Kipu, mihin hävisit?

Aika hullua, että en ole enää töissä kokopäiväisesti. Ja tämä on aivan uskomatonta, mutta tuntuu, kun eläisin jonkun toisen ihmisen elämää. Voin niin hyvin, niskani ei särje yhtä paljon kuin töissä ollessani ja minulla on uskomaton määrä energiaa. Pystyn kirjoittamaan kirjaani ja nauttimaan elämästäni aivan erilailla, kuin ennen.

Läppäri_vesileima.jpeg

Hain juuri Imagen ja Gummeruksen järjestämään kirjailijakouluun, joka alkaisi syksyllä. Deadline tälle oli eilen ja olen kirjoittanut 20 sivun näytetekstiä innokkaasti muutaman viikon. Odotan jännittyneesti, jos minut valitaan kurssille! Tämä olisi unelmien täyttymys ja suuri askel kohti unelmaani, julkaista kirjani.

 

Ihan mieletöntä, miten elämä voi muuttua, kun uskaltaa tehdä muutoksia. Sinäkin voit tehdä muutoksia elämääsi!

 

Rakkaudella, Martina

 

Lue lisää kirjailijakoulusta.

-in english-

Pain, where did you go?

As I told you on my previous post, I’m not working full-time anymore and it’s pretty crazy. It feels like I’m living someone else’s life. I’m doing so much better, my neck isn’t giving me that much trouble and I have huge amounts of energy! I can write my book little by little and it feels I can enjoy my life again.

I just applied to a wiriting course this autumn, which is organized by Image magazine and Gummerus publishing house. The deadline to enrol was yesterday and I’ve been writing my admission text with enthusiasm now for a couple of weeks. I’m so excited to know if I got in! This would be a dream come true and a great step towards being a real-life author.

It’s unbelievable how much your life can change if you have the courage to make changes. You can do it too!

 

Love, Martina

Read more on the course (only in Finnish).

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *