Be in love with your life, every minute of it!

Näyttökuva 2015-11-27 kello 22.48.10

 

 

Terkut Abu Dhabin lämmöstä!

 

IMG_1772

 

Olen saanut mielettömän määrän energiaa auringosta ja yhteisestä ajasta perheeni kanssa. Herään aamulla ja mietin miten onnellinen ja kiitollinen olen kaikesta mitä ympärilläni on. Kun aloittaa aamun miettimällä hyviä asioita ympärillään, päivästäkin tulee hyvä. Hyvä tulee hyvän luokse ja positiivinen suhtautuminen heijastuu ympäristöstä takaisin.

 

IMG_1809

 

FullSizeRender (1)

 

Valittaminen ja murehtiminen ei johda mihinkään. Puhumattakaan siitä, että murehtii toisten ihmisten aioita. Pahimmassa tapauksessa hmisten, keitä ei edes tunne. Se syö energiaa ja myrkyttää mielen.

Olen saanut palautetta, että blogini on pinnallinen ja pinnallisena se tulee pysymäänkin. Haluaisin teiltä ideoita. Mistä te haluaisitte, että kirjoitan? Voitte laittaa kommenttina postaustoiveita. Yritän parhaani mukaan toteuttaa niitä 🙂

 

Iloa viikonloppuun!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit
 1. 1

  Hanna-Stiina Niemi sanoo

  Blogisi on ollut kivaa luettavaa ja kuvat ovat todella kauniita. Jos
  jonkun mielestä ne ovat pinnallisia, niin mitä sitten. Onnellisuus
  ,hyvä olo, kauneus ja varakkuus, niistä saa nauttia. Kaikilla on surua
  ja murhetta, täytyykö niitä julkaista, että tulee jotenkin syvemmäksi, ei todellakaan. Jatka samaan tyyliin ja nauti elämästä, niin tekisi jokainen sinun asemassasi.

 2. 2

  majakka sanoo

  Minusta joululahjapostaus oli kiva. Jokainen meistä haaveilee omista jutuista ja se kai oli sen kirjoituksen tarkoitus. Mitä pinnallisuuteen tulee, niin onhan se tavallaan ymmärrettävääkin, eihän ihan kaikkea voi jakaa koko maailmalle! Itse tykkään eniten arkisista kirjoituksista ”tein tänään ruokaa joka olikin pahaa” ja vastapainoksi sitten jotain syvällisempää pohdintaa elämästä. Muotijutuista tykkään ja ilman blogiasi en tietäisi mikä on Balmuir! 😀 vaikka minulla ei ole varaa chaneleihin niin en koe sen olevan itseltäni pois että jollain muulla on. Kauniista jutuista saa ja pitää nauttia, jokainen määrittelee itse kauneuden. Kaikkea hyvää sinulle! Jos jokin toive olisi heittää niin lukisin mielelläni pienen vauvan äitinä sinun pienen lapsen arjesta ja sen haasteista sekä ihanuudesta.

 3. 3

  elisa sanoo

  Näin joulun alla kaikkien uutuslehtien negatiiviset uutiset eivät tunnu antavan rauhaa, positiivista mieltä ja joulurauhaa suovien joulupostausten lukeminen olisi mukavaa: Jouluherkut, jouluperinteet, joululahjoista jo kirjoititkin <3

  Kauneus ja ruoka asiat puhuttavat aina, olet niin kaunis ja hyväkropainen! Etenkin kun pyrit valmistamaan itse ruoat alusta loppuun, voisit enemmänkin jakaa reseptejä ! Mitä mieltä olet superfood buumista, erilaisista ruokavalioista tms.
  Mitä mieltä olet luonnonkosmetiikasta ja aiotko pyrkiä Robinin kohdalle siihen?

  Kaikista pinnallisista asioista kirjoittaminen -on hyvä että pidät blogisi pinnallisena, sillä henkilökohtaisuuksiin meneminen voi tuoda asiattomuutta blogin kommenttiosioon. Blogisi on hyvä näin!

  Jo aurinkoiset kuvat kesäisestä säästä piristävät täällä harmaassa Suomen säässsä 🙂

  Ihanaa joulun odotusta teidän koko perheellenne ja kaikkea hyvää <3

 4. 4

  esssim sanoo

  Olisi mukavaa nähdä vilaus vaatekaappisi sisällöstä. Muutamia lempparivaatteita ja asusteita ja millä tavalla päätät asusi! 🙂

 5. 5

  Elena sanoo

  Great outfit as always Minttu!!! You look alwaysperfect. Should i make you a little suggestion, if you don’t mind? You use to wear expensive brand clothes (chanel, Christian Louboutin,Balmain…) but not everyone can afford them. I remember seeing you with clothes from Mango, Zara, H&M…why not trying new outfits combining low cost clothes and post them? It is not a critique, it’s only a suggestion that i think it could be interesting .

  • 5.1

   Annuliini sanoo

   Voi ei taas niin makee kuva sinun rakkaista ”pojistasi”! Robin on kyllä valloittava aina, huomaa, kuinka hänen ympärillään on rakkautta blogisi ovat aina kivaa luettavaa kuvien kera. Pidä se tällaisena. Olen saanut sinulta paljon hyviä ideoita moneen asiaan. Peukutetaan isommalle ”jössikälle”

 6. 6

  Sarai sanoo

  I am really fan of your blog, I read from across the world Ecuador, you’re great influence. tips your mother taketh future when I have my baby hahaha. I would like to write in English would be easier to understand and more on style of clothing by combining, and your style is sweet and elegant .. Minttu hugs and kisses to Robin #ForzaFerrari for # Iceman7

 7. 7

  Essi sanoo

  Hi Minttu!

  I always love to read your blog, but of course I espically love all about Robin. 🙂 He is just sooo cute! That picture of Kimi and Robin is really adorable! I don´t have an idea about a special topic that you could write over, I hope you just continue to let us have a little inside look in your family.

 8. 8

  ellien sanoo

  Hienosti kirjoitettu, totta joka sana :)! Itse lukisin mielelläni myös arjesta ja esimerkiksi ohjeita terveellisiin smoothieihin ja miksei muihinkin ruokiin – mitä niissä käytät ja miksi. Ja sitten ihan hömpän puolelta, laukkuja, asukokonaisuuksia, sisustusta ja sen semmoista. Hauska olisi myös lukea millaista siellä varikolla on viettää viikonloppua. Kiva blogi tämä kyllä on ja varsinkin kuvat ovat ihania. Hyvää jatkoa sinulle :)!

 9. 9

  Liz Lambert sanoo

  Hi Minttu, Greetings from the USA. I enjoy your blog and the wonderful insight into your life. I like the tips on style, exercise and the occasional recipe and of course I love seeing pictures of your gorgeous family! I find your blog helpful and interesting, as I suspect most people do! Keep blogging and keep enjoying your wonderful life. Kind thoughts always!

 10. 10

  Annemi sanoo

  Jo se, että kirjoitat blogia on mielenkiintoista, mielestäni on tosi mielenkiintoista seurata blogiasi ja nähdä kuvia Kimistä, jossa hän Hymyilee 🙂 The Iceman has melted 🙂 Ilman blogiasi emme tietäisi sinusta mitään emmekä tietäisi Kimistäkään juuri mitään. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Avoimuus on tämän päivän sana! Jos jotain pitäisi toivoa niin ehkä olisi kiva lukea enemmän päivittäisestä arki elämästä. Mukavaa viikonloppua!

 11. 11

  emma sanoo

  Vaikka blogisi on hieman pinnallinen, on se täysin ymmärrettävää. Nykypäivänä pitäisi olla kamalan avoimia ja kertoa kaikki miltei elämästään, josta on sitten seurannut enemmän huonoa kuin hyvää. Some-maailma on nykyään aika säälimätön, ja koko ajan vaaditaan bloggaajilta vain lisää ja lisää meheviä paljastuksia itsestään.. Blogisi on juuri hyvä näin, on kiva kun raotat ovea elämäänne, mutta jokaisen lukijan pitäisi ymmärtää että se olet sinä kuka vetää rajan asioihin, mitä haluat kaikkien tietävän teistä. Ihan jo turvallisuutennekin vuoksi. Blogisi on mielenkiintoista luettavaa ja kuvat piristäviä katsella. Kiitos! 🙂

 12. 12

  sanoo

  Hei Minttu!
  Lukisin mielelläni siitä, millaiselta F1-maailma näyttää sisäpiiriläisen silmin. Mikä on oma suhteesi F1-maailmaan, kun se kuuluu elämääsi Kimin työn kautta? Mistä nautit varikkoelämässä, mistä taas et? Pidätkö yhteyttä muiden kuljettajien tyttöystäviin/vaimoihin? Olen itse intohimoinen formula-fani, olen seurannut lajia 20 vuotta. Mulle F1-viikonloput tuo suuresti iloa mun elämään, vaikka seuraankin niitä kaukaa TV:n välityksellä. Mun suurin unelma olisi tavata Ferrarin tämänhetkinen kuljettajakaksikko. Olen kuitenkin siinä mielessä onnekas, että näin heidät livenä radalla viime talven talvitesteissä. Fanitatko itse formuloita, vai kuuluvatko ne elämääsi vain siksi, että se on Kimin työ? Kiitos suuresti jo etukäteen, jos tartut tähän postausaiheeseen! Kaikkea hyvää elämääsi. Kiitos blogistasi, luen sitä tiiviisti.

 13. 13

  muori sanoo

  minun mielestäni nämä sinun juttusi ja varsinkin hienot kuvasi ovat hyviä minua ei haittaa pinnallisuus ja glamouri yhtään päin vastoin ja tietenkin kaiken kukkuraksi kuvat ja jutut robinista ja kimistä ovat aivan ykkösasioita jatka samaan malliin ,nehän jotka ei kestä sitä että sinulla ja perheelläsi menee hyvin ja on keskivertoa enemmän luxusta voivat kadehtia ihan rauhassa.KIITOS,KIITOS ,KIITOS NÄISTÄKIN.

 14. 15

  Linda sanoo

  Moikka Minttu! Tykkään sun blogista ihan mielettömästi ja postauksista. Todellisena f1 fanina toivoisin postauksia myös kyseisestä aiheesta, mutta ymmärrän toki ettei niistä saa paljoo puhua Sun ihana positiivinen elämänasenne on aivan jotain käsittämättömän upeaa! oon niin onnellinen sun puolesta kun sulla on niin rakastavainen perhe ympärillä. Elämäni yks parhaimpia muistoja susta on ku pääsin tapaa sut kesällä formulapäivillä, vaikka vaan pari sanaa vaihettiin niin mun käsitys susta muuttui ihan totaalisesti -Olit niin ihana meitä faneja kohtaan! Nauti lämmöstä ja f1 talvitauosta perheesi kanssa, terkkuja Kimille!

 15. 16

  piitu sanoo

  Sinulla on hyvä blogi!sisustus aihe myös kiinnostaa.joulu jutut myös.äitiys ja arki.

 16. 18

  Chillinella sanoo

  Moi Minttu
  Keep up the good work, girl. Tykkään sun blogista, se on antanut sinusta ihan erilaisen kuvan kuin ajattelin sinun oleva. Kimi ja Robin on onnenpoikia, kun niillä on sut.

 17. 19

  Suvi sanoo

  Tää on hieno, että otat huomioon lukijoiden kommentit ja kritiikit ja haluat kirjoittaa niiden mukaan 🙂

  Mäkin tykkään tosi paljon sun blogista ja erityisesti sun tyylistä. Kirjoitat todella hyvin minun mielestä, ylätyylisesti. Mutta se on totta, että olet kirjoittanut vähän liikaa kalliista tavaroista. Esim. ne joululahjat ovat aivan ihania, mutta myös liian kalliita. Sinä varmaan voi ostaa niin kalliita asioita, mutta useat lukijat eivät. Joten olisi ollut parempi kirjoittaa vähän halvempia vinkkejä. 🙂

  Esim. Nuo kaupungeista kertovat postaukset olivat mielenkiintoisia ja ”köyhimmät” ihmisetkin lukivat niitä innolla. 🙂

  Ja tietenkin Robinista ja Kimistä kertovat postaukset ovat todella ihania, söpöjä, koska kirjoitat sydämestäsi heistä, perheestäsi, joten nämä postaukset ovat aivan suloisia. Ja niiden perusteella olet ihana äiti ja tavallinen, mukava nainen 🙂 Vaikka tietenkin ei saa pyytää, että kirjoittaisit perheestäsi koko ajan, koska muutenkin saadaan tosi paljon suloisia kuvia ja tietoja ja nämä postaukset ovat tosi henkilökohtaisia. ❤ <3 🙂

  Mutta voit kirjoittaa sellaisista asioita, joissa sinäkin vaikutat tavalliselta äidiltä, naiselta. Voi laittaa enemmän reseptejä blogiin, tai voit kirjoittaa tavallisesta arjestanne, vinkkejä lapsen kasvattamisesta, hoitamisesta, matkoistanne 🙂

 18. 20

  Mummeli sanoo

  Kaikkia ei vaan voi miellyttää. Teet niin tai näin, niin aina joku vinkuu jotakin. Se on julkisuuden haittapuolia. Ei kait kukaan voi olettaa, että alat kertomaan syvällisesti elämästäsi. Mielestäni on hienoa, että olet raottanut vähän elämää ”jäämiehen” kanssa ja näytätte onnellisilta. Robin on hurmaava pieni mies. Kerro vaan niitä asioita, joita sinusta tuntuu hyvältä. Ihanat kuvat olleet blogissa.

 19. 21

  sanoo

  Dear Minttu!
  I like your blog as it is. This post was very good, positive attitude rules! One does not have to own a mansion or have millions to be happy and positive. It is each and everyones own choice to make life worth living. To be jealous of those who have millions doesn’t make one happy either.
  If it’s not too personal for you, I would like to read more about what you do while being at home (like your normal day at home) and maybe about your interior favorites, if you are interested in interior. Have a great weekend with your family. Paljon terveisiä Tukholmasta!

 20. 22

  Pirjo sanoo

  Hei!

  Olipa todella hyviä kommentteja.
  Ihana perhe ja hyvä kuva Robin pojasta
  ja Kimistä.
  Kaikkea hyvää Teille ja Joulun odotus aikaa!

  Pirjo

 21. 23

  Mirkkuli sanoo

  Hei Minttu! Blogisi on pinnallinen, mutta älä missään nimessä muuta sitä. Itse olen kyllästynyt lukemaan inhottavia asioita ja on hienoa, että joku tuo sitä arkielämän luxusta esille. Kaikesta ei tarvitse aina etsiä jotain negatiivista vaan voi nimenomaan nostaa niitä ihania asioita esille. Ja niitähän ovat nimenomaan kaikki nekin asiat joista olet kirjoittanut. Joten jatka samaan malliin! Joululahja postaus oli erityisen hyvä, sellaisia lahjatoive postauksia olisi kiva lukea enemmänkin. Kaikki muotiin ja luxukseen liittyvä kiinnostaa! On myös ihanaa, kun kerrot aina mistä vaatteesi/asusteesi ovat, etkä pihtaa tälläistä tietoa kuten jotkut bloggaajat.

 22. 24

  Sonja sanoo

  Hei Minttu!

  Tykkäsin joululahja-postauksesta. Olisi kiva lukea samanlainen mutta vauvan lahjaideoina, sekä miesten! Itselläni on 7,5kk ikäinen tyttö-vauva. Ihanaa joulun aikaa! 🙂

 23. 25

  Eevastiina sanoo

  Katselin juuri jotain vanhempia kuvia sinusta ja miehestäsi ja tuli mieleen, että poltatko vielä?

 24. 26

  Nina Koskinen sanoo

  Onko toisen onni toiselta pois?! Ei missään nimessä, vaikka toiset tuntuvat niin ajattelevan! Elämä on tässä ja nyt ja siitä pitää nauttia täysillä ja niillä korteilla jotka on saanut. Poikaystäväni totesi tässä kerran kun katsottiin Kimin haastattelua telkkarista, että jos tienaisin yhtä paljon kuin Kimi, en välittäisi vi… akaan siitä mitä muut ajattelevat. Olen hänen kanssaan samaa mieltä! Kateellisia tulee aina olemaan, so what, voivat…##…. tiedätte kyllä mitä. Vanha sanonta, jokainen on oman onnensa seppä, pitää niin paikkansa. 🙂

  Jatka Minttu samaan tyyliin, niinkuin tähänkin asti. <3 Go with the flow, tätä blogia on ollut kiva lukea juurikin sen monipuolisuuden ja sinun avoimen tyylisi vuoksi. Joku tuolla edellä pyysi, että kertoisit varikko-elämästä hiukan ja kaikesta "kulissien takana " tapahtuvasta, olen samaa mieltä, se voisi olla ihan jännittävää luettavaa. 😉
  Ihanaa Joulun odotusta teidän koko perheelle!

 25. 27

  cioccolato sanoo

  Meikkipostaus olisi kiva. Voisit kerto meikkirutiineistasi, ihon hoidostasi ja muusta sellaisesta. Asupostauksetkin olisivat tervetulleita.

 26. 28

  virve sanoo

  Viisaita sanoja. Elämä on paljon ihanampaa kun keskittyy vaan nauttimaan niistä ympärillään olevista ihanista asioista, jotka sen onnen tekevät!

 27. 29

  Eerika Laine sanoo

  Heips 🙂 mielestäni blogisi on mukavaa luettavaa, kauniita kuvia ja olet paljastanut Kimistä hauskoja piirteitä johon ei maikkarin pojat pystykkään! Itse tykkään eniten lukea juttuja teidän arjesta, kuinka teette pitsaa ja lösähdätte sohvalle karkkipussi kainalossa. Jos joku kaipaa syvällistä pohdintaa on hyvä ja kirjoittakoot itse, kaiken ei tarvitse olla niin syväluotaavaa pohdintaa . Mukavaa tällaista talven tapaista ja hyvää joulunodotusta koko teidän perheelle 🙂

 28. 30

  kaneli sanoo

  En oikein ymmärrä mitä ihmiset mahtaa olettaa. Ei blogi ole julkinen päiväkirja. Se on enemmänkin (epä)ammattimainen naistenlehti. Tietenkään tarkoitus ei ole jakaa kaikkia. Mielestäni on tärkeämpää kirjoittaa hyvistä ja positiivisista asioista, niin lukijat pystyvät tsemppaamaan myös itseään löytämään nämä asiat omasta elämästään 🙂 Inspiraatiota ja ideoita tässä ollaan etsimässä, ei mitään paljastuksia tms. Toiset ihmiset on pohdiskelevampia kuin toiset, mutta se on vain bloggaajan omasta tyylistä kyse. Jokainen tehköön blogistaan oman näköisen 🙂

 29. 31

  Maria sanoo

  Blogisi on ihan tällaisenaan hyvä ja mielenkiintoinen. Hyviä uusia ehdotuksia tulikin jo muilta lukijoilta. Tämä kertoo sinun elämästäsi ja siihen kuuluvista asioista, vaikka se ei kaikkia miellyttäisikään. Otat asiallisesti, mutta topakasti kantaa siihen, jos joku alkaa ”nalkuttaa” jostakin, esimerkiksi merkkilaukuistasi jne. Tästä nostan hattua sinulle. Jos blogisi ei jotakin miellytä, niin tosiaan voi jättää lukematta. Näin olen tehnyt itsekin joidenkin blogien kohdalla. Toivon kuvia edelleenkin, on mukavaa katsella kaikkea kaunista. Hyvää Joulua teille kaikille! 🙂

 30. 32

  Jarmo Malinen sanoo

  Morjens Minttu!

  Upeaa lukea sinusta ja perheestäsi asioita vaikka blogia en ole lukenutkaan. On todella hienoa että yhteistuumin raotatte teidän arkielämää ja kisatunnelmia. Olen myös suurella mielenkiinnolla seurannut sitä että vihdoinkin Kimi löysi itselleen ihanan naisen ja se on todella upeaa miten onnellisia olette. Se on positiivista ja on tuonut hyvää energiaa myös omaan elämääni. Tsemppiä koko teidän perheelle ja Kimille terkkuja sekä paljon uusia palkintosijoja. Kyllä muut tallit saavat olla kateellisia noin nopeasta ja hyvästä sekä kärsivällisestä kuljettajasta.

 31. 33

  Miia Kristiina Siimestö sanoo

  Tykkäätkö eläimistä? Onko sinulla lemmikkikoiraa ja tai kissaa? Oletko ollut heppatyttö? Kimi on tunnetusti ollut eläinrakas ihminen. Hieno kauden päätös ja onnittelut siitä.

 32. 34

  Sari sanoo

  Ihan mielenkiinnosta haluaisin nähdä entisen vaatetyylisi ja aiemman yksiösi sisustuksen, mitä ne olivat ennen tätä miestä mukaanlukien luxuselämää ja luottokorttia. Voisitko laittaa kuvia? 🙂 Varmaan kyllä kiinnostaa muitakin. Ihan varmasti tulee ikävää palautetta luxustuotteiden kuvista ja ihmisiä ärsyttää, kun ei ole omilla rahoilla ostettua ja sitten niitä esitellään jatkuvasti. Olet varmaan ollut tietoinen tästä asiasta, että palautetta tulee ja aina voi miettiä itsensä siihen, mistä lähtökohdista on itse lähtenyt ja miten silloin on mennyt omat asiat, niin ehkä ymmärrät mitä tarkoitan. En yleensä ota kantaa näihin juttuihin, mutta nyt kirjoitin. Kaikkea hyvää! 🙂

  • 34.1

   minttuvirtanen sanoo

   Kaikkea hyvää sinullekin! Ei kannata miettiä muiden asioita ihan näin pitkälle. Pääsee huomattavasti helpommalla.

  • 34.2

   Maija sanoo

   Kannattaa hankkia oma elämä, niin ei tarvitse miettiä toisten entisiä ja nykyisiä elämiä! Tämä blogi on hyvä näin. Epämiellyttäviä blogeja ei tarvitse avata ja lukea. Joitain makupaloja ottaisin Zurichistä. Ei muuta kun Bahnhofstrassen luksusputiikit kuviin.

   T. Maija

 33. 35

  N sanoo

  Minusta olisi kiva nähdä lisää vaatepostauksia. Itseäni ei haittaa, vaikka niiden hintalappu olisikin liian korkea omalle kohdalle. Siitä saa kumminkin ideoita ja vinkkejä, joita voi jäljitellä halvemmilla tuotteilla.
  Mitä tuohon joululahjaideaan tulee, niin yhtä hyvin kaikki mielensä pahoittaneet voisivat jäljitellä sitä ja saada ideoita, jotka sitten sopivat omalle kukkarolle.
  Arkea näkisin kyllä mielelläni enemmän, tyyliin ruokakauppaan menossa ja tälläsissä vaatteissa jne. Enkä tarkoita että niissä pitäisi näkyä isä&poika, koska osalle se tuntuu olevan syy blogisi seuraamiselle, tai sitten se, että saa vaan arvostella negatiiviseen sävyyn, ilman mitään rakentavaa kritiikkiä.
  Jouluihmisenä olisi kiva tietää, miten se näkyy teillä. Ruuat, juotavat, sisustus tai lahjavinkkejä lapselle ja miehelle. Voin sitten yrittää esim. Zarasta etsiä samankaltaista ;D

 34. 36

  sanoo

  Blogiasi on ihana lukea. Kirjoita vain edelleen juuri siitä, mikä on sinulle tärkeää. On mukava lukea paikoista, joissa olette käyneet ja katsella kuvia sinusta, Kimistä ja Robinista. Olette niin söpö ja kaunis perhe.

 35. 37

  karolina nissinen sanoo

  Hei,
  olisi kiva tietää mitä sinulla on aina käsilaukussasi mukana? Tee postaus siitä!

 36. 39

  Laura N sanoo

  Kaikkia ei voi miellyttää, se on totuus. Itseään ja elämäntapaansa ei tule muuttaa muiden kommenttien takia. Mun mielestä sun pitää kirjoittaa siitä, mikä on sulle tärkeää ja mikä sua kiinnostaa. 🙂 Sun blogi, sun jutut! Mutta itseäni ehkä kiinnostais sun ns. entinen elämä (tyhmästi sanottu:D), ennen Kimiä ja pikku-Robinia. Minkälaista työtä teit, missä asuit? Arki tais olla sillon kuitenkin tosi erilaista kuin nyt. 🙂 Kivaa alkanutta viikkoa!

 37. 41

  Mirjamiana sanoo

  Minttu! Tämä on tosi ihana blogi ja aina mielenkiinnolla odotan, mistä milloinkin kirjoitat. Sitä paitsi, sinä kirjoitat hyvin ja käytät jotenkin mukavasti suomen kieltä. Itsekin asun ulkomailla, lasten kanssa kotirouvana ja ihan nuo päivän rutiinit ovat mukavia seurata, mitä ne sinulla ovat. Urheilu ja ruokajutut ovat kivoja. Kerropas joskus, mitä nettikauppoja suosit ja miksi? Ja älä koskaan mieti ikäviä kommentteja, tiedän itsekin että niitä saa ja epäaidot ystävät putoavat näillä ulkomaankeikoilla pois kelkasta. Onneksi on tosiystäviä, jotka osaavat iloita minun puolesta eivätkä ole kateellisia. Ja ole iloinen terveydestä, lapsestasi ja ihanasta perheestäsi! Onnea tähän päivään ja ihanaa joulunodotusta.

 38. 43

  Milla sanoo

  Mukava blogi. Pidän erityisesti matkakuvista ja -kertomuksista. Esimerkiksi kuvat Abu Dhabin moskeijasta ovat upeita. Tässä kaiken pohjoismaisen minimalismin keskellä melkein unohtuu, että maailmassa on vielä ammattilaisia, jotka osaavat vanhat käsityöläistaidot. Esimerkiksi kuvissa näkyvät kukka-intarsiat ovat henkeäsalpaavan kauniita. Yhdessä kuvassa näkyy että niissä on helmiäistä. Satuitko huomaamaan, mitä materiaalia niihin muuten oli käytetty? Ehkä korukiviä?
  Olen lähdössä lomalle Omaniin, joten nämä Abu Dhabin kuvat saavat minut jo etukäteen itämaiseen tunnelmaan. Hyvää jatkoa!

 39. 45

  Sari sanoo

  HEI Mintu ! Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa vaikka olenkin alusta asti seurannut sinun blogiasi. Mielestäni blogisi on hyvä ja itse en kaipaa mitään lisää se on juuri hyvä tuollaisenaan.
  Jatka vain samaa rataa, olet minun mielestäni kirjoittanut ihania asioita teidän elämästänne ja enempää ei tarvitse ovea tänne raottaa 🙂 Ja olen niin samaa mieltä siitä, että kun aamun aloittaa positiivisella mielellä ja ajattelee mistä itse on kiitollinen niin se kyllä heijastuu läheisiinkin…se onnellisuus… Oikein hyvää joulua !

 40. 46

  Emilia sanoo

  Ihania kuvia! Kelpais lämpö 🙂 joulupostaus/ perinteet ois kivaa luettavaa ! Ja totta täytyisi yrittää olla enemmän positiivinen… Joskus vaan potkii päähän koulustressi, kiire, koululainat ja muut raha asiat.. Silti olen kiitollinen mitä minulla on ja että olen terve. Hurjan hauskaa lomaa teille Nykissä! Nauttikaa 🙂

 41. 47

  sanoo

  Hei 🙂
  Ei mitään merkitystä, onko pinnallinen vai ei! Kirjoita vaihtelevasti, arjesta/työstä/hetkistä/muodista ja juuri noin mitä olet tehnytkin 🙂

  Toivotan Teille kaikille ihanaa Joulua ja toiveet toteutukoot ♡♡♡!

 42. 48

  V sanoo

  Ostoksista on aina mukava kuulla! Myöskin vaatekaappisi kulmakivistä ja laukku/kenkäpostaus olisi mahtava!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *