Rakas päiväkirja: kuulumisia ja upea Hanoi

Välillä tuntuu siltä, kuin blogin pitäminen olisi päiväkirjan kirjoittamista. Paitsi, että tämä päiväkirja ei ole kovin yksityinen 🙂 Tykkään jakaa asioita elämästäni sinulle ja toiveeni on, että blogini toisi iloa ja positiivisuutta päivääsi! Itse saan uskomattoman määrän onnea ja energiaa kirjoittamisesta ja se on minulle puhdistava kokemus. Olemme tällä hetkellä Vietnamissa, Hanoissa, ja ajattelin kertoa kuulumisia hieman enemmän.

Päiväkirja Hanoista

Rakas päiväkirja…

Olen suunnattoman iloinen, että saan olla matkalla Aasiassa. On erityisen vapauttavaa, että en asu tällä hetkellä missään. Odotan innolla muuttoa Englantiin, Brightoniin lokakuussa. Elämässäni on tällä hetkellä niin paljon muutoksia ja tuntuu, että pitkästä aikaa elän täysillä (vaikkakin hitaasti). Muistan kirjoittaneeni blogiini yli vuosi sitten, sairauteni ”akuuttia” vaihetta edeltävästä ajasta, että ”olin raivoisan onnellinen” ja nyt täytyy myöntää, että olen palannut raivoisaan onnellisuuteen 🙂 Moni asia on muuttunut elämässäni, mutta muutos on hyvästä. Negatiiviset tapahtumat voivat viedä positiivisiin paikkoihin.

Hanoi katukuva

Mitä minulle kuuluu ja mietteitä Hanoista

Hanoi on uskomattoman kaunis kaupunki ja täynnä tutkittavaa. Vietnamilaiset ihmiset ovat todella avoimia ja ystävällisiä, johon olen kiinnittänyt erityistä huomiota. Tänään etsin banaaneja kadulta välipalaksi ja yllättäen paikallinen mies antoi minulle ilmaiseksi hänen sedän banaaneja, kun kerroin mitä olin vaille 🙂 Hanoissa on pienen kylän fiilistä, vaikka joka kadunkulma vilisee ihmisiä, skoottereita ja naisia, jotka kantavat ah-niin-uskomattoman-maukkaita hedelmiä! 

Minä Hanoissa

Hanoi katukuva

Ikkunalauta

Lähdin matkalleni Aasiaan (vaikka muuten postasin aikaisemmin ajatuksissani, että matkamme oli vain Thaimaaseen) täynnä odotuksia, että pääsisin treenaamaan itseäni parempaan fyysiseen kuntoon, sillä lämmin ilmasto voisi edesauttaa sitä. Vaikka olen pysynyt uimaan ja kävelemään pidempiä matkoja täällä, suurin työ, jota olen tehnyt on mieleni kanssa. Kun arjen kiire on poistunut, mieleni on saanut ihanaa väljyyttä ja moni asia näyttää kirkkaammalta.

Ihana luopua kontrollista, eikä miettiä mitään. Nautin tunteesta, että en ymmärrä sanaakaan, mitä paikalliset puhuvat ympärilläni ja suurimman osan ajasta en tiedä mikä sijaintini on kartalla.

Olen muuten yllättäen saanut myös työkuvioihin positiivista muutosta ja tulevaisuuden työmahdollisuudet tuntuu toiveikkaalta 🙂

Minä Hanoissa

Vietnam

Hanoi silta

Minä Hanoissa

Mitä sinulle ja Suomeen kuuluu? 🙂

 

Rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lisää postauksia matkalta.

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Kommentit
 1. 1

  Susu sanoo

  Ihania kuvia ja kaunis Martina. Mielen rauhoittuminen kuulostaa niin hyvältä!

  • 1.1

   martina sanoo

   Kiitos Susu 🙂 Toivottavasti Suomessakin on hyvä meininki päällä!

   Terkuin, Martina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *