Holiday

Kiitos kaikille kommenteistanne Kauneus & Terveys lehden haastattelusta. Suurin osa kommenteista oli ihania ja kannustavia. Mukaan toki mahtuu niitä julkaisukelvottomiakin. Olen saanut kysymyksiä siitä, mitä mieltä mieheni on siitä, että kirjoitan blogia. Hänen suurin huolenaiheensa oli juurikin se, etten loukkaannu näistä junteista, ketkä purkaa pahaa oloaan minun blogini kommenttiosiossa. Olen oppinut ja kasvanut paljon tämän parin vuoden aikana, eikä nämä kommentit tunteisiini mene.

 

Minttu K&T

 

Julkisuuden henkilöt ovat vapaata riistaa näille arvostelijoille. Teit niin tai näin, niin aina joku soittaa suutaan. Pääasia on kuitenkin se, että tiedän itse mitä teen, enkä tee tätä miellyyttääkseni ketään muuta kuin itseäni.

Kerroin edellisessä postauksessa matkastamme Menorcan saarelle. Menorcalta matkamme jatkui muutamaksi päiväksi Mallorcalle. Jos reissaatte lähellä Mallorcan Sólleria, niin voin lämmöllä suositella ravintola Es Faroa. Ravintola on korkealla vuoren päällä, mistä avautuu upeat näkymät merelle ja Sóllerin satamaan. Ihan täydellinen paikka romanttiselle illalliselle!

 

Mallorca4

 

Mallorca3

 

Mallorca2

 

Mallorca5

Mallorcalta matkamme jatkui Ibizalle. Jätettiin reivit väliin:) ja nautittiin upeasta säästä ja hyvästä seurasta. Nyt loma jatkuu vielä hetken Suomessa. Onneksi tännekin on vihdoin tullut kesä!

 

Minttu2

 

Kimi

 

Minttu

 

Thank’s everybody for your comments on my interview in the Kauneus ja Terveys magazine. Most of the comments were lovely and supportive but there were also some unprintable ones. I’ve been asked what Kimi thinks about me blogging. His biggest concern is me getting hurt by idiots that use my blog as an outlet for their own misery. I’ve learnt a lot and grown over the past couple of years, and these comments don’t get under my skin.

Celebrities are an easy target for these critics. There is always someone who has something to say no matter what you do. The most important thing is that I know what I’m doing and I’m not doing it to please anyone but myself.
In my last post I talked about our trip to the island of Menorca. After that our jurney continued for a few days to Mallorca. If you ever travel to Sólleri in Mallorca, I warmly recommend a restaurant called Es Faro. It is on top of a mountain with great views over the sea and the harbour of Sólleri. The perfect place for a romantic dinner!

From Mallorca our journey continued to Ibiza. We decided to skip the raves 🙂 and just enjoyed the beautiful weather and the good company. Now our holiday contiues in Finland for another little while. Luckily the summer has finally arrived here as well!

Kommentit
 1. 1

  johanna matilainen sanoo

  Kiitos Minttu!
  Tykkäsin lehden jutusta ja tykkään näistä Sinun kirjoittamista jutuista. Jokainen uusi juttu on luettava heti.
  Kimi on oikeassa, joskus kun lukee kommentteja lööppilehtien ja maikkarin sivuilla, kun on juttuja Sinusta, toivon, että et lue niitä.
  Hävettää suomalaisten ihmisten puolesta aivan suunnattomasti, että he kehtaavatkin, aikuiset ihmiset. Niin naiset kuin miehetkin.
  Hyvää loppulomaa koko perheelle !

 2. 2

  Kinga sanoo

  Amazing pictures, thanks for sharing! The little one’s driving with his Daddy is the cutest pic I’ve seen in a long time. 🙂

  Nice to hear that you don’t care about the negative people, it’s just great to see your happy family. 😉

 3. 3

  Vee sanoo

  you are right, there will be always someone, who will have some critics. But you and kimi are amazing pair and you have little Robin and you are happy together. Wish you all best <3

 4. 4

  Eva sanoo

  What a beaufitul pics! Robin seems to be a very cheerful little boy :)) Don’t worry about nasty comments. Among blogs written by famous and succesful people, your blog is one of the few which is friendly, honest and interesting :)) And let me tell you it’s not that easy to achieve 🙂 All the best, have fun and rest in Finland <3

 5. 5

  Emppu sanoo

  Luin haastattelusi eilen ja täytyy sanoa, että vaikutat todella mukavalta! Muutenkin blogisi on ihanan raikas ja tavallaan paljon henkilökohtaisempi kuin monen muun ”samassa” tilanteessa olevan. Erityisen paljon pidän siitä, miten jaksat jatkuvasti korostaa että tekin olette vain tavallisia ihmisiä, kun monet muut taas salamyhkäisyydellä tekevät itsestään paljon isomman jutun. Propsit siis sulle! 🙂

 6. 6

  Kristiina sanoo

  Greetings Minttu! You’re absolutely right in not taking all those bad comments to your heart! It’s sad that there are bad people in the world, however it can’t be perfect. I’m really sorry for such people, they have nothing good in their life and don’t want to change it or they are jealous or just have nothing to do , so that start to write all the bad things. Just relax and enjoy your wonderful family! You’re a perfect couple!

 7. 7

  sanoo

  Hello Minttu!

  Thanks for sharing all those sweet holiday memories with us! Mallorca, Ibiza and Co. are really stunning places 🙂

  I think it’s great that you post openly about what’s going on in your life and that you share your thoughts. Just ignore those idiots who don’t have anything better to do with their life than criticize people they don’t even know personally on the internet where it’s so easy be rude. Haters gonna hate – I guess you can’t please them with anything you do, so don’t bother about them please 🙂

  Hope you three have a great time in Finland and fingers crossed that Kimi will return to the podium in Spa 🙂

  All the best!

 8. 8

  sanoo

  Minusta on aivan ihanaa kun sä kerrot meille näitä ihania kuulumisia. Olen niin onnellinen myös Kimin vuoksi kun on löytänyt sinut Minttu, nyt näkee että hänkin on oikeesti onnellinen 🙂

 9. 9

  sanoo

  Ihana blogi! Oletko ajatellut tehdä postauksen ihonhoitoon liittyen? Olaplex hoito oli ihan mahtava (ajattelin ensin että sun ennen ja jälkeen kuvan on pakko olla käsitelty!) mutta se tosiaan tekee ihan ihmeitä hiuksille! 🙂 Joten olisi kiva tehdä vilkaisu myös sun meikkilaukun sisälle! Sekä miten pidät ihosi noin kauniina? Aurinkoista päivää 🙂

 10. 10

  sanoo

  Hi Minttu!

  That 2 pics of Robin are just too cute! He is such an adorable baby!
  Please tell me, where can I read your Interview in English? I didn´t find it anywhere. =(

 11. 11

  Meri sanoo

  Minttu olet upea nainen ja sinulla on ihania kuvia ja postauksia. Tykkään tyylikkäästä ja hillitystä tyylistäsi todella paljon ja olen ottanut vaikutteita siitä omaan pukeutumiseeni. Robin on suloinen pakkaus mltä kuvista näkee 😀 tsemppiä sinulle ja Kimille!

 12. 12

  Johanna sanoo

  Aivan loistavasti ilmaistu kohta ettei pidä ’loukkaantua junteista’; sain hyvät iltapäivänaurut:D mut just oikea asenne!:) itsekkin kokenu omaan toimintaani kohdistuvaa kateutta ja tajunnut kans, että antaa kateellisten valittaa ja tuhlata elämäänsä ja energiaansa siihen – nautitaan me muut elämästämme:)

 13. 13

  Sakari sanoo

  On hyvin ikävää, että ihmiset arvostelevat toisiaan. En oikein ymmärrä tätä latistamisen kulttuuria. Minun mielestäni on kiinnostavaa katsoa sinun blogi päivityksiä. Pitää tehdä niitä asioita mistä tykkää !

 14. 15

  Katja sanoo

  Hei Minttu, ihania kuvia:) Robin on huippu suloinen. Hyviä vointeja koko perheelle. 🙂

 15. 16

  Taru sanoo

  Kiitos, että pidät blogia. Mukava lukea. Ihania matkakuvia ja suloinen Robin myös päässyt kuviin. Onnellista elämää teidän perheelle jatkossakin 🙂

 16. 17

  J sanoo

  Kauneus&Terveys -lehden haastattelu oli oikein onnistunut. Se oli myös mielestäni huumorintajuinen ja rento. 🙂 Se on surullista, että jotkut ihmiset jaksavat nähdä vaivaa kirjoittamalla negatiivisia kommentteja. Minusta blogeissa juuri onkin hienoa se, että saa lukea ihmisten elämistä, jotka ovat kaikki erilaisia!

 17. 18

  Riikka sanoo

  Ihania kuvia ja ei kannata miettiä niitä ääliöitä jotka arvostelee, ne on kateellisia tai vailla omaa elämää. Stemppiä

 18. 19

  muori sanoo

  Ihania kuvia ihanat jutut ja ihanaa että Kimi on löytänyt sinut vai toisin päin, kuitenkin teillä aivan suloinen pieni poika ajelee isän kanssa venettä ja äidin kanssa golfautoa. Jatka samaan tapaan on ihana seurata ja lukea blogiasi.kiitos taas tästä.odotan taas uusia postauksia

 19. 20

  Annuliini sanoo

  Kiitos taas postauksesta! Robin on todella söpö, näyttää myös onnelliselta kiitos myös, kun vastasit kysymykseeni! Hyvää loppukesänjatkoa perheellesi!

 20. 21

  mk sanoo

  Moikka!!

  Mahtavaa kun jätät kateelliset suomi juntit omaan arvoon;D!!!
  Robin on aivan ylisöpö hymypoika!

  Ihanaa loppulomaa!!

 21. 22

  satu.K sanoo

  Mukava lukea näitä matka ”postauksia”. Onko kaikki aina meenyt kuten pitää tai tapahtunut kommelluksia?

 22. 23

  Päivikki sanoo

  Moikka! Aina joka paikassa riittää valittelijoita ja niitä ihmisiä joilla on aina kaikki huonosti. Mutta heillä itsellään on kaikkein kurjinta itsensä kanssa.

  Kiitos kivasta blogistasi! Sä olet huippu mimmi ja jatka samaa rataa! 🙂

 23. 24

  Tintti sanoo

  Ihania, aurinkoisia kuvia! Tulee hyvälle mielelle, kun katselee niitä ja lukee blogiasi 🙂 Toivottavasti lomanne Suomessa sujuu yhtä rentouttavissa merkeissä ja saatte uusia voimia Kimin loppukautta varten 🙂

 24. 25

  Miia Kristiina Siimestö sanoo

  Hei Minttu,

  Ja se mikä on junteinta että ihmiset kommentoivat nimimerkkiensä takaa. Minä kirjoitan AINA omalla nimelläni ja se on rehellistä se. Ja kun kirjoittaa nimellään myös harkitsee mitä kirjoittaa.

  Toivon molemmille suomalais-kuljettajille menestystä tällekin kaudelle. Kiitos postauksistasi. Kävin siskoni kanssa Mallorcalla viime elokuussa. Hieno saari vaikka itse pidän Suomen luonnosta enemmän.

  • 25.1

   Maija sanoo

   Moi Miia!

   Toinen Mintun blogin lukija kommentoi sinulle:) Olen kanssasi (ja monen muunkin) samaa mieltä. Itsekin kirjoittelen omalla nimelläni, enkä koskaan kirjoita mitään lokaa minkään anonyymin takana.

   On hienoa, että Suomessa on muutamia tällaisia ”luxuryihmisiä”, jotka kirjoittavat myös sen tyylisiä juttuja. Käsittämätöntä, että joitain tällaiset ihmiset niin sapettaa! Luen mieluummin Mintun tekemiä ostos/matkailu ym. postauksia, kuin jonkun ulkomaalaisen.

   T. Maija

 25. 26

  Kim sanoo

  Don’t listen to the haters. You’re beautiful inside and out and that shows through with each blog you post.
  Your blog has helped me with my training and I’m grateful for that each and every day.
  Beautiful pictures from your summer holidays, enjoy the rest of them, and just know some of us really appreciate the advice, photos, and tips that you share.

 26. 27

  Marjut sanoo

  Kiitos Minttu tosi kivasta blogista ja olen iloinen että uskallat ja haluat jakaa kokemuksiasi ja tuntojasi meidän lukijoittesi kanssa! Minuun ainakin välittyy tekstistä ja kuvista aitous ja onnellisuus. Jos vielä saisi kuntoiluinnostuksen tarttumaan :-).
  Olisi mukava lukea lisää vinkkejäsi täältä kotikulmilta Sveitsistä.

 27. 28

  Elina sanoo

  Kuvistasi tulee hyvälle mielelle, olet tyylikäs ja jalat maassa oleva aito kaunotar. Jokainen meistä on oman elämänsä käyntikortti sanoillaan ja teoillaan. Ikävät kommentit kertovat kaiken kommentoijasta, ei itse kohteesta . Kenelläkään tuntemattomalla ei ole oikeutta arvostella sinua, tuntematta aidosti. Nauti elämästäsi täysillä . Mukavaa loppukesää !

 28. 29

  Suski sanoo

  Hei Minttu,
  Mielettömän ihana blogi,kaunis kiitos siittä et avaat maailmaa millaista on elämä huippu formulakuljettajan rinnalla.

  Kaikkea hyvää ja ihanaa kesän jatkoa!

 29. 30

  Liz Lambert sanoo

  Minttu, Love your blog – think your family is awesome. My husband and I are big fans of the ”Iceman” – and we will be in Texas for the Grand Prix of the Americas. Lots of love and best wishes from Atlanta, Georgia, USA.

 30. 32

  sanoo

  Hi!!! Thanks for let it US be part of your holiday….Dont listen to the dum people, You are happy, Kimi is happy, Robin is growing amazingly…so WHO cares What heaters think rigth?!…cuestión: The adorable Dog in The fishing Picture is yours???? Can You show us in one of your blogs spoo Kimi’s home town? That Will be priceless….a million kisses for You and family! Chauuuuu!

 31. 33

  Mia sanoo

  Kauneus & Terveys lehden juttu sinusta oli aivan IHANA,ja todella upeita muotikuvia 🙂 Minustakin on mukavaa lukea blogiasi,on mukavaa kun kerrot perheestäsi ja arjestanne,blogisi kuvat ovat aivan upeita 🙂 Jatka samaan malliin:) Ps.Robin on NIIN liikkis ja aivan supersöpö <3 Mukavia lomapäiviä Suomessa ja Kimille jo seuraavaan kisaan roimasti onnenpotkuja 😉 (Y)

 32. 34

  Martie Lubbe sanoo

  Robin is beautiful – such a cutie! Have a wonderful holiday and thanks again for your fantastic blog Minttu! Lots of love to the three of you!

 33. 35

  sanoo

  Greetings from Peru. I really like to read your blog, thank you.
  It’s so nice to see how happy is your life with the ones you love.
  Never pay attention to those who are so miserable that want to project their misery on others.

 34. 36

  Arja-Leena sanoo

  Hei Minttu! Ihan kun tunnettaisiin :), kun kirjoitat niin kivasti – kuin ystävälle, kiitos!
  On tosi kiva, kun jaat blogissasi sinun/teidän kuulumisia. Olet muuten loistava kuvaaja! Toistan täällä jo sanottua – on todella ihanaa, että Kimi on löytänyt sinut <3
  Hienoa, että valitsit Kauneus ja terveys -lehden blogaajaksi. Tykkään, kun se ei ole "juorupainotteinen" lehti.
  Kiitos, kun jaat vinkkejä! Toi ravintola Es Faroa täytyy pitää mielessä!
  Ihanaa kesää ja voikaa hyvin koko perhe! Jatka samaan malliin!

 35. 37

  Tuula A sanoo

  Hei Minttu!
  Pidin artikkelistasi K&T lehdessä. Ihanaa, että teillä riittää rakkautta ja voimia arjen keskellä pienen lapsen kanssa. Älä välitä ihmisten pahoista puheista, niiltä ei voi välttyä olet sitten ”tavallinen” ihminen tai julkkis. Etenkin suomalaiset ovat kovin kateellisia. Edustat hienosti suomalaista kauneutta formulakisoissa.
  Kuvat ovat aivan ihania. Huomaan, että olet myös eläinrakas ihminen. Toivon, että jaksat jatkossakin julkisuuden myllerryksessä. Jos ehdit vastaatko minulle mikä on horoskooppimerkkisi.

 36. 38

  nakki sanoo

  Blogisi on aivan ihana ja vaikutat sydämmelliseltä ihmiseltä mutta olisi ehkä ollut parempi olla mainitsematta näistä junteista jotka ilkeitä kommentteja kirjoittavat, sillä yleensä asiasta mainitseminen lisää vaan bensaa liekkeihin. Tietenkin tämä on vain minun mielipiteeni ja saat toki tehdä kuten itse parhaaksi näet.

  Mukavaa päivänjatkoa. 🙂

 37. 39

  Noora sanoo

  Ihanan suomalainen kuva, sininen maisema, järvi, kalastusta ja REINOT jalassa 🙂

 38. 40

  Minna sanoo

  Minua kiinnostaisi postaus arkielämästäsi, miten arki sujuu Robinin kanssa? Imetätkö Robinia ja millainen On teidän normaali päiväänne, vai onko sellaista edes? Ihana blogi!

 39. 43

  Hemmuli sanoo

  Kyllä sai kokea myötähäpeää kun luin mm. facebookissa ihmisten kommentteja liittyen haastatteluusi. Ei voi muuta sanoa kuin että kateus vie kalatkin vedestä! Onhan se nyt aivan selvä että arkesi poikkeaa ”tavisten” elämästä. Luulisi kuitenkin ettei se ole keneltäkään pois. Toivottavasti jonain päivänä naisten välinen viha ja kateus on historiaa.

 40. 44

  claudi sanoo

  Hi Minttu,

  haters gonna hate potatoes gonna potate! 😉

  It´s good that you don´t care about what the others have to say! It´s your life and as long as you and the peeps around you are happy everything is fine.

  Your pictures are really great! The view from the restaurant seems to be great.

  And Robin is cute as always! 🙂 Enjoy the rest of your holidays.

 41. 45

  susanna sanoo

  No niin nyt olen jäänyt koukkuun blokiisi 🙂 ihania juttuja ja kuvia. On muuten kiva kuva ”apukuskista” veneessä 🙂

 42. 46

  sanoo

  Dear Minttu,

  I love your blogs and the photos of Menorca and Mallorca are beautiful, I like reading about the little bits of your life and you seem like a lovely person inside and out.
  I’ve been a fan of your man for many years, but I am now a fan of yours too.
  I hope you keep writing these blogs for a long time to come.

  All the best to you and your family.

 43. 47

  Misu sanoo

  Juntti nimityksen takia meni vähän maku sinusta. Ja pitkään kun pidin sinua niin sympaattisena. Nyt tuntuu että nostat itsesi meidän tavisten yläpuolelle. Mutta raha ei tee teistä parempia ihmisiä, vain rikkaampia. Vuittonilta et voi ostaa hyvää sydäntä.

  Et juuri julkaise kritiikkiä, joten tuskin tätäkään kommenttia, mut ei voi mitään. 🙂

  • 47.1

   minttuvirtanen sanoo

   Haluankin nostaa itseni niiden ihmisten yläpuolelle, ketkä tulevat tänne purkamaan pahaa oloaan. Raha ei missään nimessä määritä ihmisen hyvyyttä, siinä olen ihan samaa mieltä:)

 44. 48

  Lea sanoo

  Love your blog, and your way to cope with the ”haters” I am never sure why people have to be like that, but it is good that you can ignore them. I just wanted to say thank you, t is very special that you let us share your life and family with this blog and Instagram. Thank you again.

 45. 49

  Jaana sanoo

  Ei keltään ole pois jos sinä olet onnellinen, ei pitäisi lukea juttujasi jos ne ahdistaa. Olet kaunis, hyvä kroppainen ja tietysti kohdannut miehen jonka varmasti moni muukin olisi halunnut. Jatka samaa linjaa, nauti elämästäsi ja perheestäsi.

 46. 50

  Vilma sanoo

  Hei Minttu!

  Blogisi on aivan mahtava! Olet noussut hetkessä ”lempijulkkiksekseni”! Luen juttujasi aidolla mielenkiinnolla ja elämäntyyliäsi, perhettäsi ja kirjoituksiasi ihaillen:)! Sinusta huokuu terveys, onni ja jalat maassa-asenne, jatka samaan malliin!

  Muutin vajaa vuosi sitten aupairiksi Saksaan ja olen jäämässä tänne nyt poikaystäväni takia. Elämä asettunut hyvin ja Suomeen en kaipaa:) minua kiinnostaisi lukea blogipostaus Sveitsiin muutosta. Millä kielellä hoidat päivittäiset asiat, opiskeletko saksaa, mitä kieliä oletatte Robinille, sekä muuten plussia ja miinuksia ulkomailla asumisesta:)

  Aurinkoista loppukesää!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *