Hyvin istuvat urheiluvaatteet motivoi liikkumaan

Olen tullut siihen tulokseen, että hyvin istuvat urheiluvaatteet motivoi treenaamaan enemmän. Jos laahustaa salille liian isossa kulahtaneessa t-paidassa ja reikäisissä verkkareissa, en usko, että ne saa tuntemaan oloa kovin hehkeältä. En kiinnittänyt ennen huomiota, mitä puin päälleni treenatessa, joten olen huomannut merkittävän eron, kun satsasin muutamaan hyvään sporttivaatteeseen.

Urheiluvaatteet luovat illuusion, että treenaan rankemmin

Minun treenaaminen ei ole kovinkaan rankkaa, lähinnä toiminnallista harjoittelua, mutta olen huomannut, että värikkäät vaatteet antavat lisäenergiaa pieneenkin treeniin! Pukeudun pienelle kävelylenkillekin usein kunnon sporttivaatteisiin, joka piristää minua kovasti jostain kumman syystä. Ehkä välillä harmittaa, kun en voi lähteä kunnon hikilenkille, joten urheiluvaatteet luovat ehkä illuusion pääni sisällä, että treenaan rankemmin 🙂 Urheilutoppinikin on pinkin värinen! Suosittelen hyvin hyvin vahvasti testaamaan Shock Absorber urheiluliiveja. En pystyisi kuvittelemaan urheilua ilman niitä, tukevat niin hyvin.

Hyvin istuvat ja värikkäät urheiluvaatteet tuovat elämääni iloa ja toivoa.

Kuvasimme Helsingissä Konepajalla sporttisia kuvia minun lemppari sporttivaatteet päällä.

Värikkäät urheiluvaatteetVärikkäät urheiluvaatteetVärikkäät urheilukengätVärikkäät urheiluvaatteetVärikkäät urheiluvaatteetVärikkäät urheiluvaatteet

Toppi Casall, sporttiliivit Shock Absorber, takki Adidas, trikoot H&M, kengät Nike.

Kuvat: Janica Grönqvist

 

Sporttisella rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lue myös:

Kumpi on sinun lemppari: sportti vai tyyli?

Kuntosali sidekudossairauden kanssa

 

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *