Helsinki fashion week 2017 fiiliksiä

Helsinki fashion week pidettiin viime viikolla 22.-26.7. Kävin ihastelemassa, miltä muotiviikolla näytti ja olin positiivisesti yllättynyt. Olen tehnyt nuorempana töitä Lontoon muotiviikoilla ja voin sanoa kokemuksen perusteella, että näytöksiin oli tuotu paljon kansainvälistä makua ja vaatteet olivat kuin taideteoksia. Oli myös hienoa huomata, että Helsinki fashion week tukee kestävää kehitystä.

Helsinki fashion week 2017

Helsinki fashion week ohjelma 2017

Helsingin muotiviikko pidettiin Päivälehden, Amos Anderson ja Design museossa. Viikolle osallistui muotisuunnittelijoita maailmanlaajuisesti ja sen ideana on yhdistää suunnittelijoita ja brändejä sekä tuoda esiin Helsingin ainutkertaisuutta. Helsinki fashion week keskittyy 100% ympäristöä säästäviin suunnittelijoihin ja brändeihin.

Helsinki fashion week 2017

Päivälehden museo

Näytös, jossa itse olin pidettiin Helsingissä Päivälehden museossa. Paikka kertoo median historiasta, nykypäivästä ja tulevaisuudesta sekä sananvapauden toteutumisesta meillä ja muualla. Olipa muuten kiinnostava paikka – minuun iski aikamoinen museoinnostus! Rupesin jo harkitsemaan museokortin hankkimista kunnes muistin, että olemme muuttamassa ulkomaille 🙂

Päivälehden museoPäivälehden museo

Fiiliskuvia lemppari näytöksestäHelsinki fashion week 2017Helsinki fashion week 2017

Helsinki fashion week 2017

Yana Chervinska suunnittelija Ukrainasta.

Helsinki fashion week 2017Helsinki fashion week 2017Helsinki fashion week 2017Helsinki fashion week 2017Helsinki fashion week 2017Helsinki fashion week 2017Helsinki fashion week 2017

Olipas kiva päivä muodin parissa, tämä näytös oli ehdottomasti oma lempparini! Rakastuin (yllättäen) vaatteiden värikkyyteen, leikkisyyteen sekä tyttömäisyyteen. Näistä vaatteista tuli todella hyvä mieli 🙂 Muotia parhaimmillaan!

Harmi, etten päässyt katsomaan näytöksiä kuin yhtenä päivänä muuttokiireiden takia.

Mitä tykkäät kuvista?

Rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lisää muotipostauksia.

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *