Marimekon muotinäytös Esplanadilla

Marimekko juhlisti osuvasti kesän aloitusta eilen Helsingin Esplanadin puistossa. Eilen olikin uskomattoman lämmin päivä ja näytöksessä oli upea tunnelma 🙂 Jokavuotinen muotinäytös pidettiin tänä vuonna 26. kerran ja se veti jälleen mielettömän määrän ihmisiä katsomaan Marimekon uusia muotiluomuksia. Näytöksessä esiintyi Paula Vesala, tapahtumaa juonsi Maria Veitola ja näytöksen stailasi Minttu Vesala.

Muotinäytös Marimekko

Muotinäytös sisälsi paljon mustia vaatteita

Nappasin muutamia kuvia näytöksestä, joka oli hyvin tyylikäs kokonaisuutena (olin kylläkin aika kaukana lavasta)! Olin ehkä hieman yllättynyt, miten paljon lavalla näkyi kokomustia asukokonaisuuksia. Eilinen muotinäytös osoitti, että nykypäivän Marimekko ei ole enää pelkkää kukkakuosia ja raitaa 🙂 Tyypillisiä isoja printtejä oli vielä nähtävissä (onneksi), mutta mukaan oli tullut paljon mustaa paitaa ja housua sekä tummia nahkavaatteita. Ihan kuin Marimekko olisi ”kasvanut aikuiseksi” <3 En ole seurannut Marimekon kehitystä kylläkään intensiivisesti vuosien aikana, mutta itse yhdistän Marimekon värikkäisiin ja leikkisiin kuoseihin.

Muotinäytös MarimekkoMuotinäytös Marimekko

Muotinäytös Marimekko

Upea Kirsi Pyrhönen oli näytöksessä mukana.

Muotinäytös Marimekko

Muotinäytös Marimekko

Näytöksessä oli paljon eri ikäisiä malleja.

Muotinäytös MarimekkoMuotinäytös MarimekkoMuotinäytös MarimekkoMuotinäytös MarimekkoMuotinäytös MarimekkoMuotinäytös Marimekko

Olitko katsomassa näytöstä, mitä sinä tykkäsit?

 

Rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lue myös:

Mitä muoti tarkoittaa minulle

Vogue-lehti paljastuksia

 

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Kommentit
 1. 1

  Saima sanoo

  Olin katsomassa näytöstä heti päivällä ja wau!
  Loistokkaat kuosit, upeat mallit ja Paula Vesala – tarvitseeko perustella?
  Parasta kuoseissa oli moninaisuus, jokaiselle jotakin. Itselleni ihanimmaksi jäi kuosi joka nähtiin niin mallien kuin Paulankin päällä – bueno!
  Kuosien lisäksi ihastuttivat Marille uskolliset vaatteiden leikkaukset ja sävähdyttävät lookit – näillä pääsee juhlien ja arjen kuningattareksi hetkessä.

 2. 2

  martina sanoo

  Kiitos Saima kommentista! Kuvaat todella mainiosti näytöstä 🙂 Musiikki istui kyllä tunnelmaan todella hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *