Kuulumisia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kirjottelen teille Sveitsin kodista. Suomessa on kiva käydä moikkaamassa läheisiä, mutta kyllä koti on täällä <3 Ainoa asia, mikä tällä hetkellä harmittaa on, etten pääse nauttimaan ihan mielettömästä auringonpaisteesta ja kymmenestä lämpöasteesta.

Oikean jalan jalkapöydän murtunut luu vähän hidastaa, mutta onneksi pystyn tekemään treenin salilla. Mieleni vaatii sen, että en jää makaamaan, vaan teen mitä pystyn. Pystyn polkemaan jo kuntopyörää. Pyöräilyn perään teen hauiskääntöjä, dippejä kipeä jalka ilmassa, olkapäitä, selkää, rintaa ja vatsoja.

FullSizeRender

 

Surkein homma tässä oli se, etten keppien kanssa pystynyt kantamaan Robinia sylissä. Nyt saan kävellä jo tukikengän kanssa ilman keppejä ja touhuamaan meidän ylihuomenna 1-vuotiaan kanssa 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tuntuu, että olin vasta synnyttämässä ja nyt suunnitellaan jo ekoja synttäreitä. Toinen lapsi käy välillä mielessä, mutta vielä ei ole sen aika. Vauvakuumeetta helpottaa se, että Robinille syntyy serkkupoika parin kuukauden päästä <3 Täti pääsee tuoksuttelemaan maailman ihaninta vauvan tuoksua!

Kommentit
 1. 1

  lucia sanoo

  So cute! 1) how do you broke your feet? 2) I love your new phone cover 3)we are waiting for robin birthday *_* and ,yes ,Switzerland is lovable *_*

 2. 2

  Maiju sanoo

  Niin söpö pieni mies ja onnea jo etukäteen!!! pikaista paranemista jalan kanssa!:)

 3. 3

  Muori sanoo

  Kiva juttu ja ihana kuva robinista. Joko hän kävelee. Onnea synttärit koko perheelle.

  • 4.1

   Annuliini sanoo

   Ihana kuva Robinista! Hyvä asenne sinulla, treenat niissä puitteissa, kun voit. Tiedän hyvin tuon tunteen, jos ei pääse liikkumaan tavalla tai toisella, niin ärsyyntyy ja on ikävää seuraa muille. Tsemppiä eteenpäin!

 4. 5

  Milla sanoo

  Pikaista paranemista jalalle. Kurja juttu, onneksi pystyt liikkumaan. Voisit kantaa Robinia rinnalla, onhan niitä kaikenlaisia kantovehkeitä keksitty. Vauva kulkee kätevästi mukana näyttelyissä ja tilaisuuksissa, joihin vaunuja ei voi viedä. Ja tietenkin kotona myös. Kumpikin käsi on vapaana. Ei tarvitse näyttää hipiltä, jos valitsee trikoisen, vaikka mustan. Täällä Tukholmassa ne ovat hyvin suosittuja. Samoin kuin myös vaunut, joiden kanssa voi juosta. Kyllä aika menee nopeasti, kun Robin on kohta vuoden vanha. Mukava, että hänelle tulee serkku.

 5. 6

  johanna matilainen sanoo

  Kiitos kuulumisista ❤
  Kylläpä se vuosi tosiaan hurahti äkkiä.
  Onnea Robinille ja vanhemmille.

 6. 7

  Leila sanoo

  So cute and beautiful litte Robin!!!!:) Happy Birthday little Robin on 27.01.2016!

  Bellissimo Piccolo Robin!! Buon Compleanno a TE!!:)

 7. 8

  monika sanoo

  Dear Minttu!
  Can we see a picture of you as a baby maybe? I think Robin looks like more of you
  He is a wonderful little boy! Happy Birthday to him soon! Thanks

 8. 11

  Tinde sanoo

  Tsemppiä jalan kanssa!
  Ihana Robin!! 🙂
  Meillä 10kk tyttö ja yhtä vähän tukkaa. Meillä on sellainen inside-läppä että aina kun meijän vauva nyhtää jonkun kännykän käsiinsä, niin joku vitsailee että heiiii soitatsä taas Robin Räikköselle?
  Ne olis niin hyvä pari kun näyttävät samoilta. 😀
  Onnea Robinille! 🙂

 9. 13

  sanoo

  Voih, onnea Robinille ja tsemppiä jalan kuntoutukseen! 🙂 Mikä onni, että pystyt kuitenkin treenaamaan muilta osin. Itselläni on ollut jo viikon verran flunssa ja ainakin samanmoinen tauko salilta vielä edessä. Ihana kuitenkin tietää, että kevättä kohden mennään ja sitä jaksaa taas pian liikkuakin enemmän! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *