Irtiotto

break_free_vesileima.JPG

 

Lupasin kertoa sinulle lisää. Tein juuri isoja päätöksiä elämäni suhteen. Ensitöikseni irtisanouduin töistäni. Ja toisekseen päätin kirjoittaa sairaudestani kirjan. 

 

jalat_liukuportaat_vesileima.JPG

Suru puserossani jouduin eroamaan upeista työkavereistani ja työpaikastani niskavaivojen takia. Istuma- ja päätetyö tuskin on kenenkään ihmisen ystävä, mutta minulle se oli täysi vihollinen. Etsin nyt jotain aktiivisempaa työtä, missä pääsen liikkumaan.

Nyt olen vapaa. Kuin lintu. Luovuuteni ei ole koskaan ollut näin värikäs ja täynnä toivoa. Terveyteni tulee olemaan minulle tärkein asia elämässäni. En enää suostu tekemään päätöksiä elämässäni, jotka eivät tue terveyttäni.

Lupaan tästä edes kuunnella vain itseäni ja kehoani.

 

Luota itseesi jos haluat tehdä muutoksia elämässäsi, olet sen arvoinen!

 

Rakkaudella, Martina

(in english)

Breaking free

 

I promised on my last post to tell you more. I just made some big decisions regarding my life. First off I quit my job and secondly I decided to write a book about my illness.

It makes me immensely sad that I have to say goodbye to my co-workers and my job hence my neck problems. My health has to be the priority in my life. I will not settle for anything less. I will not make choices again that do not support my health.

 

From now on I promise to listen to my body and myself.

 

Trust yourself if you wish to make chances in your life. You are worth it!

 

Love, Martina

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *