Joululahjaideoita

FullSizeRender

 

Kirjoitan tätä postausta aurinkotuolissa. Kylmä ja luminen joulu tuntuu vielä melko kaukaiselta ajatukselta, mutta ajattelin laittaa teille omia joulullahjaideoitani. Oma toiveeni on, että perheeni pysyy terveenä ja onnellisena <3

Vaikka sovitaan, että ei osteta lahjoja, niin aina niitä paketteja jostakin vaan ilmestyy 🙂 Tässä omia ideoitani, millä voi ilahduttaa läheistään jouluna.

 

Hiljattain päivitetty11

1. Eric Bompard,  Off -gauge oversize cashmere pullover

2. Christian Louboutin, Pigalle 100mm

3. Cartier, Love bracelet

4. Wolford, Merino rib pullover

5. Chloé,  Faye Small Shoulder Bag

Hiljattain päivitetty5

1. Chanel, Chance eau de toilette

2. Clarins, Instant light natural lip perfector

3. Balmain Hair Couture, Golden spa brush set

4. Shiseido, Full lash volume mascara

Hiljattain päivitetty6

1. Balmuir, Maggiore percale-cotton bed linen

2. Balmuir lahjakortti

3. Balmuir, Lausanne cashmere robe

4. Balmuir, Cashmere Zermatt gift set

Hiljattain päivitetty7

1. Jurlique, Herbal recovery essentials- joulupakkaus

2. Läsnäolon voima kirja

3. Jurlique, Rose Favorites- joulupakkaus

4. Kauneus & Terveys lehtitilaus

5. Living Day Spa lahjakortti

Hiljattain päivitetty10

1. Apple kello

2. Biancaneve, Esbelt Ipanema -korsetti

3. Adidas, Ultimate fit high-rise long tights

4. Adidas, Infinite series Supernova bra

Mukavaa loppuviikkoa 🙂

Kommentit
 1. 1

  Rosa sanoo

  Täytyy kyllä todeta, että alkaa tämä blogi pyöriä rahan ja materiaalin ympärillä. Joka ikisessä postauskessa ollaan astettu jotain tai vietytty aikaa miljoonan euron paatissa. Rakastaan voi muistaa muullakin kuin uudella chanelin laukulla tai timantti sormuksella.
  Ihanaa joulun odotusta sinne!!

  • 1.1

   MNT sanoo

   Olen kanssasi samaa mieltä. Postauksien aihe on leveillä luxus-tavaroilla. Lopetin blogin seuraamisen juuri tämän takia.
   Ja jos joku ”erehtyy” jotenkin kommentoimaan kirjoittajan mielestä negatiiviseen sävyyn, tulee heti kärkästä kuittailua.
   Ei, en todellakaan ole kateellinen. Nuoret ovat tuollaisia, materiaa ja elvistelyä.

   • 1.1.1

    minttuvirtanen sanoo

    Mulla ei ole mitään tarvetta leveillä millään. Tää on mun elämää ja jos siitä tulee jollekin paha mieli, niin ei kannatakaan seurata.

    • 1.1.1.1

     Riina sanoo

     Ei ole tarvetta leveillä varmasti.Mutta ”entisen elämäsi” tuloilla ei näitä tuotteita olisi paljoa osteltu.Suurin osa sun blogin seuraajista on ihan tavallisia töissä käyviä nuoria naisia joilla ei ole varaa tällaiseen niin pistää miettimään tottakai välillä,että kelle näitä postaat?Et ainakaan lukijoillesi.Kaikki ei elä puolison lompakolla,ehkä oot unohtanu sen?

     • 1.1.1.1.1

      minttuvirtanen sanoo

      Niin tossa on pari juttua, mihin ei ehkä ole ihan jokaisella varaa. Kyllä ainakin mun entise elämän tuloilla olisin saanut suurimman osan hankittua…Kukin elää just sillä lompakolla kun haluaa eikä se asia kuulu kenellekään muulle.

 2. 2

  ansku sanoo

  Onhan tää nyt aika selvää mikä näistä on kimille omistettu ja minkä tulet saamaan tänä jouluna. ainoa lahjatoive joka maksaa yli 5000euroa

 3. 3

  cioccolato sanoo

  Ihana postausidea! Minusta on kiva jouluna ostaa jotain kallimpaa, sillä se on meillä täällä Suomessa vuoden suurin juhla ja silloin kuuluu hemmotella läheisiään ja itseään. Mukavaa joulun odotusta sinne lämpöön täältä kylmyydestä! 🙂

  • 3.1

   Maija sanoo

   Samaa mieltä:) Nuo ainakin korkkarit ottaisin. Minustakin jouluna on kiva satsata ja ”keskittää”.

   T. Maija

 4. 4

  Muori sanoo

  Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa, ihanaa ostaa vähän kalliita lahjaksi ja pitää määrä pienenä.kiva kirjoitus taas kerran, kiitos.

 5. 5

  sanoo

  Itseään pitää kyllä joskus hemmotella 🙂 Mua kiinnostaisi tuo Jurlique Rose Fates-pakkaus, on varmaan ihana 🙂 Tuo Läsnäolon voima-kirja mulla itselläni onkin ja se on erittäin mielenkiintoinen. Iloa joulunodotukseen <3

 6. 6

  RiPe sanoo

  Hei,
  Olen lukenut blogiasi ja pidän siitä todella paljon. Kiitos:) Mut pakko kommentoida tota materialla leveily ym. kommentointia. En ymmärrä tätä suomalaista tapaa, että kyllä köyhyydestä saa valittaa ja ruikuttaa ja sitä julkisesti korostaa, mutta sitten jos jollakin menee taloudellisesti paremmin niin sitä ei saa tuoda julki. Siis miks? Mitä pahaa siinä on jos joku tahtoo ostaa kalliita ylihinnoiteltuja tavaroita… niitähän on maailma täynnä, tätä krääsää. Kuitenkin tärkeimmät asiat on sellasii, ettei niitä kaupasta osteta. Ja varmasti Minttukin sen tietää tasan tarkkaan. En ole koskaan ymmärtänyt näitä mielensäpahoittajia ja kadehtijoita, mikä selvästi näistä kommenteista paistaa läpi. Itse olen saanut myös kiertää maailmaa ja ostella tota krääsää aivan liian paljon…nyt ei enää kiinnosta. Pitäis kyllä innostua taas enemmän shoppaamaan, koska sillähän tämä maailma pyörii, että raha kiertää :)Kaikille mukavaa joulun odotusta ja erityisesti sinulle Minttu sekä perheellesi, olet fiksu nainen.

  • 6.1

   Rosa sanoo

   Kyse ei ole siitä, että pitäisi niin sanotusti ”onnensa piillottaa”. Mielestäni tässä blogissa kyse on nykyään pelkästään rahasta ja materiaalista.
   Asiallinen kommenointi on mielestäni sallittua!:)

 7. 7

  Annika sanoo

  Minäkään en ymmärrä tätä mielensä pahoitusta. Ei se ole keneltäkään pois jos jollakin toisella menee vaikkapa taloudellisesti paremmin. Tätä blogia on mukava lukea, merkkituotteista itse en piittaa, mutta Minttu osaat kirjoittaa myös ihan tavallisista asioista. Ja varmasti teidänkin elämä on omalla tavallaan ”tavallista”, niin kuin jokaisessa lapsiperheessä iloineen ja suruineen. Eli jatka vaan entiseen malliin Minttu!

 8. 8

  Miia Kristiina Siimestö sanoo

  Moikka Minttu,

  Minusta et ole syyllistynyt mihinkään ylenpalttiseen prameiluun vaan sulla on useissa F1 -kisoissa juurikin ollut nuo samat punamustat korkkarit joka on hyvin tyypillistä suomalaiselle naiselle. Eli enemmän arvostetaan sitä että vaate tuntuu hyvältä sinulle itsellesi. Minun favorite on se keltainen mekko joka sopii sinulle todella hyvin. Kalliita vaatteet voi olla jos tahtoo ostaa ja tai on vara ostaa kallista. Ehkä tilanne Suomessa ei taloudelliselta kantilta ole hyvä vaan saamme lukea irtisanomisuutisia joka viikko ja maamme velkaantumisasteen kasvusta myös niin silloin luksustuotteet eivät saa suosiota sillon kun ihmiset miettivät miten pärjätä seuraavan kuukauden. Itse olen löytänyt kirpputoreilta Versacea, Dolce Gabbanaa ja retroa sellaista ja pilkkahintaan ja kyllä ovat aitoja. Viimeistely on laadun salaisuus.

 9. 9

  Myy sanoo

  Tykkään kovasti blogistasi ja tyylistäsi. Tykkään myös näistä laadukkaista tuotejutuista, sillä itse ostan mielelläni kalliimpaa ja laadukasta – vaikka sitten harvemmin – kuin halpisketjujen krääsää. Tuo Jurliquen pakkaus olisi aivan ihana.

 10. 10

  Maija M. sanoo

  Näistä lahjaideoista ylivoimaisesti paras on mielestäni Eckhart Tollen Läsnäolon voima-kirja. Parhaita ja hyödyllisempiä kirjoja, joita olen ikinä lukenut. Olen sitä mieltä, että ihan jokaisen kannattaisi se lukea! Kirjasta oli konkreettista apua stressaavassa elämäntilanteessa, ja sen oppeja olen noudattanut ensi lukemasta lähtien. Voin sydämestäni suositella kaikille!
  Ihanaa lomaa sinulle ja perheellesi! <3

 11. 11

  annika sanoo

  Hei, toivoisin postausta suomalaisista brändeistä, jotka ovat sinulle mieluisia. Laatutietoisena naisena varmaan voisit esitellä niitä kotimaan tuotteita, joista olet ylpeä tai jotka saavat sinut hyvälle tuulelle? Tämä joululahjatoive-postaus oli mukava, toivoisin samantyyppistä mutta ”suomalaisilla tuotteilla”. Ihanaa joulun odotusta ja kaikkea hyvää – pidän tyylistäsi, niin asuissasi, blogissasi (tapa kertoa/kirjoittaa) kuin asenteestasi!! 🙂

 12. 12

  Luwa sanoo

  Ensinnäkin, Minttu ja Kimi, hyvää joulunodotusta teille ja Robinille 🙂 toivottavasti joulusta tulee luminen! Mä olen blogia lukenut hetkisen aikaa, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Blogi on pitkälti teidän elämästänne kertovaa. Ja täytyy sanoa… mua ei harmita hitusen vertaa, en ole kateellinen, teidän elämästänne. Päin vastoin. Musta on hienoa, ensinnäkin se et Kimi on päässyt elämässään varmasti juuri sinne minne on halunnutkin. Mä näen onnellisuuden kaikissa kuvissa joissa te molemmat olette ja vielä enemmän kun pikkuinen ihme on mukana. Musta on hienoa, että kun on millä elää niin elää myös. Tän palstan lukijoista yksikään ei tekisi mitään toisin jos olisi Minttu sinun paikalla ja kyllä, välillä miettii kun kuvia katselee, että voisko se onni potkaista muakin niin että saisi sen pienen velan maksettua ja voisi hengittää… voittaisi vaikkapa arvassa, mutta onnellisuutta ei tee raha, vaan perhe ja oma hyvinvointi. Pitäkää huolta itsestänne ja jaa vaan edelleen meillekin pieni osa ”luxuselämää”

 13. 13

  annati sanoo

  No nyt en ymmärrä. En vaan ymmärrä, että eikö ihmiset osaa lukea vai onko luetunymmärtämisessä ongelmaa. Tässähän nimenomaan luki, että perheen terveys ja onnellisuus on tärkeintä, eikä lahjoja ole juurikaan tarkoitus hankkia. Ja jos hankkiikin, niin miksi ei panostaa kukin oman kykynsä mukaan? Järkevä ihminen myös osaa ottaa tyylivinkit haltuunsa ja soveltaa niitä oman kukkaron mukaan ja näissäkin ideoissa oli mukana useampaa hintaluokkaa. Mikä siinä on kun ei jostain tykkää ni voihan vaan olla lukematta. Ei vaan ymmärrä.

 14. 14

  Eve sanoo

  Hei, tosi kivoja lahjaideoita! Niin se vaan joulu ja mieluisten lahjojen hankinta lähestyy liiankin nopeasti. Melkein olin unohtanut, kuinka kaipaisin hyvää, laadukasta hiusharjaa ja ihanan pehmoisia cashmere-hanskoja! Jouluna kuuluu hemmotella itseään ja läheisiään 🙂 Mukavaa joulun odotusta!

 15. 15

  Milla sanoo

  Lämmintä luksusta joulupaketteihin, ja muutakin luksusta. Tilaan nykyään lähes kaiken ulkomaisista nettikaupoista. Minttu, onko sinulla suosikkikauppoja netissä, vai onko sinusta mukava kierrellä ostoksilla kaikissa ihanissa shoppailupaikoissa, joissa käyt? Päin vastoin kuin nuorena, nykyään shoppailu pitkästyttää. Nettikaupoissa voin viihtyä monta tuntia. Hankin lahjat hyvissä ajoin. Hyödynnän erikoistarjouksia ja alennusmyyntejä. Mielestäni on edullisempaa hankkia hyvää laatua erikoistarjouksesta, kuin kertakäyttötavaraa ketjusta. Kashmirvillaiset ja merinovillaiset puserot ja asusteet ovat tervetulleita kaikille. Pidättäydyn klassisissa malleissa. Tilaan myös ihania lankoja, ja neulon lahjaksi ”omasta päästä” asusteita ja puseroita. Langoissakin panostan huippulaatuun. Nythän ovat neuleet taas muotia. Teen helmikirjailtuja koruja, kuten rannekoruja. Joskus olen keittänyt hilloja, chutneja ja leiponut, ja pakannut ne kauniisti. Omatekoiset lahjat ovat olleet aina tervetulleita. Mintun joululahjavihjelistalla minulle itselleni sopisi parhaiten kashmiraamutakki, tai vaikka jotain muuta lounge wear tyylistä kashmirista…olen ikuinen vilukissa. Kasvoilleni suihkuttelen mielelläni ruusuvettä. Mukavaa joulun odotusta kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *