Mitä muoti tarkoittaa minulle?

En ole kirjoittanut blogissani muodista paljoakaan aikaisemmin, mutta päätin muuttaa asian. Olenhan opiskellut muotitoimittajaksi Lontoossa ja tehnyt töitä mm. GQ-lehdessä. Suhteeni muotiin on kuinkin ollut hieman oikukas, kuitenkin palaan jostain syystä aina takaisin sen pariin. Pohdinkin tässä, mitä muoti oikeastaan tarkoittaa minulle.

Muoti Martina

Kuvasimme kuvia Musiikkitalolla 🙂 Upea paikka!

Muotikuva minusta

Muodin ei tarvitse olla pinnallista

Kiinnostukseni muotiin on alkanut jo nuorena tyttönä. Olen aina rakastanut yhdistellä asukokonaisuuksia ja koin mm. muodin historian opiskelun todella kiinnostavaksi. Koin kuitenkin jossain vaiheessa nuorempana alan olevan liian pinnallinen minulle, kun omat arvoni muuttuivat merkittävästi maanläheisemmäksi. Olen kuitenkin ymmärtänyt, ettei muodin tarvitse olla pinnallista, se voi olla iloista ja hauskaa!

Muotikuva minusta Muotikuva minusta Muotikuva minustaMuoti on minulle iloa

Muoti tuo minulle sairastuttuani vielä enemmän iloa, sillä värikkäät vaatteet ja mm. pinkit sukat piristävät päivääni kummasti! Jotkut vanhat tuttuni varmaan pudistelevat päätään, sillä minulla oli vankka ”pelkkä mustaa” tyyli nuorempana. Vaikka en voi tehdä pääsääntöisesti enää stylistin töitä, sillä se on niin fyysistä hommaa, jollain tavalla muoti on yksi asia, josta minun ei ole tarvinnut luopua. Se on minulle loputtoman innostuksen kohde.

Muotikuva minusta Muotikuva minustaMuotikuva minustaSaatko sinä iloa muodista?

Valokuvat: Janica Grönqvist 

Vaatteet: Paita Second Female, farkut Mos Mosh, takki Minimum, käsikoru Ajlajk ja kengät Aldo.

Rakkaudella,

Allekirjoitus_Martina

Lue myös:

Ensi kevään muodista

Päivä mallina

Arki sidekudossairauden kanssa

Mitä jos sinulla olisi enää puoli vuotta aikaa?

Kommentit
 1. 1

  siiri sanoo

  Kiva että olet löytänyt oman tapasi nauttia muodista, ja että se on pysynyt työntekomahdollisuuksien muuttumisesta huolimatta. 🙂 Itse en oikeastaan seuraa muotia juuri lainkaan, mutta onhan niillä kivoilla, piristävillä, kiinnostavilla ja hyvin pukevilla asukokonaisuuksilla merkityksensä minullekin. 😉

  PS. Kiva paita!

  • 1.1

   martina sanoo

   Kiitos Siiri kommentista 🙂 Tämä onkin hyvä huomio muuten, ei tarvitse seurata muotia tykätäkseen siitä 🙂 Vaatteilla on suuri merkitys arjessa ja hyvin istuvat, kestävät ja itselle mieluisat vaatteet tuovat itsevarmuutta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *