Syysiloa ja uutisia: aloitan mindfulness-ohjaaja opinnot!

Voi rakas lukija, miten innoissani olen! Olen pitkän aikaa miettinyt tätä päätöstä ja uskalsin vihdoin toteuttaa sen. Aloitin mindfulness-ohjaaja opinnot!! Toiveeni on syventää omaa mindfulness-harjoitusta ja sitoutua siihen vielä enemmän, sillä tiedän, että tietoisen elämän harjoittaminen tekee minut paljon onnellisemmaksi. Toinen rakas toiveeni on auttaa sinua erilaisten vinkkien ja harjoitusten muodossa 🙂

Syysiloa LauttasaaressaKuvasimme iloisten uutisten kunniaksi syyskuvia entisillä kotikulmillani Lauttasaaressa. Olen nyt kuukauden käymässä Suomessa, mutta matkani jatkuu pian Espanjaan.

Aloitan mindfulness-ohjaaja opinnot

Mindfulness-ohjaaja opinnot

Aloitin mindfulness-ohjaaja opinnot viime viikolla etänä ja osallistun Espanjassa asuessani 10 päivän retriitille, jossa itse ohjaajakoulutuksen lähiopetus tapahtuu. Olen muuttamassa Espanjaan asumaan ensi kuussa. Tuntuikin, että tämä kurssi oli kuin minulle tehty, sillä se ajoittuu juuri tuolle 4 kuukaudelle, kun asumme Espanjassa. Kannattaa olla avoin uusille mahdollisuuksille 🙂 Olen niin iloinen, että rahat, joita olen säästänyt asuntoa varten pääsee auttamaan minua elämään tätä uutta polkua!

Tämä päätös tekee minut paljon onnellisemmaksi, kuin mikään omistusasunto olisi ikinä voinut tehdä.

Syysiloa Lauttasaaressa

Kurssini opetus perustuu Jon Kabat-Zinnin luomaan 8 viikon MBSR-ohjelmaan (Mindfulness-Based Stress Reduction). Olen nyt osallistumassa opettajakoulutuksen ensimmäiseen osioon (Teacher Training Pathway), joka sisältää yli 100 h opetusta. Koulutusta jatketaan vielä toisen kurssin muodossa, jolloin saan täydet mindfulness-ohjaajan paperit (opetusta yht. yli 200 h). Sijoittuu ajallisesti noin vuodelle. Kurssille pääsee mukaan, jos on harjoittanut meditointia yli 2 vuotta ja on osallistunut erilaisille ohjatuille retriiteille ja kursseille aikaisemmin. 

Syysiloa LauttasaaressaSyysiloa Lauttasaaressa

Kiitos kuvista Marika Väliaholle.

Saa nähdä, mihin tämä polku minut vie 🙂 En malta odottaa, mitä kaikkea uskomatonta tulen oppimaan matkallani! Tulen muuten varmasti päivittämään YouTube-kanavaani useammin erilaisilla harjoituksilla, joten kannattaa tilata kanava täältä 🙂

Innostuneella rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lisää mindfulness aiheesta.

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *