Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Oi mahtavaa, ihanan näköistä! 🙂 Olisiko sulla jotain vinkkejä Nykkiin lapsen kanssa reissatessa? Meillä on mahdollisesti suunnitelmissa lähteä sinne keväällä vauvan kanssa, joka silloin 4kk. Kaupunki on mulle varsin tuttu ennestään, mutta vauvan kanssa reissaaminen on tietysti uutta ja kaikki vinkit on tervetulleita. Tässä jopa postausvinkki, jos tuntuisi, että siitä olisi enemmänkin kirjoitettavaa! 🙂 Mukavaa viikonloppua ja kiitos kivasta blogista! -Karoliina

 2. 5

  muori sanoo

  kivan näköistä ja hienoa perheen kesken viettää rauhassa vapaata. kiitos ihanista kuvista.

 3. 6

  Suvi sanoo

  Moi Minttu

  Aivan upeita kuvia 🙂

  Sitä olen miettinyt, että Robin on kastettu. Annatteko tulevaisuudessakin hänelle kasteopetusta? Tiedän, että tämä on aika henkilökohtainen kysymys, mutta jos tuntuu siltä, voit kirjoittaa näistäkin asioista. Varmaan luettaisiin sitä innolla

  • 6.1

   Annuliini sanoo

   Oi ei, miten ihastuttavia kuvia eläintarhasta! Rakastan kaikkia eläimiä ja käymme aina poikaystäväni kanssa matkoilla eläintarhoissa. Minulla itselläni oli hurmaava puhuva papukaija, joka valitettavasti nukkui pois vuosi sitten. Hän kyllä eli lajinsa keskimääräisen iän. Tuli vain mieleen tuosta papukaija – kuvasta, so cute! Ihanaa jatkoa teille sinne ja iso kiitos, kun jaksat välittää kuvia ym blogisi seuraajille!

 4. 7

  Johanna Matilainen sanoo

  Upea kohde teille, saatte nauttia yksityisyydestä. Hyvää viikonloppua!

 5. 8

  Milla sanoo

  Mukavia lomakuvia. Varmasti on ihanaa päästä viettämään aikaa pojan kanssa aivan rauhassa. Poika on niin isänsä näköinen. Lisää mukavia yhteisiä hetkiä koko perheelle!

 6. 9

  lucia sanoo

  Thanks Minttu for this beautiful pic! NYC is an amazing city! I was there 2 years ago with the snow and was an incredible experience. Did you go on the empire state building or top of the rock with Kimi and robin? Kisses!!! :)))))

 7. 10

  Liz Lambert sanoo

  Great pictures, thank you for sharing your wonderful New York experience with us all. The USA offers many wonderful places and New York is truly one of the world’s exciting and interesting cities. Maybe next time you will visit Atlanta, Georgia – here in the south we have lots to offer as well and it’s the home of many of the ”Iceman’s” fans! You have made such a wonderful family. Merry Christmas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *