Miksi Slow is beautiful blogi syntyi? #throwbacksunday

Tervetuloa uusi ja vanha lukija!

Miksi ja miten Slow is beautiful blogi syntyi?

Slow is beautiful blogi syntyi toukokuussa 2016. Olin juuri päättänyt täysin fiaskomaisen mehupaaston, kun sanoin poikaystävälleni, että olisipa hienoa, jos voisin varoittaa muita ihmisiä, ettei ikinä koita tätä paastoa! Poikaystäväni innoittamana ja näiden sanojen saattelemana Slow is beautiful blogi syntyi. En ole muuten vieläkään kirjoittanut mehupaastosta sanaakaan 🙂

Slow is beautiful blogi

Slow is beautiful blogin missio

Slow is beautiful blogin tarkoitus on välittää hyvää energiaa ja positiivisuutta. Näet blogini kautta, miltä maailma näyttää minun silmin. Haluan myös innoittaa lukijoitani terveelliseen ja tietoiseen elämään 🙂 Olen kirjoittanut blogiini paljon arjesta sidekudossairauden kanssa ja miten elämäni muuttui, kun sain hypermobiliteettisyndrooma diagnoosin. Sairauteni pysäytti elämäni täysin ja jouduin tekemään paljon muutoksia elämääni (sairastumistarinani).

2 vuotta sairastumisen jälkeen voin sanoa, että olen antanut anteeksi itselleni, että sairastuin ja ymmärrän, että se oli tarpeellista. Uskalsin tehdä rohkeita ja kivuliaitakin muutoksia elämääni ja nautin nyt niiden tuloksista.

En usko, että minulla olisi ollut aikaa tai rohkeutta aloittaa blogin kirjoittamista, jos en olisi sairastunut sidekudossairauteen. Löysin yhtäkkiä itsestäni äärettömän määrän rohkeutta.

En olisi myöskään antautunut mindfulness ja meditaation maailmaan niin syvästi, joka on avannut minulle uuden tavan katsoa maailmaa ja itseäni. Tietoinen elämä on tehnyt minusta syvästi onnellisemman ihmisen 🙂

Blogini salaperäinen ensimmäinen postaus

Kuka minä olen

(toukokuu 2016)

Tervetuloa blogiini. Tervetuloa elämääni. Tervetuloa ajatuksieni pariin. Tervetuloa katsomaan maailmaa minun silmälasieni läpi. Tervetuloa lukemaan sanoja, joita minä kirjoitan. Olet hyvin tervetullut.

En aio aloittaa blogiani esittelemällä itseni, koska en halua, että saat minusta heti jonkun tietyn mielikuvan. Haluan sen sijaan, että luet minun tarinoitani ja olet seurassani tällä matkalla, jota kutsumme elämäksi. Haluan jakaa hetkiä kanssasi ja toivon, että opimme samalla uusia asioista itsestämme, toisistamme ja koko universumista. Mikä onkaan hienompaa?

Kiitos, jos jatkoit lukemista. Tiedän, että olet kanssani ainakin hetken.  Jatka rohkeasti. Aion nyt hieman raottaa sinulle minun ajatusmaailmaani. Kysyn sinulta ensin muutaman kysymyksen.

Aloitatko puheesi usein: ”minulla on kova kiire” tai ”kamala stressi töissä” tai ”päivässä ei ole tarpeeksi tunteja”?

Ole rehellinen.

Oletko miettinyt ikinä, mitä jos ajattelisit asioita hieman eri näkökulmasta kuin, miten itse ajattelet, tunnet tai olet oppinut?

Vastasitko molempiin kohtiin kyllä?

Olet oikean blogin jäljillä. Kiitos seurastasi, kerron sinulle pian lisää uudelleen.

Jatketaan matkaa yhdessä 🙂

Rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Takaisin blogin pääsivulle.

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Kommentit
 1. 1

  Mika sanoo

  Hei martina.
  Kiitokset kattavasta postauksesta missä toivotellaan uudet lukiatkin tervetulleeksi, jatkossa seuraan todella mielenkiinnolla blokiasi todella ihanista aiheista, jatkossakin samaan malliin vaikka on sairauksia ollutkin, kiitos.:-D

  • 1.1

   martina sanoo

   Kiitos Mika itsellesi, että luet blogiani 🙂 Matka yhdessä jatkuu ❤️
   Ihanaa alkanutta viikkoa!

   Terkuin, Martina

 2. 2

  sanoo

  Ajauduin erään Facebookin bloggaajayhteisön kautta blogisivullesi, ja tuntuu kuin kirjoittaisit suoraan minulle. Tosin minä pyrin hallitsemaan ja hidastamaan sekä hallitsemaan elämääni bujoilun keinoin, mutta hidas elämä kokonaisuudessaan on hyvä tavoite – kyllähän ihminen onnellinen saa olla. 🙂

  Kaikkea hyvää sinulle, jään seuraamaan blogiasi.

  • 2.1

   martina sanoo

   Kiitos paljon kommentistasi Anna ❤️ Olen niin iloinen, että tykkäät blogini sanomasta. Olen itse elänyt ennen todella hektistä ja kiireistä elämää ja itselleni hidastaminen on tehnyt enemmän kuin hyvää 🙂 Hmm bujoilun kautta? Se kuulostaakin uudelta ja kiinnostavalta! Kerrotko lisää? Vastaus varmasti löytyy blogistasikin, käyn kurkkaamassa pian ajan kanssa.

   Terkuin, Martina

   • 2.1.1

    sanoo

    Hei, kyllä, vastaus löytyy blogistani. Bujoilu on minulle tärkeä elementti hidastamisessa siksi, että siitä näen nopeasti mitä juttuja elämästä voi karsia, ja mitä taas pitää priorisoida. Myös itse sen tekeminen ja suunnittelu ovat terapeuttisia, koska saa käyttää luovuutta vapaasti, ja kättensä jäljen näkee heti.

    • 2.1.1.1

     martina sanoo

     Kuulostaa ihan mahtavalta tämä bujoilu 🙂 En olekkaan Anna vastannut tähän viestiisi koskaan! Oli niin mahtavaa, että tapasimme toisemme blogien välityksellä ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *