Superhelpot gluteenittomat Halloween-muffinit

gluteenittomat halloween-muffinit

Halloween-muffinit

Herkkuvaroitus! Tässä superhelpot gluteenittomat muffinit Halloween-juhliin tarjottavaksi. Nämä Halloween-muffinit sopivat lähes kaikkien suuhun, sillä niissä ei ole gluteenia ja voit valmistaa ne myös halutessasi maidottomina. Nämä ovat niin helppoja, että ne kannattaa leipoa vaikka yhdessä lasten kanssa. Taikina valmistuu vaivatta gluteenittomasta brownies- leivontamixistä ja kuorrutteeseen vatkataan vain kerma ja koristeena toimivat valmiit karkit. Maistuvaa ja hauskaa tarjottavaa! Huom! Nämä eivät lukeudu terveellisiin herkkuihin, mutta välillä saa herkutella!

Belbake free from gluten baking mix

Belbake gluteeniton brownies baking mix

muffinit raaka-aineet 2.

Gluteenittomien muffinien raaka-aineet

Halloween-karkkeja

Halloween- karkkeja

Halloween-muffinit

Gluteenittomat Halloween-muffinit, haamu-muffini paistettu muffinipellillä, dracula-muffini tavallisella pellillä.

Superhelpot gluteenittomat Halloween-muffinit

15 kpl 

1 pkt Belbake- brownies baking mix (Lidl)

2 kananmunaa

175 g voita tai margariinia

1 dl maitoa (itse käytin kauramaitoa)

15 muffinivuokaa

Kuorrutus:

2 dl vispikermaa (tai vastaavaa)

1 rkl sokeria

1 tl vaniljasokeria

1 ps Halloween-aiheisia nameja

Kaada baking mix leivontakulhoon. Lisää joukkoon kananmunat, huoneenlämpöinen pehmeä voi tai margariini sekä maito. Vatkaa taikinaa sähkövatkaimella aluksi pienellä teholla kunnes ainekset ovat sekoittuneet. Jatka sitten vatkaamista vielä 2 min ajan täydellä teholla, kunnes taikina on kuohkeaa. Sekoita lopuksi suklaapalat taikinan joukkoon. Jaa taikina kahden lusikan avulla paperisiin muffinivuokiin, niin että täytät vuoat 2/3. Taikinasta valmistuu 15 muffinia. Paista muffineita uunin keskitasolla noin 15 min. Anna jäähtyä. Vinkki! Käyttäessäsi muffinipeltiä, muffinit kohoavat kauniimmin ja pitävät muotonsa. 

kypsät muffinit

Kypsät muffinit

muffinien pursotus

Muffinien koristelu

Kuorrutuksen valmistaminen: Vatkaa vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Makeuta kermavaahto sokerilla ja vaniljasokerilla ja laita pursotinpussiin. Pursota kermavaahtoa muffineiden päälle ja asettele viimeiseksi päälle karkkeja. Tarjoile muffinit heti tai säilytä ne kylmässä tarjoiluun saakka.

Gluteenittomat halloween-muffinit

Dracula-muffinit

                                                                     Happy Halloween! 

Katso myös aiempi postaukseni:

 näin järjestät Halloween-juhlat helposti

screenshot-2016-11-09-09-44-46

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *