Täydellinen kaulahuivi

Mistä täydellinen kaulahuivi on tehty? Kun olet ostamassa huivia kannattaa ehdottomasti kurkata, mistä materiaalista se on tehty. Suosittelen panostamaan luonnonmateriaaleihin, sillä ne lämmittävät ja kestävät pidempään. Esimerkiksi akryylistä tehty huivi ovat edullisempi, mutta ei lämmitä hyvin.

Varmasti joku käyttää kaulahuiveja myös keväällä! 🙂

Sand kaulahuivi

Minä ja kaulahuivi KaulahuiviLöysin Sand liikkeen alennusmyynnistä täydellisen huivin, joka on itseasiassa miesten huivi! Huivi on 100 % merinovillaa. Merinovilla on tehty merinolampaista, joilla on pidempi karva kuin tavallisilla lampailla. Merinovillainen huivi on pehmeämpi iholla, kuin tavallinen villa, eikä kutita. Ihoni on aika herkkä ja jotkut villat kutittavat minua ihan hillittömästi 🙂

KaulahuiviJärkevän hintainen huivi löytyy alesta

Alennusmyynnit ovat parhaita paikkoja ostaa huiveja, sillä laatuhuivien hinnat ovat järkevämpiä. Yksi todellinen löytö on kashmirhuivi. Kuitenkaan pelkkä kashmir merkintä tuotteessa ei takaa hyvää laatua, sillä niiden laaduissakin on eroja. Laadukas kashmir huivi maksaa yleensä 200 €:sta ylöspäin. Kashmir on kuin vauvan peppu ihollasi! 

Olen todellinen vilukissa ja en voisi kuvitella elämääni ilman lämmintä huivia 🙂 Onneksi ilmat ovat pikkuhiljaa lämpenemässä!

Lämpimällä rakkaudella,

Slowisbeautifulblogi_allekirjoitus

Lue myös:

Mitä muoti tarkoittaa minulle

Kevättyyli 2017

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *