Tee itse kuiturikas sokeriton mustikkajogurtti

Rakastan luonnonjogurttia, mistä vatsani on hyvin kiitollinen. Espanjasta saa onneksi luonnonjogurttia, mihin ei ole lisätty sokeria ja välillä nappaan myös mustikoita kaupasta mukaan. Harmi, ettei kaupasta saa pakastemustikoita, joita käytin aina Suomessa. Luonnonjogurtti yksinään on aika…hapanta ja mautonta. Välillä minulla on vaikea keksiä, mitä jogurtin sekaan laittaisi. Löysin ihan superhyvän tuotteen jogurtin sekaan, millä teet itse kuiturikkaan mustikkajogurtin. YUM!

Ihana mustikkajogurtti

Tee itse kuiturikas sokeriton mustikkajogurtti

Näin valmistuu tämä älyttömän helppo jogurtti. Et tarvitse kuin kolme tuotetta:

  • luonnonjogurttia
  • mustikoita (tai muita marjoja)
  • Speltti mustikka -kuitulisä.

Voit ostaa myös jauhettua mustikkajauhetta ja laittaa jotain haluamaasi kuitulisää jogurtin sekaan, tässä tuotteessa ne on kätevästi yhdistetty.

En syö itse paljoakaan vehnää, mutta speltti tekee tosi hyvää vatsalleni. En saa siitä mitään oireita ja siksikin käytän mm. spelttipastaa tavallisen pastan sijaan. Siinä on mielestäni enemmän makua ja vatsani ei turpoa siitä saman lailla, kuin tavallisesta pastasta.

Speltti mustikka -kuitulisäSpeltti kuitulisää myy mm. Ruohonjuuri. Sain tämän tuotteen heiltä testaukseen blogini kautta ja tykästyin siihen mielettömästi! Pitää ostaa tätä lisää, kun tulen käymään Suomessa tai pyytää jotain lähettämään minulle lisää. Tuote maksaa n. 8 € ja se sisältää 80 % spelttiä ja 20 % mustikkajauhetta.

Tee itse mustikkajogurttiLisää luonnonjugurtin sekaan n. ruokalusikallinen kuitujauhetta ja sekoita. Lisää marjat ja muut lisukkeet halutessasi. Itse lisään sekaan usein pähkinöitä ja pellavansiemenrouhetta. Chia- ja hampunsiemenet olisivat myös hyvä lisuke!

Ihana mustikkajogurtti

Voila! Jogurtti on valmis 🙂 Näyttääkin ihan mustikkajogurtilta.

Suosittelen testaamaan!

Rakkaudella,

Martina allekirjoitus

Lisää ruokaideoita.

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *