Valkosipulitabletti karkottaa punkin?

Haluatko sinä ja koirasi päästä eroon punkeista pienellä vaivalla? Törmäsin todella kiinnostavaan tietoon, jonka mukaan valkosipulitabletti karkottaa punkin ihmisestä sekä koirasta! Valkosipulitabletit tekee muutenkin tutkitusti todella hyvää sydämelle sekä vastustuskyvylle. Mistä oikein on kyse ja toimiiko tabletti oikeasti punkinkarkottajana?Valkosipulitabletti karkottaa punkin

Tietoa valkosipulitabletista

Kyolic-valkosipulitabletti on jälkihajuton tabletti, jossa on 600 mg valkosipuliuutetta (Aged Garlic Exctract). Tabletti on luonnonvalkoinen ja se tuoksuu hennosti valkosipulilta. Se maistuu myös hieman valkosipulilta, mutta haju ja maku häviää, kun tabletin on nielaissut. Henki ei myöskään haise valkosipulilta jälkeenpäin. Poikaystäväni on käyttänyt tätä tuotetta pitkään ja minulla on tarkka hajuaisti, joten voin sanoa kokemuksesta, että valkosipuli ei haise, vaikka tablettia käyttää päivittäin! 

Mikä tärkeintä, eritoten itselleni, tabletti on vatsaystävällinen ja sopii ihmisille, joiden maha ei kestä tuoretta valkosipulia. Tabletin terveysvaikutuksista löytyy kliinistä tutkimusnäyttöäTämän tutkimuksen mukaan valkosipulin terveysvaikutuksista on tehty yli 3000 tutkimusta ympäri maailman ja sillä on vakavarainen maine terveyttä edistävänä tuotteena.

Valkosipulitabletista saa itseasiassa enemmän terveysvaikutuksia kuin raa’asta valkosipulista, eikä henki haise tai vatsa ärsyynny!

Valkosipulitabletti tekee hyvää mm.

  • vastustuskyvylle
  • sydämelle ja verenkierrolle; kolesteroli, verenpaine
  • fyysisen ja henkisen stressin sietoon
  • raskasmetallien neutralointiin.

Olen alkanut itse käyttää valkosipulitabletteja päivittäin, raportoin tuloksista myöhemmin.

Valkosipulitabletti karkottaa punkin

Valioravinnon Kyolic-valkosipulitabletteja myy mm. Life-myymälä.

Miksi valkosipulitabletti karkottaa punkin?

Punkit viihtyvät pitkässä heinikossa ja ne hyppäävät sopivan omistajan kyytiin hyvän tilaisuuden tullen. Punkit eivät kuitenkaan pure heti kiinni, vaan ne etsivät hyvää ja suojaisaa paikkaa, jossa ne voivat imeä verta rauhassa. Punkki voi siis hylätä isännän, jos se ei olekaan hänelle mieluisa. Tablettien tehon sanotaan perustuvan tähän, punkki karttaa valkosipulista kehittyviä haihtuvia rikkiyhdisteitä, joita kehittyy iholle. Vaikka ihminen ei haista valkosipulitabletista aiheutuvaa ”hajua”, punkeilla on tuhansia kertoja ihmisiä tarkempi hajuaisti.

Vaikka ihminen ei haista valkosipulitablettia – punkilla on herkkä hajuaisti ja se vihaa valkosipulia!

Valitettavasti valkosipulitableteista punkkienkarkottajana ei ole kliinistä tutkimusnäyttöä. Kuitenkin moni ihminen on kertonut saavan avun tableteista. Toivotaan, että tätä aihetta tutkitaan lisää!

Moni koiran omistaja on tyytyväinen tuotteeseen

Pitkässä heinikossa vaaniva punkki pääsee vaivattomasti koiran matkaan mukaan. Valkosipulitabletin yllättävästä punkkeja karkottavasta tehosta on raportoinut moni tuotteeseen tyytyväinen koiran omistaja. Koirille ei saa syöttää raakaa valkosipulia, sen sisältämän tiosulfaatin takia, joka voi pahimmillaan muuttaa koiran veren punasolujen rakennetta. Moni omistaja on huomannut punkkien vähentyneen merkittävästi, kun tuote on otettu käyttöön.

Punkittomalla rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lue lisää terveysvinkkejä

 

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *