Värikkäät housut on tämän kesän must have

Olen hullaantunut värikkäisiin housuihin! Ilmojen lämmetessä on ollut ihana huomata, miten paljon katukuvassa näkyy kirkkaita värejä ja erilaisia printtihousuja. Siistimmät housut onkin hyvä valinta juhliin, jos hameiden käyttö kyllästyttää. Kaupoista löytyy kirjava valikoima housuja eri lahjemitoissa ja löydät varmasti myös sinulle istuvan mallin 🙂

Värikkäät housut

Minkä kanssa yhdistää housut?

Värikkäisiin housuihin kannattaa yhdistää yksivärinen paita. Yllä kuvassa on tosi mainio valkoinen toppi, jossa on kaunis kuviointi ja leikkaus. Yksivärinenkin paita voi olla kiinnostavan näköinen! Tämä paita muuten piilottaa kivasti mahdolliset ylimääräiset vatsan kohdalta…Toppi on saatavilla myös fuksian punaisena 🙂

Muista pitää mielessä vartalotyyppisi, kun etsit sinulle sopivia housuja. Esim. käännetty kolmio -vartalotyypille, jolla on kapeampi vyötärö kuin hartialinja, värikäs suora housu on täydellinen valinta. Viimeistele look yksivärisen halterneck-paidan kanssa.

Myös mustissa housuissa on nähtävissä erityylisiä leikkauksia, jos et pidä värikkäistä vaatteista. Culotte-malli on yksi oma suosikkini (pohjemittainen leveä housu, näyttää lähes hameelta) ja tuo uutta ulottuvuutta mustien housujen maailmaan.

Kokosin pienen kuvainspiraation värikkäistä housuista. Näistä housuissa näkyy jo kivasti mallien vaihtelut, on lyhyempää lahjetta ja pidempää, sekä joissakin housuissa on vyö, jolla voi korostaa ja luoda kapeamman uuman. Muista, että kiilakorot tuovat lisää pituutta ja ryhtiä, joten ovat oiva valinta juhliin housujen kanssa (ja mukavat jalassa).

Zara ja Lindex housut

Housu vas. Zara ja Lindex.

Värikkäät housut

Esprit ja NewLook housut

Housu vas. Esprit ja NewLook (zalando).

Värikkäät housut

Lindex ja Ellos housut

Housu vas. Lindex ja Ellos.

Värikkäät housut

Toppi Odd Molly, housut Gustav, korvakorut YCM ja korkokengät Mikael Kors.

Kuvat minusta: Seppo Kabongo. Meikki ja hiukset: Roosa Kumpulainen

Eikö ole ihania housuja? 🙂

Rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lue lisää muotivinkkejä

 

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *