Unelmat toteutuu päättäväisyydellä: blogini siirtyy Kauneus & Terveys –lehden sivulle!

Upeita ja jännittäviä uutisia, blogini siirtyy Kauneus & Terveys -lehden blogeihin! Olen vielä hieman hämmästynyt, että minulle avautui näin hieno mahdollisuus ja olen todella kiitollinen. Kiitos kuuluu kuitenkin lukijoilleni, jotka inspiroivat minua kirjoittamaan ja lukevat höpinöitäni! Suuri kiitos myös Lilylle, joka oli blogini ensimmäinen hyvä koti. 

Slowisbeautiful_kuvaus3.JPG

Valmistun jännittävään päivään A-lehtien pääkonttorissa.

Slowisbeautiful_kuvaus2.JPG

Allekirjoittamassa uutta sopparia!

Slowisbeautiful_kuvaus1.jpg

Kuvaamassa uusia blogikuvia <3

Slowisbeautiful_kauneusjaterveyslehti.JPG

Kauneus ja Terveys -lehden Helmikuu-numeron kansi, mitkä pastellisävyt! Hyvää lukemista infrapunasaunassa.

Miten Slow is beautiful -blogi syntyi?

Kun sairastuin 14.8.2015, koko maailmani pysähtyi. Terveyteni, jota olin pitänyt itsestäänselvyytenä, kiskaistiin minulta pois ja olin täysin murtunut. Jouduin luopumaan rakkaista asioista elämässäni, yksi kerrallaan, ja puristin kädet valkoisena kiinni elämänhalustani. ”Minä en luovuta, minä paranen vielä”, toistin mantrana…Osa minusta oli kuitenkin jo luovuttanut taistelun.

Sain diagnoosin Hypermobiliteetti Syndrooma muutamia kuukausia myöhemmin. 1.1.2016 oli minulle merkittävä päivä, sillä silloin aloin taistelemaan sairauttani vastaan – en suostunut enää olemaan sen uhri. Aloin etsimään keinoja parantaa terveyttäni ja kuntouttamaan itseäni hyvin pieni askel kerrallaan.

Blogini idea syntyi huhtikuussa 2016, yhden hyvin epäonnistuneen mehupaaston jälkeen (josta en ole vielä edes kirjoittanut postausta!!). Sanoin poikaystävälleni, että olisi aika hienoa, jos voisin jakaa terveysvinkkejä muille ihmisille, sillä testailen jatkuvasti uusia keinoja parantaa omaani, vaikka Kauneus ja Terveys -lehden blogien tyyliin (poikaystäväni on uskonut minuakin enemmän blogiini ja minuun, kiitos David <3). Slow is beautiful -blogi syntyi. En kuitenkaan ikinä uskonut, että olisin päässyt kyseisen lehden sivuille, joten tämä on minulle unelmien täyttymys! 

Usko unelmaasi ja se voi toteutua

Minua kantaa eteenpäin kaksi asiaa: usko itseeni ja pitkäjänteisyys. Myös päättäväisyys vie minua eteenpäin, uskon että pystyn tekemään asioita, vaikka kehoni ei olekkaan usein samaa mieltä kanssani. Olen joutunut luopumaan kokopäiväisestä työstä kipujen ja hankalien oireiden takia, joten blogini kirjoittaminen sopii sairauteni kanssa hyvin yhteen (ja freelance työt).

Jatkan matkaani Kauneus ja Terveys -lehden tiimissä hyvin onnellisena. En tiedä, mitä elämä tuo tullessaan tulevaisuudessa – mutta odotan sitä hymyillen. Nautin kuitenkin nyt tästä hetkestä ja tunteesta, että kaikki on hyvin.

Suuri kiitos sinulle lukija tuestasi ja nähdään blogini uudessa kodissa <3

P.S. Minulla on tulossa lähiviikkoina todella kiinnostavia juttuja blogiin, olen super innoissani niistä!

Seuraa blogiani myös Facebookissa ja live-elämääni Instassa.

Rakkaudella, Martina

Lue lisää:

Mitä jos sinulla olisi enää puoli vuotta aikaa?

Sairastumistarinani: Kun jalat lähtivät altani

Sairastumistarinani kuvina

Arki sidekudossairauden kanssa

Sairaus ja parisuhde

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *