Ihon hoitoa

Kasvohoito ja ripset tehty yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa

Luotto ripsientekijäni Anniina kysyi koska olen viimeksi käynyt ihonpuhdistuksessa. En edes muista, vaikka käynkin usein erilaisissa kasvohoidoissa.

 

IMG_3964

 

Yksi syy on varmasti se, että tykkään enemmän hemmottelevista hoidoista kuin siitä nipistelystä. Anniina oli todella helläkätinen ja se nipistelyvaihe oli nopeasti ja kivuttomasti ohi.

Olen vähän laiska tekemään kotona mitään perus puhdistuksen ja rasvaamisen lisäksi. Ihonpuhdistus tuli siis tarpeeseen ja ammattilaisen tekemänä lopputuloksena oli puhdas ja kuulas iho ilman punoitusta.

Anniinan kasvohoito alkoi puhdistuksella ja ihon höyrytyksellä. Puhdistuksen jälkeen iho on hyvin vastaanottavainen. Iholle laitettiin kosteuttava seerumi, minkä jälkeen sain rentouttavan kasvohieronnan.

Hierontaa seurasi viileältä tuntuva, kosteuttava ja kirkastava naamio. Naamion vaikuttaessa Anniina hieroi käsiäni. Hoidon lopuksi levitettiin sekaiholleni sopiva päivävoide.

Kasvohoidon jälkeen Anniina huolsi ripseni. Nyt on taas kiva lähteä reissuun ja unohtaa ripsiväri muutamaksi viikoksi. Maailmalla tulee aina ikävä näin hyvin tehtyjä ja luonnollisen näköisiä ripsiä.

 

image

 

image

 

image

Kommentit
  1. 3

    Karita sanoo

    Kiva , luonnollinen look. Hyvää esimerkkiä myös nuorille naisille ! Vähemmän on enemmän , vai miten se nyt meni. Mukavaa kevättä koko perheelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *