Ravintovalmennuspalveluita

RAVINTOVALMENNUS HELSINKI

Ravintovalmennus, etävalmennus, workshopit ja tyhypäivät.

Haluatko voida paremmin? Koetko, että ruokavaliosi tarvitsee tarkistusta? Tarvitsetko apua liikkujan ruokavalion koostamisessa? Kärsitkö vatsavaivoista?

Tarjoan yksilöityjä ravintovalmennuspalveluita perusterveille henkilöille. Erityisosaamiseni on liikkujan kasvisruokavaliot (lakto-ovo, vegaani). Saatavilla myös sekaruokavalio-ohjeistus tavoitteidesi mukaan. Valittavanasi on joko etävalmennus, mikä ei sisällä seurantaa tai henkilökohtaisempi ravintovalmennus, mikä sisältää yhteydenpidon viikottain sähköpostilla sekä face to face tapaamiset (tai Skype) kerran kuukaudessa tai sopimuksen mukaan tiheämmin toteutettuna.

eksoottiset hedelmät

Eksoottiset hedelmät

KUN SINULLE RIITTÄÄ ETÄVALMENNUS…

  • LIIKKUJAN KASVISRUOKAVALIO SÄHKÖPOSTIIN 99€

Sisältää omia tavoitteita tukevan ruokavalion sekä esimerkkiateriarytmin. Ruokavaliossa otetaan huomioon henkilön erityisruokavaliot ja makumieltymykset. Mahdollisuus tarkentaviin kysymyksiin sähköpostilla. Valitse seuraavista vaihtoehdoista sinulle sopivin:

  1. KIINTEYTYJÄN KASVISRUOKAVALIO
  2. LIHASMASSAN KASVATUSTA TUKEVA KASVISRUOKAVALIO
  3. KESTÄVYYSLIIKKUJAN KASVISRUOKAVALIO
  4. LAIHDUTTAJAN KASVISRUOKAVALIO
  5. HERKÄN VATSAN KASVISRUOKAVALIO

KUN KOET TARVITSEVASI HENKILÖKOHTAISEMPAA OHJAUSTA.. 

  • 12 VIIKON HENKILÖKOHTAINEN RAVINTOVALMENNUS 279€

Sisältää ruokapäiväkirjan analyysin sekä omia tavoitteita tukevan ruokavalio-ohjeen ja valmentajan tuen. Sähköinen yhteydenpito viikottain sekä 3 x 60 min tapaamista 3 kuukauden aikana (yksi voi olla ohjattu ruokakaupassa käynti tai vaikka ruoanlaitto yhdessä) Liikuntaohjelma lisämaksusta.

  •   24 VIIKON HENKILÖKOHTAINEN RAVINTOVALMENNUS 489€

Sisältää ruokapäiväkirjan analyysin sekä omia tavoitteita tukevan ruokavalio-ohjeen ja valmentajan tuen. Sähköinen yhteydenpito viikottain sekä 6 x 60 min tapaamista 6 kuukauden aikana (yksi voi olla ohjattu ruokakaupassa käynti tai vaikka ruoanlaitto yhdessä) Liikuntaohjelma lisämaksusta.

  • PARI RAVINTOVALMENNUS 12 TAI 24VKOA 149-289€/hlö

Yhdessä päästään paremmin tuloksiin! Hyvä startti uusiin elintapoihin sinulle ja ystävällesi tai kumppanillesi. Ravintotarkistus, ruokavalio-ohje, reseptiikkaa. Sähköinen yhteydenpito viikottain sekä kuukausittainen 60 min tapaaminen (sisältäen ohjatun ruokakaupassa käynnin, ruoanlaittoa tai esim ohjatun lounasruokailun) Liikuntaohjelma lisämaksusta.

  • RAVINTOTARKISTUS 149€

Onko sinulla jokin asia mikä askarruttaa ravitsemuksessasi? Haluaisitko voida paremmin, mutta et tiedä mitä ruokavaliossasi muuttaisit? Valmennus sisältää ruokapäiväkirjan analyysin sekä omia tavoitteita tukevan suuntaa-antavan ruokavalio-ohjeistuksen ja reseptiikkaa. Sisältää yhden 60 min tapaamisen. Suositellaan esim. lihasmassan kasvua tavoitteleville tai vaikka maratoonille tähtäävälle henkilölle. Ei painonpudotusasiakkaalle. Ei sisällä seurantaa.

VARAA ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Yhteydenotot ja tiedustelut:  ravintokovanen@gmail.com.

Puh. +358443532239

Ravintovalmennus

Linda Kovanen