Laukut pakattu

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Belizia

Kehuin edellisessä Samsonite -postauksessani, että olen parantanut tapani ja pakkaan mukaani vain mitä tarvitsen. En siis vanhojen tapojeni mukaan pakkaa kymmentä kenkäparia muutaman päivän reissulle 🙂 Lyhyemmille reissuille. Olimme juuri 10 päivää Barcelonassa ja joudun ottamaan sanojani takaisin. Joka päivälle oli oma kenkäparinsa ja ainakin kolme vaatekertaa. Hups!

 

 

Laukulle kertyy paljon painoa jos sinne pakkaa puolet omaisuudestaan. En voi tarpeeksi kiitellä Samsonite Lite-Cube spinnerini keveyttä. Laukkuni kieltämättä näytti Barcelonasta lähdettäessä, ettei se tule ikinä menemään kiinni. Niin vaan sujahti vetskarit kiinni, eikä tehny tiukkaakaan.

Laukussa on kätevä vetoketjulla suljettava pienempi tasku, mihin pakkaan meikkipussini. Jos joku pulloista sattuisi vuotamaan, niin vaatteet säilyvät silti puhtaina. Laukun toiselle puolelle vetoketjulla suljettavaan tilaan mahtuu näppärästi kengät ja laukut. Laukun isoimpaan tilaan pakkaan vaatteeni.

Olen ollut todella tyytyväinen matkalaukkuihini. Täydellinen kaveri paljon matkustelevalle, kuka arvostaa laatua, laukun ulkonäköä ja keveyttä. Seuraavaksi nämä luotettavat kaunokaiset suuntaavat kanssani Australian lämpöön 🙂

Arvontaan tuli huima määrä osallistujia. Voittajaksi valikoitui kommentti nimimerkillä Asa. Onnittelut voittajalle ja ihania reissuja uuden laukun kanssa!

Jos olet vailla uutta matkalaukkua, nyt kannattaa käydä tutustumassa Belizian laajaan valikoimaan. Saat 20.3.2016 asti 10% alennusta normaalihintaisista tuotteista koodilla Minttu10. (Alennus ei koske Rimowan-tuotteita)

 

Kommentit
 1. 1

  Anne Lehu sanoo

  Hei Minttu,

  Yritin juuri käydä ostamassa Samsoniten lite shock-laukkua Belizian sivuilta mutta sivut ilmoittavat ettei kyseistä alekoodia tunnisteta? 🙁

 2. 2

  Lea sanoo

  Hei! Sinulla oli tänään aivan ihana nahkatakki! Olisikohan sitä vielä jostain saatavana? Kaulus oli juuri sellainen, mitä olen etsinyt kuumeisesti!

  Terkuin

  Lea

  • 2.1

   minttuvirtanen sanoo

   Hei! Nahkatakki on merkiltään White Suede. Saisikohan netistä tilattua Suomeen?

   • 2.1.1

    Lea sanoo

    Hei, kiitos vastauksestasi! White Sueden verkkokauppa ei toimittanut Suomeen ja kokonikin oli loppunut. Onnekseni ystäväni asuu Sydneyssä ja soittelukierros White Sueden liikkeisiin tuotti tulosta ja yksi oikeaa kokoa oleva takki löytyi! Kiitos vielä, olen jo pitempään etsinyt tuon tyyppistä bikeria <3

 3. 3

  Ella J. sanoo

  Heippa!
  Olen yrittänyt kovasti tutkiskella ja etsiä sun aurinkolasien mallia sekä merkkiä, mutta en millään löydä niitä miltään sivustoilta. Etsin siis niitä mustia aika suuria laseja, joissa on hiukan kissamaiset kulmat ja ovat silmilläsi useissa eri kuvissa. Voisitko vinkata, mistä nuo lasit on? Ne on aivan ihanat!!
  Aurinkoista kevättä:)

  • 3.1

   minttuvirtanen sanoo

   Moikka! Ne lasit ovat Celinen, mutta en muista enää sitä mallia 🙁 Mukavaa kevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *