Ote tulevasta kirjastani!

Hei lukija, olen niin harmissani, etten ole ehtinyt, enkä ole voinut kädessä olevani tulehduksen takia, kirjoittaa blogiani vähään aikaan. Rakastan niin kovin tätä harrastusta! Olen aloittanut uuden työn muodin parissa (jee!), joka vie suurimman osan ajastani. Toki hevoset vievät taas monta iltaa viikostani. Minulla on hoitohevonen, jota käyn taluttamassa Keskuspuistossa (en voi edelleenkään ratsastaa). Tämä on minun tapa rauhoittaa viikkoani ja nauttia hevosten seurasta sekä luonnosta. En tiedä mitään parempaa kuin raikas ilma, metsä ja hevosen seura.

Mitä sinä teet rentoutuaksesi? On tosi tärkeä palautua arjen kiireestä, sillä se laskee kehon stressitasoja.

Heppa_pieni_vesileima.JPG

metsa_pieni_vesileima.JPG

Kirjoittelen myös kirjaani kovaa vauhtia, siksi en ehkä ole ehtinyt kirjoittaa blogiani. Ajattelin laittaa teille pienen otteen siitä, olen niin innoissani sen kirjoittamisesta. Kiitos ajastasi, muista rakastaa itseäsi <3

”Minä ja kipu. Voisimme mennä yhdessä oluselle, olemme sen verran hyviä tuttuja. Taputtaisimme toisiamme selälle kapakan ulkopuolella, halaisimme toisiamme rotevasti ja menisimme yhdessä sisälle. Istuutuisimme baarijakkaroille ja nauraa hohottaisimme maukkaille vitseille ja vaihtaisimme kuulumisia. Mutta, kuten muutkin ystävyydet, saatamme kohdata vaikeita aikoja.

Päivä, kun kipu suuttui minulle toden teolla ei ollut naurun asia. Päivä, kun kipu alkoi huutamaan minulle päivittäin naama punaisena, syyttäen minua, heittäen tavaroita seiniä pitkin, ilman järkevää syytä, tulee kohta täyteen vuosi. Helvetillinen vuosi. Jolloin joudun alkaa paikkaamaan suhdettamme todenteolla ja kohtaamaan suurimpia pelkoja, mitä ihmiskunta tietää. ”

 

Rakkaudella, Martina

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *