Gluteeniton riisispagetti on herkkua!

Nyt on pakko hehkuttaa uutta löytöä! Gluteeniton riisispagetti, joka maistuu mielestäni täysin samalta kuin tavallinen nauhapasta.

Gluteeniton riisispagettiannos

Tein helpon tomaatti ja oliivi pasta-annoksen.

Gluteeniton riisispagettti

Doves Farm riisispagettia voi ostaa Ruohonjuuri-kaupasta. Sisältää 100% riisijauhoa.

Miksi valitsen gluteenittoman tavallisen pastan sijaan?

Joudun katsomaan syömisiäni aika tarkasti refluksitaudin vuoksi. Saan suuresta määrästä vehnää kovan närästyksen, joten en syö sitä kovin usein. Ikävoin kovasti pastaa, joten tämä riisispagetti oli minulle suuri löytö! Doves Farm riisispagetti on kyllä aika tyyris pastaksi (5,15 €), mutta sopii kukkarolle silloin tällöin. En suosi muita gluteenittomia pastoja, sillä mahani on todella herkkä mm. maissi- ja hernejauhoille.

Suosittelen testaamaan riisipastaa, se näyttää ja maistuu mielestäni samalta kuin tavallinen pasta <3 Pastasta ei myöskään tullut ähky olo! (Syö toki tavallista pastaa jos voit, se on suurinta herkkua!)

Gluteenittomalla rakkaudella,

Allekirjoitus_Martina

Lue myös:

Vinkkejä närästyksen hoitoon

Suomi ei tue sairauttani

Sairastumistarinani: Kun jalat lähtivät altani

Arki sidekudossairauden kanssa

Kommentit
 1. 2

  martina sanoo

  Kiitos Siiri linkeistä! Olen testannut lasagneakin 🙂 Vatsani ei valitettavasti sietänyt kikhernepastaa, mutta se oli kyllä herkun makuista! Hauska idea tuo crockpot lasagne 🙂

  • 2.1

   siiri sanoo

   Kikhernepasta ei tosiaan ole yhtä ”hellävaraista”, riisi sen sijaan sopii lähes kaikille. 🙂 Crockpot on laiskan kokkaajan ystävä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *