Vaha joka räjäytti finnipankin

VAROITUS, jos menet vahaukseen ensimmäisen kerran ennen jotain juhlapäivää, kasvot ei ehkä ole juhlakunnossa vahauksen jälkeen! Vaha aiheutti itselleni aika ikävän reaktion.

Vaha räjäytti otsalleni näppyläkaaoksen

Päätin helpottaa elämääni ja vahauttaa kulmakarvani. Lopputulos ei ollutkaan niin mieluisa, sillä vaha ärsytti ihoani ja toi otsalleni suuren määrän finnejä. Onneksi minulla on otsatukka, jonka alla voin piilotella 🙂 Halusin postata tästä aiheesta, sillä luin netistä että muillekin on käynyt samaa eli kyseessä lienee suurempi ilmiö? Minulla ei yleensä ole paljon näppyjä, joten tämä oli aika raju reaktio..

Kasvoilleni räjähti heti vahauksen jälkeen punaisia näppylöitä, myös kulmakarvojen alle (ne rauhoittui aika pian). Kasvoni olivat myös turvonneet, punaiset ja niitä poltteli vahatulta alueelta pari päivää, joka kai on ihan normaali reaktio. Näppylät olivat/ovat kunnon finnejä, niihin ilmestyy isoja valkoisia huippuja ja ne myös kutisee. Otin kuvan otsastani viikko vahauksen jälkeen, näppylöitä oli enemmän muutama päivä sitten. Otsa näytti siis pahemmalta ennen kuvan ottoa! 

Vaha räjäytti aknen otsaani

Kuva otettu noin viikko vahauksen jälkeen, finnit ovat vähän jo rauhoittuneet.

Olisi kiinnostava tietää joltain minua viisaammalta, mistä tämä reaktio johtuu? En kyllä ikinä enää suostu vahaukseen!

Näppyläisellä rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *