Kauneus & Terveys

Kansi Mintu

 

 

Tämän näköinen lehti ilmestyy 6.8.:) Käykää kurkkaamassa myös netistä (myös 6.8.) juttu tyylistäni.

Luin lehden jutun ennen kuin aloitin kirjoittamaan tätä postausta. Se on rehellinen. Lukiessani kohtia Kimistä, Robinista tai äidistäni, minulla nousee tunteet pintaan. Siitä on jo aikaa kun menetin äitini, mutta nyt hän on vielä entistä enemmän mielessäni, kun minusta on tullut äiti. Toivon, että hän on ylpeä katsellessaan tuolta ylhäältä, miten kasvatan omaa lastani.

Kimi osoittaa joka päivä, miten tärkeä hänelle olen. Se on minulle tärkeää. En jäisi suhteeseen, missä toinen on ”ihan sama”. Robinia katsoessani mietin aina miten onnekas olen. Olen saanut terveen ja suloisen pienen pojan, kenen hyvinvointi ja onnellisuus on minulle tärkein asia.

 

Kuva: Jouni Harala Tyyli: Mila Pentti

Kuva: Jouni Harala Tyyli: Mila Pentti

 

Making of kuva: Inka Ikonen Tyyli: Mila Pentti

Making of kuva: Inka Ikonen Tyyli: Mila Pentti

 

Lukekaa juttu kokonaisuudessaan lehdestä ja netistä ja kertokaa kommenttejanne.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

 

This magazine comes out on the 6th of August. Also go online (also 6th of August) to check out article about my style.

I read the article before starting this post. It is honest. I get emotional reading the parts about Kimi, Robin and my mother. Some time has passed since I lost my mum, but now that I’ve become a mum myself, I think about her more often. I hope that she is proud watching me from above raising my own child.

Kimi shows me every day how important I am to him. That is important to me. I wouldn’t stay in a relationship where the other is like “whatever”. When I look at Robin I always think how lucky I am. I have a healthy and sweet little boy, who’s welfare and happiness is the most important thing for me.

Read the full article in the magazine and online and give me your comments.

Enjoy the rest of the week!

Kommentit
  • 1.1

   sinikka soini sanoo

   Aika järkyttävää, kuinka jengi hehkuttaa ja nuolee sinua, sinun blogiasi. Täysin turhaa, blogisi aivan liian samanlainen kuin niiiin monen muunkin, muilla vaan ei ole niin opportunimaista katsomusta elämään kuin sinulla. Harmi, että alkanut blogi kuin patsastelu varikolla jää lyhyeen, mutta etköhän sinä keksi ”jotakin”, että pysyt otsikoissa. Räikkösen rinnalla, jaaa?
   Kaikkea hyvää sinulle ja pinnalla, millä hyvänsä jne…

   • 1.1.1

    minttuvirtanen sanoo

    Ikävä järkyttää sinua blogillani. Toivon, että löydät blogin, mikä eroaa massasta. Ihanaa kesän jatkoa:)

 1. 3

  Heli sanoo

  Mielettömän kaunis kuva. Nyt täytyy vain jaksaa odotella muutama päivä, että pääsee lukemaan jutun 🙂 Kiva päästä lukemaan myös lehdestä sinusta ja perheestäsi. Kiitos myös mielettömän kivasta ja koukuttavasta blogista. En ole ikinä jäänyt koukkuun mihinkään blogiin, mutta pakko myöntää että sinun blogiasi seuraan tiiviisti ja koukussa ollaan. Kiitos, että jaat elämästäsi palasia meille muillekin. Sinusta näkee, että omistat suuren sydämen ja olet onnellinen. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. Olet onnesi varmasti ansainnut <3

 2. 5

  Lukija sanoo

  Lehtiä odotellessa! 🙂 Oletko tulossa 18.8 Helsinkiin Formula päivät tapahtumaan? 🙂

 3. 6

  Dori sanoo

  Moi,

  Miten ja mitä urheilet kun olette lomalla? Esim. kun olette Iceman laivalla, mitä pystyt harrastamaan? Entä nukutteko usein laivalla vai mieluummin menette hotelliin? 🙂

  Odotan innolla lehden juttua! 🙂

 4. 7

  sanoo

  Olen varma, että äitisi on sinusta ylpeä. Olet kaunis ja järkevä nuori nainen. Sinulla on rakastava perhe; puoliso ja ihana pieni miehen alku. Olen hyvällä mielellä puolestasi.

 5. 8

  Blondi sanoo

  Lehteä odotellessa… 😉 Olet ihanan täydellisen kaunis ja rohkea nainen! Jatka samaan malliin Minttu! ♡ On niin kiva päästä lukemaan elämästäsi sekä blogin että nyt ilmestyvän lehden kautta, se nostaa arvostustani sinua kohtaan… 🙂

 6. 9

  -sipru sanoo

  Sait jo aikaisemmissa postauksissa matkakuumeen aikaiseksi.. Pakko sanoa että se Budabestin maailmpyörä-kuva oli todella upea! Nyt sain inspiksen että tuo Menorca on myös koettava, näyttäisi olevan loistava paikka lomailla.. Yleensä se on ollut Mallorca tai etelä- ja pohjois-Ranska. Kummatkin maat niin mukavasti lähellä, ja vain tunnin lentomatkan päässä. 😉

  Ja Minttu, voit jättää tuollaiset sinikka soini -kommentit omaan arvoonsa. En ymmärrä tarvetta tähän ja kun tietää, että näillä satuttaa pelkästäin omaa sisintään. Muut ovat tuollaisten sanomisten yläpuolella.

  Kaunista kesänjatkoa!

 7. 10

  49v sporttiäiti sanoo

  Hei Minttu,

  Olen K&T lehden tilaaja ja luin juuri artikkelisi ja katsoin hienot muotikuvat. Seurailen myös blogiasi silloin tällöin. Olet todella kaunis ja edustava nuori äiti. Kimi voi todellakin olla ylpeä sinusta. Saat turhaan kaiken maailman kritiikkia älyttömistä asioista mm Kimin rahoilla elämisestä. Älä Minttu välitä siitä, Kimi on saanut rinnalleen niin tyylikkään naisen joka lahjoittanut hänelle pojan, miksi hän ei hemmottelisi teitä. Kateelliset kritisoivat koska löysitte Kimin kanssa toisenne ja sinulle tuli bonuksena mahdollisuus luksuselämään. Sveitsi on hyvä maa asua siellä saa olla rauhassa, olen itse asunut Sveitsissä ja lapseni ovat Sveitsin kansalaisia. Kiitos Menorcan jutusta, olemme mieheni kanssa syksyllä muuttamassa Espanjan mantereelle juuri Baleaarien kohdalle ja varmaan käymme myös Menorcalla ja Formenteralla, Mallorca on jo tuttu. Onkohan Menorcalla hyvät maantiepyöräily mahdollisuudet, Mallorca on jo koettu.
  Itse olen vielä 49 vuotiaania hyvässä kunnossa samoin kun eläkkeellä oleva mieheni ja meitä yhdistää rakkaus liikuntaan kun ei enään ole lapsia kotona. Näin varmaan Kimillä ja sinulla joskus 20 v päästä.

  Kaikkea hyvää sinulle olet hyvä esimerkki muille nuorille naisille.

  • 10.1

   minttuvirtanen sanoo

   Kiitos ihanasta kommentista:) Nauttikaa Espanjasta ja kaikkea hyvää!

 8. 11

  Maija M. sanoo

  K&T-lehden kuvat olivat kaikki todella kauniita! Kivoja stailauksia, eniten pidin helikopterikuvasta, jossa sulla oli mm. Chloen pieni laukku ja Louboutinit. Juttu oli rehellinen ja avoin, tykkäsin siitäkin! Huomasin myös, että meillä on sama syntymäpäivä 🙂 Ihanaa ja aurinkoista elokuun jatkoa!

 9. 12

  Henna sanoo

  En ole koskaan seurannut kenenkään blogia, mutta olet saanut koukutettua minut täysin tähän omaasi 🙂

  Ihanaa miten kerrot myös perhe-elämästäsi, julkisuudessa Kimistä on tullut kovin kylmä kuva, mutta tekstisi myötä mielipiteeni on muuttunut täysin ja olen kateellinen miten hyvältä suhteesi kuulostaa! 🙂

  Toivoisin kuitenkin ehkä hieman enemmän tekstiä ja SINUN mielipiteitäsi asioihin myös enemmän, muuten kaikki on pelkkää plussaa.

 10. 13

  ElenaMaria sanoo

  Tulipa jotenkin lämmin ja hyvä olo, kun luin haastattelusi. Kiitos siitä. Sinun ja Kimin yhteiskuvassa oli jännää nähdä niin erilainen, lämpöä täynnä oleva Kimi. Mitä kaksi ihmistä voivatkaan yhdessä toisistaan esiin saada. Ihanaa että nautit elämästäsi ja sen suomista mahdollisuuksista; muu olisi haaskausta. Onnea ja rakkautta elämäänne jatkossakin.

 11. 14

  Misu sanoo

  Miksi varikolla ei voi esiintyä kaksi kertaa samoissa vaatteissa? Kuninkaalisetkin ”kierrättää” vaatteita eri tilaisuuksissa.
  Itseäni vähän huvitti myös lukea miten turvana synnytyksessä oli ollut lääkäri ja viisi hoitajaa. Täällä riittää usein 1-2 kätilöä. 🙂
  Pelkäätkö muuten, että luksus muuttuu arkiseksi? Vai onko jo muuttunut? 🙂

  • 14.1

   minttuvirtanen sanoo

   Voin pitää vaatteitani niin kauan kun ne näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Hömppä median takia en enää laita samaa vaatetta toista kertaa tapahtumiin, mistä kuviani päätyy lehtiin:)

 12. 15

  malla sanoo

  Hei en ole ostanut kyseistä lehteä mutta onko tämä luoti juttu kyseisessä lehdessä mikä oli Iltalehden sivuilla aika mautonta en usko että Kimi tekee näin tai kukaan muukaan et ole niin tärkeä kuin kuvittelet 7-päivää lehti tulee minulle oli pakko kattoo kuvat jossa hoitaja syöttää lasta äiti räplää puhelinta Kimi syö luulisi että tässä on äiti ja kolme lasta toivottavasti heräät joskus todellisuuteen tämän kirjoituksen voit heittää vaikka huitsin nevadaan mietippä näitä!

  • 15.1

   minttuvirtanen sanoo

   Laitetaan julkiseksi kun kerran vaivauduit kirjoittamaan. Kuvittelen olevani omalle miehelleni tärkeä? Ei kai me oltais tässä jos näin ei olisi:) Olen todella onnekas kun minulla on ihan mahtava lastenhoitaja apuna ja voin lomallani räplätä puhelinta jos siltä tuntuu.

 13. 16

  Katja sanoo

  Hei Minttu , minulle tuli puolestasi todella paha mieli osasta kommenteista 🙁 samanlaista paskaa on meidän perhe saanut osakseen kateellisilta ihmisiltä. Kaikkea hyvää ja me kyllä tykätään seurata blogiasi 🙂

 14. 17

  Luciliini80 sanoo

  Todella piristävää lukea blogiasi 🙂 Kiva kun aiheet vaihtuu eikä aina samaa 🙂 Aina mielenkiintoisia juttuja ja kauniita kuvia!

 15. 18

  A sanoo

  Lehden haastattelun perusteella Mintusta tuli yksi mun ihanneihmisistä. Jos näin voi sanoa. Tietynlainen äiti-idoli, vaikka mulla kolmen lapsen äitinä onkin äitiydestä ainakin pidempi kokemus.

  Tunnut olevan niin tavallinen ihminen, vaikka oletkin julkisuuden henkilö. Ihailen sinua, ja sanon tämän pelkästään kohteliaisuutena 🙂

 16. 19

  Hanna R sanoo

  Heippa Minttu. Täytyy myöntää, että kun toi oma puoliskoni(parempi sellainen?)on ollut Kimi-fani vuisikaudet ja itse aina ajatellut Kimin ns korkealla mysökin, osaksi siksi, ettei hän ole julkisuudella kovinikaan paljoa ”pröystäillyt” niin jokseenkin olin aluksi myöskin negatiivisin mielin kun näitä juttuja teistä alkoi sadella. ”Taasko niistä on kuvia ja hehkutusta jne”.

  Sitten aloin enemmän lukea näitä juttuja ja tätä sun blogia ja mietin, että vautsi, Kimi varmaan on tarvinnut vierelleen just sunlaisen naisen ollakseen onnellinen ja antaakseen sen myös näkyä muille. Eikä se mun mielestä ole rahoilla prassailua tai sitä, että ”pintaliitelisit” Kimin kustannuksella. Sä oot selkeesti fiksu, ajatteleva nainen ja aidosti onnellinen miehestäs ja ylisöpöstä pojastas. Ja miksi ei niistä rahoistakin sais olla onnellinen, itsehän ne antsaittu on ja aivan varm,asti vaatii uhrauksia teiltä kaikilta, vaikka tuo onneakin toi Kimin työ todennäköisesti.

  Kovin surullinen oon siitä, että saat lokaa niskaan ja olin itsekin ennakkoluuloinen. Ja noi kommentit, että räpläät puhelintas kun alstenhoitaja syöttää poikaa 😀 Täytyy myöntää, että kyllä mäkin räplään luuria ja lapset leikkii ihan itsekseenkin ja hyvä äiti oon silti. Julkisuudenhenkilöillä vaan ikävä kyllä on se riski, että joka asia saa kauheet mittasuhteet arvostelijoiden mielessä. Sulla hieno asenne, toivon ettet oikeesti anna minkään masentaa, etkä lopeta näitä juttuja.

  • 19.1

   minttuvirtanen sanoo

   Moikka, Itse mietin pitkään näitä asioita ennen kun päätin alkaa kirjottamaan blogia. Mukava kuulla, että ajatuksesi ovat muuttuneet, kun olet lukenut blogiani:) Ihanaa kesän jatkoa!

 17. 20

  Henna sanoo

  seiskapäivää julkaistut kuvat osoittaa ( en ole nähnyt ) vain sen että ihan tavallisia ihmisiä tekin olette , kukapa meistä ei räpläisi lapsen läsnäollessa kännykkää. 😀 Kateellisia ihmisiä löytyy aina, älä välitä ! 🙂

 18. 21

  sanoo

  Moi Minttu, huomasin et kävit Menorcalla. Kiinnostuin sun matkavinkeistä. Kiitos niistä. Toivottavasti saadaan lisää ja ihan tavallisen matkailijan näkökulmasta! Mummi 61

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *