Menorca

Menorca

 

Lomailimme viikon Menorcan saarella. Meillä oli venepaikka pääkaupungin Mahónin luonnonsatamassa. Saari sijaitsee Välimeren Baleaarisaarilla Mallorcan ja Ibizan vieressä. Menorca on sisarussaariensa vastakohta. Siellä ei ole railakasta yöelämää tai turistikojuja vieri vieressä, mikä tekee paikasta tyylikkään.

 

Menorca

 

Menorcan saari on UNESCOn suojelukohde. 350 metriä lähemmäs rantaa ei saa rakentaa mitään. Saarelle ei haalita turisteja, minkä vuoksi kohde on tuntemattomampi kuin toiset Baleaarisaaret.

 

Menorca

 

Menorca

 

Halusimme lomailla paikassa, missä saa olla rauhassa ja tämä 702 neliökilometrin kokoinen saari oli täydellinen kohde meille.

 

Menorca

 

 

Menorca

 

Menorca

MenorcaSaari ei ole ideaali shoppailupaikka, mutta kauniita kenkiä rakastavien kannattaa käydä Mascarón kenkätehtaalla. Siellä valmistetaan kuuluisia Pretty Ballerinas kenkiä, joita käyttää mm. Elle Macpherson ja tyylikuningatar Olivia Palermo.

 

Menorca

 

Menorca

 

Menorca

 

Menorca

 

Menorca oli ihana paikka! Nyt ankkurit ylös ja matka jatkuu…:)

 

Menorca

We spent a week on the island of Menorca. We were moored in the natural harbor of Mahon, the capital of Menorca. This island is situated in the Mediterranean right next to Mallorca and Ibiza. There is no crazy nightlife and tourist strips which makes this island classy.

The island of Menorca is a UNESCO biosphere reserve. You aren’t allowed build closer than 350 meters to the shore. Tourists aren’t being crammed in here, which is why this place isn’t as well known as the other Balearic islands.

We wanted to spend our holiday in a place where we could be in peace, and this 702 square kilometer island was the perfect destination for us.

This island isn’t ideal for shopping, but if you love shoes you should go and visit the Mascaró shoe factory. This is where they make the famous pretty Ballerinas pumps that are worn by Elle Macpherson and style icon Olivia Palermo.

We loved Menorca! Now anchors up and the journey continues…:)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Paikka näytti aivan ihanalta, mikäs siellä on veneillessä kaunis sää jne. omasta rauhasta puhumattakaan. Nauttikaa nyt yhdessäolostanne kun se on mahdollista <3

 2. 2

  muori sanoo

  Aivan mahtavia kuvia olet ottanut ja olettaisin että Kimi on ottanut kuvat sinusta. Ihana pieni paikka siis ei mikään turistirysä.Laita vaan lisää ihana katella kauniita paikkoja.odottelen lehden ilmestymistä että voin lukea ja kommentoida .kiitos taas tästä.

  • 2.1

   minttuvirtanen sanoo

   Kiitos! Meidän lastenhoitaja on ottanut suurimman osan minun kuvista:)

 3. 3

  Anna sanoo

  Aivan mielettömiä kuvia! Blogitekstisi ovat muutenkin kivoja ja hyvin kirjoitettuja. Kiitos Minttu!

 4. 4

  Keijukainen sanoo

  I love menorca! We went there a few times, when i was there the first time i was 1 1/2 and yeah little me wanted to go in the forest and not to the sea 😀 But i always enjoy being there!

 5. 5

  Katie sanoo

  Great photos! Beautiful location! Glad you are enjoying your vacation! I enjoy reading your blog.

 6. 6

  Crista sanoo

  Heii! Onko teillä aina lastenhoitaja mukana, esim. lomallakin? Pahoittelen uteliaisuuttani 🙂

 7. 7

  johanna matilainen sanoo

  Kiitos Minttu!
  Hienoja kuvia, joista saa hyvän käsityksen paikasta.
  Ihanaa loppulomaa !

 8. 8

  Julia K. sanoo

  Moi Minttu! Sun blogisi on ihan mieletön:) Tykkään lukea blogiasi, koska olet niin aito ja rento ihminen. Kaikkea hyvää sinulle, Kimille ja Robinille!:) Oot mun suosikki!

 9. 9

  Maija sanoo

  Hienoja kuvia! Ja kiva kuulla/saada tietää tällaisesta paikasta, joka ei ole turistipaikka. Kaunista näyttää olevan.

  T. Maija

  • 10.1

   minttuvirtanen sanoo

   I have this blog and other projects that are my work at the moment.

 10. 11

  Mia sanoo

  Wau miten upeita kuvia 🙂 Näyttää NIIN idylliseltä 🙂 <3 Nauttikaahan lomasta ja toistenne seurasta 🙂 Itse palaan Maanantaina arkeen,mutta JOS/kun työhön paluu ahdistaa voin tulla selailemaan näitä ihania otoksia;) Mikä on sun suosikki lomakohde? Entä paras F1-kisapaikka? Hyvää jatkoa teidän pikkuperheelle <3 <3 <3 🙂

  • 11.1

   minttuvirtanen sanoo

   Kiitos:) Minulle paras tapa viettää lomaa on veneellä Välimerellä. Kisapaikoista hienoin on Singapore. Hyvää jatkoa sinullekin<3

 11. 12

  Dori sanoo

  Kauneus ja Terveys lehden haastattelu on uskomatomman kiva! On suloisia lauseita, esim kun kerrot synnytyksestä. Mun sydän suli ihan totaalisesti!! 🙂 🙂 <3 Oli tosi kiva tutustua sinuun, perheeseesi ja elämääsi paremmin. Olet todella mukava, fiksu ja ihana nainen, puoliso sekä äiti! 🙂 Kiitos tästä ihanasta artikkelista!

 12. 13

  Pike sanoo

  Hei!
  Ihana kun laitat kuvia ja vinkkejä kauneusasioista.
  Mukava seurata teidän onnellista ja ihanaa perhettä.
  Robin aivan mahtava.

  Kaikkea hyvää teille.
  T. Pike

 13. 14

  Claudi sanoo

  Hi Minttu,

  Read your other blog where you wrote about your styling.

  You said that you only wear your outfits once. What do you do with your dresses afterwards? I guess they are pretty expensive..

  IMO you should not care what the press writes anout you! 🙂

  • 14.1

   minttuvirtanen sanoo

   I wear my dresses afterwards but I don’t wear the same dress twice in the races:)

 14. 15

  Anne Heinonen (nimimerkki Annuliini) sanoo

  Kiitos postauksistasi! Kiinnostaisi tietää, miten pitkä olet?

 15. 16

  Ukki sanoo

  Sain valita perheemme lomakohteen,valitsin Menorcan.Tärkeä syy oli 9kk tyttärentytär,vanhemmat tietenkin mukana.Kuvista päätellen ei aivan huono kohde.Kenkätehdas ei ollut tiedossani,perheen naisväki ei mainostanut sitä kovin ”tehokkaasti” minulle.Hyvällä mielin lähdemme.Hauskaa loppulomaa Teille.J

 16. 17

  Janina sanoo

  Vau mitä kuvia, niistä oikeen huokuu onnellisuus! Tykkään niin lukea sun blogia, se on niin raikas, tyylikäs ja erilainen. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa teidän perheelle 🙂

 17. 18

  Anita sanoo

  Kiitos noista ihanista kuvista! Elämäsi on niin erilaista kuin tälläisen tavallisen ihmisen, kiitos että jaat elämästäsi osan blogissasi. Kaikkea hyvää ja elämäniloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *