Top 5 lääkkeetöntä kivunhoitokeinoa

Onko sinulla joskus paikat jumissa ja särkylääkkeet eivät auta? Olen testannut monia eri menetelmiä ja tapoja hoitaa lihaskipua, alla viisi lääkkeetöntä tapaa, jotka toimivat minulle parhaiten kivunhoitona.

1. Kuumavesipullo

kuumavesipullo.jpg

Laitan kuumavesipulloon lähes kiehuvaa vettä ja pidän sitä kipeässä paikassa. Niskajumiin tämä on aivan mahtava ratkaisu, sillä pullon voi laittaa niskan alle tyynyksi!

2. Kylmäpakkaukset

geelit.jpg

Vaihtelen usein lämpö- ja kylmähoitojen välillä, nämä pakkaukset ovat kätevän kokoisia. Hoidan tenniskyynärpäätä näillä usein sekä tietty niskakipuja, tuon sinisen pitkulaisen saa niskan alle hyvin.

3. Hoitovoiteet

geelit.jpg

Lihasjumeihin tarkoitettuja rasvoja ja geelejä on markkinoilla paljon, tässä joitan mitä olen itse testannut. Käytän nykyään eniten kylmägeeliä, myös kuumageeli toimii hyvin.

4. Infrapunasauna ja akupunktio

Akupunktioinfrapunasauna.jpg

Käyn säännöllisesti akupunktiossa ja infrapunasaunassa, ne ovat minulle toimivia hoitokeinoja. Kirjoitan pian oman postauksen infrapunasaunasta.

5. Kineesioteippi

teippi.JPG

Kineesioteipistä olen puhunut aikaisemminkin, koen sen hyvin toimivaksi ratkaisuksi kivunhoitoon, se vilkastuttaa verenkiertoa.

Kerro, jos sinulla on jotain muita hyviä vinkkejä kivunhoitoon! Ihanaa viikonloppua sinulle <3

Rakkaudella, Martina

Lue lisää

Sairastumistarinani

Arki sidekudossairauden kanssa

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *