Blogini vaikenee

Alkuun suuri kiitos lukijoilleni seuraamisesta ja ihanista positiivisista kommenteistanne.

Ikinä ei tiedä mitä tulevaisuus tullessaan. Mahdollisesti vielä joskus kirjoitan omaa blogia. Nyt kumminkin elämäntilanteeni vuoksi blogini vaikenee.

Toivottavasti seuraatte minua Instagramissa @minttuvirtanenofficial. Yritän olla aktiivinen sosiaalisen median puolella ja sitä kautta jakaa positiivisia ja onnellisia kuvia sekä ajatuksia seuraajilleni 🙂

Ihanaa tiistaita ja aurinkoa viikkoonne!

xoxo

Minttu

Kommentit
 1. 1

  Anne sanoo

  Ymmärrettävää mutta harmittaa silti! Blogiasi on ollut ihana seurata, se on ollut hippunen luxusta arkeen! Ihanaa valmistautumista häihisi ja aurinkoisia päiviä koko perheelle! You are a star, girl! <3

 2. 3

  Kipa sanoo

  Hei Voi Minttu Sinua on ollut kiva seurata . Arvaa , miten piristävä olet kotona vanhoissa verkkareissa istuvalle eläkeläiselle . Olet tuonut esille glamouria , joka on aika ajoin elämän suola . Kyllä me ymmärrämme kaiken takana olevan kovaa duunia . Mikään ei tipahda eteen yrittämättä . Kiitos Ei kai kukaan toivonut blogisi lopettamista .

 3. 5

  Laura N sanoo

  Voi harmi! Kuulumisiasi on ollut kiva lukea ja elämästäsi muutenkin. 🙂 Mutta hyvää jatkoa sulle ja toivottavasti ehkä joskus jatkat blogiasi. 🙂 Hyvää alkanutta kevättä.

 4. 6

  J sanoo

  Kiitos ihanasta blogista! ❤ Tulen kaipaamaan kirjoituksiasi 😉 Olet ihana persoona! Love ♡

 5. 7

  Alina sanoo

  Hööh, olipa kurja uutinen! Mutta ymmärrän täysin, tilanteet muuttuu. Ja oli varmasti kurjaa, kun iltapäivälehdet repivät otsikoita joka ikisestä postauksesta. Itseäkin välillä ärsytti 😀 Blogiasi oli todella kiva seurata, kirjoitit kivoja juttuja joita oli aina mukava lukea 🙂 onneksi instagramin puolella pystyy vielä seuraamaan, eli hätä ei ole tämän näköinen! Kaikkea hyvää jatkoon ja toivottavasti päästään vielä joskus lukemaan sun blogia! 🙂

 6. 8

  Claudi sanoo

  Hi Minttu,

  oh that´s sad to hear. I liked following your blog. Hope everything is okay in your life with Robin and Kimi.

  And hope that you will continue your blog some day.

  All the best to you. 🙂

 7. 9

  AnneK sanoo

  Ymmärrän oikein hyvin päätöksen lopettaa blogin kirjoittamisen, vaikka se on ollutkin mukavaa luettavaa kaikin puolin. Suomessa on liian paljon kateellista porukkaa, eikä näillä ole koskaan mitään hyvää sanottavana. Kaikkea hyvää elämäänne täältä toiselta puolen Sveitsiä. 🙂 Nauttikaamme lämpimästä keväästä kukkineen!

 8. 10

  Taija sanoo

  No olipa ikävä juttu 🙁 tykkäsin kovasti lukea juttujasi. Hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi

 9. 11

  johanna matilainen sanoo

  Hei!
  On ollut hienoa seurata blogiasi, olet ihana ihminen.
  Ymmärrän, että joskus jotain pitää lopettaa, että voi alkaa uuden.
  Onnellista tulevaa kesää ja kaikkea hyvää jatkossa.
  Minä jatkan seuraamista Instagramissa ja tietenki Kimin fanittamista. Ja Kimin fanisivujen ylläpitämistä, Kimi Raikkönen Suomi Finland.

  Johanna

 10. 13

  Lapin tyttö sanoo

  Hei Minttu!

  Olen seurannut blogiasi alusta asti, mutta jotenkin sitä ei ole koskaan tullut kommentoitua mitään tänne, vaikkakin ehkä yhteen kilpailuun taisin osallistua. Olen jotenkin ehkä ajatellut, että tuleeko sinulla oikeasti luettua näitä kommentteja, että onko niiden kirjoittaminen sen myötä ehkä turhaakin. En ajattele, että olisit välinpitämätön vaan ehkä enemmänkin niin, että onko sillä minun kommentilla nyt oikeasti mitään väliä sinulle, täysin vieraita kun ollaan toisillemme.

  Olen tykännyt blogistasi, paljonkin. Minusta se on ollut välitön ja rehellinen. On myös ollut mukavaa huomata, kuinka joku muukin elää tämä elämää ilon kautta. Ja ihan oikein, että olet tuonut esille myös sitä luksusta, siinä on jotakin kadehdittavaa sitten niille kateellisillekin joita varmasti riittää. En yhtään ihmettele, Kimiä kylläkään tuntematta, miksi hän on sinuun rakastunut. Kimiä olen ihaillut hyvin pitkään, ihmisenä ennen kaikkea, olen tykännyt hänen suoruudestaan, hänen tavastaan olla kuten hän on mitään esittämättä. Myös sinä vaikutat maanläheiseltä ja aidolta ihmiseltä, jolla on sydän paikallaan. Kimin puolesta olenkin ollut onnellinen, voiko näin nyt edes sanoa toista tuntematta, että hän on löytänyt rinnalleen sinunlaisesi ihmisen. Vaatii varmasti paljon elää sellaisen suurennuslasin alla ja kaikkien niiden ihmisten keskellä, jotka haluavat jollain tapaa vain hyötyä sinusta asemasi vuoksi. Itse en siihen pystyisi. Hienoa siis, että Kimi on löytänyt ihmisen, jonka kanssa voi jakaa kaiken.

  On ollut ihanaa päästä kurkistamaan myös teidän perheen elämään, vaikkakin aluksi ajattelin, että teitköhän virheen tai alkaakohan asia kenties kaduttaa sinua myöhemmin, erityisesti Robinin vuoksi. Itselleni perhe-elämä on hyvin yksityistä enkä oikein halua tuoda siitä julkisesti mitään esille. Toisaalta taas saattoi olla hyväkin päästää media hivenen kurkistamaan perheenne elämää, ehkä olette blogisi myötä saaneet olla paremmin rauhassa.

  Blogiasi on ollut mukava seurata myös sen vuoksi, että olet tuonut siinä Sveitsiä esille. Jostain kumman syystä olen jo pienestä asti tuntenut jotain yhteenkuuluvuutta tuon maan kanssa. Muistan valinneeni Sveitsin ala-asteella yhden koulutehtävän aiheeksikin ja edelleen näin yli kaksikymmentä vuotta myöhemmin tuo maa tuntuu jollain tapaa tutulta. Hassua jopa, kun en ole siellä koskaan edes käynyt. No, ehkä joku päivä sitten. Viime aikoina olen kyllä useasti miettinyt, että josko pääsisin opintojeni kautta vaihtoon Sveitsiin. Perheellisenä siinä on tietysti omat haasteensa.

  Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää! Vaalikaa aikaanne Robinin kanssa, olkaa läsnä ja lähellä! Mikään ei ole perhettä tärkeämpää! Itselläni on mieheni kanssa kolme pientä lasta ja vaikka olenkin ollut kotiäitinä ensimmäisen lapseni syntymästä lähtien, silti minusta tuntuu, että hukkaanko jotain näistä lasten ensimmäisistä vuosista, olenko riittävästi läsnä ja tuntevatko lapseni varmasti, että rakastan heitä yli kaiken. Nämä on näitä äitiyden tuskia! 😉 Haaveissa on myös se oma ura, mutta lasteni rinnalla se tuntuu täysin toisarvoiselta.

  En edelleenkään tiedä luetko näitä kommentteja, mutta jos luet, niin kiitos sinulle. Tuntui mukavalle kertoa edes tämän kerran ajatuksiani blogisi ja sen myötä myös sinun itsesi suhteen. Älä turhaa epäile itseäsi, edes niinä heikkoina hetkinä, olet varmasti mitä parhain äiti Robinille ja täydellinen puoliso Kimille. Aina riittää niitä, jotka eivät osaa iloita toisten onnesta, mutta ei heistä kannata välittää. Nauttikaa elämästänne!

  Ja supertsemppiä Kimille kisoihin, Kimille jos jollekin sitä menestystä toivoo!

 11. 14

  Rosa sanoo

  Kiitos hyvästä blogista! Tätä oli ilo lukea 🙂 onneksi on kuitenkin vielä instagram.

  Kivaa kevään jatkoa koko teidän perheelle!

  Ps. Kiitos huippuhyvän vihersmoothien ohjeesta. Niitä onkin tullut hörpittyä aika paljon.

 12. 15

  Muori sanoo

  Kiitos siitä mitä olen saanut lukea ja kuvia katsella teistä kaikista. Onnea teidän koko perheelle, etenkin Kimille kisoihin, toivottavasti hän ajaa vielä ainakin ensi vuonna. Toivon jostain näkeväni kuvia robinistakin kun hän kasvaa ja ehkä hänen sisaruksista ehkä jossain vaiheessa.

 13. 16

  sanoo

  Kiitos Minttu inspiroivasta blogistasi. ❤️ Mukavaa kesän odotusta ja ehkä joskus törmätään tutuissa maisemissa järven rannalla.

 14. 17

  Linda sanoo

  Voieii! 🙁 Sääli, mutta ymmärrän täysin! Mielelläni olen lukenut blogikirjoituksiasi ja onneksi viime kesänä pääsin kehumaan sinun blogia kasvotusten! <3 Kohtaamisemme oli kyllä yksi elämäni parhaimmista päivistä, livenä olet kuin iha tavallinen suomalainen nainen 🙂 Oikein hyvää jatkoa koko perheelle! <3 Tottakai seuraan instassa 😛

 15. 18

  Ulla Määttä sanoo

  Voi harmi! Blogisi oli kaikinpuolin hyvä. Kaikkea hyvää koko perheelle.

 16. 19

  Kim sanoo

  Sad news for sure, I loved reading your blog and will miss you. Who will keep me motivated now to workout?
  I hope everything is okay and I hope it wasn’t comments/posts from mean spirited people that gave you the reason to stop blogging.
  Wishing you all the best in your future endeavours, please let me know if you ever start up a new blog.
  Take care,
  Kim from Toronto, Canada

 17. 20

  Leila sanoo

  Mi Minttu,

  Sad news, but I understand you! It has been nice to follow your blog! I hope that you’ll keep a blog in the future.

  All best for you, Kimi and little Robin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *