Gaalahumua

Gaalakausi on korkattu! Paras ja pahin aika vuodesta siis. Päässä jäytää hirveä vaatestressi, mutta kuitenkin on ah-niin-ihanaa laittautua vimpan päälle kuosiin. Pitää miettiä sopiva huulipunan sävy ja oikeanlainen kampaus, lakata varpaankynnet kenkiin mätsäävästi, ottaa yhdet etkoilla tyttöporukan kanssa.

tuijapehkonen_byjanitaautio_1A7C0247

Perjantaina sain kunnian olla juontamassa The Blog Awards Finland -gaalaa A-lehdillä ja pukeuduin suomalaisen uuden vaatemerkin hálon uniikkimekkoon. I-ha-na. Merkki kannattaa muuten painaa mieleen. Varsinainen lanseeraus tapahtuu vasta ensi vuoden puolella, ja tiimikin on vielä salaperäisen harson takana piilossa, mutta tästä tullaan vielä kuulemaan. Takuulla.

tuijapehkonen_byjanitaautio_1A7C0243-2

tuijapehkonen_byjanitaautio_1A7C0234-3

Illasta olin etukäteen jännittänyt vain yhtä asiaa: Miten ihmeessä jaksaisin seisoa gaalassa koko pitkän palkintoseremonian ajan? Lavalla kun en voisi turvautua perinteiseen kikkakolmoseeni, vaihtokenkiin (lenkkareihin) narikassa. Halusin kuitenkin pukeutua korkoihin, mielellään mahdollisimman korkeisiin sellaisiin. Pelastus saapui Suomeen kuin pyynnöstäni. Fredan Dots ja supermukavat Sargossat, kultaiset prinsessakenkäni. Kiitos, kiitos, kiitos. Tämä on kiitos koko naissukupuolen puolesta. Pehmeät tyynyt jalkapohjan alla ja jalkakirurgien suunnittelema lesti. Mitä sitä muuta voi korkokengiltään toivoa?

tuijapehkonen_byjanitaautio_1A7C0246-2

Juhlahumu jatkuu ensi viikolla Elle Style Awardseissa! Hilirimpsis!

nimmari

Kuvat: Janita Autio

 

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *