Harmaa unelmieni takki, kuulumisia ja rakas Helsinki

En voi uskoa, että olen muuttamassa Espanjaan parin viikon kuluttua. Jännitys on iskenyt päälle big time, kun muutto oikeasti lähestyy! Poikaystäväni lähti jo Englantiin kuukaudeksi, mutta päätin jäädä Suomeen vielä marraskuun 15. päivä asti. Jänniä juttuja kehitteillä ja olen tänään menossa muuten The Blog Awardseihin! Kuvasimme rakkaita muistoja Helsingin kaduilla unelmieni villakangastakissa 🙂 Saimme onneksi räpsäistyä kuvia päivää ennen lumihässäkkää ja vaikka oli todella kylmä ilma, olen niin iloinen että sain nämä muistot! Mitä tykkäät kuvista? Tämä takki ❤️

Harmaa takki ja HelsinkiEn osannut päättää, mitkä kuvat postaan niin näitä on aika monta…

Harmaa takki ja HelsinkiHarmaa takki ja HelsinkiVihasin muuten ennen hymyäni, tai halusin, että hymyni on hyvin hillitty. Nykyään tykkään eniten kuvista, joissa hymyilen korvasta korvaan – eikö hymy olekin aidoimmillaan näin?

Harmaa takki ja Helsinki

Kuulumisia ja ihana takki

Tosiaan pakkaan kassini ja muutan Terueliin Espanjaan 15.11. Taino, olen pakannut kassejani jo aika pitkään ja muutto on venynyt aikalailla alkuperäisestä suunnitelmasta…Tunnun kuitenkin olevan muutoksiin sopiva ihmistyyppi ja minusta on jännää, kun suunnitelmat muuttuvat ja en tiedä, mitä edessäni odottaa 🙂 Tärkeintä on nauttia tästä hetkestä, miksi turhaa stressata tulevaa?

Harmaa takki ja HelsinkiHarmaa takki ja HelsinkiHarmaa takki ja Helsinki

Pärjään terveyteni kanssa hyvin tällä hetkellä, sillä harjoitan mindfulnessia ja meditaatiota monta kertaa päivässä, joka auttaa minua hurjasti. Minulla on ollut muitakin ”tajuamisia” tässä lähiaikoina sairauteni kanssa. Kirjoitan näistä lisää, kun sisäinen ääneni on siihen valmis.

Olen huomannut, että kun pidän oikeasti itsestäni huolta, päästän irti vaativuudesta ja ruokin sieluani, myös fyysiset ongelmat helpottavat.

Minulle on kehittynyt mantra tässä lähiaikoina: ”päästä irti”. Mindfulness helpottaa jokapäiväistä elämääni radikaalisti 🙂

Harmaa takki ja HelsinkiHarmaa takki ja HelsinkiHarmaa takki ja Helsinki

Takki Oui ja hame Second Female, Dots.

Kuvaaja: Rakas 🙂 Marika Väliaho.

Rakkaudella,

Allekirjoitus Martina

Lisää muotipostauksia.

Slow is beautiful Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *