Arttu Wiskari

Voi herranen aika. Tästä on kulunut jo puolitoista viikkoa ja nyt vasta on aikaa istahtaa koneen ääreen kirjoittamaan. Johtunee varmaan myös omasta priorisoinnistani. Olen ottanut loppuvuoden tehtäväkseni opetella sanomaan ei ja asettamaan asioita tärkeysjärjestykseen. Joskus se voi tarkoittaa esimerkiksi sängyssä makoilua sen sijaan, että huhkisi sinne tänne. Ah, jotain ihanaa tässä talvessa, lumessa ja siinä, että voi hyvällä omatunnolla käpertyä pakkas- ja viimapäivinä sisälle Netflixin pariin.

Mutta asiaan. Töihin. Yle Puheeseen.

Arttu Wiskarista voi varmasti hyvällä syyllä käyttää nimitystä Koko Kansan Arttu. Aikanaan hitit Mökkitiestä Tuntemattomaan Potilaaseen saivat tämän aikaan ja sitten vuodet ja hitit ovat vain vahvistaneet tätä. Viimeistään osallistuminen Tähdet Tähdet -ohjelmaan varmisti, että Wiskarin tuntevat kaikki.

Arttu on ihanan tavallinen – niinkuin hän itsekin toteaa. Ei mikään siloteltu poppari, vaan oma itsensä ja ihana juuri tuollaisena. Meidän tuntimme oli leppoisan rempsakka. En mä kyllä muuta odottanutkaan.

thumb_tuija-ja-wiskari_1024

Tällä kertaa sain myös puhelinlinjoille etukäteen tentattavaksi tosi mielenkiintoiset tyypit, sillä sekä Wiskarin äiti että vaimo kertoilivat tarinaa Artusta. Mua hymyilytti.

thumb_tuija-ja-wiskari-selfie_1024

Koko Artun haastiksen pääset kuuntelemaan täältä.

Muksaa viikkoa!

nimmari

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *