisi lentolaukku Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm (Sininen)!

 286. 387

  Jenni sanoo

  Oi! Musta Neopulse Spinner on ihana! Sen kanssa kelpaisi matkustaa tyylikkäästi.

 287. 388

  Cristo sanoo

  Ennätänkö vielä mukaan? Samsoniten laukut on kaikki upeita ja hyviä, mutta mun valinta olisi Samsonite Lite-Locked Spinner 75cm (Sininen) koska tykkään salpalukituksesta

 288. 389

  Rossuli sanoo

  Lentolaukku on jo, mutta isommasta laukusta olisi pulaa. Reissaan paljon ja tavaraa mukana aina valtavasti. Ei niinkään vaatetta vaan aina viemisiä suuntaan tai toiseen. Lite-Shock Spinner 81 cm sinisenä auttaisi tätä reissunaista kilojen kanssa tuskaillessa, kun laukku itsessään ei paina juuri mitään

  • 389.1

   Tiina sanoo

   Hei Minttu, Sinulla on hyvä maku. Hienoin on Samsonite Lite-cube Spinner 76cm vaalea kulta, tosi ihana. Tuollaisen kun raskisin ostaa, niin kelpais reissata 🙂

 289. 390

  Kristaliini sanoo

  Mun tavarapaljoudelle reissussa naureskelee koko suku… Olen nyt yrittänyt vähän vähemmällä pärjätä ja miettiä tosiaan etukäteen asukokonaisuudet. Mutta kyllä sitä tavaraa silti mukaan kertyy ja ostosvaraakin pitää jättää. Valinta olisi Samsonite Lite-Shock Spinner 81cm hopeisena 🙂

 290. 391

  Janttara sanoo

  Minulle riittää yleensä lentolaukku, olen oppinut reissaamaan melkoisen vähillä tavaroilla. Ja vielä mahtuu mukaan tuliaisiakin. Suosikkimalli laukuista olisi Samsonite Lite-Biz Spinner 55cm mustana tai harmaana, siinä on näppärä taskukin edessä. Kiitos kierrätysvinkistä, pidän mielessä kun tarvitsee seuraavan kerran vanha laukku kierrättää (toivottavasti pian jos onnea olisi arvonnassa)

 291. 393

  Mintor sanoo

  Valitsisin Samsonite Cosmolite Spinner 69cm, hopeisena. Sopisi yhteen mun käsimatkatavaralaukun kanssa 🙂

 292. 395

  Tanja H sanoo

  Olipa liikkeessä hyvä valikoima erilaisia laukkuja.

  Oma suosikki matkalaukuista oli: Matkalaukku Samsonite B-Lite 3 Spinner 71cm Exp (Musta). Myös tuo sinun valitsema oli kaunis. Itse pidän enemmän kankaisista laukuista.

 293. 396

  Anne sanoo

  Matkustan paljon pelkin käsimatkatavaroin ja uusi lentolaukku onkin ostoslistalla, valintani:
  Samsonite Lite-Cube Spinner 55cm

 294. 399

  Janika sanoo

  Tämä aihe on erittäin ajankohtainen. Olen harkinnut lähiviikkojen aikana uuden matkalaukun hankintaa. Samsoniten laukut ovat kuulema kestäviä laukkuja. Kyseisen merkin matkalaukut ovat hintavia, joten en ole vielä raskinut niin paljon matkalaukkuun sijoittaa, sillä olen opiskelija.
  Matkustan muutamia kertoja vuodessa ja nykyinen matkalaukkuni alkaa olla jo aika huonossa kunnossa. Joten matkalaukun voitto osuisi kyllä oikeaan kohtaan.
  Tämän hetkinen suosikkini on harmaan tai sinisen värisenä Samsoniten Lite-Cube spinner 82cm.

 295. 400

  tuija sanoo

  Aivan ihania laukkuja ja juuri kun olen katselemassa uutta matkalaukkua. Tarkempaa tutustumista vielä tarvitseisin, mutta kiinnostaa tuo lite-cube spinner koossa 76 tai 82 ja värinä vaalea kulta.

 296. 401

  Heta sanoo

  Samsonite lite cube spinner näyttää just hyvältä, se isompi malli. Nykyinen laukku on halpismallia ja sen huomaa.

 297. 402

  Britta sanoo

  Hei ! Suosikkini on Samsonite Lite-Cube DLX Spinner musta 76cm, eikä minulla koskaan ole ollut omaa tämän tasoista laukkua.

 298. 403

  tuija sanoo

  Mielelläni ottaisin lite-cube spinner koossa 76 tai 82 vaalean kullan värisenä

 299. 404

  ~HeliS~ sanoo

  Samsonite Cosmolite Spinner 81cm Pinkkinä, sitä kaunokaista olisi ihana päästä ulkoiluttamaan ulkomaille! – edellinen saman merkin laukku kun on jo reissussa rähjääntynyt ja värikin on miehen valitsema..

 300. 405

  Sanna sanoo

  Olin juuri ystäväni kanssa minilomalla berliinissä ja se höpötti mulle matkan aikana Samsoneit laukusta. Kuulin ekaa kertaa merkistä. Kuinka kestävä ja laadukas laukku ja kestää tyylii ikuisesti. Oliha se hieno ystäväni Samsonaitti verrattuna omaan anttilan 38€ minimatkalaukkuun. Jos saan valita ni Samsonite Lite Cube DLX spinner harmaa 68cm , ei liian iso eikä pieni. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *