Onko hamppujauhe uusi hitti protskulisä?

Oletko testannut jo hamppujauhetta? Halusin kirjoittaa aiheesta, sillä olen huomannut hampputuotteita enemmän kaupoissa ja jutustelua aiheesta. Olen itse testannut hamppujauhetta ja hampunsiemeniä ja minulle ne toimii hyvin. Monen protskuvalinta tuntuu olevan herajauhe, mutta proteiinijauheita on olemassa nykyään kattava valikoima. Eli kannattaa testailla rauhassa, mikä itselle sopii parhaiten. Olisiko se sinullekin hamppujauhe?

Miksi valita hamppujauhe?

Minulla oli ruokailun kanssa rankka jakso alkuvuodesta ja en saanut tarpeeksi proteiinia (reflusitauti). Otin käyttöön herajauheen proteiinilisäksi aamupuurooni, mutta vatsani ei tykkää kaikista herajauheista. Sainkin kuin tilauksesta blogini kautta testaukseen hamppujauhetta sekä hampunsiemeniä. Tykästyin tuotteisiin todella paljon!

Hamppujauhe sisältää paljon hyviä ravintokuituja sekä rasvahappoja ja eroaa täten muista proteiinivalmisteista. Muita valmisteita on mm. hera-, riisi-, herne ja soijaproteiinijauhe. Hamppujauhe on todella hyvä valinta sinulle, jos tarvitset enemmän proteiinia ruokavalioosi ja olet kasvissyöjä, vegaani tai noudatat esim. maidotonta ruokavaliota. Hamppu on myös hyvin luonnonmukainen tuote 🙂 (Eikä aiheuta mitään pöllyä!)

Hamppujauhe

Pulsin hamppuproteiini on vegaaninen, soijaton, gluteeniton, lisäaineeton ja laktoositon proteiinilisä. Tuote sisältää 47 % ja 21 % kuitua. Ravintosisältö/ 100g:ssa on mm. 46 g proteiinia, rasvaa 12.6g ja kuituja 21.1g. Tuotetta myy mm. Ruohonjuuri.

Mitä proteiinivalmistetta sinä käytät?

Rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lisää ruokavinkkejä.

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *