Kumpi on sinun lemppari: tyyli vai sportti?

Teimme aivan ihanan yhteistyön kaverini Anni Valliuksen kanssa. Anni on personal trainer ja yksi fitnessmalli 2017 -finalisteista. Meistä oli kiinnostava tehdä kuvaukset, joissa personal trainer ja stylisti kohtaa toisensa. Pohdimme kuvauspäivänä, mitä pukeutuminen tarkoittaa meille ja miten se välittyy omissa tyyli- ja sporttilookeissa. Jäämme myös kuumeisesti odottamaan videota, jossa avaamme aihetta vielä lisää 🙂 Olen aina ihannoinut Annin positiivisuutta, iloisuutta ja energisyyttä, joten olen niin iloinen, että hän on yksi fitnessmalli-kisan finalisteista ja toimii positiivisen kehokuvan lähettiläänä. Yhdyn hänen sanomaan vahvasti!

Kumpi on enemmän sinun juttusi: tyyli vai sportti?

Tyyli

Oma tyylini on tyttömäinen ja värikäs, mutta pukeutumistyylini vaihtelee aika paljon kausittain. Välillä saatan pukeutua enemmän tummiin ja pelkistettyihin vaatteisiin. Minulle on tärkeää ottaa huomioon vartalotyyppini ja pukeutua vaatteisiin, jotka korostavat vyötäröä – jos laitan päälle muodottoman tunikan näytän huomattavasti leveämmältä kuin oikeasti olen. Minulle on myös tärkeää, että vaatteet ovat mukavia päällä – eritoten kengät.

Anni ja Martina tyyliAnni ja Martina tyyliAnnin persoonallinen tyyli pääsee esiin tyylikuvissa. Lippis ja nahkatakin rimpsut viimeistelevät leikkisän tyylin. Annilla on upeat muodot, joita hänen tulisi näyttää pukeutumisessa! Annin mekko on mahtava hänelle, sillä se paljastaa Annin upeat jalat <3

Anni ja Martina tyyliAnni ja Martina tyyliAnni ja Martina tyyli

Sportti

Minun sporttiasut ovat värikkäitä – mitä värikkäämpi sen parempi! Omistan kyllä mustiakin sporttivaatteita, joita käytän kyllä silloin tällöin. Minun sporttaaminen ei ole raskasta sidekudossairauteni takia, mutta pirteät vaatteet antavatkin minulle motivaatiota ja pieni kävelylenkkikin sujuu kepeämmin värikkäissä vaatteissa 🙂 Hyvännäköiset sporttivaatteet kuuluvat kaikille!

Anni ja Martina sporttiAnni ja Martina sporttiAnnin sporttilook on väreiltään hillitympi, mutta leikkisyys näkyy polvisukissa. Annilla varmasti kuluukin paljon treenivaatteita kaiken treenaamisen keskellä 🙂 On mahtavaa, että kaupoista löytyy nykyään sporttivaatteita joka lähtöön eri värimaailmoissa.

Anni ja Martina sporttiAnni ja Martina sportti

Meistä tärkeintä tyyli- ja sporttilookeissa on oma persoonallisuus!

Anni ja Martina sporttiAnni ja Martina sportti

Pääset lukemaan Annin blogia tästä.

Kuvauspaikka: Konepaja.

Kuvaaja: Janica Grönqvist.

 

Rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

 

Lue myös:

Kuntosali sidekudossairauden kanssa

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *