Kun sain jalat takaisin alleni

Olen kirjoittanut blogiani kohta puoli vuotta ja tuntuu, kuin en olisi kirjoittanut vielä yhtään mitään! Tämä lienee hyvä merkki? Nautin blogistani suunnattomasti ja mieleeni tulee päivittäin uusia aiheita, mistä voisin kirjoittaa. Seuraavat aiheet tulevat käsittelemään vastoinkäymisiä ja innostuneisuutta. Pysy kuulolla.

Minä_kukka_pieni_vesileima.JPG

Aloitin tämän blogin, sillä halusin jakaa tietoa ja omia kokemuksia, miten elämän tahtia voi hieman hidastaa – ja olla onnellisempi ja terveempi. Olen itse nähnyt merkittävän muutoksen elämässäni, kun olen hidastanut arkeni tahtia ja aloittanut mm. meditoimaan ja kävelemään ulkona enemmän päivittäin. Toinen syy blogini syntyyn on haluni levittää tietoa sidekudossairauksista ja miten raa’asti se muutti minun elämäni kurssia. Kirjoitan myös kirjaa tästä kokemuksesta ja toivon, että saan sen julkaistua vielä joku päivä! Unelmista kannattaa pitää kiinni!

Vahva_pieni_vesileima.JPG

Kuten postaukseni otsikkokin kertoo, voin todella hyvin ja tuntuu, kuin olisin saanut jalat taas alleni. Oloni on energinen ja kipuni ovat vähentyneet merkittävästi. Ja tämä kaikki johtuu vain siitä, että olen lopettanut päivittäisen päätetyön. Aika uskomatonta, eikö?

Pidän katseeni tiukasti tässä hetkessä ja tulevaisuudessa, kun pohdin, miltä elämäni tulee näyttämään tänään ja huomenna. Kirjoitan blogiani hitaasti, mutta varmasti ja haluan jakaa kanssasi vielä niin paljon asioita tästä kauniista maailmasta.

Kiitos seurastasi ja vietä ihana päivä <3

Rakkaudella, Martina

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *