Meant for each other

Siskoni sanoi viime lauantaina tahdon Hirvihaaran kartanossa. Paikka oli kuin tehty häitä varten ja aurinko paistoi koko päivän pilvettömältä taivaalta. Häät olivat todella onnistuneet kaikin puolin. Naurettiin ja tanssittiin aamuun asti ja kyllä tää tunnehömppä itkikin taas. Se oli kyllä tiedossa, että kyyneleiltä ei voi välttyä. Näitä häitä oli jo hetki odoteltukin. Hääpari on nimittäin seurustellut jo 15 vuotta. Ihailtavaa heidän suhteessaan on se, että se alkuaikojen palo on edelleen selkeästi mukana. Kun he katsoivat toisiaan hääpäivänään, se tunne sisälläni vahvistui, että nämä kaksi todella ovat toisilleen tarkoitettu.

Tässä muutama kuva ikimuistoisesta päivästä <3

 

image

image

 

 

 

image

 

image

 

image

 

image

Last Saturday my sister said “I do” at Hirvihaara estate. This venue is the perfect setting for a wedding, and the whole day the sun was shining from a clear blue sky. The wedding was a success in so many ways. We laughed and danced until early morning and yes this emotional scatty cried again. Although I knew beforehand that there was going to be tears. We’ve been waiting for this wedding for a while as the couple has been together 15 years already. It is really charming to see how the spark from early days is still so clearly there. When they looked at each other on their wedding day, it confirmed the feeling I had inside, that these two really are meant for each other.

Here are some pics from this memorable day<3

 

 

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Wow what an amazing venue and wedding! Congratulations. Great weather too! You gals look stunning. Thanks for sharing, Robin is just too adorable I’m melting lol God bless!

 2. 2

  Blondi sanoo

  Kauniita kuvia! Tunteet välittyivät tänne asti… ♡ Toivotan parille onnea! Ja sinä olet ollut todella kauniina tuona päivänä… 🙂

 3. 3

  Heidi sanoo

  Kauniita kuvia ja rakkautta ilmassa. Kylläpä on Robin isänsä näköinen. Todella hurmaava pieni mies.

 4. 4

  sanoo

  Hi Minttu!

  OMG, your dress is awesome, it suits you very well, the color is great!

  And Robin!! What can I say, he is sooo cute! He seems to smile very often! What a cutie!

  Greetings from Germany!

 5. 5

  JustMe sanoo

  Hello Minttu 🙂

  Congrats to Pia & her husband Petteri!

  Those photos from the wedding great – your dress & hairstyle were perfect!

  And Robin is such a cutie pie 🙂

  Great to see the Virtanens all so happy!

  All the best 🙂

 6. 7

  lukija sanoo

  taas hyvin kirjoitettu ja kauniilla kuvilla höystetty postaus ja vielä lisäksi kuva sinusta ja robinista ihana.onnea hääparille.

 7. 8

  iida sanoo

  Oma isosiskoni meni myös tänä kesänä naimisiin kyseisellä kartanolla. Oli todella onnistuneet häät ja sää mitä mainioin! 🙂

 8. 11

  Tina sanoo

  Her dress looks great! Wish them a happy marriage. 🙂

  Hope you and Kimi follow them soon! Little Robin is getting cuter and cuter!

  Enjoy your time in Finland!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *