Minä en saa epäonnistua

Oletko itsellesi kova, jos epäonnistut? Itse yritän olla positiivinen, jos epäonnistun, mutta joskus se on vaikeaa. Tuntuu, että nykymaailmassa pärjää vain vahvat ja ihmisillä on joku illuusio ”täydellisestä” ihmisestä. En tiedä, olenko väärässä? Saako tässä maailmassa epäonnistua?

Epäonnistua

Miksi minä en saa epäonnistua?

Välillä vertaan itseäni muihin, erityisesti silloin, kun olen tosi kipeenä ja makaan sängyn pohjalla. Tunnen oloni tosi epäonnistuneeksi, kun en pysty tekemään asioita, joita ”täydellinen” ihminen tekisi: laittaa ruokaa, siivota, sisustaa, shoppailla, lenkkeillä ja laittautua kauniiksi – hymyssä suin! Joku osa minusta yrittää olla kovin täydellinen ihminen…Myös se, että en pysty kokopäiväiseen työhön saa minut tuntemaan aika epäonnistuneeksi.

Mieleni ei vielä ole täysin hyväksynyt sitä, että pienetkin asiat voi kaataa minut sänkylepoon. 33-vuotiaana on aika vaikea hyväksyä, että keho on niin huonossa kunnossa. Epäonnistuminen on niin inhimillistä ja sitä kautta ihminen oppii! Olen kuitenkin matkalla hyväksymään omia epäonnistumisia. Tämä lainaus auttaa minua:

kehoni saattaa olla sairas, mutta MINÄ en ole sairas <3

Minä hymyilen

Yritän nauraa omille virheilleni :)

Ajatusharjoitus

Mitä jos olisit itsesi paras ystävä?

Taidanpa itse tehdä tätä harjoitusta useammin 🙂

Rakkaudella,

Allekirjoitus_Martina

Lue myös:

Ajatusharjoituksia kontrollifriikille

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *