Hyvä hiuspäivä

IMG_5373

 

Minulta kysytään paljon, miten hoidan hiuksiani. Uskon, että hiusten hyvä kunto tulee sisältäpäin. Tärkeintä on syödä monipuolisesti, luonnollisesti ja terveellisesti sekä juoda riittävästi vettä. Otan lisäksi purkista vitamiineja ja omega-3-rasvahappoja.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Haluan antaa hiuksilleni myös ulkoisesti mahdollisimman hyvää hoitoa, laadukkailla aineilla. Olen käyttänyt muutaman kuukauden Balmainin kosteuttavaa shampoota ja hoitoainetta ja olen todella tyytyväinen. Shampoo vaahtoaa sopivan paljon ja hiukset tuntuvat puhtailta pesun jälkeen. Hoitoaineen jälkeen saan helposti pitkät hiukseni selvitettyä.

Tuoksu Balmainin tuotteissa on valloittava! Puhdas, raikas ja ylellinen eikä yhtään liian voimakas.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

image

 

En usko, että on yhdentekevää millaisilla tuotteilla hoidat hiuksiasi, vaikka suurin vaikutus varmasti tuleekin sisältäpäin. Käyn Suomessa ollessani aina luottokampaajallani Johannalla, Hair Design Helsingissä. Käyn kampaajalla kuukauden välein, jotta hiusvärini pysyy freshinä. Tarvittaessa leikataan myös huonompikuntoisia latvoja pois.

En rasita hiuksiani turhaan. Jos minulla ei ole mitään menoa, niin annan hiusteni kuivua vapaasti.

 

IMG_5360

 

Omat hiukseni ovat yhtä pitkät, kuin kuvista näkyy. Jotta saisin hiuksiini lisää volyymia, kampaajani laittaa minulle muutamia lisätupsuja sineteillä. Hius on tarkoin valittua ja laadukasta hiusta, mikä ei takkuunnu.

 

IMG_5410

 

 

Hiukset ovat naisen kruunu ja niitä pitää kunnioittaa ja antaa mahdollisimman hyvää hoitoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

 

 

 

 

 

 

Kommentit
 1. 1

  cioccolato sanoo

  Kiitos tästä kivasta postauksesta! 🙂 itsekin käytän tällä hetkellä balmainin tuotteita ja ne ovat vakuuttaneet minutkin

 2. 2

  Tuula Pyykkönen sanoo

  Voi kun olisi varaa käydä joka kuukausi kampaajalla mutta kun ei ole niin ei ole. Sulla onkin kauniit hiukset, eikä varmaan halpaa laitella vielä lisäkkeitä niihin.

 3. 4

  vera sanoo

  Minkä merkkistä pidennyshiusta sinulla on ja montako pakettia hiusta? Tosi luonnollisen näköinen ja kaunis lopputulos.

 4. 5

  Suvi sanoo

  Kuinka pitkä sun oma tukka on? Meinaatko laittaa hiuksiin pidennyshiusta silloinkin, kun sun oma tukka on sopivan pitkä?

 5. 8

  Myy sanoo

  Sulla on tosi kauniit hiukset! Ihailen aina hyvin hoidettuja pitkiä, tummia ja mustia hiuksia, koska ne on vaan jotenkin todella tyylikkäät ja näyttävän näköiset. Itse olen blondi ja tummat saisi mut näyttämään tosi kalpealta ohuen läpikuultavan ihoni kera, joten en voi toteuttaa haavettani tummista hiuksista. Tykkään kovasti muutenkin sun tyylistäsi.

 6. 9

  Dennah sanoo

  Balmainia en ole vielä kokeillutkaan. Kiitos vinkistä! Tällä hetkellä on käytössä Kerasilk-tuotteet ja olen ollut tyytyväinen. Tuoksu on ihana ja lopputuloksena helposti käsiteltävissä olevat, sekä kiiltävät hiukset.

 7. 10

  Johanna Nevalainen sanoo

  Käytitkö näitä tuotteita myös kun olit lentoemäntä? Jossain postauksessa mainitsit että nykyään lennät noin 2viikon välein? Työssäsi varmaan lensit useammin????

 8. 11

  Pia sanoo

  Sulla on upeimmat hiukset mitä tiedän! kiiltävät ja paksut. Kuinka usein sä peset sun hiuksiasi? Kiitos vastauksesta! 🙂 ihanaa kevättä teidän perheelle.

  • 11.1

   minttuvirtanen sanoo

   Voi kiitos 🙂 Jos ei ole mitään menoa, niin pesen kolmen päivän välein hiukseni. Ihanaa kevättä sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *