I love me 2017: kaksi kiinnostavinta terveystuotetta

I love me -messut alkoivat eilen Messukeskuksessa (20.-22.10.) . En ole ollut messuilla aikaisemmin, joten olin erityisen innoissani uudesta kokemuksesta! Minut valittiin tapahtumaan bloggaajaksi ja Messukeskus tarjosi minulle nämä messut (lehdistöpassin). Valitsin I love me 2017 -messuilta minusta kaksi kiinnostavinta tuotetta, joita haluan ehdottomasti testata.

I love me 2017 messut

I love me 2017: kaksi kiinnostavinta terveystuotetta

Messuilla oli päätähuimaava kirjo erilaisia tuotteita (kauneudesta muotiin), joista bongasin kaksi terveystuotetta, jotka kiinnostivat minua eniten. Valitsemani tuotteet ovat itseasiassa valittu vuoden 2018 terveys- ja superruoaksi. Tuotteet jaettiin messuilla ilmaiseksi (vink vink, jos olet menossa messuille!!).

Valitsemani tuotteet edistävät mielestäni kahta elintärkeää osaa terveydessäni: vatsan ja nivelten hyvä toiminta.

Mikroveda Life: helli vatsaa maitohappobakteereilla

Sain hyvän muistutuksen messuilla, miten tärkeää maitohappobakteerit ovat vatsan toiminnalle, joten tämä tuote kiinnosti minua todella paljon. Tuotteessa on 33 erilaista maitohappobakteerikantaa ja se sisältää myös 20 fermentoitua yritti- ja kasvisuutetta. Tuote on luonnonmukaisesti valmistettu ja se tukee ruoansulatusta, edistää suolen toimintaa ja on hyvä apu mm. painonhallinnassa.

Tiesitkö, että pitämällä vatsan bakteeri- ja mikrobikannat monimuotoisena voit ehkäistä jopa masennusta?

Tuotteen hyödyt:

  • hellii suolistoa
  • vahvistaa vastustuskykyä
  • ylläpitää tervettä bakteerikantaa lääkekuurien aikana ja matkoilla (ei koon puolesta ainakaan sovi minusta kyllä matkoille)
  • avuksi, kun maito ja vilja ei sovi ruokavalioon
  • edistää ravintoaineiden imeytymistä.

Nivel Active: helpotusta nivelongelmiin

Kärsin monimuotoisista nivelongelmista, joten tämä tuote oli minulle kiinnostava uutuus. Tuote on valmistettu kotimaassamme Pietarsaaressa ja sen patentoitu NEM-uute (Natural Eggshell Membrane) sisältää nivelille tärkeitä ravintoaineita, kuten kollageenia ja hyaluroniahappoa. Tuotteessa oleva mangaani edistää mm. sidekudoksen ja luuston toimintaa.

Tuote sopii kasvissyöjille sekä kala- ja äyriäisallergikoille. Useat niveltuotteet sisältävät useasti tehoaineita, joita saadaan mm. haista, äyriäisistä tai muista eläimistä. Käyttäjät ovat kertoneet, että tämä tuote vaikuttaa nopeasti nivelongelmiin ja toimii apuna mm. jäykkiin niveliin. Kiinnostavaa!

I love me 2017 terveystuotteet

En ollut itse tietoinen aikaisemmin, että Suomen Terveyskauppiaiden Liitto Ry, valitsee vuosittain vuoden parhaan terveystuotteen, superruoan, hoitotuotteen ja urheiluvalmisteen.

Valinnalla halutaan antaa tunnustusta laadukkaille ja terveyttä edistäville tuotteille.

Vuoden 2018 terveystuotteet:

  • Terveystuote: Nivel Active (Valioravinto Oy)
  • Superruoka: Microveda Life (HCA Health Concept Oy)
  • Hoitotuote: Silmätipat (A.Vogel)
  • Urheiluvalmiste: Jaksamisjuoma (Masajo Oy)

Lisää valintakriteereistä.

Tein muuten videon messuilta, jonka postaan (toivon mukaan) huomenna ja kerron lisää messujen yleisestä fiiliksestä! 🙂

Rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lisää tuotetestauksia.

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *