Thaimaan matka edessä 2 kuukautta (ja ihana arvonta)

Päätimme hieman repäistä ja lähteä Thaimaan matkalle 2 kuukaudeksi, ennen muuttoa Brightoniin. Thaimaa tuntui meille hyvältä valinnalta, sillä matkustamme pienellä budjetilla. Ja siellä on kunnon kesäsää! Meitä ei haittaa sadekausi ja tykkäämme matkustaa sen aikana, sillä Aasiassa on silloin vähemmän turisteja. Pakkaamme vuokra-asunnon Suomessa ja tavarat kasaan jo tämän kuun lopussa ja lähdemme elokuun alussa matkalle. Muutamme Brightoniin lokakuussa 🙂 Jännää!

Thaimaan matka 2 kuukautta

Saimme edulliset lennot Bangkokiin, josta matkaamme jollekin saarelle muutamaksi viikoksi. Aiomme vain relata ja nauttia auringosta. Yritän kovasti myös parantaa lihaskuntoa matkalla, jos lämpö auttaisi kipujen kanssa. Viime vuonna Malesian matkalla kehoni rakasti lämmintä ilmastoa ja kivut olivat pienet, toivotaan että sama käy uudelleen! 🙂 Emme ole vielä tehneet kunnon matkasuunnitelmaa – saa nähdä minne päädymme..

Thaimaan matka

Ilmianna paras Thaimaa vinkkisi minulle!

Arvonta

Arvon kaksi ihanaa tuotetta yhdelle onnekkaalle lukijalle, joita en ehdi testata ennen muuttoa. Kaikki ylimääräinen menee kierrätykseen tai roskiin. Harmi, tuotteet vaikuttavat todella ihanilta! Olen saanut tuotteet ilmaiseksi blogini kautta.

Kommentoi alle jotain ja olet mukana kisassa. Arvonta päättyy sunnuntaina 16.7.2017 klo 19. (Arvonta on päättynyt.)

Arvonta

Tuotteet: L’oréal Hydra Genius Aloe water kasvorasva ja Biotherm Skin Fitness kiinteyttävä rasva.

Rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lisää matkapostauksia.

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Kommentit
 1. 1

  Susanna sanoo

  Kuulostaa ihanalta tuo teidän tuleva reissu! Aiotteko tehdä suunnitelmia vasta perillä ollessanne? Oletteko muuten olleet aikaisemmin Thaimaassa? Omalla toivelistallani maa on ollut jo pitkään, mutta en ole vielä päässyt kokemaan Thaimaan upeita rantoja, ehkä ensi vuonna?

  Toivottavasti arpaonni osuu kohdalleni. Oma vartalovoidepurkki veteleekin viimeisiään ;)!

  • 1.1

   martina sanoo

   Moi Susanna, kiitos 🙂 Olemme alkaneet jo hieman tehdä suunnitelmia, sillä meidän tulee selvittää etukäteen mm. maakohtaiset viisumi- ja rokotusasiat. Jännää! En ole ollut Thaimaassa ennen, mutta olen ollut Malesiassa ja Vietnamissa.

   Toivotaan, että arpaonni sattuu kohdallesi 🙂

 2. 2

  manna sanoo

  Harmi kyllä en ole koskaan käynyt Thaimaassa, eli sinnepäin ei minulta matkavinkkejä löydy! Osallistun silti arvontaan ja toivotan teille kivaa lomaa:)

 3. 3

  johanna sanoo

  Hyvää matkaa! Brighton on ihana kaupunki eikä Thaimaassakaa vikaa ole 🙂 Vinkki: nauti kaikilla aisteilla!

 4. 4

  sanoo

  Kävin pikaisella viiden päivän visiitillä Bangkokissa Aasian rundimme päätteeksi ja tykkäsin tosi kovasti! Parasta Thaimaa vinkkiä en oikein osaa antaa, kun muuta ei tosiaan Bangkokin lisäksi juuri tullut nähtyä, mutta siellä kannattaa kyllä viettää muutama päivä 🙂 Huikealta kuulostaa kahden kuukauden reissu!

  Olisi kyllä tosi kiva, jos arpaonnikin sattuisi suosimaan!

  • 4.1

   martina sanoo

   Kiitos kommentistasi Fiia ja toivotaan että arpaonni osuu kohdallesi 🙂 Päätämme reissumme Bangkokin vilinään muutamaksi päiväksi!

 5. 5

  Johanna sanoo

  Ihanaa matkaa teille! Kohti uusia seikkailuita ja uutta elämää! ❤️ ootte niin jännän äärellä 😄
  Toivon todella, että Thaimaan lämpö helpottaa oloasi, edes hetkellisesti ja pääsette näkemään ja kokemaan kaikkea uutta ennen Lontoota!

  • 5.1

   martina sanoo

   Kiitos paljon ihana Johanna 🙂 Laitan sulle viestiä pian taas FB:n puolella! ❤️

 6. 6

  anna s. sanoo

  Vinkeiksi en voi muuta sanoa, kuin että nauti lomasta 🙂 En ole itse käynyt Thaimaassa 🙂

  • 9.1

   martina sanoo

   ❤️ Toivottavasti arpaonni osuu kohdallesi ja saat lohdutukseksi muutaman ihanan tuotteen 🙂

 7. 10

  Anni sanoo

  Itsekin unelmoin muuttavai joskus brightoniin! Thaimaassa en ole käynyt mutta hyvää reissua!

 8. 11

  Tanja sanoo

  Avoimin ja iloisin mielin reissuun. Ottakaa ilo irti auringosta, hyvästä ruuasta ja mukavista ihmisistä.

  • 11.1

   martina sanoo

   Kiitos Tanja, tuo avoimuus on ollut mielessäni pitkään ja haluan ehdottomasti olla avoimempi ihminen. Eritoten uusissa paikoissa! Kiitos hyvistä vinkeistä ❤️

 9. 12

  Jane sanoo

  Vau mitä suunnitelmia! Kuulostaa täydelliseltä -vain olla ja mennä fiiliksen mukaan!:) Thaimaassa en ole päässyt käymään, joten sinne ei löydy matkavinkkejä. Ihanaa lomaa kuitenkin toivotan!:)

 10. 14

  iikku sanoo

  Olen lukenut blogiasi nyt pari kuukautta. Minulla on paljon samankaltaisia oireita kuin sinulla, mm. tuon hypermobiliteetti/eds 3 diagnoosin sain tänä keväänä. Muut kuumeilu ja rasituksenjälkeiset uupumusoireeni vielä odottavat diagnoosia. Blogistasi olen saanut vertaistukea ja on muutoinkin kiva lukea kirjoituksiasi.

  Voisin Phuketista suositella kaunista Phi Phi saarta ja toista korallisaarta, jossa pääsee snorklailemaan ja näkemään värikkäitä kaloja. Mukavaa reissua!

  Ja tottakai arvontaan osallistun! 🙂

  • 14.1

   martina sanoo

   Kiitos kommentistasi Iikku, ihanaa, että saat tukea blogistani 🙂 Ikävä kuulla, että tiedät miltä tämä sairaus tuntuu…toisaalta varmasti hyvä ja helpotus, kun sait diagnoosin? Hmm, rasituksenjälkeiset uupumisoireet ovat osa sairauttamme ja olen kuullut vertaistovereilta myös kuumeilusta ❤️ Oletko muuten jo HMS/EDS ryhmissä FB:ssä? Ryhmät antavat todella paljon tukea 🙂

   Kiitos vinkistä! Hyvää arpaonnea 🙂

   • 14.1.1

    iikku sanoo

    HS-diagnoosi tuli aivan yllättäen sivumainintana ja sairaudesta en lääkäriltä saanut paljoakaan tietoa. Yritän edelleen löytää spesialistia, joka tietäisi tästä enemmän ja mitä kaikkea tähän kuuluu. Kuume ja uupumus alkoi yllättäen joulukuussa ensin virusinfektiona, josta en parantunutkaan enää. Ohimennen on mainittu, että voi olla, että on kroonista väsymysoireyhtymää. Kun kysyin voisivatko oireet liittyä HS/EDS sain kielteisen vastauksen. En tunne, että lääkärit ovat perillä näistä sairauksista. Tiedätkö mistä voisi löytyä HS/EDS perehtyneitä lääkäreitä? Vain HS minulla laitettiin koodiksi, mutta tekstissä mainittiin, että oireet sopivat myös EDS 3. Nuoren iän lonkkien nivelrikko (toinen jo leikattukin), mustelmat, sydämen läppävuoto ja 5/9 yliliikkuvuus. Toki oli hyvä saada niputusdiagnoosi näille. Mutta selitystä kuumeelle ja vähäisestäkin fyysisestä tai aivorasituksesta tulevalle muutaman päivän uupumukselle en ole saanut vielä 7kk jälkeenkään. Ehkä tällainen tosiaan voisi liittyä jo hs/eds:ään. Tosin olen lukenut, että tällöin on myös suurempi riski saada cfs.

    Kiitos fb vinkistä, täytyy liittyä sinne. 🙂

    Ja mukavaa reissua!

 11. 15

  Suwi sanoo

  En voi vinkkejä antaa, mutta menee pää edellä ja lopputulos jääkin nähtäväksi.

 12. 18

  Annamaaria sanoo

  En ole Thaimaassa päässyt vielä käymään, mutta nauti auringosta ja erilaisesta kulttuurista! Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙌

 13. 22

  minttu47 sanoo

  Olen käynyt Bangkokissa ja tykkäsin kovasti. Paljon nähtävää sekä maalla että vedessä. SkyTrain:lla on kätevä liikkua ja pitkähäntävene on myös kiva kokemus!

 14. 24

  Hiisukas sanoo

  Thaimaahan olen tehnyt kaksi reissua ja toivottavasti vielä tulevaisuudessa lisää. Ihana maa, ruoka, ihmiset, ilmasto, nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet. Bangkok, Hua Hin ja Pattaya ovat vieneet sydämeni. Mitään yksittäistä vinkkiä en osaa sanoa, muuta kuin nauti joka hetkestä! Katuruokapaikoista kannattaa mennä rohkeasti syömään ja paikoista, joissa paikalliset syövät.

 15. 26

  Anne sanoo

  Bangkokissa kannattaa ehdottomasti käydä , ostoskeskuksista ja outleteista löytää tosi edullisia löytöjä. Itse tykkään Thaimaassa niistä alueista, joissa on vielä ns. normaaliakin elämää seassa ja siksipä menemme toistamiseen Rayongin pararatiisi rannoille, joiden rauhallisuutta ja kauneutta suosittelen. Sieltä pääsee saarille helposti veneillä tai lautalta Ban Phen kautta.
  Myös cha am:sta tykkäsin, etenkin viikonlopuista paikallisten kanssa:) Turistirysissäkin on vierailtu, Phuketista,Hua Hinissä ja Pattayalla, joista viimeinen oli selvästi mainettaan parempi ja Hard Rock hotel kokemisen arvoinen. Ihanaa matkaa! Me odotellaan joulukuuhun ennenkuin meidän kone nousee 😄
  Parasta on tietysti lämpö, oli missä hyvänsä sekä hyvä ruoka❤️

  • 26.1

   Anne sanoo

   .. ja unohtui vielä, että olisi kiva kuulla miten kehonne reagoivat pitkien lentojen paineen vaihteluihin ja istumiseen? Itselläni se aiheuttaa totaalisen fyysisen väsymisen, jota kestää n2 vrk.
   Onneksi
   Lämpö helpottaa särkyä huomattavasti.

   • 26.1.1

    martina sanoo

    Lento on siis yhtä tuskaa minulle, tiedän sen jo etukäteen. Minulle istuminen on pahinta. En pysty istumaan muutamaa tuntia pidempään ilman kovia kipuja..Mutta kohteessa on lämmin ja tiedän, että se auttaa kipuihin – joten bring it 🙂 Tosiaan, pitää kävellä paljon koneessa ja yrittää saada tyhjä rivi, jotta voisi vähän makoilla ❤️ Tuurista kiinni 🙂

  • 26.2

   martina sanoo

   Kiitos Anne vinkeistäsi 🙂 Oih ja nauttikaa te lomastanne sitten joulukuussa ❤️

  • 28.1

   martina sanoo

   Kiitos Sini 🙂 Sun blogilla on mahtava nimi, rakastan miltä tuo kuulostaa ranskaksi ❤️

 16. 29

  Tilda S. sanoo

  En ole koskaan käynyt Thaimaassa, joten en osaa antaa vinkkejä.
  Aurinkoa päivääsi!
  Osallistun myös arvontaan!

 17. 30

  Teija sanoo

  En ole koskaan Thaimaassa käynyt, joten vinkkejä ei valitettavasti ole antaa.
  Mukana kuitenkin arvonnassa.

 18. 32

  martina sanoo

  Kiitos paljon kaikille osallistuneille, arvonta on nyt päättynyt. Arvointa osui Nannasille tällä kertaa (laitan sinulle viestiä) 🙂 ❤️

 19. 33

  Essi V. sanoo

  Valitettavasti minulla ei ole antaa vinkkejä Thaimaahan. Arvonta houkutteli minut kommentoimaan 😀 oiken mukavaa reissua teille! 🙂

  • 33.1

   martina sanoo

   Kiitos Essi 🙂 Arvonta päättyi jo valitettavasti, mutta teen uusia arvontoja varmasti tulevaisuudessa! Ihanaa kesää sinulle ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *