Merry everything and happy always

Tämän joulun viimeinen löhöilypäivä lähenee loppuaan. Huomenna taas treenataan ja syödään aika paljon kevyemmin. En tehnyt tänäkään jouluna poikkeusta, vaan söin ihan liikaa enkä treenannut ollenkaan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Joulu pyhitettiin rentoutumiselle, yhdessäololle ja nautiskelulle. Tämä joulu oli erityinen, koska se oli ensimmäinen Robinille ja meille perheenä <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Huomenna alan treenaamaan uudella ohjelmallani, mikä ainakin paperilla kuulostaa mielenkiintoiselle ja juuri minulle sopivalta. Liikkeet tehdään etupäässä oman kehon painolla ja ohjelma sisältää paljon hyppyjä.

Jatkan myös hyvin onnistunutta karkkilakkoani. Kirjoitin aiheesta aikaisemmin ja mietin, että meneeköhän se pahin himo muutamassa viikossa ohi. Kyllä se meni ja olo kropassa oli huomattavasti parempi kuin jokailtaisella karkin syönnillä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Olen korvannut karkkeja pähkinöillä, kuivatuilla hedelmillä ja marjoilla. Suuri kiitos tästä suomalaisyritys Grefinnille. Heidän laajasta ja laadukkaasta valikoimastaan löytyy todella hyviä ja terveellisiä välipaloja ja minun tapauksessani karkin korvikkeita 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Toivottavasti teidänkin joulu on ollut rentouttava ja onnellinen.

Ihanaa Tapaninpäivän iltaa 🙂

 

Kommentit
 1. 1

  LeAnn sanoo

  Täällä yksi, joka jatkoi tänään jo spinningillä, kun se omalta salilla löytyi ohjattuna. Teki jo oikein hyvää. 🙂
  Mahtava kuulla, että karkkilakkoa sujuu. Täällä on nyt pari viikkoa syöty vähän karkkiakin, mutta uudesta vuodesta alkaa taas lakko. Pähkinät ja kuivatut hedelmät ovat kyllä parhaita, paljon parempia kuin karkki! 🙂
  Oikein ihanaa iltaa!

 2. 2

  Sari sanoo

  Kyllä on ollut Robinilla ihmeteltävää ♥ ensimmäinen joulu ja vanhemmille varmasti myös ikimuistoinen ♥

 3. 3

  lucia sanoo

  Kiitos Minttu! I don’t done so much in these days. I eated a lot because in italy we have a lot s of tradition , cake s etc…. But it was relaxing 🙂 with love ,Lucia !

  • 3.1

   Annuliini sanoo

   Kiitos Robinin joulukuvasta! On siinä hänellä avaamista…joulu on lasten juhla. Samaa tässä pohdin kun sinäkin eli tänään alkaa taas ns. normaali arki, johon kuuluu mm. Treenaaminen. Eilen jo kävin hölkkälenkillä. Onnellista tulevaa vuotta 2016!

 4. 4

  Priscilla sanoo

  Hei, tekisitkö blogipostauksen tuosta sankari-kirjasta?? Olisin kovin ilahtunut jos kertoisit ajatuksiasi kirjasta ja jos olet lukenut muita osia, etenkin Salaisuuden, mitä ajattelit niistä? Oletko ns. ”kokeillut” kirjaa käytännössä ja oletko huomannut sen toimivan?

  Kaunis kiitos jo etukäteen.

 5. 5

  Suvi sanoo

  Upeita kuvia! Kiitoksia teille!

  Sitä olen miettinyt, ulkoiletteko joka päivä Robinin kanssa? Tai kuinka usein käytte ulkona hänen kanssa? Mitä suosittelet äitinä?

 6. 6

  Leila sanoo

  Lovely picture of litte Robin with his Christmas presents! Thank you very much for letting us see it!

 7. 7

  Marjaana sanoo

  Moikka!
  Hei,olisi kiva jos ”julkaisisit”uuden treeniohjelmasi. Itsekin pidän kehonpainoharjoittelusta,on tehokasta ja hauskaa!
  Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2016 koko perheelle☺.
  Ihania joulukuvia!

 8. 8

  Katjuska sanoo

  Hei Minttu, täytyy kyllä myöntää että vähän olen pettynyt kun postasit että otat joulun rennosti ilman treenejä 😉 Itse sain vihdoin ja viimein kuntosalijäsenyyden viikkoa ennen joulua ja joka lomapäivä on mennyt treenatessa 😀 Joulun aikaan 1,5kg on jo lähtenyt pois ihan sillä etten enään mässytä joka päivä karkkia , pullaa, ym. Tavoitteeni on treenata joka päivä. Muuten ruokavaliotani kun tarkkailen, niin oletko huomannut et aika moniin kuivattuhin marjoihin/hedelmiin on lisätty sokeria. Minulle oli suuri yllätys miten kuivatuissa karpaloissa on lähes puolet sokeria , käytän niitä välillä itsetehtyihin mysleihin , en tosin suuria määriä, mut sokeria se kuitenkin on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *